paranoya yapmak üzereyim yardımlarınızı bekliyorum

yalnız konunun İslami bir ülke olmamızla alakası yok. İslam'da erkeğin de iffeti önemli. Bizim kadınların bekaretine yönelik yetiştirilişimiz tamamen geleneklerden kaynaklı. erkek her türlü işi yapar, kadına gelince namus arar.

konuya gelince. inan hiç bilemedim. dürüst olmak her zaman iyidir. şahsen evlenirken o kadar dürüst oldum ki. bütün kötü yönlerimi iyi yönlerimi sonuna kadar anlattım. türlü türlü şerefszlkler yaptı ayrıldım. ondan önce kimsenin elini bile tutmamıştm. kendimi elime kadar evlenene kadar saklamış olmam kendime olan saygımdı. fakat o bunu haketmedi. ama ben kendimi hakediyorum.

o yüzden sana şöyle yap böyle yap diyemem. ama madem bu hayatı yaşamışsın, arkadaşların dediği gibi arkasında durmasını öğrenmek gerek. şahsen benim evlendiğim adam da erkek çıkmadı. kocalık vazifelerini yerine getirmedi. hayatımdan boşanma süresi dahil 3 koca yılımı çaldı. şimdi bir erkeğe her yönden ihtiyaç duyuyorsun ve yaşadıklarından dolayı evlenmekten korkuyorsun. tüm arkadaşların eşleriyle çocuklarıyla pozlar veriyor, sen kıvrılıp uyuyorsun. bunları bana yaşattığı için onu hiç affetmiyorum. her aklıma geldiğinde her omuza ihtiyaç duyduğumda ah ediyorum.

bu vebal sana ağır gelebilir. her yönüyle düşün. kolaylıklar diliyorum.

Neden sizi insan,birey,kadın olarak kabul eden yerine,iki bacak arası zar olarak görenlerle evleniyorsunuz ben de bunu anlamıyorum...

Müstakbel eşin Dürüstüğü hak eden bir karakter değil,sen de yalanlar üzerine yuva kurabilecek bir kadınsın. Hayırlısı olsun.

Üniversitede yaşadığın çok olağan dışı bir şey değil.Gayette normal,gidip orana burana değil de "sana"değer veren biriyle evlensen çok daha mutlu olursun.

Yazdım yazdım sildim
Nasıl razı oluyorsun buna, o orgazm olsun diye birde la havle ya
Anal ilişkiyi sindiren bakiremidir şimdi
Kendinize saygınız yok mu sizin o zevk asın diye bu şekilde kullanılmaya razı oluyorsunuz
Avantajı dezavantajı nedir lig fikstürü gibi bakılırmı bu olaya

her konuda durustluk durustluk durustluk....
Kardesim;
Kardesim diyorum benden kucuksun belli.
Ne olursa olsun herseyi anlat kaybetmek pahasina da olsa.
Bekaret insanin degerini ne yukseltir ne alcaltir.
Mikroplardan korunmak icin yaradanin oraya koydugu bir zar namusun isareti asla olamaz.
Zamaninda yasamissin birseyler utanma, istemissin yasamissin hayat senin.
Yeter ki yasadiklarinin arkasinda durabilmeyi ogren.
Bir zar icin seni defolu gibi eksik gibi gorup seninle evlenmekten vazgececegini dusundugun bir adamin yanina bile yaklasma zaten.
Seni insan,kadin,birey olarak gorebilecek birini zaten bulursun.
Kesinlikle kendini ezdirme,ezik durma.
Eger anlattiginda kabullenip devam edelim derse yuzune vuracaksa sen devam etme,bunlarin hepsini anlat ama sakin egilme onunde,
hepimiz insaniz hatalar yapiyoruz yapacagiz da,mukemmellik yaradana mahsus,yeter ki hatalarimizdan ders alip dogrulmaya calisalim.
Herr insan degerlidir ozeldir kimse icin degil kendin icin yasiyorsun bunu unutma.
Ve hayat pismanliklar duymak ve gozyaslariyla gecirilecek kadar uzun degil.
Allah yolunu ve bahtini acik etsin kardesim.

Neden boyle birsey yapiyorsun demek istiyorum ama hayat senin beden senin.
Yalnizca sunu soylemek istiyorum o adam seni hic sevmiyor lutfen ayril ve kendi zevki ugruna senin kilina bile zarar vermeyecek bir insanla yoluna devam et,yapma lutfen.

o bakirse bunu karşısındakinden beklemeye hakkı var bence.
ama değilse şartlar eşit, sen onu öyle sevebiliyorsan o da seni sevmeli ve saygı duymalı.

ben olsam ne yapardım?

nişanlının yerinde olsam ilişkide nişan gibi ciddi bir adım atmadan önce benim daha önce bir ilişkim olmadı, ve ben kendim gibi biri ile olmak istiyorum,, sen o kişi misin? derdim.

senin yerinde olsam da, nişanlanmadan önce, ben senin geçmişini sormuyorum, bugününden sonrası beni ilgilendirir, sen de böyle düşünüyor musun diye sorardım sanırım. yaşadıkların değil, beraber yaşayacaklarımız benim için önemli derdim. bu konuşmaları düğüne ramak kala yapmak beyhude artık.

bence bu işin sonu biraz kötü duruyor
kandırırsan için rahat etmeyecek ve hep diken üstünde olacaksın
söylersen de muhtemelen bu kadar katı olduğu bir konuda yumuşamayacak ve kaybedeceksin.

