Paranın p sini duymak istemiyorum

Şimdi bana kızacak herkes ama o kadar da bunalıma girecek bi durum yok ,sanki sıfırda kalmış gibi ah vah durumu yok,
Arabadan gelen paranız var ,çalışıyorsunuz ,eşiniz tazminat artı 4 maaş almıl çıkarken yani sizi en az 5 ay idare edecek paranız var , 5 ayda iyi kötü bir iş bulur eşiniz ,dram yaratmayın kendinize boşuna sınava çalışın ...

Tamam Allah yardımcınız olsun da , siz de yorum beğenmiyorsunuz. Bu kötü yorum değil, söylediklerinizden yola çıkarak yapılan bir durum tespiti ayrıca...
Bu arada altına gelene kadar tazminat var, alınan 4 aylık maaş var. Ay şok oldum ya. Daha aglaniyor...

Şimdi bana kızacak herkes ama o kadar da bunalıma girecek bi durum yok ,sanki sıfırda kalmış gibi ah vah durumu yok,
Arabadan gelen paranız var ,çalışıyorsunuz ,eşiniz tazminat artı 4 maaş almıl çıkarken yani sizi en az 5 ay idare edecek paranız var , 5 ayda iyi kötü bir iş bulur eşiniz ,dram yaratmayın kendinize boşuna sınava çalışın ...

Kızmıyorum şunu söylemek istiyorum. Buradan yazması kolay yaşaması zor. Yaşayan bilir derler ya o hesap. Bende biliyorum oradan bakınca toz pembe görünüyor her sey ama siz bide gelin bize sorun. Ayrıca daha tazminatini almadı. Şuan elde var sıfır hesabi cunku araba parası da çakılı kaldı.

Bu kadar borc varken arabadan geleni komple altina mi yatirdiniz? Krediyi erken kapatabilir ya da ara odeme ile vadeyi azaltabilirdiniz, kartlari sifirlayabilirdiniz, şahsi fikrim borç icinde yuzerken yatirimdi birikimdi dusunmek son derece utopik. Once borclari kapatip elde kalani kaliyorsa sayet koseye atmaliydiniz. Kalmasa da borclar sifirlanmaliydi. Bu sekilde zarara ugrayacaginiz en basindan belliymis bile bile lades olmus. Altin once yukselecek dee acigi kapatip sermayeyi kurtaracaksiniz daaa sonra kâra gececeksiniz en yakin 8-9 ayi bulur..

Normal hayatımızda çalışırken artıdan gelen parayı birikim yapmak istedik. Altın olsun ki uzun vadede bozulmasın diye çünkü borcumuzu zaten ödüyorduk maaşlardan. Sizin yazdığınız gibi gelişmiyor olaylar. Her şeyi hazırlamıyorsun bu hayatta. Yolumuza bakalım birikim yapalım borçlardan kurtulalım derken işten çıkarıldı. Neresi ütopik bunun?

Borç varken yatırım yapmak neyin nesi anlayamadım onu. Ayrıca altın düşer bu ara daha yakın bi zamanda kar etmeyi beklemeyin.

Öyle market işi yapabilir mi falan diye de düşünecek bi durum yok. Yapar. Geçenlerde bi eşi mühendis olan bi üye eşinin ne iş bulursa yapacağından bahsediyordu. O devirdeyiz artık iş yok çünkü. Öyle destek olayım derken kendinizi hasta edersiniz iyi kötü girsin bi işe çalışsın.

Çalışacak zaten bakalım bakıyor işlere

İyi de karşılıklı anlaşarak fesih yapılmış. Alamama durumu söz konusu değil ki. Baskı altında imzalamamis. Şartlar uygun gelmese imzalamazdi herhalde. Şu durumda gidip şikayet etse işsizlik maaşı alması hak mi sizce?

Ayrıca konu sahibi sizinki varlık içinde yokluk. Yatırım yapıp da borç içinde olmak??? Komik gerçekten. Boşuna sizlaniyorsunuz. Altınlarınız varmış mis gibi. Yatırım dusunceginize zor durumdan kurtulmaya bakın. Eşinz de başka sektorde ise girsin madem bu kadar zor durumdasiniz(!)...

Çok acayip ya. Pes. Bir de işsizlik maaşı alamıyor diyosunuz.... oh fazla maaşı alırken sorun yok, tazminat alırken sorun yok.karşılıklı riza var anlaşma var. Buna alamamak denmez maalesef..
Efsane duyarlar 😂😂😂😂😂😂😂😂😂 hanımefendi bilmediğiniz konu da konuşmayın adamı işten çıkarıp anlaşmalı gösterip hakkına girmişler mahkeme ye gitse zaten en 8 maaş alır o da onun hakkı dava açmasın diye vermişler parayı işten çıkarıp bide anlaşma göstermişler dava açmasın diye. Cehaletin bedene bürünmüş halisiniz bilmediğiniz konuda yorum yapmayın bide saldırmış 😂😂😂😂

Tamam Allah yardımcınız olsun da , siz de yorum beğenmiyorsunuz. Bu kötü yorum değil, söylediklerinizden yola çıkarak yapılan bir durum tespiti ayrıca...

Yorum beğenmiyor değilim hanımefendi. Ne zaman konu açtıysam konudan saptırıp hep başka yöne gitti konular. Benim kişiliğime kadar geldi. Az önce sizde diyorsunuz parayı kötü yöneten çiftsiniz diye. Beni tanımadan bunu nasıl bilebilirsiniz ki? Zaten moralim bozuk sırf böyle konuşmalar yüzünden buradan da soğuyorum. Bu tartışmaların sonu hep ban la bitiyor çünkü

Çıkış parası, çalıştığı zaman kadar tazminatı, bütün hakları ve artı olarak 4 maaş verdiler

Halen anlayamadim, niye karsilikli kontrat iptal edildi? Neticede devlet issizlik parasini ödüyor. Hani onlar kendileri isten atmis gibi gösterseler, ne sorun çikabilir? Tazminatini felan zaten veriyorlar. Tüm hakkini zaten veriyorlar, eh hangi neden kaliyor esinin dava açmasi için?

