- 3 Eylül 2012
- 21.889
- 57.722
- 798
selam kızlar,
umarım içimi rahatlatacak birşeyler söylersiniz.
agustos sonu dugunum var ama beni korku sarmaya başladı.. nişanlımla 2013 şubat ayında tanıştık.. konuşmaya başladık..
birbirimizden hoşlandık ve gorusmeye başladık aralık ayında nişanlandık ve agustos ayına düğün için gün aldık hazırlıklarımız devam ediyor.
buraya kadar herşey normal sorunuma geleyim..
nişanlımı çok seviyorum oda beni çok seviyor çok iyi anlaşıyoruz ve herşeyi paylaşabiliyoruz. fakat ne yazık ki bekaret konusunda takıntısı var. bundan dolayı da kendisine daha once ilişki yaşadığımı soylemedim daha doğrusu soyleyemedim. daha önce bir arkadaşım diyerek konuyu açmaya çalıştım ama çok ağır şeyler söyledi hiç tahamülü yok.
nişanlımdan önceki ilişkim universitede uzun sureli bir dost ilişkisi şeklindeydi ve nerdeyse universite suresince devam etti. hatta bu surecte bir tane kurtajım oldudoktorumla konustum nişanlımın kurtajı ve yaşadıklarımı farkedemeyeceğini söylesede içim hiç rahat değil. internette bir kısım ilk ilişkide kan gelmesi gerektiğini söylesede benim ilk ilşkimde kanama olmamaıştı yada ben farketmemiştim bilmiyorum. Konuyu anlatıtığım yakın bir arkadaşım farkedileceğini soyledi fln fln. anlayacağınız kafam çok karıştı. normalde kimsenin karışmaması gerektiği ve benim ozelim olan bi durumun tartışma konusu olması üzüntü verici.
nişanlımın düğünden sonra bu durumu farketmemesi için ne yapabilirm yada gerçekten farketmezmi bilgilendirecek biri olursa çok sevinirim
sevgiler...
Dalga gecmeniz çok yersiz.bir zar varsa o yoluda kapamak içindir yani onune gelenle yatma die.biraz kurani ilmihali filan acip okusaydiniz iyiydi :)))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bekaretin icin yorum yapmak istemiyorum herkesin gorusu kendinedir fakat isin icinde buyuk bisry var kurtaj.ben bunun ilerde irtaya cikacagini dusunuyorum cunku gebelik takibi yapilirken kapsamli muayne oluyosun dr anlarsa ve esine derse bu daha kotu olur.
Kuzenimin arkadasida saklamisti kurtajini ve cocuklari olmadi esi igrenince cok kotu seyler oldu.
Belki anlayacak belki anlamayacak ama bu hep senin icinde kalacak bence yol yakinkrn konus ilerde olacagina simdi az hasarli olsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kendisinni bakir olduğunu soyluyor. bu tarz şeylere onem veren birisi zaten o sebeple takıntı yapıyor. bencede bu konunun sorun olması çok çirkin ama işin içinde aileler vs ve sonunda huzurlu bir hayat soz konusu. zar dikimi uygulanabilir birşey mi? yani kesim çözüm müdür?
Evlenme mevsimi yaklasti ya pitir pitir dokuluyolar napcaz diye. Dunyanin en buyuk hainligi boyle biseyi saklamak. Allah basimiza vermesin. Ben arkadasi yadirgamiyorum. Erkekler gibi kadinlarinda cinsel durtuleri var ve bu cooook normalll! Sadece biz islam devletinde yasadigimiz icin yetistirilme tarzlarimiz bekarete yonelik. Her neyse arkadasiminda dedigi gibi ondan saklama. Ha ben sunu diyemiyorum bi bekarete bakip gitcekse gitsin diye. Boyle bir toplumda yetismis erkegi ornek alip empati yapalim siz erkek olsaydiniz bekarete onem verirmiydiniz vermezmiydiniz? Ben olsam verirdim. Herseyden ote kiskanirdim ya benden once hangi erkegin biyerlerini gordu diye. Ama yine soyluyorum bunu bir bayanin yasamasi cok normal. Ama bu iki tezat sey bi araya geliyor. Bakireligin onemi ve kadinin cinsel yasami. Burda yapilmasi gereken tek sey ona EVLENMEDEN! Aciklamalisin. Kabul ediyosa ettigi andan itibaren susup oturcak. Etmiyosada yapcak bisey yok. Karsindaki erkek ama aptal degil. İlk kez senle iliski yasicak biride degildir heralde. Eh anlasin bi zahmet senin bakire olup olmadigini. Bu yuzden soylemelisin bence aksi halde evlendikten sonra anlarsa cok daha vahim seyler olur. Yada soyleme eger ondan suphe duyuyosan. Direk kendin birak. Biliyorum bizlere bunu soylemesi kolay yasayan bilir ama allah hakkinda hayirlisini verir insallah arkadasimBu aralar ne kadar cok bekaret konusu acilir oldu.. sorulan sorularsa hep ayni. Söylemesem anlar mi??? Tahmin edebilirmi?? Diktireyim mi????
