kişi karşısındakinden ne talep ediyorsa onda da o vasfın bulunması gerekir..
aksi durumu samimiyetsizliktir
bence de evlenmeden cinsel ilişki yaşayabilme cesaretini gösteriyorsan sonuna kadar arkasında durman gerekir diktirmek ve başka yollarla kandırmak bana çok sahtekarca geliyor. Hem insanın içinde ya öğrenirse diye sürekli bir şüphe olur vicdan azabı da cabası.ben sevgilimden habersiz bi erkek arkadaşımla selamlaşsam,akşama söylemeden vicdanım rahatlamıo.... Millet evlendiği adamı nelerle kandırıoZarmış,kanmış ne bu yaaa... Evet mecbur bırakılıoruz yalanlar söylemey falan ama bu kadarı da çok fazla değil mi? Bakire değilsen bekareti takmayan bi adamla evlenirsin... Ama buna önem veren bi adamı amleiyatla,şunla bunla kandırmak çooooooookkk büyük bi yalan değil mi? ömürlük bir yalan üstelik
Evlenirken iş-güç-kariyer-annesine düşkün olmama... gibi yüzlerce kriter koyan hemcinslerimiz "samimiyetsizin bayrak sallayanı" oluyor sizin görüşünüze göre.
Bu işin Felsefesi yüzlerce yıldır aynıdır. Erkek güzel ve zarif kadınlara aşık olur, evlenmek için + olarak "el değmemiş" ister; kadın ise "yakışıklı, düzgün fizikli" erkeklere aşık olurken + olarak "para-güç" kriteri olur.
Ha bazı kadın "erkek bakir olmalı" da diyebilir. "zevkler-renkler" tartışması sonuçta.
kadında el değmemişini istesin ne eksiği var diyorum.
benim yorumumla çatışmasanızda kendi düşüncenizi yazsanız.. sevgiler..
Ben de "Tam manasıyla eşit olmadığın biriyle eşitlik talep etmek eşitlik değil; pozitif ayrımcılık talebidir" diyorum.
Konu sahibesi bacımız(diyelim itiraf etmedi ve ayrılmadı) huzur bulabilmek için bir şekilde nişanlısıyla eşit olmak istiyorsa(kendi çocuk aldırmış filanya) bunu erkeğin bakir'lik mevzusunda, onu da alçaltmaya çalışarak yapmamalı. Bu yanlış ve antipatik. Sigmund Freud'ün gül gibi "ödünleme" savunma mekanizmasıyla da gayet huzur bulabilir; Bu alandaki eksiğini başka alanlardaki "+"larınla dengele. Erkek-kadın mutlu olmak için evlenir. Sen de onu mutlu etmek için biraz daha fazla çalış.
selam kızlar,
umarım içimi rahatlatacak birşeyler söylersiniz.
agustos sonu dugunum var ama beni korku sarmaya başladı.. nişanlımla 2013 şubat ayında tanıştık.. konuşmaya başladık..
birbirimizden hoşlandık ve gorusmeye başladık aralık ayında nişanlandık ve agustos ayına düğün için gün aldık hazırlıklarımız devam ediyor.
buraya kadar herşey normal sorunuma geleyim..
nişanlımı çok seviyorum oda beni çok seviyor çok iyi anlaşıyoruz ve herşeyi paylaşabiliyoruz. fakat ne yazık ki bekaret konusunda takıntısı var. bundan dolayı da kendisine daha once ilişki yaşadığımı soylemedim daha doğrusu soyleyemedim. daha önce bir arkadaşım diyerek konuyu açmaya çalıştım ama çok ağır şeyler söyledi hiç tahamülü yok.
nişanlımdan önceki ilişkim universitede uzun sureli bir dost ilişkisi şeklindeydi ve nerdeyse universite suresince devam etti. hatta bu surecte bir tane kurtajım oldudoktorumla konustum nişanlımın kurtajı ve yaşadıklarımı farkedemeyeceğini söylesede içim hiç rahat değil. internette bir kısım ilk ilişkide kan gelmesi gerektiğini söylesede benim ilk ilşkimde kanama olmamaıştı yada ben farketmemiştim bilmiyorum. Konuyu anlatıtığım yakın bir arkadaşım farkedileceğini soyledi fln fln. anlayacağınız kafam çok karıştı. normalde kimsenin karışmaması gerektiği ve benim ozelim olan bi durumun tartışma konusu olması üzüntü verici.
nişanlımın düğünden sonra bu durumu farketmemesi için ne yapabilirm yada gerçekten farketmezmi bilgilendirecek biri olursa çok sevinirim
sevgiler...
yalnız bi sorun var..
konu sahibi nerden biliyor nişanlısının bakir olduğunu?
belki her şeyi yaşadı ama o da saklıyor,bakire isterim diye ayak yapıyor ne olacak? nasıl kanıt isteyecek konu sahibi?
neyse ben kaçtım
ben sevgilimden habersiz bi erkek arkadaşımla selamlaşsam,akşama söylemeden vicdanım rahatlamıo.... millet evlendiği adamı nelerle kandırıozarmış,kanmış ne bu yaaa... evet mecbur bırakılıoruz yalanlar söylemey falan ama bu kadarı da çok fazla değil mi? bakire değilsen bekareti takmayan bi adamla evlenirsin... ama buna önem veren bi adamı amleiyatla,şunla bunla kandırmak çooooooookkk büyük bi yalan değil mi? ömürlük bir yalan üstelik
selam kızlar,
umarım içimi rahatlatacak birşeyler söylersiniz.
agustos sonu dugunum var ama beni korku sarmaya başladı.. nişanlımla 2013 şubat ayında tanıştık.. konuşmaya başladık..
birbirimizden hoşlandık ve gorusmeye başladık aralık ayında nişanlandık ve agustos ayına düğün için gün aldık hazırlıklarımız devam ediyor.
buraya kadar herşey normal sorunuma geleyim..
nişanlımı çok seviyorum oda beni çok seviyor çok iyi anlaşıyoruz ve herşeyi paylaşabiliyoruz. fakat ne yazık ki bekaret konusunda takıntısı var. bundan dolayı da kendisine daha once ilişki yaşadığımı soylemedim daha doğrusu soyleyemedim. daha önce bir arkadaşım diyerek konuyu açmaya çalıştım ama çok ağır şeyler söyledi hiç tahamülü yok.
nişanlımdan önceki ilişkim universitede uzun sureli bir dost ilişkisi şeklindeydi ve nerdeyse universite suresince devam etti. hatta bu surecte bir tane kurtajım oldudoktorumla konustum nişanlımın kurtajı ve yaşadıklarımı farkedemeyeceğini söylesede içim hiç rahat değil. internette bir kısım ilk ilişkide kan gelmesi gerektiğini söylesede benim ilk ilşkimde kanama olmamaıştı yada ben farketmemiştim bilmiyorum. Konuyu anlatıtığım yakın bir arkadaşım farkedileceğini soyledi fln fln. anlayacağınız kafam çok karıştı. normalde kimsenin karışmaması gerektiği ve benim ozelim olan bi durumun tartışma konusu olması üzüntü verici.
nişanlımın düğünden sonra bu durumu farketmemesi için ne yapabilirm yada gerçekten farketmezmi bilgilendirecek biri olursa çok sevinirim
sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?