Paranoyak oldum sanırım

O ne iş yapıyor?

Kendisi lise mezunu olduğunu söylüyordu. Devamlı bir işi yoktu. Yaklaşık 2 ay önce lise 2 terk olduğunu öğrendim. İşi yok suanda
Başınıza bela mi almak istiyorsunuz ?
Adamın işi gücü yok,sizi aldatmış, garip bir ailesi var..

Canına mi susadın guzelim :)

Başınıza bela mi almak istiyorsunuz ?
Adamın işi gücü yok,sizi aldatmış, garip bir ailesi var..

Canına mi susadın guzelim :)
İste hatam cok fazla. O yalanına ragmen devam ettim. Lise mezunuyum diye yalan attı bana. Aldatmasını bile affettim. Ama su dakikadan sonrA devam etme gibi bir sey olamaz. O da bitirdi ben de. Hayırlısı diyorum buna cok inanıyorum

Ben de paranoyak olmus durumdayım ayrıca. İlk günlerdir diye kendimi avutuyorum insallah bundan sonrA bu kadar takipte olmam

bir adam sevglisini eşini ne kadar kasıyorsa kısıtlıyorsa o kadar aldatmaya aranmaya eğilimli
bu yüzden karşı tarafı kısıyor ben neler yapıyorum ya o da yaparsa diye
Heh aynen öyle. Dervişin fikri neyse zikri de o olurmuş. Adama bak kendisi her haltı yesin ama kızlar konuşmasın dışarı bakmasın, giyinmesin. Gerçi ben de eşim tarafından aldatıldım ama o beni hiç kısıtlamazdı. Bana sonsuz bir güveni vardı :)))

Canım sen pişman falan değilsin hala dönsün diye bekliyorsun yeme bizi.
Hayır pişmanım dönsün diye beklemiyorum. Eger öyle olsa yazardım arardım. Sonucta 3 yol gecirdim onunla iyi ya da kötü. Birden böyle olunca ben de sindiremedim

Aynen öyle biriydi. Allah bu aldatanları bildiği gibi yapsın insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…