Ama kimse şu soruları kendisine sormuyor:
Bu kadar buyuk bir yalan uzerine bir evlilik kurulur mu? Yalan uzerine kurulan bi evliligin saglam olabilmesi mumkun mu?? Karsimdakini / nişanlımi kandirmaya hakkim var mi??
Şayet istiyorsa -ki herkes kendi tercihini yapmakta ozgurdur buna asla karisamayiz- eger isterse bakire kizla evlenmeye hic hakki yok mudur??
Bu yalanı söylemek vicdana sigar mi??
En onemlisi bana gore ama hiiiiic sorulmayani da şu; ben bu yalani soyledim nisanliyi kandirdim ama Allah gercegi bilmiyor mu?? Su uc gunluk dunya bittigindr nisanlim gercegi ogrendiginde onun yuzune basil bakarim ????? Bi omur boyu boyle buyuk yalan nasil tasinir ??
Amaaaan bosversene diyenler olabilir ama Allah korkusu vicdani olan bi insan kandirmaz karsisindakini kandiramaz. Hele boyle bi konuda..
Konu sahibi hadi diktirdin diyelim. Peki ruhundaki boslugu nasil tamir ettireceksin. Yasarken iyiydi is evlenmeye gelince mi boyle oldu. Bence gerçekten soylemelisin......
selam kızlar,
umarım içimi rahatlatacak birşeyler söylersiniz.
agustos sonu dugunum var ama beni korku sarmaya başladı.. nişanlımla 2013 şubat ayında tanıştık.. konuşmaya başladık..
birbirimizden hoşlandık ve gorusmeye başladık aralık ayında nişanlandık ve agustos ayına düğün için gün aldık hazırlıklarımız devam ediyor.
buraya kadar herşey normal sorunuma geleyim..
nişanlımı çok seviyorum oda beni çok seviyor çok iyi anlaşıyoruz ve herşeyi paylaşabiliyoruz. fakat ne yazık ki bekaret konusunda takıntısı var. bundan dolayı da kendisine daha once ilişki yaşadığımı soylemedim daha doğrusu soyleyemedim. daha önce bir arkadaşım diyerek konuyu açmaya çalıştım ama çok ağır şeyler söyledi hiç tahamülü yok.
nişanlımdan önceki ilişkim universitede uzun sureli bir dost ilişkisi şeklindeydi ve nerdeyse universite suresince devam etti. hatta bu surecte bir tane kurtajım oldudoktorumla konustum nişanlımın kurtajı ve yaşadıklarımı farkedemeyeceğini söylesede içim hiç rahat değil. internette bir kısım ilk ilişkide kan gelmesi gerektiğini söylesede benim ilk ilşkimde kanama olmamaıştı yada ben farketmemiştim bilmiyorum. Konuyu anlatıtığım yakın bir arkadaşım farkedileceğini soyledi fln fln. anlayacağınız kafam çok karıştı. normalde kimsenin karışmaması gerektiği ve benim ozelim olan bi durumun tartışma konusu olması üzüntü verici.
nişanlımın düğünden sonra bu durumu farketmemesi için ne yapabilirm yada gerçekten farketmezmi bilgilendirecek biri olursa çok sevinirim
sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?