paranoya yapmak üzereyim yardımlarınızı bekliyorum

nasıl yorumlar yapıyorsunuz böyle. herkesin bir düşüncesi yaşam tarzı var eğer işine gelmiyorsa böyle biriyle evlilik düşünmemeli konu sahibesi
Anlamıyorum gidip rahat rahat erkeklerle her şeyi yapıyorsunuz evlenmeye gelince muhafazakar korumacı erkekleri tercih ediyorsunuz. sonrada 'ay ben ne yapıcam ne edicem'
madem sorun olacağını biliyorsun baştan sözyle ne hakkın var o kişiyi kandırmana duygularını incitmmeye.

Ondan önceki yaşantınızı ona açıklamak zorunda değilsiniz.
Hata ise sizin hatanız.Doğru ise sizin doğrunuz.
Kimseyi zerre ilgilendirmez.

evet kimsenin yaptığı kimseyi ilgilendirmez ama şu konuda merak ettiğim bir şey var.
arkadaşımız kendi hayatını yaşamış istediği gibi gidip dost hayatı sürmüş kürtaj olmuş kimseye açıklamak zorunda kalmadan kendi inandıkları çerçevesinde.
nişanlısıda kendi inanışı kendi değer yargıları doğrultusunda böyle bir şeyi kabul etmeyeceğini belli etmiş.
peki bu arkadaşın kalkıpda böyle birinin hayatına yalanla dolanla girmesi hak mıdır. reva mıdır neden hep muhafazar olmak isteyenler mi suçludur. anlamıyorum.
Not :size karşı söylemiyorum sadece nişanlı kişiyi yerecek yorumlara istinaden yazıyorum.sonuçta herkes istediği gibi yaşıyorsa nişanlı olan erkeğinde istediği gibi yaşamaya hakkı vardır UMARIM!

Ya ben anlamiyorum neden bu kadar aciksiniz ya.

Evliligi birbirinizin hayatinin tapusunu almak dogru ve yanlislarinizi esitlemek gibi goruyorsunuz. Sen bakir degilsin ben bakire degilim esit olduk vs vs utanmiyor musunuz bunlari konusurken. Utanmiyor musunuz derken terbiyesizsiniz anlaminda demiyorum :) ben cekinirim yani ne ona sorulsun isterim ne bana sorulsun isterim.

Arada saygi denen birsey olur benim gecmisim gecmisimdir onun gecmisi onun gecmisidir. Ben boyle birseyi konusturmam bile o adama ya. Actigi anda ne var gani baskasiyla birlikte olduysam beni istemeyecek misin der tavrimi koyarim. Kendime bu soruyu sordurtmam. Saygi sevgiden de esastir bence. Boyle herseyi ortaya dokup buna da vicdan temizlemek denmesin.

O adam sizi istiyorsa dogru yanlisinizla seviyor. Lutfen bunlari konusarak kendinizi kucultmeyin ya.

Son düzenleme:
Bu işlerde en temizi dürüstlüktür asla bundan vazgeçme
Öğrenince bitebilir ancak bir kez acı çekersin
Unutma ki dünyada hiç bir şey gizli kalmıyor, elbet bir gün öğrenecek
Kandırma yoluna gitme, zamanla içinde daha da büyür bu durum
İnsan sürekli yüreği ağzında yaşayamaz
Bitecekse de bitecek, sonradan ortaya çıkması daha çirkin bir durum

bnce söyleme sna dost tavsiyesi benim ilk gece kanamam olmadı,(daha önce bi erkekle de yakınlaşmadm)eşim bulsa üstüme yürüyecek kan yok diye 3 gün sonra kızlık kanım geldi ve bi dha ki ilşkide tekrar geldi ya gelmeseydi muhakkak dr.a giderdk bekart için seninki de takıntılıysa kesnlikle götürür,herkesn rumuz‘u var öyle konsyrz ama sen benim abimin nişanlısı da olsan aynı şeyi söylerdm sen bir tek ALlaha hesap verirsn gerisi hikaye

Belli bir yaşa kadar kız çocuklarının dışkısından mikrop kapmasını öğrenmek için hanımefendi. Azıcık bilimi takip etseydik iyiydi

Dalga gecmeniz çok yersiz.bir zar varsa o yoluda kapamak içindir yani onune gelenle yatma die.biraz kurani ilmihali filan acip okusaydiniz iyiydi :)))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben su halimle esimin biriyle gecmiste iliskisinoldugunu hatta o kizin esimden bebek öldürdüğünü ogrensem. aninda bosarim bosamakla da kalmaz herkese rezil ederim beni kandirdigi icin.

cunku onu bu sekilde kabul edecek binlerce insan varken bu konuda takintili olan beni gozumun icine baka baka enayi yerine koymasini asla affetmem.

Dalga gecmeniz çok yersiz.bir zar varsa o yoluda kapamak içindir yani onune gelenle yatma die.biraz kurani ilmihali filan acip okusaydiniz iyiydi :)))

oyle birsey olsa Allah erkeklere de zar yaratmayi bilirdi emin ol.

çok ciddi bır konu,bunu nişanlınızdan saklamanız bence cok yanlış..evlenmeden once soyleyın derım ben..evlendikten sonra nasıl saklarsınız bu durumu?? acık acık konusun..evlendikten sonra ogrenırse durum dahada kötü olur gıbı..

