dost ilişkisi ne demek. insan dostuyla cinsellik nasıl yaşar.hemde üniversite boyunca...:26::26:
Ondan önceki yaşantınızı ona açıklamak zorunda değilsiniz.
Hata ise sizin hatanız.Doğru ise sizin doğrunuz.
Kimseyi zerre ilgilendirmez.
ben kendisini gerçekten çok seviyorum.. burda yalan söylememi gerektirecek bir sebep yok nede olsa.. zaten bu yalanı da onu sevdiğimden soyledim
çunku bnde her kadın gibi ozel hayatımdan dolayı yargılanmayı sevmiyorum. ilişkimizin zarar gormemesi için bu yalanı soyledim.. ama dedğiniz gibi bu yalanı devam ettirip ettirmeyi sorguladığım için bu başlığı açtım
Farkedimiycekse o zar neden koyuldu oraya.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Belli bir yaşa kadar kız çocuklarının dışkısından mikrop kapmasını öğrenmek için hanımefendi. Azıcık bilimi takip etseydik iyiydi
Dalga gecmeniz çok yersiz.bir zar varsa o yoluda kapamak içindir yani onune gelenle yatma die.biraz kurani ilmihali filan acip okusaydiniz iyiydi :)))
Ya ben anlamiyorum neden bu kadar aciksiniz ya.
Evliligi birbirinizin hayatinin tapusunu almak dogru ve yanlislarinizi esitlemek gibi goruyorsunuz. Sen bakir degilsin ben bakire degilim esit olduk vs vs utanmiyor musunuz bunlari konusurken. Utanmiyor musunuz derken terbiyesizsiniz anlaminda demiyorum :) ben cekinirim yani ne ona sorulsun isterim ne bana sorulsun isterim.
Arada saygi denen birsey olur benim gecmisim gecmisimdir onun gecmisi onun gecmisidir. Ben boyle birseyi konusturmam bile o adama ya. Actigi anda ne var gani baskasiyla birlikte olduysam beni istemeyecek misin der tavrimi koyarim. Kendime bu soruyu sordurtmam. Saygi sevgiden de esastir bence. Boyle herseyi ortaya dokup buna da vicdan temizlemek denmesin.
O adam sizi istiyorsa dogru yanlisinizla seviyor. Lutfen bunlari konusarak kendinizi kucultmeyin ya.
Dalga gecmeniz çok yersiz.bir zar varsa o yoluda kapamak içindir yani onune gelenle yatma die.biraz kurani ilmihali filan acip okusaydiniz iyiydi :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?