paranoya yapmak üzereyim yardımlarınızı bekliyorum

Evlilik dışı ilişkiye bakışınız, bekaret konusundaki düşünceniz sizi ilgilendirir evet.
Karışmam ve yargılamam. İstediğiniz gibi kullanın vücudunuzu..

Ama kusura bakmayın, karısının ya da kocasının ilki olmayı istemek '' İnsanın'' hakkıdır gayet.
Buna benim özelim diyerek, nasıl farkettirmem ayyy nasıl anlamaz sahtekarlığına girişerek
çözüm bulamazsınız..

Bekaret konusunda takıntılı insanlara yobaz der sizin gibiler, sahtekarlık yobazlıktan daha güzel bir sıfat mı anlayamıyorum..

Lütfen yaşam tarzınızın, düşüncelerinizin arkasında durmayı öğrenin..

Son düzenleme:
Dalga gecmeniz çok yersiz.bir zar varsa o yoluda kapamak içindir yani onune gelenle yatma die.biraz kurani ilmihali filan acip okusaydiniz iyiydi :)))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

pekçok bilimsel kaynakta hymenin özelikle ergenlik öncesi dönemde ve ergenlik çağında rahmin fauna yapısının bozulmamasıni mikrop kapmasini onledigini okuyabilirsiniz.
Muslumanim elhamdulillah ama dini bile kadın üzerinden yaşıyoruz.

Kuran'da sadece kadın iffetinden degil erkeğin iffetinden de bahsedilir. Hal böyleyken kadının fiziksel bir kapı ile kapatılmasını erkeğin böyle bir yapıya sahip olmamasını nasıl aciklarsiniz.

Şu güzelim kitabı kafamiza göre yorumlamak ne zaman vazgececegiz.

Konu Sahibi Allah yardimcin olsun.
Dürüst olmak çok önemli evet ama hayat sizin karar sizin.
soyleyince ayrilacagindan eminseniz söylemeden başka bir bahane ile ayrılın. Erkek milletine güven olmaz hele şimdiki erkeklere. bu bilgiyi ne zaman ne şekilde aleyhinize kullanacagini bilemezsiniz.

farkedilir mi, farkedilmez mi bilemiyorum ama bir tane daha doktora gidebilirsiniz. Ya da diktiriliyor falan diyorlar olmadı öyle yapın, doktorlar sanki sizi daha iyi yönlendirir. Burada doğru bir yönlendirme olacağını çok sanmıyorum, zira yaşadığınız olay da çok doğru birşey değil sonuçta..

Önce bir doktora git....duruma bir baktır bilgi al......rahimde yapışıklık kalmış mı........sonra şu noktalar çok önemli.......eski dostun ayrı bir şehirde mi........şu anki çevrenle ortak tanıdık var mı........eğer öyleyse direk nişanı boz anlatma bile........seni herkese rezil etmeye çalışabilir altından kalkamazsın bile........doğrucu davut olup herşeyi anlatma......her iki türlüde kaybediyorsun nasılsa
Erkeklerin riyakarlıgı midemi bulandırıyor........burda aynı anda görüştüğü kadınlar olan bir doktor var......bir gün dedi ki sohbetinden çok zevk aldığım bir kız bulursam uzun süreli bir ilişkim olur hatta evlenirim dedi......ben de ona şaka yollu arkadaşımı tavsiye ettim..........bana onun erkek arkadaşının olduğunu midesinin kaldıramayacağını söyledi........al işte bu da muhafazakar
Erkek arkadaşın bu kadar kafayı takıyorsa nişanı boz gitsin......yaşın küçükse sorun değil

arkadaşlar hepinize zaman ayırdığınız için teşekkür ederim.. çok zor bir sureçten geçiyorum emin olun amacım sevdiğim insanı kandırmak değil aslında yapıcı olabilmek. bir kaç kere soyledim ama eleştirenler olmuş "dost ilişkisi" tabirini kısaca soylemek için kullandım ilşkilerimin detayına girmemek odağı oraya çekmemek için.. fakat yine odak kaymış oraya yinede fikir veren yardımcı olmak isteyen herkese teşekkürler :)

Bekaretin icin yorum yapmak istemiyorum herkesin gorusu kendinedir fakat isin icinde buyuk bisry var kurtaj.ben bunun ilerde irtaya cikacagini dusunuyorum cunku gebelik takibi yapilirken kapsamli muayne oluyosun dr anlarsa ve esine derse bu daha kotu olur.
Kuzenimin arkadasida saklamisti kurtajini ve cocuklari olmadi esi igrenince cok kotu seyler oldu.
Belki anlayacak belki anlamayacak ama bu hep senin icinde kalacak bence yol yakinkrn konus ilerde olacagina simdi az hasarli olsun

evet oyle dusunmeye başladım olmayacak gibi dahada geç olmadan bir şekilde anlatmak gerekiyor ama işte bir sürü parametrede var bakalım hayılısı valla yazılanları okudukça daralıyor insan

Bence diktir butun doktorlar yapiyor soylersen ve o da tamam derse gelecegin parlak olmaz. Bazen pembe yalanlar atilabilinir. Zaten erkrklerin namusunun olmayip kadinin olmasi bana hala anomali geliyor bu tartisilir da, baskasi da olsa o da takar emin ol.

