paranoya yapmak üzereyim yardımlarınızı bekliyorum

kendini kandırdığının farkındasındır umarım
kan gelmicek..kavga gürültü,önceden konusmalıydınız

uzun bir aradan sonra tekrar merhaba,

ilginiz alakanız, görüşleriniz, olumlu olumsuz her düşünceniz için teşekkür ederim.
her meseja cevap veremesemde hepsini okudum hepsi aldığım kararlarda yol gosterici oldu

merak edenler için, nişanı attık.. yaklaşık 1 aydır bekarım:) sandığım kadar kotu olmadım ve durumu daha kolay kabullendim.
ve düşündüğümüzün aksine ayrılma nedeni bekaret mevzusu olmadı (başka özel sebepler)..

ama şunu anladım birlikte yaşamak ve evlenmek arasında çok ciddi fark var. sorumluluklar aile vs. evlilik konusuna kesinlikle daha ciddi yaklaşılmalı bir şey gizlenmemeli zaten gizlenecek biriyse o kişiyle evlenilmemeli diye düşünüyorum.

Sonu evlilik olmayacak ciddi olmayan birlikteliklerde zaten çokta önemli değil.. kesinlikle karıştırılmamalı

şimdiden mutlu ramazanlar..:)

akıl almaz erkek sendromlarından biri daha buyrun !

1- siz onun ilk ilişkisi misiniz??

2- sizden evvel kac bakire kızla birlikte olmuşta bu tecrübeyi bu kadar net bilecek?? eger olmussa ve onlarla da evlilik yapmadıgına göre pekte söz söyleme hakkı yok yani bence zaten hiçbi kosulda yokta

3- tabiki anlamaz yapmayın lütfen muayene mi edecek napcak nasıl anlasın dedigim gibi kıyaslayacagı tecrübeleri mi var ?? olsa bile herkes bir degilki bana kanama demeyin o olay türk filmlerinin bize bir armaganı herkeste olan fizyolojik bir durum degil

4- sizin ondan evvelki hayatınız sizi ilgilendirir kimsenin tasarrufu olamayacagı gibi konu edilecek bir durumsa sizde onu sorgulayın

cidden bu erkek egomanyalarına dayanamıyorum

Afedersiniz yazdığınızı görmemişim Hayırlısı olsun sizin için

konu zaten kapandı.. ayrıldık.. evet once konusmak gerekiyormuş hatta karşındakini gerçekten tanımak gerekiyormuş

bi dahaki ilişkinizde dürüst olun ..

siz üzülürsünüz,sizi kabul eden öyle edecek artık yapcak bisey yok ..

oley bekaret konusu açılmışş ya nası farketmezmiş hai bekaretten geçtim bir de kürtaj olmuşsunuz bekaretin nasıl kaybedildiğini kendiniz biliyorsunuz nişanlınız nasıl farketmez bunu ? yaş kaç ablası

Burada yapmasaymışsın o zaman gibi saçma sapan cümleler kurmayacağım zaten öyle şeyler söyleyen arkadaşlara da takılma artık olmuş bir şeyi sürekli kendine dert edemezsin en doğrusu gidip bunu nişanlınla konuşman olur (sonuçları her ne olursa, ki eğer zamanında böyle bir şey yapmışsın sonuçlarını biliyordun) onun için sürekli beynini yiyip kendine dert edene kadar çok geç olmadan söyle onun da bilmeye hakkı var sakın diktireyim falan deme hem onu hem kendini aldatmış olursun

nasıl anlaşılabilir bilmediğim için başlığı aşmıştım .. doktorumun ısrarla anlaşılmayacağını soylemesi sizin gibi cevremdeki insanların anlaşılacağını soylemesi kafamı karıştırmıştı hepsi o

uzun bir aradan sonra tekrar merhaba,

ilginiz alakanız, görüşleriniz, olumlu olumsuz her düşünceniz için teşekkür ederim.
her meseja cevap veremesemde hepsini okudum hepsi aldığım kararlarda yol gosterici oldu

merak edenler için, nişanı attık.. yaklaşık 1 aydır bekarım:) sandığım kadar kotu olmadım ve durumu daha kolay kabullendim.
ve düşündüğümüzün aksine ayrılma nedeni bekaret mevzusu olmadı (başka özel sebepler)..

ama şunu anladım birlikte yaşamak ve evlenmek arasında çok ciddi fark var. sorumluluklar aile vs. evlilik konusuna kesinlikle daha ciddi yaklaşılmalı bir şey gizlenmemeli zaten gizlenecek biriyse o kişiyle evlenilmemeli diye düşünüyorum.

Sonu evlilik olmayacak ciddi olmayan birlikteliklerde zaten çokta önemli değil.. kesinlikle karıştırılmamalı

şimdiden mutlu ramazanlar..:)

Farkedimiycekse o zar neden koyuldu oraya.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

O zar neden koyuldu oraya nasıl bir tabir?
Yani tam olarak bilmemekle birlikte küçük kız çocuklarının idrarını yaparken rahmin mikrop kapmaması için sanırım evlenecğin adam bunu sorgulasın diye değil

Merhaba Tatlım,

açıkçası üzüldüm diyemiycem çünkü bu tarz adamlarla yaşamak gerçekten çok zor..

benim erkek arkadaşım da bunu kafasına takardı beni sahiplenemediğini fln söylerdi sonra ayrıldık bitti aradan biraz zaman geçti benim başka biriyle görüştüğümü öğrendi, geldi sen benimsin dedi evlenme teklf etti :)

kafa yapına uygun yaşam tarzına uygun insanlarla birlikte olmak gerçekten mükemmel bir şey

umarım çok daha mutlu olursun..

bekaretiniz daha önce zaten bozulmuş haliyle kan gelmiştir yani bunu nasıl bilemiyorsunuz anlamadım ?:44:

bekaretiniz daha önce zaten bozulmuş haliyle kan gelmiştir yani bunu nasıl bilemiyorsunuz anlamadım ?:44:

ilk ilişkide gelmedi emin değilim diyor kendileri

ayrılmışlar zaten
bundan sonra bekareti dert etmeyen biriyle baştan açık konuşarak evlilik düşünürsünüz.

sevgiler

ilk ilişkide gelmedi emin değilim diyor kendileri

ayrılmışlar zaten
bundan sonra bekareti dert etmeyen biriyle baştan açık konuşarak evlilik düşünürsünüz.

sevgiler

ya canım hadi ilişkide gelmez anlarım da kürtaj da olmuş arkadaş of kafam karıştı ben mi yanlış biliyorum kürtaj da o zarı illa yırtarlar ve o kan illaki gelir:44::44::44:

ya canım hadi ilişkide gelmez anlarım da kürtaj da olmuş arkadaş of kafam karıştı ben mi yanlış biliyorum kürtaj da o zarı illa yırtarlar ve o kan illaki gelir:44::44::44:

ya mutlaka bekareti gitmiştir bence de
ama ben de hiç bişi gelmedi
gelmeyebiliyor demek ki
benim ilk sevgilim eşim , hayatıma ondan başka hiç kimse girmedi

normal doğum yaptım acep orda mı patladı ki
çok merak ettim şimdi...

ilişkide gelmeme sebebi zarın esnekliği de kürtaj işi değiştiriyor . neyse ayrılmışlar zaten pişmiş aşın davasını yapmıyım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…