paranoya yapmak üzereyim yardımlarınızı bekliyorum

kişi karşısındakinden ne talep ediyorsa onda da o vasfın bulunması gerekir..
aksi durumu samimiyetsizliktir

Evlenirken iş-güç-kariyer-annesine düşkün olmama... gibi yüzlerce kriter koyan hemcinslerimiz "samimiyetsizin bayrak sallayanı" oluyor sizin görüşünüze göre.

Bu işin Felsefesi yüzlerce yıldır aynıdır. Erkek güzel ve zarif kadınlara aşık olur, evlenmek için + olarak "el değmemiş" ister; kadın ise "yakışıklı, düzgün fizikli" erkeklere aşık olurken + olarak "para-güç" kriteri olur.

Ha bazı kadın "erkek bakir olmalı" da diyebilir. "zevkler-renkler" tartışması sonuçta.

bence de evlenmeden cinsel ilişki yaşayabilme cesaretini gösteriyorsan sonuna kadar arkasında durman gerekir diktirmek ve başka yollarla kandırmak bana çok sahtekarca geliyor. Hem insanın içinde ya öğrenirse diye sürekli bir şüphe olur vicdan azabı da cabası.

kadında el değmemişini istesin ne eksiği var diyorum.
benim yorumumla çatışmasanızda kendi düşüncenizi yazsanız.. sevgiler..

kadında el değmemişini istesin ne eksiği var diyorum.
benim yorumumla çatışmasanızda kendi düşüncenizi yazsanız.. sevgiler..

Ben de "Tam manasıyla eşit olmadığın biriyle eşitlik talep etmek eşitlik değil; pozitif ayrımcılık talebidir" diyorum.

Konu sahibesi bacımız(diyelim itiraf etmedi ve ayrılmadı) huzur bulabilmek için bir şekilde nişanlısıyla eşit olmak istiyorsa(kendi çocuk aldırmış filanya) bunu erkeğin bakir'lik mevzusunda, onu da alçaltmaya çalışarak yapmamalı. Bu yanlış ve antipatik. Sigmund Freud'ün gül gibi "ödünleme" savunma mekanizmasıyla da gayet huzur bulabilir; Bu alandaki eksiğini başka alanlardaki "+"larınla dengele. Erkek-kadın mutlu olmak için evlenir. Sen de onu mutlu etmek için biraz daha fazla çalış.

yalnız bi sorun var..
konu sahibi nerden biliyor nişanlısının bakir olduğunu?
belki her şeyi yaşadı ama o da saklıyor,bakire isterim diye ayak yapıyor ne olacak? nasıl kanıt isteyecek konu sahibi?

neyse ben kaçtım

o adamdan cacik olmaz. askini bekarete indirgiyorsa o adami bit pazarinda satsan para etmez benim gozumde.

ulke acik hava timarhanesi oldu.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tamam işte sorun bu.
Sen herifle tartışmaya "Bakir misin sen?" soruzu üzeriden gidersen;
- ya bakir değildir yalancı çıkmamak için hırçınlaşır, sonra da geçmişinin ardında bi durur, hiç bi yere varamazsın; tartıştığınla kalırsın.
- gerçekten bakir ise daha kötü; adamın üzerine "hiç mi beceremedin?" diye gitmiş olursun ve sen itirafını yapınca asla kabullenemez.

Konu sahibesi eğer itiraf edecekse kendini savunmak için başka bir başlangıç noktası bulmalı.

İyi ben de kaçayım bari.

Valla sayfaların hepsini okuyamadım öncelikle onu belirteyim ama dediğim gibi seni ister yada istemez bence sen itiraf et... hatta neden itiraf olsun ki gir konuya bir şekilde durum bu bu...sen hiç mi hata yapmadın de. Anlat zaten insansa ve seviyorsa devam yok kabul edemem derse çirkinleşmeden anlaşıp ayrılın... Bence en mantıklısı. Ha ama eğer laftan anlamazsa yapacak birşey yok ayrılmak en iyisi.

bu türden ilişkileri yargılayacak biri değilim ama kürtaj olacak kadar birşeyleri aşmışsın şimdi yakalanırsam anlaşılır diye korkuyorsun çok garip.Bence kürtaj olmayı göze alan adam hiçbir şeyden korkmaz çekinmez zaten yapabileceğin herşeyin en üstünü yapmışsın bunu itiraf etmeye mi utanıyorsun

Oncellikle gercekten cok zor bir durumdasiniz.Saklamak yerine konusmaniz gerektigi dusuncesindeyim.Evlilik gibi saygideger bir makam,mutlaka ama mutlaka durustlugu hakediyor

Aynısnı yapyrum bri selam verse bi erkekle muhatap olsam o gece sevglme soylmdn rahat uyuyamam ki sze katlyrum. Bnce dahada gec olmadn soylyn sevysa boyle sever ama kandrlmayı kmse hak etmez..

