Evlenme mevsimi yaklasti ya pitir pitir dokuluyolar napcaz diye. Dunyanin en buyuk hainligi boyle biseyi saklamak. Allah basimiza vermesin. Ben arkadasi yadirgamiyorum. Erkekler gibi kadinlarinda cinsel durtuleri var ve bu cooook normalll! Sadece biz islam devletinde yasadigimiz icin yetistirilme tarzlarimiz bekarete yonelik. Her neyse arkadasiminda dedigi gibi ondan saklama. Ha ben sunu diyemiyorum bi bekarete bakip gitcekse gitsin diye. Boyle bir toplumda yetismis erkegi ornek alip empati yapalim siz erkek olsaydiniz bekarete onem verirmiydiniz vermezmiydiniz? Ben olsam verirdim. Herseyden ote kiskanirdim ya benden once hangi erkegin biyerlerini gordu diye. Ama yine soyluyorum bunu bir bayanin yasamasi cok normal. Ama bu iki tezat sey bi araya geliyor. Bakireligin onemi ve kadinin cinsel yasami. Burda yapilmasi gereken tek sey ona EVLENMEDEN! Aciklamalisin. Kabul ediyosa ettigi andan itibaren susup oturcak. Etmiyosada yapcak bisey yok. Karsindaki erkek ama aptal degil. İlk kez senle iliski yasicak biride degildir heralde. Eh anlasin bi zahmet senin bakire olup olmadigini. Bu yuzden soylemelisin bence aksi halde evlendikten sonra anlarsa cok daha vahim seyler olur. Yada soyleme eger ondan suphe duyuyosan. Direk kendin birak. Biliyorum bizlere bunu soylemesi kolay yasayan bilir ama allah hakkinda hayirlisini verir insallah arkadasim
G
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar ben ta lise başından beri sevdiğim suanda da birkaç yıldır sevgili olduğum erkekle ilişkim var. Yıllar geçti ben hala bakireyim ama artık birbirimizi cinsel açıdan tam istiyoruz. Iki kez anal ilişki yaşadık ve ben hiç zevk almadım acı hissettim, o orgazm yaşasın diye itiraz da etmedim. Ama artık anal ilişki istemiyorum. Bekaretimi kaybetmemin sizce ne gibi bi dezavantaji olabilir lütfen bilgilendirin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar ben ta lise başından beri sevdiğim suanda da birkaç yıldır sevgili olduğum erkekle ilişkim var. Yıllar geçti ben hala bakireyim ama artık birbirimizi cinsel açıdan tam istiyoruz. Iki kez anal ilişki yaşadık ve ben hiç zevk almadım acı hissettim, o orgazm yaşasın diye itiraz da etmedim. Ama artık anal ilişki istemiyorum. Bekaretimi kaybetmemin sizce ne gibi bi dezavantaji olabilir lütfen bilgilendirin
Dalga gecmeniz çok yersiz.bir zar varsa o yoluda kapamak içindir yani onune gelenle yatma die.biraz kurani ilmihali filan acip okusaydiniz iyiydi :)))
Yazdım yazdım sildim
Nasıl razı oluyorsun buna, o orgazm olsun diye birde la havle ya
Anal ilişkiyi sindiren bakiremidir şimdi
Kendinize saygınız yok mu sizin o zevk asın diye bu şekilde kullanılmaya razı oluyorsunuz
Avantajı dezavantajı nedir lig fikstürü gibi bakılırmı bu olaya
Neden boyle birsey yapiyorsun demek istiyorum ama hayat senin beden senin.
Yalnizca sunu soylemek istiyorum o adam seni hic sevmiyor lutfen ayril ve kendi zevki ugruna senin kilina bile zarar vermeyecek bir insanla yoluna devam et,yapma lutfen.
