Parası cebine kalsın diye mi

Ya ben 4-5 bin kazanmıyorum ki 1600 tl yarısı kira zaten anlamıyomusun
Ben halini anlıyorum ve üzülüyorum... Ama bu admaı artık enterese etmiyor ne yazık ki canım.
Adamın boşanmak istemiş boşanmanın anlamı bu diyorum. Herkes kendi hayatına dönüyor.
Emin ol buradada asgari ile geçinmeye çalışan bir sürü kadın vardır. Ne yapalım o zaman?

Tamam bizde diyoruz ki boşandıktan sonra isterse paranın içinde yüzsün siz çocuklara verilen nafakadan başkasını sorgulayamazsınız

Senin fikirlerin kendine kalsın sen konuma yazma dilerim sende aynı duruma düş kolaymı gör

Bu dedikleriniz Norveç'te, Finlandiya'da , İsviçre'de çok makul ama Türkiye gibi hala çocuk gelinlerin olduğu bir ülkede, bir sürü değişkeni gözardı edip, sadece nafaka üzerinden olaya bakışınız çok ama çok sığ kalıyor.

14-15 yaşında evlendirilip, çocuk doğuran ve hiç çalışma imkanı olmayan orta yaşlı, aldatılan, dövülen, her türlü şiddete maruz kalan bir sürü kadınla dolu bu ülke. 25-30 yıl evli kaldığınız adam, 2-3 çocukla sizi dımdızlak ortada bırakıp, " ben ona bakmak zorunda değilim." diyemez, kimse kusura bakmasın. Zaten devletin bağladığı nafaka 3 kuruş, ciddi anlamda 3 kuruş.

Kanunlar mağdurları görmezden gelerek oluşturulamaz, kanunları kötü niyetle kullanan insan her alanda var. Bu yüzden yönetmelikler, kanunla güncellenmeli, açıklar kapatılmalı ama sizin önerdiklerinizin Türkiye için mantıklı bir yanı yok.

Ayrıca süresiz nafaka, fakirleşen tarafa verilir. Yani erkek fakirleşiyorsa o da kadından çok rahat nafaka alır ama bizim ülkemizde hep kadınlar fakirleşiyorsa, tüm suç kadınların olamaz, değil mi?

Bir de zaten deidğine göre çocuğuna da nafaka veriyor. ne yapsın daha? boşandığı halde ilelebet size bakmakla yükümlü mü kalsın?

Hay agzına saglık varol

ben zaten ideal olanı yazdım.

Bir de zaten deidğine göre çocuğuna da nafaka veriyor. ne yapsın daha? boşandığı halde ilelebet size bakmakla yükümlü mü kalsın?
Bana HIC nafaka vermedi CALISMADIGIM DONEMDE BILE
cocuklara da ödediği uc kurus
Onu da hep odemedi yıllarca odemediği oldu çocuk nafakasını bile buna ne dicen

Bana HIC nafaka vermedi CALISMADIGIM DONEMDE BILE
cocuklara da ödediği uc kurus
Onu da hep odemedi yıllarca odemediği oldu çocuk nafakasını bile buna ne dicen
Ya siz hayali bir şey yazıyorzunu ya da konuyu tam manası ile yazmadınız.
Aradan joker gibi bir şeyler çıakrıyorsunuz.

Ben derdinizi anlamadım.

Onu su anlamda dedim bosansak evi malı mulku yok paylasacagımız

Ama adaletsizlik bu
Hemde cok buyuk
Gerçekten adaletsiz. Çocuk sizinle kalmış, hem çocuk bakıp, hem ev geçindirmeye çalışıyorsunuz, dolayısıyla eski eşiniz refah içinde yaşaması size batıyor. Çok iyi anlıyorum. Diğer arkadaşlar niye bu kadar tepki göstermiş anlamıyorum. Siz eşit şartlarda evlenip,eşit şartlarda boşanmamışsınız çünkü çocuk var ortada ve sizde. Çocuk için ayda verilen belki 200, belki 300 lira ile ne yapılabilir? Bir babanın görevi 300 lira ile bitiyorsa, ne ala... Sonuçta siz sıkıntı çekiyorsanız, çocuğunuz da refah içinde değildir. İnsan evladına acır.

Senin fikirlerin kendine kalsın sen konuma yazma dilerim sende aynı duruma düş kolaymı gör
Böyle beddularla işlerin yoluna girer mi sanıyorsun? Dava aç çocukların için istediğin nafakayı iste adamdan. İyi bir avukat bul. Uğraş çabala burada konu açmakla eline ne geçiyor? Sen pasif kaldığın sürece adam seni boşamadan hayatını yaşamaya devam eder.

Ama adaletsizlik bu
Hemde cok buyuk

Boşandıktan sonra erkek eski yaşantısına gayet kolay bir şekilde dönüp gününü gün ederken kadın çocuklarıyla beraber yaşam mücadelesi vermek durumunda kalıyor maalesef üstelik kimi zamanda ailesinin desteği olmadan.. isyanınız aslında buna.. anladım ben sizi. Ama yapabileceğiniz bişey yok üzgünüm hayatın her alanında eşitsizlik var.

Ustelik 3 cocuk 1 değil

Konu bu şekilde özetlense idi ben de hak veriyorum. kesinlikle. Ki çoğu zaman böyle maalesef.
Çocuk için verilen nafaka düşük gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…