En dogrusu soylemek bence . Hic bir Yalan yurumez .sen inandirdim desen de vicdanin rahat burakmaz seni. En iyisi canim soyle sen de kurtul.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Kürtaj meselesi senin özelin. Bakirelik için benim özelim diyip geçemezsin . Bunda herkes ile hemfikirim.
Ama kürtaj senin o kişiyle arandaki bir şey . Bunu bilmesin bence gerek yok .
Ama en güzel şey, dürüstlüktür. Ve ben yalanın bir yerde kaybedeceğine inananlardanım.
Yalanla başlamış ya da onun üstüne kurulmuş ilişki , iş vs ne varsa eğer bu hayatta bir gün biteceğine inanırım.
En başta , ben olsam gerçeği söylerim çünkü ; düşünüyorum sevdiğim adam ve beni çok seviyor bana kıyamıyor ciddiyete kadar gelmişiz.
Onun gözlerine bakarak nasıl susturabilirim ki vicdanımı, nasıl saklayabilirim ki ?
Yok mümkün değil. Her mutluluğumuzda, o gözlerime bakınca gözlerim dolar, gölge düşürürüm mutluluğumuza ben şahsen.
Bir de, Rabbim'in içinde yalan olan bir şeyi huzurla sürdüreceğine inanmıyorum .
Sonrasında bir sorun olup boşanma ayrılma olduğunda en azından alnı ak, vicdanı hür olurum .
Ben böyle düşünüyorum. Bence söylemelisin. Eğer seni bırakırsa kısmet böyleymiş dersin .
Ne olacaksa kısmetindeki olacak inan bana.

Her yalan mutlaka gün yüzüne çıkıyor bir şekilde.
Daha 2 hafta önce bundan 10 ay önce yani geçen yıl bana söylenen bi yalanı yakaladım
Test edildi onaylandı yani

Bir gün bir Türk kızımızın çıkıp erkek arkadaşım bakir değil sorguladım kabul etmiyorum dediğini görürsem,kendini yargılatan bu kızcağızlara hak vereceğim.

Seni bunun için terk edecek kafa gönül mantık sığlığında bir adamla evlenebilecek misin gerçekten.Sevgisi bununla sınırlıysa yol ver gitsin.Sende onun geçmişte bir ilişkisi varsa onu yargıla hayatına saygı duyma.Birbirinizin sınırlarını geçin işte.Böylece evliliğiniz bekaret temellerinde kurulsun.Saygı sevgi güven daha sonra gelir zaten en önemlisi budur.

Öncelikle şunu soylemek istiyorum yanlış anlasılmamak adına, bakir olmayan birinin cıkıpta ben bakire eş istiyorum demesini hiç adil bulmuyorum ama evlilik kurumunun yalanlar üzerine kurulmasıda hiç doğru değil. Hayatı paylaşmak için evleniyoruz, karsımızdaki kişinin önem verdiği bi konuda yalan söylemek çok ciddi bir durum. İlerde kendinizi bu konuda vicdanen rahat hissetmeyebilirsiniz birde işin bu boyutu var tabi.
Doktorunuz sizi teskin etmiş bence. Emin olmamakla birlikte kurtajdan sonra zar sağlam durmaz sanıyorum.

Bu kucuk bı yalan degıl saklamamalısınız cnku dugun tarıhınız yaklaştıkça gerçeklerın ortaya cıkmasıda yaklaşıyor bence .
Kaldıki o evlenecegınız adam . eger sıze ben daha once bırıyle beraber oldum dedıyse sızın de demeye hakkınız var .
Bencede kürtajı soylememelısınız . ama daha önceden beraberlik yasadıgınızı bılmelı .
Eger sorun çıkaracaksa sımdı çıkarsın evlendıkden sonra cok daha zor olacaktır .

Çok büyük yanlış yapmış olursunuz.

Yalanla kurulan bir evlilik gene yalanla biter bunu unutmayın.

Kızlar ben ta lise başından beri sevdiğim suanda da birkaç yıldır sevgili olduğum erkekle ilişkim var. Yıllar geçti ben hala bakireyim ama artık birbirimizi cinsel açıdan tam istiyoruz. Iki kez anal ilişki yaşadık ve ben hiç zevk almadım acı hissettim, o orgazm yaşasın diye itiraz da etmedim. Ama artık anal ilişki istemiyorum. Bekaretimi kaybetmemin sizce ne gibi bi dezavantaji olabilir lütfen bilgilendirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…