Off bu çok ağıryani azımsanacak kadar küçük pembe bir yalan değil üstelik nişanlınız bu konuda fazla hassas diyorsunuz :44:son durum nedir çok merak ettim gerçekten çok yorum yapılmış anlayamadım :26:
kendini kandırdığının farkındasındır umarım
kan gelmicek..kavga gürültü,önceden konusmalıydınız
Afedersiniz yazdığınızı görmemişimuzun bir aradan sonra tekrar merhaba,
ilginiz alakanız, görüşleriniz, olumlu olumsuz her düşünceniz için teşekkür ederim.
her meseja cevap veremesemde hepsini okudum hepsi aldığım kararlarda yol gosterici oldu
merak edenler için, nişanı attık.. yaklaşık 1 aydır bekarım:) sandığım kadar kotu olmadım ve durumu daha kolay kabullendim.
ve düşündüğümüzün aksine ayrılma nedeni bekaret mevzusu olmadı (başka özel sebepler)..
ama şunu anladım birlikte yaşamak ve evlenmek arasında çok ciddi fark var. sorumluluklar aile vs. evlilik konusuna kesinlikle daha ciddi yaklaşılmalı bir şey gizlenmemeli zaten gizlenecek biriyse o kişiyle evlenilmemeli diye düşünüyorum.
Sonu evlilik olmayacak ciddi olmayan birlikteliklerde zaten çokta önemli değil.. kesinlikle karıştırılmamalı
şimdiden mutlu ramazanlar..:)
konu zaten kapandı.. ayrıldık.. evet once konusmak gerekiyormuş hatta karşındakini gerçekten tanımak gerekiyormuş
neyseki ayrılmışsınız yeni okudum cok isabetli bi karar sebebi herneyse..
selam kızlar,
umarım içimi rahatlatacak birşeyler söylersiniz.
agustos sonu dugunum var ama beni korku sarmaya başladı.. nişanlımla 2013 şubat ayında tanıştık.. konuşmaya başladık..
birbirimizden hoşlandık ve gorusmeye başladık aralık ayında nişanlandık ve agustos ayına düğün için gün aldık hazırlıklarımız devam ediyor.
buraya kadar herşey normal sorunuma geleyim..
nişanlımı çok seviyorum oda beni çok seviyor çok iyi anlaşıyoruz ve herşeyi paylaşabiliyoruz. fakat ne yazık ki bekaret konusunda takıntısı var. bundan dolayı da kendisine daha once ilişki yaşadığımı soylemedim daha doğrusu soyleyemedim. daha önce bir arkadaşım diyerek konuyu açmaya çalıştım ama çok ağır şeyler söyledi hiç tahamülü yok.
nişanlımdan önceki ilişkim universitede uzun sureli bir dost ilişkisi şeklindeydi ve nerdeyse universite suresince devam etti. hatta bu surecte bir tane kurtajım oldudoktorumla konustum nişanlımın kurtajı ve yaşadıklarımı farkedemeyeceğini söylesede içim hiç rahat değil. internette bir kısım ilk ilişkide kan gelmesi gerektiğini söylesede benim ilk ilşkimde kanama olmamaıştı yada ben farketmemiştim bilmiyorum. Konuyu anlatıtığım yakın bir arkadaşım farkedileceğini soyledi fln fln. anlayacağınız kafam çok karıştı. normalde kimsenin karışmaması gerektiği ve benim ozelim olan bi durumun tartışma konusu olması üzüntü verici.
nişanlımın düğünden sonra bu durumu farketmemesi için ne yapabilirm yada gerçekten farketmezmi bilgilendirecek biri olursa çok sevinirim
sevgiler...
oley bekaret konusu açılmışşya nası farketmezmiş hai bekaretten geçtim bir de kürtaj olmuşsunuz bekaretin nasıl kaybedildiğini kendiniz biliyorsunuz nişanlınız nasıl farketmez bunu ? yaş kaç ablası
Burada yapmasaymışsın o zaman gibi saçma sapan cümleler kurmayacağım zaten öyle şeyler söyleyen arkadaşlara da takılma artık olmuş bir şeyi sürekli kendine dert edemezsin en doğrusu gidip bunu nişanlınla konuşman olur (sonuçları her ne olursa, ki eğer zamanında böyle bir şey yapmışsın sonuçlarını biliyordun) onun için sürekli beynini yiyip kendine dert edene kadar çok geç olmadan söyle onun da bilmeye hakkı var sakın diktireyim falan deme hem onu hem kendini aldatmış olursun
Farkedimiycekse o zar neden koyuldu oraya.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
nasıl anlaşılabilir bilmediğim için başlığı aşmıştım .. doktorumun ısrarla anlaşılmayacağını soylemesi sizin gibi cevremdeki insanların anlaşılacağını soylemesi kafamı karıştırmıştı hepsi o
bekaretiniz daha önce zaten bozulmuş haliyle kan gelmiştir yani bunu nasıl bilemiyorsunuz anlamadım ?:44:
ilk ilişkide gelmedi emin değilim diyor kendileri
ayrılmışlar zaten
bundan sonra bekareti dert etmeyen biriyle baştan açık konuşarak evlilik düşünürsünüz.
sevgiler
ya canım hadi ilişkide gelmez anlarım da kürtaj da olmuş arkadaş of kafam karıştı ben mi yanlış biliyorum kürtaj da o zarı illa yırtarlar ve o kan illaki gelir:44::44::44:
ya mutlaka bekareti gitmiştir bence de
ama ben de hiç bişi gelmedi
gelmeyebiliyor demek ki
benim ilk sevgilim eşim , hayatıma ondan başka hiç kimse girmedi
normal doğum yaptım acep orda mı patladı ki
çok merak ettim şimdi...
ya canım hadi ilişkide gelmez anlarım da kürtaj da olmuş arkadaş of kafam karıştı ben mi yanlış biliyorum kürtaj da o zarı illa yırtarlar ve o kan illaki gelir:44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?