Ya mertce soyleyeceksin, ya da bakire cikmadin diye adam bosanirsa gelip aglamayacaksin. Yalanciliktan hayir cikmaz.

hatalar insanlar içindir unutmayalım
eğer nişanlınızla ilk görüşmeye başladığınız an bu konuyu konuşup bakış açısını öğrenmiş olsaydınız eminim devam etmezdiniz
buraya kadar gelmişsiniz gönlünüze söz dinletemiyorsanız tek probleminizin bu olduğunu düşünüyorsanız ve onunla mutlu olacağınıza inanıyorsanız nişanlınıza söylemeyin gerekirse diktirin
yok bunun vicdan azabı altında ezilirim diyorsanız hiç bu konuyu açmadan bir şeyleri bahane etmeden ayrılın

bunu kabul edecek bir çok erkek var diyoruz ama ben bir türlü o erkeklere rastlamadım çevremdeki çoğu erkek sevgilisinde nişanlısında bekaret arıyor
olmayınca da bayrak ediyorlar zavallı kızı
burası türkiye bakire olmadığını söyleyince hiç öyle medeni bir bitiş olacağını sanmıyorum en ileri görüşlü erkek bile birden bire tipik türk erkeğine dönüşüyor

ayrıca buradaki bazı kadınlara gerçekten hayret ediyorum, arkadaş açıkça medenice derdini yazmış sizler nasıl cevap vermişsiniz yok ben olsam cümle aleme rezil ederim falan filan destek olacağımıza yaptıklarımıza bakar mısınız?

Yorumlarin hepsini okuyamadim ama siz o kadar haklisinizki ben de evliyim ama aklim ermiyor bu konu nasil acilir evlenmeden once yani hangi konusmada yeri gelmis olabilir ki..

Konuya donersek bnm su hayatta inandigim bisey var ki hic bir yalan gizli kalmiyor,yalan ustune bi evlilik ile kendine yazik edersin konu sahibi

Dalga geçmedim ciddiydim ben. Elbette düşüncenize saygı duyuyorum ancak kuranda "Ben o zarı siz önünüze gelenle yatmayın diye koydum" gibi bir şey yazdığını zannetmiyorum. Üstelik hangimiz inancımızı tam oalrak yaşıyoruz ki? Eğer bu size göre günahsa eminim ki siz de hayatta birçok kez yaşamışsınızdır başka günahlar da olsa... Bilimi yok mu sayalım allah akıl vermiş, bilim adamları da sebep bu diyor. Bekaret önemliyse erkek için de önemli olmalı, yanılıyor muyum? Neden onlarda bir zar vs yok o zaman? Kadınlara bekaret için konduysa erkeklerde neden yok? Gerçekten bilgim olmadığından soruyorum, belli ki siz kuranı okumuşsunuz, belki beni bilgilendirebilirsiniz bu konuda. Sonuçta herkesin birbirine katabileceği şeyler vardır...

Eger ögrendiginde ayrilacaksa, yol yakinken ayrilsin. Yani evlenmeden :)

Anlar tabii hadi anlamadı bu kadar önem veriyorsa döner bir çarşafa bakar

Bu aralar ne kadar cok bekaret konusu acilir oldu.. sorulan sorularsa hep ayni. Söylemesem anlar mi??? Tahmin edebilirmi?? Diktireyim mi????
Ama kimse şu soruları kendisine sormuyor:
Bu kadar buyuk bir yalan uzerine bir evlilik kurulur mu? Yalan uzerine kurulan bi evliligin saglam olabilmesi mumkun mu?? Karsimdakini / nişanlımi kandirmaya hakkim var mi??
Şayet istiyorsa -ki herkes kendi tercihini yapmakta ozgurdur buna asla karisamayiz- eger isterse bakire kizla evlenmeye hic hakki yok mudur??
Bu yalanı söylemek vicdana sigar mi??
En onemlisi bana gore ama hiiiiic sorulmayani da şu; ben bu yalani soyledim nisanliyi kandirdim ama Allah gercegi bilmiyor mu?? Su uc gunluk dunya bittigindr nisanlim gercegi ogrendiginde onun yuzune basil bakarim ????? Bi omur boyu boyle buyuk yalan nasil tasinir ??
Amaaaan bosversene diyenler olabilir ama Allah korkusu vicdani olan bi insan kandirmaz karsisindakini kandiramaz. Hele boyle bi konuda..
Konu sahibi hadi diktirdin diyelim. Peki ruhundaki boslugu nasil tamir ettireceksin. Yasarken iyiydi is evlenmeye gelince mi boyle oldu. Bence gerçekten soylemelisin......

Fark edilip fark edilmemesi konusunda bir şey diyemem fark edilir herhalde takıntılıysa kan görmek isteyecektir. Bunun dışında bir kaç şey söylemek istiyorum.

Herkesin kendi hayatı tercihlerinize hiçbir şey diyemem ancak nişanlınızdan gerçeği saklamak ,kaldı ki bir kürtaj atlatmışsınız bu yabana atılacak bir mesele değil. hiç sağlıklı değil . En basitinden İleride çocuğunuz olacağı zaman doktora gittiğinizde daha önce bir kürtaj atlattığınız anlaşılır eminim ki. Eşiniz ya o anda öğrense? Veya hiç o zaman gelmeden ilişki sırasında kan görmeyince basarsa yaygarayı ( bekaret konusunda takıntılı dediğiniz için söylüyorum)..

Bence nişanlınıza anlatmalıydınız ta en baştan.. çok yanlış yapmışsınız cok..

Anlamama şansı yok..anlamadığını varsaysan bile en ufak operasyonda bile hastane geçmişini soruyor bir ameliyat yada hamilelik vs. Her türlü ortaya çıkar.çünkü bir müdahalede veya tedavide kürtaj olduğunu söylememen saklaman gibi bir durum olamaz hayati risk olur.bence saklanamayacak birşey bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…