- 20 Temmuz 2009
- 1.573
- 734
- 323
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
Allah razı olsun senden hakkaniyetli olmak boyle bişey empati yapıp anladıgın için beni sağolGerçekten adaletsiz. Çocuk sizinle kalmış, hem çocuk bakıp, hem ev geçindirmeye çalışıyorsunuz, dolayısıyla eski eşiniz refah içinde yaşaması size batıyor. Çok iyi anlıyorum. Diğer arkadaşlar niye bu kadar tepki göstermiş anlamıyorum. Siz eşit şartlarda evlenip,eşit şartlarda boşanmamışsınız çünkü çocuk var ortada ve sizde. Çocuk için ayda verilen belki 200, belki 300 lira ile ne yapılabilir? Bir babanın görevi 300 lira ile bitiyorsa, ne ala... Sonuçta siz sıkıntı çekiyorsanız, çocuğunuz da refah içinde değildir. İnsan evladına acır.
Ustelik 3 cocuk 1 değil
Annesiyle yasadıgı icin gideri yok gibiEşinizin maaşı mı fazla yoksa ailesiyle yaşadığı için giderleri mi azaldı? Üç çocuğa ne kadar nafaka veriyor?
Oy oy siz ne yiyip, ne içiyorsunuz 3 çocukla ya? 1600 lira bir de. Şu an evli misiniz? Araba eşinizin üstüneyse, boşanma durumunda yarısını alırsınız ama annesinin üstüne yapmıştır kesin.Ustelik 3 cocuk 1 değil
Anlıyorum ekonomik olarak biraz zorlanıyorsunuz.Ama şöyle düşünün annesiyle yaşayan bir insan ne kadar mutlu olabilir, çocuklar size kaldı, onların eğitimini siz vereceksiniz, öyle ya da böyle babalarından çok sizin algınızla ve dünyaya bakışınızla büyüyecekler.Bu da çocukları daha çok sizin yapacak.Koca bir aileniz var şuan dört kişilik.Eşinizinse artık bir ailesi kalmadı.Manevi olarak artıda bile sayılırsınız.Geçinmek zor ama siz ailenize odaklanın bir de siniriniz bozulmasın boşuna.Bunu takıntı haline getirirseniz ki zaman içinde olma ihtimali var sonrasında boşuna kendinizi yıpratırsınız.Yarın adam evlenebilir, tekrar çocukları olabilir, bu ailesini alıp iki fotoğraf çekilse bile siz yıpranan taraf olursunuz.Bunları düşünmeyin yolunaza devam edin.Annesiyle yasadıgı icin gideri yok gibi
Ev annesinin zaten
Kira dertleri yok faturaları da annesi oduyo
Yeme içme de ne tutcak evde bi annesi bi kendi var belki biraz ona veriyodur para o kadar gerisi cebinde
Nafaka az miktar ve asıl mesele ödemediği zamanlar da çok oldu
Maaşı orta diyelim ne dusuk ne yuksek
Arabayı annesinin adına almış zaten banka kredisiyle ama o oduyo o suruyo peşin almamışOy oy siz ne yiyip, ne içiyorsunuz 3 çocukla ya? 1600 lira bir de. Şu an evli misiniz? Araba eşinizin üstüneyse, boşanma durumunda yarısını alırsınız ama annesinin üstüne yapmıştır kesin.
Oofffff valla ben bile düşününce üzüldüm ve sinirlendim suan boyle birseyi. Hayali bile yıpratıcı. Naptin sen yaaaa. Cok haklisin ama soylediklerindeAnlıyorum ekonomik olarak biraz zorlanıyorsunuz.Ama şöyle düşünün annesiyle yaşayan bir insan ne kadar mutlu olabilir, çocuklar size kaldı, onların eğitimini siz vereceksiniz, öyle ya da böyle babalarından çok sizin algınızla ve dünyaya bakışınızla büyüyecekler.Bu da çocukları daha çok sizin yapacak.Koca bir aileniz var şuan dört kişilik.Eşinizinse artık bir ailesi kalmadı.Manevi olarak artıda bile sayılırsınız.Geçinmek zor ama siz ailenize odaklanın bir de siniriniz bozulmasın boşuna.Bunu takıntı haline getirirseniz ki zaman içinde olma ihtimali var sonrasında boşuna kendinizi yıpratırsınız.Yarın adam evlenebilir, tekrar çocukları olabilir, bu ailesini alıp iki fotoğraf çekilse bile siz yıpranan taraf olursunuz.Bunları düşünmeyin yolunaza devam edin.
Ama ben kirada 3cocukla yaşam mucadelesi verirken onun son model araba sürmesi son model telefon kullanması bunlarla bana hava atması da sinirimi bozuyo
Ben kira fatura yememiçme ancak yetişiyorum
3 çocuk kolay doymuyo büyüme cagında günde 3 öğün beslemek lazım daha bunun okul masrafı var okulda surekli aidat istiyo
Pecete kagıt istiyo sınıf parası istiyo yok extra kitap yok gezi parası 3 cocuk 1 değilki yıldım yemin olsun
Emeklerime senelerime kendime cocuklarıma acıyorumNeden dava açmıyorsunuz?
Emeklerime senelerime kendime cocuklarıma acıyorum
Evlenemesin kimseyle diye acmıyorum bende
Bitiren o gitsin o acsın
Bosanmadan da nafaka davasi acabilirsiniz cocuklariniz icin.Emeklerime senelerime kendime cocuklarıma acıyorum
Evlenemesin kimseyle diye acmıyorum bende
Bitiren o gitsin o acsın
Biz 3 yıldır ayrıyızİyi bir özetler misin canım, siz zannedersem uzun süredir zaten ayrısınız. Yani, ayrı yaşıyorsunuz ve sen boşanmak istediğin halde adam boşanmak istemedi ve sana para da vermedi. Çocukları sana bıraktı öyle mi?? Çocuklar için ne kadar veriyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?