Ya bak o konuda haklısın, suan kendimi bakire gibi hissetmiyorum zaten. İlerde evleneceğim adam suan yanımda olan erkek olmazsa eğer, anal ilişki yaşadığımı söylemeliyim ogrenmeye hakkı var diye düşünüyorum. Ama ha anal ilişki yaşamışsin ha kızlık zarı denen olay bitmiş bu ikisinin ne Farkı var ki? Ben idrak edemiyorum ve gerçekten yönlendirilmeye ihtiyacım var(
Ya bak o konuda haklısın, suan kendimi bakire gibi hissetmiyorum zaten. İlerde evleneceğim adam suan yanımda olan erkek olmazsa eğer, anal ilişki yaşadığımı söylemeliyim ogrenmeye hakkı var diye düşünüyorum. Ama ha anal ilişki yaşamışsin ha kızlık zarı denen olay bitmiş bu ikisinin ne Farkı var ki? Ben idrak edemiyorum ve gerçekten yönlendirilmeye ihtiyacım var(
Bi önceki mesajında bekaretim gitse diyip burda ne farkı var diyebiliyorsan senin cinsiyetini bilmem ama akıl olarak sorun var biliyorum.
Ben karşı taraf açısından bi problem olup olmayacağını düşünüyorum acaba ilerde hayatıma başka bi erkek girse ben o zaman bunu söylesem bana nasıl tepki verir kararsızim ve sizden düşüncenizi öğrenmek istedim burda herhangi bi hakaret duymak için yazmadım. Çünkü annemle veya baska bi arkadaşımla bu sorunu paylaşamıyorum kimseden fikir alamıyorum kendimi sadece kendi kararımla yönlendirmemek açısından buraya yazdım
Saçma sapan şeyler yapmayın. Her ilişkide güven önemli ilk önce. Siz daha evlenmeden yalan dolanla kandırmaya çalışıyorsunuz adamı. Tutun ki gittiniz kızlık zarını diktirdiniz, adam da bir şey anlamadı. Onu böyle enayi yerine koymak çok mu hoş bir davranış. Kesinlikle haz etmediğim hareketler bunlar. Azıcık insan yerine koyun nişanlınızı. Nasıl saklayacağınızı değil, ona bunu nasıl açıklayabileceğinizi sorun burda bize.selam kızlar,
umarım içimi rahatlatacak birşeyler söylersiniz.
agustos sonu dugunum var ama beni korku sarmaya başladı.. nişanlımla 2013 şubat ayında tanıştık.. konuşmaya başladık..
birbirimizden hoşlandık ve gorusmeye başladık aralık ayında nişanlandık ve agustos ayına düğün için gün aldık hazırlıklarımız devam ediyor.
buraya kadar herşey normal sorunuma geleyim..
nişanlımı çok seviyorum oda beni çok seviyor çok iyi anlaşıyoruz ve herşeyi paylaşabiliyoruz. fakat ne yazık ki bekaret konusunda takıntısı var. bundan dolayı da kendisine daha once ilişki yaşadığımı soylemedim daha doğrusu soyleyemedim. daha önce bir arkadaşım diyerek konuyu açmaya çalıştım ama çok ağır şeyler söyledi hiç tahamülü yok.
nişanlımdan önceki ilişkim universitede uzun sureli bir dost ilişkisi şeklindeydi ve nerdeyse universite suresince devam etti. hatta bu surecte bir tane kurtajım oldudoktorumla konustum nişanlımın kurtajı ve yaşadıklarımı farkedemeyeceğini söylesede içim hiç rahat değil. internette bir kısım ilk ilişkide kan gelmesi gerektiğini söylesede benim ilk ilşkimde kanama olmamaıştı yada ben farketmemiştim bilmiyorum. Konuyu anlatıtığım yakın bir arkadaşım farkedileceğini soyledi fln fln. anlayacağınız kafam çok karıştı. normalde kimsenin karışmaması gerektiği ve benim ozelim olan bi durumun tartışma konusu olması üzüntü verici.
nişanlımın düğünden sonra bu durumu farketmemesi için ne yapabilirm yada gerçekten farketmezmi bilgilendirecek biri olursa çok sevinirim
sevgiler...
Cinsiyeti ne olursa olsun katılıyorum ben. Ha önden ha anal. Dürüstlük zarda bitmiyor. Bakireyim diyorsan, ne anal ne oral yapmamışsındır.Bekaretin giderse bu konu sahibesi gibi konu açma olasılığın var.
