- 20 Temmuz 2009
- 1.573
- 734
- 323
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
Biz 3 yıldır ayrıyız
Ben bosanmak istemedim hic o istedi
Terketti anasına gitti
Bende 3 cocukla kirada oyle kaldım
Cocuk Nafakasını başlarda odedi
Ben ise girince kesti
Ben dedim yetmiyo maaş düşük geri ödemeye başladı ama az yani verdiği 1200 tl 3 cocuga yine yetmiyo biz 4 kişiyiz kiradayız cocuklar okullu nasıl yetsin
Sana bisey deyimmi
Onun verdiği nafaka ancak cocukların yemesi içmesine okuluna yetiyor
Kıyafet alamıyorum bile o parayla
Bizmi cok harcıyoruz anlamıyorum kısmaya calıstım dusuremiyorum
4 kişi mutfak temizlik masrafımız tam yapınca 1600 tl altına dusmuyo duserse hersey eksik evde
Sizdede kişi başı 400 mu gider aylık bunaDüşmez bence. Kişi başı 400. Ki bunlar çocuk. Biraz daha tedbirsiz harcarlar.
Çok harcamıyorsunuz, biz de beş kişilik bir aileyiz, 1600 bizimkine yetmiyor bile.Bizmi cok harcıyoruz anlamıyorum kısmaya calıstım dusuremiyorum
4 kişi mutfak temizlik masrafımız tam yapınca 1600 tl altına dusmuyo duserse hersey eksik evde
Sizede 2000 mi gidiyo aylıkÇok harcamıyorsunuz, biz de beş kişilik bir aileyiz, 1600 bizimkine yetmiyor bile.
Sizdede kişi başı 400 mu gider aylık buna
İnsan parası cebinde kalsın diye boşanırmı yahuKaldı ki gezmesi tatili hiçbiri yok hepsi hayal ama o
Altında araba heryere gidiyo herseyin iyisini yeyip icip giyip gununu gun ediyo allahım yardım etsin bize
Sizede 2000 mi gidiyo aylık[/QUOTE
evet aşağı yukarı 2000 giderimiz oluyordur.Oturup üşenmeden hesapladım geçen gün, eğer standart bir yeme içme temizlik hesaplarsanız bile kesinlikle 1600'den aşağı düşüremiyorsunuz.Sağlıksız beslenilirse belki.
1 cocuk da değil 3 cocuk sen dusun halimiBen anlıyorum konu sahibini. Çocuğa verilen nafaka çok komik miktarlar oluyor. Eekek boşanınca hop ailesinin evine küçük bi miktar çocuğuna nafaka bağlıyorlar, hayatına eskisi gibi devam ediyor. Kadın için aynı şey çocuk olunca geçerli değil. Çocuk olunca çalışmak zorlaşıyor, boşanınca çocukla yeni bi hayat kurulmak zorunda kalıyor. Çocuk bakımı zaten bi iş, ev, iş, her şey kadının üzerine kalıyor. Kadın çalışma saatlerini çocuğuna göre düzenlemek zorunda kalıyor. Ona göre iş arıyor vs vs. Erkek olmak varmış.
Biz eşimle ayrıyız
Beraberken tek maaşla zar zor geçinirdik
Fakir fukara değilseydikte tek onun maaşı ancak kira fatura yeme içme ve temel giysi ihtiyacını karşılıyodu ailemiz için
Yani aldığı maaş eve gidiyordu
Şimdiyse sadece nafaka ödüyo Az bi rakam gerisi cebinde
Kendine harcıyo herşeyin yenisini alıyo arabayı yeniledi telefonu yeniledi goruyorum
Kıyafet falan o biçim
Bu adam bizi para içinmi bıraktı acaba diye düşünüyorum. Sizce sebep bu olabilirmi?
Aklınız,fikriniz,iradeniz yok muydu?Evet onun suçu
Okutmayan beni eve kapatan kendisiydi
Evlendik iste kucuk yasta aklımız celindi simdi mesele o değilAklınız,fikriniz,iradeniz yok muydu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?