Dalga gecmeniz çok yersiz.bir zar varsa o yoluda kapamak içindir yani onune gelenle yatma die.biraz kurani ilmihali filan acip okusaydiniz iyiydi :)))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

fillerde de var ama onlar önüne gelenle yatamayacaklar mı şimdi koskoca afrikada

Ya bak o konuda haklısın, suan kendimi bakire gibi hissetmiyorum zaten. İlerde evleneceğim adam suan yanımda olan erkek olmazsa eğer, anal ilişki yaşadığımı söylemeliyim ogrenmeye hakkı var diye düşünüyorum. Ama ha anal ilişki yaşamışsin ha kızlık zarı denen olay bitmiş bu ikisinin ne Farkı var ki? Ben idrak edemiyorum ve gerçekten yönlendirilmeye ihtiyacım var (

Neden boyle birsey yapiyorsun demek istiyorum ama hayat senin beden senin.
Yalnizca sunu soylemek istiyorum o adam seni hic sevmiyor lutfen ayril ve kendi zevki ugruna senin kilina bile zarar vermeyecek bir insanla yoluna devam et,yapma lutfen.

Yapmamaliyim galiba haklısın.. teşekkür ederim :)

İkisinin rasaındaki fark demek
Erkeksin sen kafa yapıyorsun aklınca

Bi önceki mesajında bekaretim gitse diyip burda ne farkı var diyebiliyorsan senin cinsiyetini bilmem ama akıl olarak sorun var biliyorum.

Bi önceki mesajında bekaretim gitse diyip burda ne farkı var diyebiliyorsan senin cinsiyetini bilmem ama akıl olarak sorun var biliyorum.

Ben karşı taraf açısından bi problem olup olmayacağını düşünüyorum acaba ilerde hayatıma başka bi erkek girse ben o zaman bunu söylesem bana nasıl tepki verir kararsızim ve sizden düşüncenizi öğrenmek istedim burda herhangi bi hakaret duymak için yazmadım. Çünkü annemle veya baska bi arkadaşımla bu sorunu paylaşamıyorum kimseden fikir alamıyorum kendimi sadece kendi kararımla yönlendirmemek açısından buraya yazdım

Bekaretin giderse bu konu sahibesi gibi konu açma olasılığın var.
O bekaretin gittiğini çevrenden biri öğrenirse erkekler zaten belden aşağı düşünürler bekareti olmayanla iyice düşünürler zaten bunla beraber olsam benden önce yapmış kız diye.
Sadece senin dediğin gibi bi durum olursa eşine söylemeyerek kandırma lüksün olur..
Yani her iki anlamdada hoş olmayan bi durum ALLAH korusun..
Ben hala senin arada saf kız rolü oynayan bi erkek üye olduğunu düşünsem bile yorum yaptım.
Heralde bunu anlamıcak kız moduna girmezsin zaten sen kız değilsindir sanmıyorum.

Saçma sapan şeyler yapmayın. Her ilişkide güven önemli ilk önce. Siz daha evlenmeden yalan dolanla kandırmaya çalışıyorsunuz adamı. Tutun ki gittiniz kızlık zarını diktirdiniz, adam da bir şey anlamadı. Onu böyle enayi yerine koymak çok mu hoş bir davranış. Kesinlikle haz etmediğim hareketler bunlar. Azıcık insan yerine koyun nişanlınızı. Nasıl saklayacağınızı değil, ona bunu nasıl açıklayabileceğinizi sorun burda bize.

Cinsiyeti ne olursa olsun katılıyorum ben. Ha önden ha anal. Dürüstlük zarda bitmiyor. Bakireyim diyorsan, ne anal ne oral yapmamışsındır.

ilk ilişkinde kan gelmediyse bile kürtajdan dolayı bekaretin bozulmuştur. yani şu an ilişkide kanama olmayacak. keşke bu kadar ciddiye binmeden önce söyleseydiniz, o sizin hayatınızda bu kadar önemsediğiniz bi şeyi saklamış olsa eminim affetmezdiniz. bence yol yakınken konuşup durumu anlatın başka seçenek yok gibi. bu durumu saklamayı aldatmaktan çok farklı görmüyorum ben, kusura bakmayın.

uzun bir aradan sonra tekrar merhaba,

ilginiz alakanız, görüşleriniz, olumlu olumsuz her düşünceniz için teşekkür ederim.
her meseja cevap veremesemde hepsini okudum hepsi aldığım kararlarda yol gosterici oldu

merak edenler için, nişanı attık.. yaklaşık 1 aydır bekarım:) sandığım kadar kotu olmadım ve durumu daha kolay kabullendim.
ve düşündüğümüzün aksine ayrılma nedeni bekaret mevzusu olmadı (başka özel sebepler)..

ama şunu anladım birlikte yaşamak ve evlenmek arasında çok ciddi fark var. sorumluluklar aile vs. evlilik konusuna kesinlikle daha ciddi yaklaşılmalı bir şey gizlenmemeli zaten gizlenecek biriyse o kişiyle evlenilmemeli diye düşünüyorum.

Sonu evlilik olmayacak ciddi olmayan birlikteliklerde zaten çokta önemli değil.. kesinlikle karıştırılmamalı

şimdiden mutlu ramazanlar..:)

Off bu çok ağır yani azımsanacak kadar küçük pembe bir yalan değil üstelik nişanlınız bu konuda fazla hassas diyorsunuz :44:son durum nedir çok merak ettim gerçekten çok yorum yapılmış anlayamadım :26:

Bence söyleme diktirmede. Seni bu yuzden terkedecekse bırak gitsin cok seviyorsa zaten bir süre sonra dönüp gelir. Yok sevmiyorsa bırak gidip başka bir bakir olmayan kız bulsun

Canım düşüncen cok doğru . Hakkında hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…