Paranoyağim galiba

Zaten Cnm bi kere kendi kanatmisti farkettik bu sefer farkedemedik görmedik diye daha da panik oldum sürekli kanamıyor aşa aktı sildik öyle devamı gelmedi durdu.. Tahlil de bazı değerler düşüktü demir eksikliğine bağlandı önemli değildi dendi ama iste benim problemim bu güvenmiyorum emin olamıyorum ve hep kötüyü düşünüyorum. Bacaklarının çeşitli yerleri mor siyaha yakin ama elimle tutunca şislik te hissediyorum çarpmadan ama yanlarında ufak geçen küçük morluklar oluyor acaba mi diyorum hep.doktora da dedin takip et carpmami demisti ama düşer kenarlara vurur görürüm ama yine acaba diyorum paranoyak oldum işte.yine diyorum inşallah kendi paranoyakligimdir çocuğum iyi olsun da ben deli atlatirim inşallah

Daha yeni test yapılmış bisey cikmamis, rahat olmaya çalış olumlu düşün herzaman, Ve bol bol dua et

Canim o zmn daha detayli bir tetkik yaptirin. Bu suphe ile yasanir mi? Hem kendinize hem çocuğunuza zarar veriyorsunuz. Ki diyelimki Allah korusun öyle bir şey var ne kadar gec teshis konulursa o kadar kötü olur.
Yani her durumda detayli bir tetkik yaptirmaniz şart bence.

Daha yeni test yapılmış bisey cikmamis, rahat olmaya çalış olumlu düşün herzaman, Ve bol bol dua et
Sağol cnm sizde edin bana oğlusuma aklına geleyim arada ,:)
Cnm sadece bu değil ki ben her konuda böyle oluyorum eşimde annemde eşimin başı ağırsa yüz kere hadi doktora niye ağardı deyip rahatsız ediyorum.geçen haber izlerken çocukla ilgili ben bi heyecan bi terleme acaba benim çocukta da mi vat deyip hastaneye getirdim doktor genel muayene etti ağız burun kulak kalp kasiklar karın falan ben kan tahlilide istedim kızdı bana allah korusun kotu bişe olsa kendini belli eder biz ne hastalara teşhisler koyduk al çocuğu git kan almaya gerek yok oda iyi bişe değil çocuğa gereksiz acı verme dedi tersledi beni..
Bende bu şüphelerle yaşamakta zorlanıyorum işte her konuda şüpheciyim eski halimi özledim öyle olmak için çaba harciyorum işte ama beni doktor paklar yine.

Ben kan ilacı kullanmıyorsun oğluna.kızımın değeri 13 lerdeydi doktor mutlaka Demir kıllanmalıyız dedi. 3 ay kullandık. Kızım da 34 aylık 14.5 kilo

Ben kan ilacı kullanmıyorsun oğluna.kızımın değeri 13 lerdeydi doktor mutlaka Demir kıllanmalıyız dedi. 3 ay kullandık. Kızım da 34 aylık 14.5 kilo
Cnm açıkçası kan ilacı 3 gün verdim 5 gün vermedim bi gün verdim vermedim düzensiz kullandık düzenli kullanılması gerekiyormus simdi düzenli kullanıyoruz bakalım inşallah artar. Kilosu boyu normal inşallah duzelecek kanı da

Size Dr.Yankı Yazgan'in ''Düşe kalka Büyümek'' adlı kitabını okumanızı tavsiye ederim .

Çocuklar düşe kalka büyür ama sandığımızdan daha güçlüdürler.Tabi ki tedbiri de elden bırakmamak lazım ama sürekli streli bir anne olursanız oğlunuza en büyük kötülüğü siz yaparsınız .Rahatlayın.

Önerin için sağol cnm okuyacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…