nişanlımı çok seviyorum oda beni çok seviyor çok iyi anlaşıyoruz ve herşeyi paylaşabiliyoruz. fakat ne yazık ki bekaret konusunda takıntısı var. bundan dolayı da kendisine daha once ilişki yaşadığımı soylemedim daha doğrusu soyleyemedim. daha önce bir arkadaşım diyerek konuyu açmaya çalıştım ama çok ağır şeyler söyledi hiç tahamülü yok.
anlayacağınız kafam çok karıştı. normalde kimsenin karışmaması gerektiği ve benim ozelim olan bi durumun tartışma konusu olması üzüntü verici.
nişanlımın düğünden sonra bu durumu farketmemesi için ne yapabilirm yada gerçekten farketmezmi bilgilendirecek biri olursa çok sevinirim
Arkadaşım inan bana bu konuları konuşurken arkadaşıma siteyi göstereyim dedim ve senin konunu okuduk. Yakın bir arkadaşımız iç hastalıkları anabilim dalında uzmanlık yapıyor hiç üşenmedik ona sorduk bak aynen aktarıyorum.
selam kızlar,
umarım içimi rahatlatacak birşeyler söylersiniz.
agustos sonu dugunum var ama beni korku sarmaya başladı.. nişanlımla 2013 şubat ayında tanıştık.. konuşmaya başladık..
birbirimizden hoşlandık ve gorusmeye başladık aralık ayında nişanlandık ve agustos ayına düğün için gün aldık hazırlıklarımız devam ediyor.
buraya kadar herşey normal sorunuma geleyim..
nişanlımı çok seviyorum oda beni çok seviyor çok iyi anlaşıyoruz ve herşeyi paylaşabiliyoruz. fakat ne yazık ki bekaret konusunda takıntısı var. bundan dolayı da kendisine daha once ilişki yaşadığımı soylemedim daha doğrusu soyleyemedim. daha önce bir arkadaşım diyerek konuyu açmaya çalıştım ama çok ağır şeyler söyledi hiç tahamülü yok.
nişanlımdan önceki ilişkim universitede uzun sureli bir dost ilişkisi şeklindeydi ve nerdeyse universite suresince devam etti. hatta bu surecte bir tane kurtajım oldudoktorumla konustum nişanlımın kurtajı ve yaşadıklarımı farkedemeyeceğini söylesede içim hiç rahat değil. internette bir kısım ilk ilişkide kan gelmesi gerektiğini söylesede benim ilk ilşkimde kanama olmamaıştı yada ben farketmemiştim bilmiyorum. Konuyu anlatıtığım yakın bir arkadaşım farkedileceğini soyledi fln fln. anlayacağınız kafam çok karıştı. normalde kimsenin karışmaması gerektiği ve benim ozelim olan bi durumun tartışma konusu olması üzüntü verici.
nişanlımın düğünden sonra bu durumu farketmemesi için ne yapabilirm yada gerçekten farketmezmi bilgilendirecek biri olursa çok sevinirim
sevgiler...
işin içine ailelerde girdi naşanlandık dediğim gibi bu saatten sonra alınacak bir ayrılık kararı ailemide fazlasıyla uzecek yani başta korkumdan durusut olamadım. şu an soylemersem niye bu zamana kadar soylemedin tepkiside olacak.
Arkadaşım inan bana bu konuları konuşurken arkadaşıma siteyi göstereyim dedim ve senin konunu okuduk. Yakın bir arkadaşımız iç hastalıkları anabilim dalında uzmanlık yapıyor hiç üşenmedik ona sorduk bak aynen aktarıyorum. "vajinal genişlikler ve kas yapıları türlü türlüdür dedi. Tıpkı diğer organlarımız gibi sen örneğin 10 gün vücut çalışır kas yaparsın ben 1 ayda anca kas yaparım vajinal bölgede öyleymiş. kasların aralığı daha geniş olan olan kızlarda ne acı ne kanama olurmuş. ayrıca ben anlarım diyen erkege dönün götünüzle gülün dedi yemin ediyorum. Onlar ben erkegim çok birlikte oldum her türlüsünden anlarım havalarına giriyolar dedi. Ayrıca daha önce ilişki yaşamış biri uzun süre masturbasyon dahil herhangi bir birliktelik yaşamadıysa (8 9 ay kadar) kaslar tekrar daralacagı için ilkindeki gibi kanama dahi olabiliyormuş. bundan dolayı korkup kontrole gelen bile varmış. Ayrıca zar denilen şey esnek bir yapı çok esnekse delinmez bile bunlar hatta çok fazla dedi." Anlayacagın arkadaşımızın söyledikleri böyle fakat ne yazıkki biz okumayan bir toplum oldugumuz oldugumuz için bu konudada geriyiz şöyle ki illa erkek orada kan görecek yoksa inanmayan çok erkek var. Ayrıca kusura bakmayın ama bekareti gitmesin diye ters ilişkiye girenlerin sonradan gayette evlendiklerini görüyoruz duyuyoruz. Yinede benim sana söyleyecegim herseyi bi kenara bırak ve durust ol sonucta sen istemişsin olmuş bana kızmayın arkadaşlar ama (her önüne gelenle birlikte olanlar kesinlikle hariç) ahlakı sadece bekarete baglamamk lazım derim. bunu güzelce anlat nişanlına ve eger anlatırsan ezik büzükte durma arkasında dur önceden yasadıgın kimseyi ilgilendirmez.
