paranoya yapmak üzereyim yardımlarınızı bekliyorum

bir erkek var ki, herhangi bir kadın icin ona ozel konuda dahi konusulmasına farklı biriyle ilişkisine tahammul edemiyor;
bir kadın var ki, kimse karısmaması gerek bu kadının özelidir diyor...
birbirinizi cok seviyor, cok iyi anlasıyorsunuzdur hatta zevkleriniz vs benzerlik taşıyor mudur bilemem, ancak hayat gorusleriniz cok farklı BENCE.

maalesef nasıl farkedilmeyecegi konusunda bilgim yok.
eger siz bu farklılıga ragmen vazgecmemeye kararlı iseniz ve ona soylememe konusunda da kararınız net ise, geriye anlayıp anlamasını son dakikaya kadar beklemekten baska birsey kalmıyor. ama anlarsa direkt reddetme ihtimalini goze alamazdım sanırım, hem de boyle birseyin tartısılmasını dahi uygun gormeyen biri isem.

Arkadaşım inan bana bu konuları konuşurken arkadaşıma siteyi göstereyim dedim ve senin konunu okuduk. Yakın bir arkadaşımız iç hastalıkları anabilim dalında uzmanlık yapıyor hiç üşenmedik ona sorduk bak aynen aktarıyorum. "vajinal genişlikler ve kas yapıları türlü türlüdür dedi. Tıpkı diğer organlarımız gibi sen örneğin 10 gün vücut çalışır kas yaparsın ben 1 ayda anca kas yaparım vajinal bölgede öyleymiş. kasların aralığı daha geniş olan olan kızlarda ne acı ne kanama olurmuş. ayrıca ben anlarım diyen erkege dönün götünüzle gülün dedi yemin ediyorum. Onlar ben erkegim çok birlikte oldum her türlüsünden anlarım havalarına giriyolar dedi. Ayrıca daha önce ilişki yaşamış biri uzun süre masturbasyon dahil herhangi bir birliktelik yaşamadıysa (8 9 ay kadar) kaslar tekrar daralacagı için ilkindeki gibi kanama dahi olabiliyormuş. bundan dolayı korkup kontrole gelen bile varmış. Ayrıca zar denilen şey esnek bir yapı çok esnekse delinmez bile bunlar hatta çok fazla dedi." Anlayacagın arkadaşımızın söyledikleri böyle fakat ne yazıkki biz okumayan bir toplum oldugumuz oldugumuz için bu konudada geriyiz şöyle ki illa erkek orada kan görecek yoksa inanmayan çok erkek var. Ayrıca kusura bakmayın ama bekareti gitmesin diye ters ilişkiye girenlerin sonradan gayette evlendiklerini görüyoruz duyuyoruz. Yinede benim sana söyleyecegim herseyi bi kenara bırak ve durust ol sonucta sen istemişsin olmuş bana kızmayın arkadaşlar ama (her önüne gelenle birlikte olanlar kesinlikle hariç) ahlakı sadece bekarete baglamamk lazım derim. bunu güzelce anlat nişanlına ve eger anlatırsan ezik büzükte durma arkasında dur önceden yasadıgın kimseyi ilgilendirmez.
bu arada bu kadar sertse nişanlın o günde anlarsa bi şekilde seni rezil edip kapı dısarı etme ihtimalide var haberin olsun. evlilik bu zırt diye hadi bitti güle güle de diyemezsin çok iyi düşün derim.

Son düzenleme:

Benim arkadaşım da kadın doğum asistanı ve evli haliyle o da gelen hastalardan dolayı biliyo konuları. Onun dediği de balonu şişir geri söndür ne kadar aynı olursa işte öyle aynı derdi. Hatta konuyu görünce evli arkadaşıma sordum bi'seferlik olayda anlaşılmaz ama çok fazla sayıda ilişki yaşanmışsa genişleme oluyo dedi. Yani arkadaşının uzmanlık alanıymış iç hastalıklar ama açıkcası yine emin olamadım evli arkadaşlar bence daha net bilgi verebilirler.
Şahsen benim aklım almadı illaki genişler yani bakire bi'kızla aynı olamaz istediği kadar zaman geçsin bi'fark olur.

