Teşekkür ederim:)) dediklerinizi uygulayacağım mutlakaCümleler bunlar:
Bitti kısmını da yazının başında şu şekilde verilmiş:
Yani bitme sebebi klasik kıskançlık duruyor, bittikten sonra da ayrı bir kız yazmış gibi devam ediyor konu.
İki farklı anlam çıkabilir; net değil. Ama sorun değil, anlayalım da, fayda sağlayacaksak sağlayalım; normalde yazıya takmam da işte anlam karışık verilmiş.
Bu takip işleri, sakat işler. Kendinizde bir boşluk var ve bu bu şekilde asla dolmaz, aksine artar ve sizden çalar.
Bi amaç mı edinseniz? Şöyle bi para biriktirip Türkiye turu filan, yalnız kafa, ya da kafa dengi bir arkadaşınla? Atıyorum ya da bi hobiye yönelsen şöyle ispatlasan onda kendini? Bu boşluk insanı yer, gerek yok. Bi dernek vb. bi yere kayıt olsan, spor salonu da olur... Yeni manitalar filan, gözün gönlün şenlense? Saçlar başlar bi de bakım yaptır şöyle? Hım?
Cok sagolun. Öyle yapmaya çalışacam. Amin cümlemizi iyi insanlarla karsılastırsınAllah iyilerle karşılaştırsın İnşallah
Silkelen kendine gel gelecekte başına dert olacak bir adamdan kurtulduğun için sevin.
Ve oturup O lüzumsuzun yasını tutma, kendine şans ver
Flörtleştiğim bir adam vardı. Onunda eski sevgilisi takip ediyor, fake hesaplar açmış kimi takip etse istek atıyor beni zaten takıntı haline getirdi gibi kız, fake hesaplardan etmiş, kendi hesaplarından çok etti zaten en sonunda kabul edip yazmıştım engellemiş. Hastalıklı birşey.( evet kendime sinir oluyorum.
Teşekkür ederim:)) dediklerinizi uygulayacağım mutlaka
sil sende napcan numarasini artik. Hakedene deger verilir. Hic cevap yazma bile. Degersiz oldugunu anlasin.Yok aramıyorum sormuyorum. Ama cok zoruma gidiyor. Bi de numaramı sil diye mesaj atmıs utanmaz. Cok sinirleniyorum
QUEENofTURKEY altta seni gördüm kız, gel buraya da hıyar maskesi tarifi neyim ver bize. Ben kocayı rendelesem hıyar niyetine, olur galiba di mi? Ondan odun maskesi mi olur yoksa bilemedim.
Ay çok alemsiniz.Uygula tabi, şu günlerini yarın öbür gün mumla arasan geri dönmeyecek ve değmez insanlara harcadığın vakte acıyacaksın. Para her zaman kazanılır, arkadaş-sevgili her zaman bulunur ama boşa giden zaman, o asla geri gelmez işte. Hiç lüzum yok valla. Sen bugünden itibaren bi bakıma gir, bi süs ayarlarını değiştir şöyle. Bi de yumurta kır al beyazını, içine azcık bal hıyar ne varsa dök doğra yüzüne bi sıva, aç bi müzik oooh... Bebek gibi bi bakımla başla.
QUEENofTURKEY altta seni gördüm kız, gel buraya da hıyar maskesi tarifi neyim ver bize. Ben kocayı rendelesem hıyar niyetine, olur galiba di mi? Ondan odun maskesi mi olur yoksa bilemedim.
Haklıısnız benim de o duruma gelmez insallah. Tek korkum o aslındaFlörtleştiğim bir adam vardı. Onunda eski sevgilisi takip ediyor, fake hesaplar açmış kimi takip etse istek atıyor beni zaten takıntı haline getirdi gibi kız, fake hesaplardan etmiş, kendi hesaplarından çok etti zaten en sonunda kabul edip yazmıştım engellemiş. Hastalıklı birşey.
Bakmayın kendinize hakim olun. Uğraş bulunca akıla gelmiyor.
Bir örnekte kendimden vereyim, 5 yıllık ilişkimi bitirdiğimde 1 seneye yakın stalkladım, baktım, izledim Sonra baktım hastalık derecesine gidiyor gece gündüz bu ne dedim. Yeni yeni insanlarla tanıştım derken zaten kendimi oyaladıkça gelmedi aklıma yıllar sonra bi geldi aklıma giripte bakasım gelmedi. Zaman ilaç gibi. Alışkanlık haline getirmeyin.Haklıısnız benim de o duruma gelmez insallah. Tek korkum o aslında
İnsallah ben de atlatırım. Allah yardımcım olsun. Sinirlerim bozuluyor çünküBir örnekte kendimden vereyim, 5 yıllık ilişkimi bitirdiğimde 1 seneye yakın stalkladım, baktım, izledim Sonra baktım hastalık derecesine gidiyor gece gündüz bu ne dedim. Yeni yeni insanlarla tanıştım derken zaten kendimi oyaladıkça gelmedi aklıma yıllar sonra bi geldi aklıma giripte bakasım gelmedi. Zaman ilaç gibi. Alışkanlık haline getirmeyin.