bu arada bu kadar sertse nişanlın o günde anlarsa bi şekilde seni rezil edip kapı dısarı etme ihtimalide var haberin olsun. evlilik bu zırt diye hadi bitti güle güle de diyemezsin çok iyi düşün derim.
benim arkadaşım da 3-4 senelik bir birliktelikte ilk ilişkisini yaşadı evlenemediler.
sonra başka biri ile nişanlandı, zarı diktirdi, ama düğüne kadarda 2-3 defa kontrollere gitti
iyice emin olabilmek için, hiç bir sorun yaşamadan ilk geceyi atlatttı kan da gelmiş tabi.
te Allah ım ya...
o erkeğin bakirim dediğine nasıl inanıyorsunuz peki hanımlar?
tabi kadınların zarı var diye fişleniyor. ama erkek her zanam sözüne güvenilir oluyor..
ve bu haksızlığı biz kendimize yapıyoruz....
adam bekarete önem veriyorum diyor ama onun bu deneyimi yaşamadığından emin olan kadınlar halen kendi hemcinslerini suçluyor;
adamı kandırıyorsun yazık günah diyerek...
çevrenizde ne kadar çok erkek var biliyor musunuz, sayısız kadınla birlikte olup evlendiğinde o "el değmemeiş 0 km" tabir ettikleri bayanla evlenmek isteyen..
kendi değerinizi kendiniz düşürdüğünüz takdirde bu bencil erkekler sizi hep "sıfır mal" olarak arayacak..
keşke sizinde evleneceğiniz erkeğin bekaretini ispatlamasını isteyeceğiniz bişeyleri olsaydı...
selam kızlar,
umarım içimi rahatlatacak birşeyler söylersiniz.
agustos sonu dugunum var ama beni korku sarmaya başladı.. nişanlımla 2013 şubat ayında tanıştık.. konuşmaya başladık..
birbirimizden hoşlandık ve gorusmeye başladık aralık ayında nişanlandık ve agustos ayına düğün için gün aldık hazırlıklarımız devam ediyor.
buraya kadar herşey normal sorunuma geleyim..
nişanlımdan önceki ilişkim universitede uzun sureli bir dost ilişkisi şeklindeydi ve nerdeyse universite suresince devam etti. hatta bu surecte bir tane kurtajım oldudoktorumla konustum nişanlımın kurtajı ve yaşadıklarımı farkedemeyeceğini söylesede içim hiç rahat değil. internette bir kısım ilk ilişkide kan gelmesi gerektiğini söylesede benim ilk ilşkimde kanama olmamaıştı yada ben farketmemiştim bilmiyorum. Konuyu anlatıtığım yakın bir arkadaşım farkedileceğini soyledi fln fln. anlayacağınız kafam çok karıştı. normalde kimsenin karışmaması gerektiği ve benim ozelim olan bi durumun tartışma konusu olması üzüntü verici.
sevgiler...
"Bakir erkek" sıfatı kadınlar arasında bile "antipati ve önyargı" toplarken senin dediğin zor azıcık.
Ben de bu sıkıntıları yaşadım. Ancak Nişanlım çıkıp "ben bakire istirem" diye tutursaydı anlardım. Kadın nasıl "kariyerli, düzgün işi olan, yeter maddi gücü olan..." erkek talep ediyorsa erkeğin "başka erkekle birlikte olmamış" kız istemesi anlaşılabilir bişi(en azından saygı duyulması gereken bişi).
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?