Konuya gelince bakire olmayan bi'ton arkadaşım var herkesin özelidir kendini bağlar. Ancak karşındaki insana bu benim özelim sanane diyemezsin. Madem özelin bu da benim hayatım kabul etmiyorum diyebilir, hakkı vardır. Zira herkesin doğrusu başkadır. Üstelik ortada bi'de kürtaj var. Adam bakir değildir, erkekler neler yapıyolar diye yaklaşırsak her erkeğe işin içinden çıkamayız. Madem senin özelin anlat gitsin ama ayrılacaktır yüzde %90.
Zar olayına tamam dese sevdiği kadının daha önce başka bi'adamdan bebek sahibi olup onu aldırmasını ve bunu ona daha yeni söylüyo oluşunu kabul edemez.
Burada herkes kaçıncı yüzyıldayız modunda ama birinizin kocasının, nişanlısının eski sevgilisiyle kürtaj olayını duysanız soğurum, ayrılırım dersiniz:44:.

İlişki ilerledikçe bu tür konular illaki açılıyo insanlar kendilerini ifade ediyolar "ben bakireliğe/bakirliğe önem veriyorum/vermiyorum" mesajını vermek istiyolar ki varsa bi'şey şimdi söylesin uyuşmuyosak boşa devam etmeyelim. Oyüzden bence konuşulması gereken şeyler.

Kürtaj konusuna gelince çok sakat bi'durum hastane kayıtları var, ücretlerin sisteme girişi var.

Ohooo yine bi adam kamdiriyosunuz burda .
Bu ne ya yazıktır bide günahsız bi bebeğe kiymislar onuda iyi biseymis gibi söylüyor bize ama asıl söylemesi gereken nişanlısı.
Su diktir diyen arkadaşlar hayret sizede yahu ooohhh gezin tozun gününüzü gun edin sonra bulunca evlenicek birini hooop diktirin.
Madem önemli diil bekaret niye diktiriyosunuz?

Bakireligin kadınların bir yükü olmasina ben de karsiyim ama evlilik arifesinde oldugunuz bi insani ustelik bu konuya bu kadar onem veriyorken nasil kandirisiniz?bunu bilmek hakki. o yasadiginiz dost iliskisinden olan 3 5 dklik zevkiniz icin bir de masum bir cana kiymis ustune de bunu nisanlimdan saklayip evlencm anlar mi diyorsunuz bu nasil bir vicdan?allah nisanlinizi sizden korusun

Nişanlınız gibi bir karakter gerçeği söylediğiniz takdirde iki şekilde davranabilir:

1. Sizden ayrılır ve ayrılık sebebini de herkese ilan eder haklılığını ortaya koymak için
2. Sizden ayrılmaz ama bu konuyu her tartışmanızda çevirip çevirip tekrar önünüze koyar, hayatınızı her tartışmaya 2-0 yenik başlayarak geçirirsiniz

Bana kalırsa nişanlınızla sizin frekanslarınız çok farklı. Nişanlınız bakire biriyle birlikte olmayı çok fazla önemsiyorsa çok fazla önemsiyordur, yapacak bir şey yok. Bu onun tercihi, saygı duyulmalı.

Diğer taraftan ilk cinselliğin evlilik içinde yaşanması bana çok sağlıklı gelmiyor (bu da benim tercihim, buna da saygı duyulmalı ). Cinsellik hayatın ve evliliğin önemli bir parçası. İnsan evlilik gibi önemli bir kararı verirken kendini o açıdan da tanıyor olmalı. Benim görüşüm bu yönde olduğu için eşim olarak seçtiğim kişinin de aynı paralelde düşünmesi benim için önemliydi ve seçimimi ona göre yaptım.

Doğrusunu isterseniz size de aynısını öneririm. Uygun bir bahane bularak nişanlınızdan ayrılmanız en doğru davranış olur. Hem kendinize hem de karşınızdakine duymanız gereken saygıdan ötürü.