Ay cok guldummmm erkegin bakirini en fazla 18 e kadar gorursun sonra +18 e gecer durum cnm. Bak nette arastirdim bakir erkek ilk rahimden girdiginde hemen bosalirmis. Yani gir cik yapmadan. Bak bakalim oyle mi? ☆hay allhimm

Canım madem işler buraya gelmiş.
Senin için bi kaç çözüm yolu var.
1.si dürüstçe anlatıcaksın sonra ayrılırsanda gam yeme.giden gider er yada geç.
aynı hatayı tekrar yapmayacaksan.senin bekareti sorun etmeyecek biriyle görüşmen daha mantıklı.

Ben bu konuda ne erkekler kandırılsın diyorum nede kızlar....

Bana kalırsa erkekte bakir olmalı kızda bakire...
Öyle olması en güzeli.
ama hata yapmışsan bundan sonra düzeltmeye bak.
en önemlisi vicdanın...ve aldığın riskler.......

Kadinlar ne zaman ögrenecek, anlayacak? Seni herseyin ile kabul etmeyen insana nasil kendini layik görürsün?

Burda konu onun fark edip, etmemesi, onun bakir olup, olmamasi degil. Olmamasi gerekiyor. Herkez hayatinda belli seyler yasiyor,
baze seylerden pisman kalirsin, baze seylerden degil. Yani herkezin kendine göre bir bagaji vardir. Birinde bekaret/kurtaj ise,
digerende kötü aile ortami, siddet, özgüvensizlik,.. olabilir.

Evlilik çoçuk oyuncagi degildir. Evlendigin kisi ile bir ÖMUR geçirmeye söz veriyorsun. Bir ömur!! Tüm hayatini yani.
Bu kisi seni herseyin ile, travmalarin ile, iyi tarafini ile, kötü tarafin ile beraber kabul etmesi gerekiyor. Sonuçta hayat arkadasi oluyorsunuz.

Ayrica bu konuda bile insan dürüst olamiyorsa, ben o nisanlinin cahilligine bagliyorum. Ve bu konuda bu kadar cahil ise,
sanirim konu sahibi fark etmeden birçok konuda cahil oldugunu düsünüyorum.

Neticede ben böyle bir insan ile sirimi paylasamiyorsam, hayatimi kesinlikle paylasmam.

Tabiki seçim konu sahibin fakat kim bilir benim söylediklerime kulak asar diye diyorum. Ask bir yere kadar. Ortada saygi yoksa (ki benim gözümde yok), o ask dedigin seyde birgün tükenir ve ortada hiçbirsey kalmaz.

Basit bi mesele değil..aileler konuşup koklaşmış..oturup konuşulmuş ,yenilmiş içilmiş herşey.böyle bi zamandan sonra, böyle bi konuda karşına çok ağır durumlar çıkabilir karşınıza... zamanında düşünecektiniz,kürtaja varana kadar bari insan korunurdu .. Bu kadar sarhoşluk yaşadıktan sonra seni nasıl rahatlatayım bilmiyorumm.
Bence ayrıl birşeylerin sonu belki diğer güzelliklerin başlangıcı olabilir..
Evleneceğin insan geniş bi indan değil anladığım kadarıyla ..sorunları dahada arttırma bence..

kusura bakmayın ama bu ne kadar hassas ve ağır bi konu farkında mısınız ? bi ömrü geçirceğiniz insandan bunu saklayıp nasıl yanında rahat uyuyacaksınız ? nasıl bu vicdanla ona gülümseyeceksiniz ? o insan bekaret konusunda hassassa bırakın tercihini kendin yapsın . insanların ellerinden değerlerini almayın . o insanın evlenmek isteyeceği kişi siz değilsiniz belkide . bu onun için bi ölçüt belki . saygı duyun .

