Parası cebine kalsın diye mi

Kaldı ki gezmesi tatili hiçbiri yok hepsi hayal ama o
Altında araba heryere gidiyo herseyin iyisini yeyip icip giyip gununu gun ediyo allahım yardım etsin bize

Bak şimdi oldu.
Canım, anladığım o boşanmak istemiş de sen istememişsin. Hatalısın. Bu 1. Git boşanma davası aç adam gibi avukatla. Normal bi rnafaka bağlanır çocuklar için belki. Terkedip anasına gitmesine bu durum daki sen boşanmak istememişsin, karışamazsın. Olaiblir.
Çocuklarına para vermemesi bir ara zaten ne kalitede bir adam olduğunu gösteriyor.
Bence sen durduğun hata git alelacele boşanma davası aç.
Hayat zor biliyorum çok zor. İnan benim de zor çocuğum yok ama ben de kiradayım. O yüzden hakkını al ve adam akarışma. Hayatından da çıkar.

O zaten snei hayatından çıkarma derdinde. Sen niye tutunmaya çalışıyorsun? 1200 bağlamaz belki mahkeme 1500 bağlar. Ne biliyim.

Bizmi cok harcıyoruz anlamıyorum kısmaya calıstım dusuremiyorum
4 kişi mutfak temizlik masrafımız tam yapınca 1600 tl altına dusmuyo duserse hersey eksik evde

Anlamadım bu nafaka erkeğin gelirine göre belirlenmiyor mu? Çocuk sayısına ihtiyacına göre falan. E adam araba telefon üst baş yenileyecek kadar para kazanıyorsa iyide nafaka verir zaten

Kaldı ki gezmesi tatili hiçbiri yok hepsi hayal ama o
Altında araba heryere gidiyo herseyin iyisini yeyip icip giyip gununu gun ediyo allahım yardım etsin bize
İnsan parası cebinde kalsın diye boşanırmı yahu Bence öyle bişey olamaz. Ama siz de bence nafaka talebinizi yükseltin demekki kazanıyo ki harcıyo, dolşayısıyla kazancını çocuklarıyla paylaşması etik olan.

Ben anlıyorum konu sahibini. Çocuğa verilen nafaka çok komik miktarlar oluyor. Eekek boşanınca hop ailesinin evine küçük bi miktar çocuğuna nafaka bağlıyorlar, hayatına eskisi gibi devam ediyor. Kadın için aynı şey çocuk olunca geçerli değil. Çocuk olunca çalışmak zorlaşıyor, boşanınca çocukla yeni bi hayat kurulmak zorunda kalıyor. Çocuk bakımı zaten bi iş, ev, iş, her şey kadının üzerine kalıyor. Kadın çalışma saatlerini çocuğuna göre düzenlemek zorunda kalıyor. Ona göre iş arıyor vs vs. Erkek olmak varmış.

1 cocuk da değil 3 cocuk sen dusun halimi
Dogrusu annem olmasa çalışamam bile
Çunku cocukların saatine uyan bir iş yok

bence onu takıp etmeyı bırak. bi işe gir. onun nafakasına kalmadan da yaşabileceğini görsün. sen onu değil , o senı takıp etsin. napıcakki başka kendıne giyinicek gezicek tabiki. evlilik zamanlarında evine harcamamış sana bişey almamış olsa sayar söverdim. Ama zamanında gerekeni tam anlamıyla yapmış. ayrılınca da normal davranıyor bence.sende kendıne bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…