Son düzenleme:

Zaten en başta söylemeniz gerekirdi. peki diyelim ki farketti o zaman her şey daha kötü olmayacak mı?

bazıalrımız demiş ki erkeğe yalan söylenirmi falan falan. yahu bu bi tabu olmuş artık erkek elini kolunu sallayarak önünle gelenle birlikte olabilirken kadında böyle değil arkadaşlar artık anlamanız lazım. bu kız şimdi söylese adam ailesine anlatsa bu kızdan ayrılsa dahamı iyiydi. hee bence en baştan söylenmeliydi. benim samimi bir arkadaşım erkek arkadaşı çok dindar falandı ona söyledi herşey göze alarak ve adam bir damla kan için senden vazgeçemem dedi. birkere bile yüüzne vurmadı.
benim eşim sormadı bile daha önceki ilişkilerimi yada ilk ilişkiden sonra bakmadı kan geldimi diye..
şimdi bunlar iyi örnekler ama bu kızcağınızın öyle değil..
madem bu kadar korkuyosun diktiriceksin canım başka yolu yok.. bakire olanla olmayan bence anlaşılır çünkü bir kere olmamış senin illaki genişleme olmuştur yani..

öncelikle bu diktirme olayının garantisi yok. diktim oldu der kanamaz.bu hassas nokta kadınların umutlarını sömüren üçkağıtçı doktorların kozu olmuş. benim 2 arkadaşım kalıcı dikiş yaptırdı sözde. ikisinde de kanama falan olmadı. aynı dr yapmıştı. ankarada bu konuda nam salmış googleda hemen ismi çıkıyor. ama sahtekar adamın teki.

en önemli konuya gelelim. diyelim siz iyi bir doktora denk geldiniz, dikti ve kanadı ve eşiniz buna inandı.

ya da diktirmediniz kanamadı ve eşiniz elastik sandı üstünde durmadı önemsemedi.

hangisi olursa olsun bu adamı kandırdınız. sizin ve Allah'ın bildiği bu sır hayatınız boyunca eşinle aranızda olacak. size sonsuz güvenle sarıldığında bu yalan aranızda olacak. kendinizi ömür billah sahtekar hissedeceksiniz. ve gün gelecek öleceksiniz. hesaplar dökülecek ortaya. bir ömür yalan söylediğinizz adam orda öğrenecek herşeyi. Allah bana herşey gel affederim kul hakkı ile gelme diyor. ya bir ömür yastığa baş koyduğunuz adam bu gerçekle yüzleşince size hakkını helal etmezse. bunu hiç düşündünüz mü??????????????????

özelinizi ortaya dökmeden başka bir sebep göstererek ayrılmanız en mantıklısı. eş dost aile nişan bozuldu diye üzülür ama geçer, yalan söylemek zorunda olmanın vicdan azabıyla kıyaslanamaz bile o üzüntü..

Son düzenleme:

Sonuna kadar katılıyorum. Kesinlikle anlaşılmasına imkan yok. Söylememek ne kadar etiktir bilemiyorum. Yine de anlamaz.

Eşim yurtdışında 6 ay görüşmesek zor oluyor resmen ki sadece birkaç kez ilişki yaşayan birinin çoktan eski formuna dönmüş olması lazım. Ve ilk defa kanı ben ilk ilişkimden 4-5 ay sonra gördüm. O da ne kanıydı bilmiyorum ya.

Bir de farklı hayat görüşünde olduğun bir insanla ne kadar mutlusun bilemiyorum. İnsan sevgilisine eşine eski mutsuzluklarını kırgınlıkları anlatmak ister şöyle karşılıklı oturup dertleşirken.

benim arkadaşım da 3-4 senelik bir birliktelikte ilk ilişkisini yaşadı evlenemediler.
sonra başka biri ile nişanlandı, zarı diktirdi, ama düğüne kadarda 2-3 defa kontrollere gitti
iyice emin olabilmek için, hiç bir sorun yaşamadan ilk geceyi atlatttı kan da gelmiş tabi.

ben sevgilimden habersiz bi erkek arkadaşımla selamlaşsam,akşama söylemeden vicdanım rahatlamıo.... millet evlendiği adamı nelerle kandırıo zarmış,kanmış ne bu yaaa... evet mecbur bırakılıoruz yalanlar söylemey falan ama bu kadarı da çok fazla değil mi? bakire değilsen bekareti takmayan bi adamla evlenirsin... ama buna önem veren bi adamı amleiyatla,şunla bunla kandırmak çooooooookkk büyük bi yalan değil mi? ömürlük bir yalan üstelik

