sevgilim in bir akrabası var bu bayan 24 yaşında sevgilimde 34 yaşında ......bu bayan sürekli sevgilime çağrı atyıyor boş boş muhabbet ediyorlar..sevgilime bu durumu sorduğumda ise bana o benim akrabam evlenip boşandı ailesi ona sırt çevirdi kocaman oğlu var ben ona abilik yapıyorum....bana güvenip bitek bana dert anlatıyor bunun dışında başka birşey yok dedi....bilmiyorum ama ben hala bunu hazmedemedim
sevgilim in bir akrabası var bu bayan 24 yaşında sevgilimde 34 yaşında ......bu bayan sürekli sevgilime çağrı atyıyor boş boş muhabbet ediyorlar..sevgilime bu durumu sorduğumda ise bana o benim akrabam evlenip boşandı ailesi ona sırt çevirdi kocaman oğlu var ben ona abilik yapıyorum....bana güvenip bitek bana dert anlatıyor bunun dışında başka birşey yok dedi....bilmiyorum ama ben hala bunu hazmedemedim
bende hazmedemem. ne o kocaman kadın çağrı atıp durmalar...
hiç bişey olmasa bile hoş değil. böyle giderse bişeyler olur gibi. kadın takmış kafayı seninkine
Canını sıkmak istemem ama herkesin bakış açısı farklı bu konuda.Ben espirisini bile kaldıramazken, eşimin kardeşi ile kuzeni sevgili... Herkesin kendi bileceği iş tabi.
Canını sıkmak istemem ama herkesin bakış açısı farklı bu konuda.Ben espirisini bile kaldıramazken, eşimin kardeşi ile kuzeni sevgili... Herkesin kendi bileceği iş tabi.
kuzeni ya. kendi kuzenimi düşününce çok garip gelmiyor dertleşmek falan. sen asıl şuna göre anlayabilirsin. ailelerinde hiç amaca kızı oğlu vs ile evlenmiş kişiler varmı. kimi aile yapısına göre normalken kuzen ilişkileri kimi aile yapısında hiç rastlanamaz böyle şeylere. örneği varsa kuzen ilişkilerinin bence kıllanabilirsin. ama benim gibi kuzen ilişkilerinin hiç olmadığı olamayacağı bir aile yao-pıları varsa normal karşılayabilirsin.