Evlenme mevsimi yaklasti ya pitir pitir dokuluyolar napcaz diye. Dunyanin en buyuk hainligi boyle biseyi saklamak. Allah basimiza vermesin. Ben arkadasi yadirgamiyorum. Erkekler gibi kadinlarinda cinsel durtuleri var ve bu cooook normalll! Sadece biz islam devletinde yasadigimiz icin yetistirilme tarzlarimiz bekarete yonelik. Her neyse arkadasiminda dedigi gibi ondan saklama. Ha ben sunu diyemiyorum bi bekarete bakip gitcekse gitsin diye. Boyle bir toplumda yetismis erkegi ornek alip empati yapalim siz erkek olsaydiniz bekarete onem verirmiydiniz vermezmiydiniz? Ben olsam verirdim. Herseyden ote kiskanirdim ya benden once hangi erkegin biyerlerini gordu diye. Ama yine soyluyorum bunu bir bayanin yasamasi cok normal. Ama bu iki tezat sey bi araya geliyor. Bakireligin onemi ve kadinin cinsel yasami. Burda yapilmasi gereken tek sey ona EVLENMEDEN! Aciklamalisin. Kabul ediyosa ettigi andan itibaren susup oturcak. Etmiyosada yapcak bisey yok. Karsindaki erkek ama aptal degil. İlk kez senle iliski yasicak biride degildir heralde. Eh anlasin bi zahmet senin bakire olup olmadigini. Bu yuzden soylemelisin bence aksi halde evlendikten sonra anlarsa cok daha vahim seyler olur. Yada soyleme eger ondan suphe duyuyosan. Direk kendin birak. Biliyorum bizlere bunu soylemesi kolay yasayan bilir ama allah hakkinda hayirlisini verir insallah arkadasim

G

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kadinlarimiz dürüst olmayi ögrenemedikce. korkusuz olmayi ögrenemedikce dünyamiz degismeyecek.
Toplumuzda Vajina Penis Seks Cinsellik gibi kelimeler kullandigimizda ne kadar ayiplansada konu kapatilmaya calisilsada
cinsellik cok normal birseydir. Kadinsin seversin asik olursun birseyler hissedersin ve yasarsinda. Yasamalisinda tecrübe adina.
Erkek te ayni sekilde... gerci türkiye burasi erkege milli kiza fahise demiyorlarmi...

Sen sen ol hicbirseyden utanma... gecmisinden kimliginden düsüncelerinden... seni sen yapan seyler bunlar.
Karsindakide adamsa seni anlayacaktir zaten... degilse... emin misin öyle birisiyle evlenmek istedigine ?

bu konuda bu kadar takıntısı olan biriyle bir yola girmeniz çok riskli.böyle bir insanla bu kadar ciddi bir noktaya gelmeden bitirebilseydiniz keşke.ama madem bu noktaya gelmişsiniz,size tavsiye edeceğim şu ki:bir takım bahanelerle ayrılmanız.geçmişteki durumu anlatmanızın işe yarayacağını sanmıyorum.öylesine bir takıntısı olan insan bunu bir ayrılık nedeni olarak görecektir.diğer bir ihtimal sizi çok seviyorsa belki sürdürür ama illa ki hep başınıza kakacak ve bu sebepten aranızda kavgalar meydana gelecektir.son derece yıpratıcı olur sonrası.üstelik ona bir sırrınızı vermiş olacaksınız.bu da çok riskli.diğer seçenek olan diktirme mevzusuna gelince;bunu yapanları anlayabiliyorum ama ben yapmazdım.çünkü vicdanen rahatsız olur ve içimde devamlı bir tedirginlik ve korku duyardım.ama bazı insanlar çok rahattır ve fazla takmazlar.siz de kendi kendinizi ölçüp biçin ve hayatınıza devam edin.

Son düzenleme:
Yalan üzerine kutsal bi kurum olan evlilik kurulurmu sence? Niaşanlın bence ağır konuşuyor ve seni çaresiz bırakp yalana sürüklüyor.. Buna müsade etme sen mutsuz olursun.. Empati kurmaya çalışıyorum yerinde olsam napardım diye, sanırım ben dayanamaz ne olursa olsun söylerdim gibime geliyor.. Bunu arzu ederseniz bence kendi aranızda çözebilirsiniz, ama agresif insansa nişanlınız, uygun bi dille söyleyin, size sevgisini bekaretle ölçüyorsa eğer, yapacak bişey kalmaz.. Erkek kafası işte, gördükleri her kızı yatağa atmak isterler, evlenirkende bekaret ararlar.. Allah yardımcınız olsun.

Sadece şunu söyleyeceğim. Doğumdan önce sezeryana alınmadan hemşire gelip bana daha önce geçirdiğim ameliyatlar olup olmadığını, ilk doğumum mu, daha önce kürtaj, düşük vs. yaşayıp yaşamadığımı sordu. Gizli saklı sormadı özel hastane olmasına rağmen. Bir de kadın doğum doktoru da daha ilk kontrolde bu bilgileri istiyor. O zaman da doktor eşimin yanında sormuştu.

elbetteki kimi insanda kanama olmuyor, zar ince olanlarda, yirtilmayanlarda vs vs. nisanlin tecrubeliyse anlar. kanama haricinde de anlar.
aslinda nisanlanmadan ona soylemen gerekirdi. gerci benim bi tanidik, soyledi. garibim durust ya, adam kabul edemem su bu dedi. sonra dayanamadi geri geldi, velhasil evlendiler. ama kiskanclik durumlarinda one suruyormus. soylemese ya da evlenmeseler cok daha iyi olurmus.

sonucta ya soyleceksin ya da onlemini alip adami kandiracaksin, karar senin. biz ne desek bos.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…