Son düzenleme:
Benim eşim evlendikten yıllar sonra bile bana, benden önce kimseyle öpüştün mü diye sormuştu,bunu bile kaldıramayacak eşler var malesef ,senin durumunu kabul edecekmi şüphedeyim,hakkında hayırlısı olsun.

bekaret sadece zar değil erkekler için de.
sevdiği, sadece kendisinin olsun.her şeyi ilk kez kendisiyle yaşasın.
namusdan ziyade sevdiğinin kıskanmasıdır.

her ne kadar kimseyi ilgilendirmez desek de en başta üniversite boyunca kendini kullandıran kızı ve müstakbel eşini ilgilendiriyor ki burda kara kara düşünüyor kızcağız.
özgürce cinsel hayat aşayan üniversitedeki sevgilisi acaba mezun olduktan sonra neden bıraktı?

özgürlük bir başkasının ileri ki hayatını zora sokuyorsa,o düşünceyle zindana dönüyorsa hayatı özgürlük yerinde bir özgürlük mü?

Söylemesi zor bir durum ama nişanlına söyleyip aranızda ayrılıp etrafa belli etmeyecekseniz bu durumu söylenebilir.
Bence bilmeli , kandırılmak hoş olmamalı... ALLAH(C.C) yardımcın olsun...

te Allah ım ya...
o erkeğin bakirim dediğine nasıl inanıyorsunuz peki hanımlar?

tabi kadınların zarı var diye fişleniyor. ama erkek her zanam sözüne güvenilir oluyor..
ve bu haksızlığı biz kendimize yapıyoruz....
adam bekarete önem veriyorum diyor ama onun bu deneyimi yaşamadığından emin olan kadınlar halen kendi hemcinslerini suçluyor;
adamı kandırıyorsun yazık günah diyerek...

çevrenizde ne kadar çok erkek var biliyor musunuz, sayısız kadınla birlikte olup evlendiğinde o "el değmemeiş 0 km" tabir ettikleri bayanla evlenmek isteyen..

kendi değerinizi kendiniz düşürdüğünüz takdirde bu bencil erkekler sizi hep "sıfır mal" olarak arayacak..
keşke sizinde evleneceğiniz erkeğin bekaretini ispatlamasını isteyeceğiniz bişeyleri olsaydı...

Son düzenleme:

"Bakir erkek" sıfatı kadınlar arasında bile "antipati ve önyargı" toplarken senin dediğin zor azıcık.

Ben de bu sıkıntıları yaşadım. Ancak Nişanlım çıkıp "ben bakire istirem" diye tutursaydı anlardım. Kadın nasıl "kariyerli, düzgün işi olan, yeter maddi gücü olan..." erkek talep ediyorsa erkeğin "başka erkekle birlikte olmamış" kız istemesi anlaşılabilir bişi(en azından saygı duyulması gereken bişi).

bence yaşadıklarının arkasında dur...yalanlar üzerine evlilik kurulmaz..
her detayı değilse de daha önce ilişkin olduğunu anlatmalısın bence..
ama sonra ayrılmayı veya evlensen de başına kakılmasını da göze alman lazım..
yani zor bir durum ama nişanlının kendisinin anlamasından iyidir...
ayrıca nasıl farkedilmeyecekmiş bende anlamadım..
ilk gece kanaman olmayınca bazı kadınlarda zar kalın olduğundan kanama olmuyomuş diyip geçiştirecek misin yoksa diktirecek misin..
ilkine inanacağını sanmıyorum inanmış gibi yapsada kafasında hep bir şüphe olur...
ikincisinde evet anlamaz ama evleneceğin adama ilk günden yalan söyleyerek bir hayata başlamış olursun...
sen bilirsin...

kişi karşısındakinden ne talep ediyorsa onda da o vasfın bulunması gerekir..
aksi durumu samimiyetsizliktir

Aşağı tükürsek bıyık yukarı tükürsen sakal misali..
Aslında söylemen tabikii iyi fakat söylersende nasıl tepki alıcaksın okadar emek..
Bilemiyoum karışık valla.
Ben olsam söylerdim galiba ama bi yandanda ayrılmamak için elimden geleni yapardım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…