Esin bu arada maas olarak ne kadar aliyordu? aylik 3bin alsa, 4 aylik maas 12bin eder. Ve çikis parasi ve tazminatta almis. Toplam 20bin almis ise, altinlarini yarisini satarak baya borcunuzu yarilayabilirsiniz.

Efsane duyarlar 😂😂😂😂😂😂😂😂😂 hanımefendi bilmediğiniz konu da konuşmayın adamı işten çıkarıp anlaşmalı gösterip hakkına girmişler mahkeme ye gitse zaten en 8 maaş alır o da onun hakkı dava açmasın diye vermişler parayı işten çıkarıp bide anlaşma göstermişler dava açmasın diye. Cehaletin bedene bürünmüş halisiniz bilmediğiniz konuda yorum yapmayın bide saldırmış 😂😂😂😂

Mali müşavir stajeriyim ben bu konuların içinde yüzüyorum. Bilmiyorsunuz birde gülerek yorum yapmayın.

Altınlarınızı bozdurup borçları kapatın derim, evet zararınız 2 binlira olabilir fakat kendiniz diyorsunuz maaşımım yarısından fazla kredi borcu diye eğer ödeyemezsiniz zararınız 2 binden daha fazla olur en azından borçlarınız bitince kafanız rahatlar.

Böyle giderse kafam kalmayacak :)

Mali müşavir stajeriyim ben bu konuların içinde yüzüyorum. Bilmiyorsunuz birde gülerek yorum yapmayın.
Ben size cevap vermedim ki, ayrıca o kadar bilgiliyseniz eşinizi işten çıkarıp anlaşma imzalattığında sesinizi çıkarsaydınız. Te allam yardımcı olan da suç

Halen anlayamadim, niye karsilikli kontrat iptal edildi? Neticede devlet issizlik parasini ödüyor. Hani onlar kendileri isten atmis gibi gösterseler, ne sorun çikabilir? Tazminatini felan zaten veriyorlar. Tüm hakkini zaten veriyorlar, eh hangi neden kaliyor esinin dava açmasi için?

Esin bu arada maas olarak ne kadar aliyordu? aylik 3bin alsa, 4 aylik maas 12bin eder. Ve çikis parasi ve tazminatta almis. Toplam 20bin almis ise, altinlarini yarisini satarak baya borcunuzu yarilayabilirsiniz.

Şirket eşime hakettiğinden fazlasını verdi davalık olmamak için. Bu konuyu anlatabildim mi? Diğer yanıtta şu; çıkış kodu olarak karşılıklı fesih gösterdiler gidipta şuan iskur a başvuru yapsada geçerli olmuyor. Parayı fazla verdikleri için sus payı verdiler bi nevi. Eşimde kontratı imzalarken öğrendi bunu yoksa çıkış verip işsizlik alabilecekti. O an imzaladım geçtim dedi. Anlatabildim mi

Yorum beğenmiyor değilim hanımefendi. Ne zaman konu açtıysam konudan saptırıp hep başka yöne gitti konular. Benim kişiliğime kadar geldi. Az önce sizde diyorsunuz parayı kötü yöneten çiftsiniz diye. Beni tanımadan bunu nasıl bilebilirsiniz ki? Zaten moralim bozuk sırf böyle konuşmalar yüzünden buradan da soğuyorum. Bu tartışmaların sonu hep ban la bitiyor çünkü

Tamam tamam kızma :) Parayı kötü yönetiyorsunuz derken yani kişilikten ziyade para yönetme becerinizi eleştirmiştim. Yani şey gibi ''güzel araba kullanamıyorsunuz''...

Neyse, ben daha fazla germeyeyim banlanmayın :)

Mali müşavir stajerisiniz esiniz 2 dk arayip bunlar bunlar oluyor napalim stajerligini yaptigin uzmana 2 dk bi sorsana diyememis mi? Sadece parayi değil iletisimi de yonetemiyorsunuz. Almis sus payini esiniz cekilmis köşesine.. Martaval okumasin sonradan aydim vs.. bıyıkları yeni terlemis genc delikanli degilse sayet..

Yazılani anlamıyorsun galiba gelmiş bana cahil diyor zavallı. Anlaşmislar.birdaha oku. Neyin duyarını yaptığımı da anlamadım. Siz daha okuduğunuzu anlamadan yazıyorsunuz.önce oku idrak et. Hakaretlerini aynen sana iade ediyorum zavallıcık. Senin gibi acgozluler böyle anlasir sonra da iftira etmeye kalkar. Hakka girmismis. Off bide bana cahil diyor.

Mali müşavir stajerisiniz esiniz 2 dk arayip bunlar bunlar oluyor napalim stajerligini yaptigin uzmana 2 dk bi sorsana diyememis mi? Sadece parayi değil iletisimi de yonetemiyorsunuz. Almis sus payini esiniz cekilmis köşesine.. Martaval okumasin sonradan aydim vs.. bıyıkları yeni terlemis genc delikanli degilse sayet..

Doğru diyorsun şirket yöneticisiyle toplantı yaparken ben 2 dakika eşimi arayıp ona bir sormam lazım diyerek beni arayamadı. Haklısınız çok pardon

Back
X