Ben de öyle olmaktan cok korkuyorum. Allah onu bileği gibi yapsınBir örnekte kendimden vereyim, 5 yıllık ilişkimi bitirdiğimde 1 seneye yakın stalkladım, baktım, izledim Sonra baktım hastalık derecesine gidiyor gece gündüz bu ne dedim. Yeni yeni insanlarla tanıştım derken zaten kendimi oyaladıkça gelmedi aklıma yıllar sonra bi geldi aklıma giripte bakasım gelmedi. Zaman ilaç gibi. Alışkanlık haline getirmeyin.
Ben de hem bitirmek istedim cunku artık bitmesi gerekiyor. Ama onu takip etmekten de kendimi alamıyorum.Bir örnekte kendimden vereyim, 5 yıllık ilişkimi bitirdiğimde 1 seneye yakın stalkladım, baktım, izledim Sonra baktım hastalık derecesine gidiyor gece gündüz bu ne dedim. Yeni yeni insanlarla tanıştım derken zaten kendimi oyaladıkça gelmedi aklıma yıllar sonra bi geldi aklıma giripte bakasım gelmedi. Zaman ilaç gibi. Alışkanlık haline getirmeyin.
Kimsenin pesinde koşmadım iste sorun orda. O kafasını oraya buraya vurunca arama dediler çünkü beni suçlu durumuna düşürdübence acilen bir psikologtan randevu al memur olmuşsun işin var gucun var ne dıye elın adamlarının peşinden koşuyorsun kaldı kı gerı dondu ne olacak annesını kardeşini nasıl affedecesın ? senı ısterler mı boyle yaparsan kendını küçük düşürme onemse bıraz...
Kuzum senin kocaya özel tarif yapmamız lazım. Odun, hıyar karışımıUygula tabi, şu günlerini yarın öbür gün mumla arasan geri dönmeyecek ve değmez insanlara harcadığın vakte acıyacaksın. Para her zaman kazanılır, arkadaş-sevgili her zaman bulunur ama boşa giden zaman, o asla geri gelmez işte. Hiç lüzum yok valla. Sen bugünden itibaren bi bakıma gir, bi süs ayarlarını değiştir şöyle. Bi de yumurta kır al beyazını, içine azcık bal hıyar ne varsa dök doğra yüzüne bi sıva, aç bi müzik oooh... Bebek gibi bi bakımla başla.
Kuzum senin kocaya özel tarif yapmamız lazım. Odun, hıyar karışımıama ben severim enişteyi yine de sana özel hazırlarız
Cok güZel yazmıssınız. Teşekkür ediyorum. Sildim numarasını bi daha takip etmiceğim. Onunla bitti evet iste yapılanlar cok zoruma gitti. Unutmaya calısacam yoluma bakıyorum bundan sonraOncelikle ilk yapmaniz gereken bir psikologa gitmek. Devlet hastanelerinde psikologlar var. Bu durumu tek basiniza cozemiyorsaniz bir uzmandan destek alin.
Ikincisi muhtemelen haksizliklari sindiremiyorsunuz. Bazen evren sizin ona vereceginiz cezadan daha guzel cevap verir. Buna da sabir denir. Ancak evrenin de soyle bir kurali vardir. Evren der ki : "sen bakarken ben soyunamiyorum". Anlayacaginiz ne kadar erken onu unutur ve takibi birakirsaniz o kadar cabuklastirirsiniz işi. Eden ettigini bulur, haberi de gelir. Bulmasa da onemli degil. Biran once toparlanmaniz icin onu takibi birakmaniz gerekiyor. Kendi onurunuz ve gururunuz icin birakin, yolunuza devam edin.
Hayatimiza birsuru kisiler girer cikar. Kimi kalir hayatimizda kimi de isi bitince gider. Bir tek kendimiz sabit kaliriz digerleri degisebilir. O yuzden en cok kendimizle iyi gecinmeli, kendimizi sevmeliyiz. Siz kendinizi sevmiyorsunuz ki kendinize hergun bu zulmu yapmayi reva goruyorsunuz. Donun bir aynaya bakin. Iki kurusluk biri icin kendinizi ne hale getirdiginizi bir fark edin. Unutmayin hayayimizdsn biri cikiyorsa daha iyisi gelecegi icindir belki de...
Asla aramam sormam o şahsı. Numarasını da sildim. Sosyal medya hesaplarımı da kapatacam. Ulaşamasın banaBulunmaz hint kumasimi acaba? Kardes kendine deger ver biraz. Arama sorma baska erkekmi yok.
Cevap bile vermedim yazdığına evet. Sildim numarasınısil sende napcan numarasini artik. Hakedene deger verilir. Hic cevap yazma bile. Degersiz oldugunu anlasin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?