O bekaretin gittiğini çevrenden biri öğrenirse erkekler zaten belden aşağı düşünürler bekareti olmayanla iyice düşünürler zaten bunla beraber olsam benden önce yapmış kız diye.
Sadece senin dediğin gibi bi durum olursa eşine söylemeyerek kandırma lüksün olur..
Yani her iki anlamdada hoş olmayan bi durum ALLAH korusun..
Ben hala senin arada saf kız rolü oynayan bi erkek üye olduğunu düşünsem bile yorum yaptım.
Heralde bunu anlamıcak kız moduna girmezsin zaten sen kız değilsindir sanmıyorum.
ilk ilişkinde kan gelmediyse bile kürtajdan dolayı bekaretin bozulmuştur. yani şu an ilişkide kanama olmayacak. keşke bu kadar ciddiye binmeden önce söyleseydiniz, o sizin hayatınızda bu kadar önemsediğiniz bi şeyi saklamış olsa eminim affetmezdiniz. bence yol yakınken konuşup durumu anlatın başka seçenek yok gibi. bu durumu saklamayı aldatmaktan çok farklı görmüyorum ben, kusura bakmayın.selam kızlar,
umarım içimi rahatlatacak birşeyler söylersiniz.
agustos sonu dugunum var ama beni korku sarmaya başladı.. nişanlımla 2013 şubat ayında tanıştık.. konuşmaya başladık..
birbirimizden hoşlandık ve gorusmeye başladık aralık ayında nişanlandık ve agustos ayına düğün için gün aldık hazırlıklarımız devam ediyor.
buraya kadar herşey normal sorunuma geleyim..
nişanlımı çok seviyorum oda beni çok seviyor çok iyi anlaşıyoruz ve herşeyi paylaşabiliyoruz. fakat ne yazık ki bekaret konusunda takıntısı var. bundan dolayı da kendisine daha once ilişki yaşadığımı soylemedim daha doğrusu soyleyemedim. daha önce bir arkadaşım diyerek konuyu açmaya çalıştım ama çok ağır şeyler söyledi hiç tahamülü yok.
nişanlımdan önceki ilişkim universitede uzun sureli bir dost ilişkisi şeklindeydi ve nerdeyse universite suresince devam etti. hatta bu surecte bir tane kurtajım oldudoktorumla konustum nişanlımın kurtajı ve yaşadıklarımı farkedemeyeceğini söylesede içim hiç rahat değil. internette bir kısım ilk ilişkide kan gelmesi gerektiğini söylesede benim ilk ilşkimde kanama olmamaıştı yada ben farketmemiştim bilmiyorum. Konuyu anlatıtığım yakın bir arkadaşım farkedileceğini soyledi fln fln. anlayacağınız kafam çok karıştı. normalde kimsenin karışmaması gerektiği ve benim ozelim olan bi durumun tartışma konusu olması üzüntü verici.
nişanlımın düğünden sonra bu durumu farketmemesi için ne yapabilirm yada gerçekten farketmezmi bilgilendirecek biri olursa çok sevinirim
sevgiler...
uzun bir aradan sonra tekrar merhaba,
ilginiz alakanız, görüşleriniz, olumlu olumsuz her düşünceniz için teşekkür ederim.
her meseja cevap veremesemde hepsini okudum hepsi aldığım kararlarda yol gosterici oldu
merak edenler için, nişanı attık.. yaklaşık 1 aydır bekarım:) sandığım kadar kotu olmadım ve durumu daha kolay kabullendim.
ve düşündüğümüzün aksine ayrılma nedeni bekaret mevzusu olmadı (başka özel sebepler)..
ama şunu anladım birlikte yaşamak ve evlenmek arasında çok ciddi fark var. sorumluluklar aile vs. evlilik konusuna kesinlikle daha ciddi yaklaşılmalı bir şey gizlenmemeli zaten gizlenecek biriyse o kişiyle evlenilmemeli diye düşünüyorum.
Sonu evlilik olmayacak ciddi olmayan birlikteliklerde zaten çokta önemli değil.. kesinlikle karıştırılmamalı
şimdiden mutlu ramazanlar..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?