paranoya mı bendeki acaba?

ddderrr

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2012
297
41
318
Bursa
sevgilim in bir akrabası var bu bayan 24 yaşında sevgilimde 34 yaşında ......bu bayan sürekli sevgilime çağrı atyıyor boş boş muhabbet ediyorlar..sevgilime bu durumu sorduğumda ise bana o benim akrabam evlenip boşandı ailesi ona sırt çevirdi kocaman oğlu var ben ona abilik yapıyorum....bana güvenip bitek bana dert anlatıyor bunun dışında başka birşey yok dedi....bilmiyorum ama ben hala bunu hazmedemedim

bende hazmedemem. ne o kocaman kadın çağrı atıp durmalar...
hiç bişey olmasa bile hoş değil. böyle giderse bişeyler olur gibi. kadın takmış kafayı seninkine

Ne kadar yakın akrabalar ki? Hiç mi hemcinsi yok bu kadının, derdini bir erkeğe anlatıyor? Kesinlikle iyi niyetli düşünceler uyandırmadı bende...

24 yaşınnda sevgiliniz 34 arkdaşalr sadece ama her derdinde sevgilinizimi arıyorrr ne münahsebet ama başak kimsesi yokumu yahuu

anlamsız buldum ikisi arasındaki durumu

Ne kadar yakın akrabalar ki? Hiç mi hemcinsi yok bu kadının, derdini bir erkeğe anlatıyor? Kesinlikle iyi niyetli düşünceler uyandırmadı bende...

dayısısının kızıymışşş..yani savunmasıda şu birinci dereceden akrabasuymış ..doğduğunu biliyormuş yani anlıycağın....

Canını sıkmak istemem ama herkesin bakış açısı farklı bu konuda.Ben espirisini bile kaldıramazken, eşimin kardeşi ile kuzeni sevgili... Herkesin kendi bileceği iş tabi.

Canını sıkmak istemem ama herkesin bakış açısı farklı bu konuda.Ben espirisini bile kaldıramazken, eşimin kardeşi ile kuzeni sevgili... Herkesin kendi bileceği iş tabi.

2 aydır birlikte olduğumuz için çok bu konuya hakim olamıyorum yoksa tepkim daha farklı olurdu

kuzeni ya. kendi kuzenimi düşününce çok garip gelmiyor dertleşmek falan. sen asıl şuna göre anlayabilirsin. ailelerinde hiç amaca kızı oğlu vs ile evlenmiş kişiler varmı. kimi aile yapısına göre normalken kuzen ilişkileri kimi aile yapısında hiç rastlanamaz böyle şeylere. örneği varsa kuzen ilişkilerinin bence kıllanabilirsin. ama benim gibi kuzen ilişkilerinin hiç olmadığı olamayacağı bir aile yao-pıları varsa normal karşılayabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…