- 13 Aralık 2012
- 1.031
- 460
- 83
- Konu Sahibi hayatumuttur
-
Gecer tabı canım dua herseyın ılacıdır gecmeseydı bende kı panık gecmezdı annemı arardım telefnu acmadysa benım nefesm kesılırdı basına bısı geldı korkusyla tıtrrye tıtreye aglardım nefes alamazdm sadece annem degıl esıme babama kardeslerıme hepsıne hayatı zehır ettım annem namazını bzup tele bakıyrdu babam trafıkte dahı olsa acyrdu halbukı byle davranarak onlrı tehlıkeye atyrdum ama ılla seslerını duycam yksa duramazdm evde falanSağol onerin için cnm ayetel kürsiyi bile ezberledim hergun okurum ama sıklaştırayım geçecek inşallah
Geçmesine sevindim Cnm çekilir çile değil.darısı başımızaGecer tabı canım dua herseyın ılacıdır gecmeseydı bende kı panık gecmezdı annemı arardım telefnu acmadysa benım nefesm kesılırdı basına bısı geldı korkusyla tıtrrye tıtreye aglardım nefes alamazdm sadece annem degıl esıme babama kardeslerıme hepsıne hayatı zehır ettım annem namazını bzup tele bakıyrdu babam trafıkte dahı olsa acyrdu halbukı byle davranarak onlrı tehlıkeye atyrdum ama ılla seslerını duycam yksa duramazdm evde falan
Cnm zaten burnu bi akıyor bi tıkalı bi kere daha kanamişti ama parmağını sokmuştu acıdı dedi baktık kan geliyor sildik devamı gelmedi kısa sürdü 20 gün önce genel kan sayımı bide vitaminlere bakıldı kanı zaten her tahlilde düşükAllah korusun aklınıza kötü şeyler getirmeyin.Benim oglumun da doğduğundan beri hep burnu kanar.doktor bazı çocukların burnundaki kılcal damarlarının çok hassas olabildiğini bu yüzden burnuna parmağını soktuğunda,burnu tikandiginda,yada sıcaktan etkilendiginde kanamasinin normal olduğunu söyledi.
Çok hareketli bir çocuk olduğunu söylemişsiniz..demekki sağa sola çarpıyor kendini oynarken.hemen panik olmayın. Ama yinede içiniz rahat olsun istiyorsanız bir full vücut kontrolü yaptırın.
Çok zor yaşayan anlar gerçekten hep azar işitiyorum ama engel olamıyorumki içimde yaşayayım diyorum ama bi bakıyorum eşime bişe yoktur dimi niye kanadı acaba bundanmidir sundanmidir diye soruyorum oda bunalıyor.elişi yaptım geçen onu yaparken konsantreydim yine yapayım en iyisi etamin işlemek sende dene iyi gelir belkiAh ah ayni benim durumumdasin canim.Hamileyken başladı oğlum için olan kaygilarim oglum12 yasinda.Kizim su an 1.5 yasinda ama hala geçmedi.Benim bir ogrencimi 7 yasinda iken beyin tümöründen kaybettik.O günden beri kendime gelemedim.Sanki Dr ogluma kotu bir teşhis koymuş Allah korusun ben öyle üzülüyorum mahvoluyorum oluyorum bitiyorum öyleki hicdogmamis olmayi bile diliudiliyorum Emzirme surem bitsin koşarak psikiyatr a gidi cem yeter valla dayanamıyorum artık.
3 yaş mı 15 yaş mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?