parasiz erkek

iste bende seffaf olayim dedim, gizli sakli olmasn istedim, hatta arkadaslarimdan diyen oldu bilmesin birikimini diye.. ama evlilik niyetimiz var öyle olmaz dedim... simdi bu paradan haberi var, ve kullanalim istiyor tabikide kullanicaz ama herseyi ben üstlenemem..

bence konuşun nişanlınızla
böyle olmuyor ben kendimi değersiz hissediyorum
bana hiç sürpriz yapmıyorsun, gel seni yemeğe götüreyim bu sefer benden demiyorsun, bana kendimi ne kadın gibi hissettiriyorsun ne de sevildiğimi hissettiriyorsun deyin.
Ya inanın bunlara sinirlenirse yanlış anlarsa da gerçekten kendinizi suçlamayın. demek ki adam iyi bir yolun yolcusu değil.

sonuc olarak cözüm, ya yüzümü kizartim en sevmedigim konu olan, para pul konularini acik acik konusmak(ne kadar cirkinde gelse) yada baska bi bahane bularak ayrilmak..

aileler cok üzülecek, ikimizde gecmisimizde cok üzdük.. o borc batagindan dolayi üzmüs, ben ailemin onay vermedigi biriyle oldum..macardi kendisi, ailem hic kabullenmedi.. simdi türk yani "uygun" biriyle yuva kuracagim diye mutlular..

ne kadar avrupanin göbeginde yasiyor olsakta, malesef "gurbetci" kafasindan cikamamis insanlar ailem ve onun aileside o sekilde, o yüzden bu kadar iyi anlasiyolar ya..

bence konuşun nişanlınızla
böyle olmuyor ben kendimi değersiz hissediyorum
bana hiç sürpriz yapmıyorsun, gel seni yemeğe götüreyim bu sefer benden demiyorsun, bana kendimi ne kadın gibi hissettiriyorsun ne de sevildiğimi hissettiriyorsun deyin.
Ya inanın bunlara sinirlenirse yanlış anlarsa da gerçekten kendinizi suçlamayın. demek ki adam iyi bir yolun yolcusu değil.

evet aynen öyle, gercekten de kendimi degersiz hissediyorum..

zamaninda sevgililerine harcamis etmis, bana gelince birikim..

sonuc olarak cözüm, ya yüzümü kizartim en sevmedigim konu olan, para pul konularini acik acik konusmak(ne kadar cirkinde gelse) yada baska bi bahane bularak ayrilmak..

aileler cok üzülecek, ikimizde gecmisimizde cok üzdük.. o borc batagindan dolayi üzmüs, ben ailemin onay vermedigi biriyle oldum..macardi kendisi, ailem hic kabullenmedi.. simdi türk yani "uygun" biriyle yuva kuracagim diye mutlular..

ne kadar avrupanin göbeginde yasiyor olsakta, malesef "gurbetci" kafasindan cikamamis insanlar ailem ve onun aileside o sekilde, o yüzden bu kadar iyi anlasiyolar ya..
Bu bir bardak çay ısmarlamayan adam bir de avrupada mı yaşıyor?☹️Diğer ilişkiniz uygun değildi diye bu adama mecbur bırakılmışsınız. Ülkemizin çoğu yerinde bile kalmadı bu eski gelenekler ve baskılar.

Bu bir bardak çay ısmarlamayan adam bir de avrupada mı yaşıyor?☹️Diğer ilişkiniz uygun değildi diye bu adama mecbur bırakılmışsınız. Ülkemizin çoğu yerinde bile kalmadı bu eski gelenekler ve baskılar.

ben de şok oldum şu an
madem geleneklerine bu kadar düşkün ailen düğün harcamalarını da onlar yapsın, birikim benim birikimim, yatak odası ve beyaz eşyaları yapmak size "düşer" deyin. tam onların tabiriyle
geri kalan her şeyi de erkek tarafı yapsın, siz de birikiminize dokunmayın.
bu nasıl iş ben anlamadım.

evet avrupada dogup, büyüdük ikimizde.. evet malesef gelenek, görenek diye diye ne hayatlar söndü..

macar diye istenilmeyen adamdan böyle seyler görmedim ben, mesala senin benim yoktu, en basindan beri hic paranin P si gecmedi aramizda.. süprizler, hediyeler.. kendimi kadin ve insan gibi hissettigim tek iliskimdi diyebilirim, bir birey gibi..

türk erkeklerini gömmüyorum burdam yanlis anlasilmasin, bana denk gelenler simdiye kadar sorunlu tiplerdi, arkasini toparlamam gereken..

ama iste elalem ne der, elin ecnebi erkegi ile mi cocuk yapicam da aile kurucam..ailemin kafa bu yönde

ben de şok oldum şu an
madem geleneklerine bu kadar düşkün ailen düğün harcamalarını da onlar yapsın, birikim benim birikimim, yatak odası ve beyaz eşyaları yapmak size "düşer" deyin. tam onların tabiriyle
geri kalan her şeyi de erkek tarafı yapsın, siz de birikiminize dokunmayın.
bu nasıl iş ben anlamadım.

ailem zaten yapariz dediler, durumlari iyi ama karsi taraf 30 yaslarinda insanlar yapsinlar kendileri dediler ve haklilarda.. beklentim yok zaten onlardan..

bende ikimiz yapalim kafasindayim, kendimi ailemide karistirmadan

evet avrupada dogup, büyüdük ikimizde.. evet malesef gelenek, görenek diye diye ne hayatlar söndü..

macar diye istenilmeyen adamdan böyle seyler görmedim ben, mesala senin benim yoktu, en basindan beri hic paranin P si gecmedi aramizda.. süprizler, hediyeler.. kendimi kadin ve insan gibi hissettigim tek iliskimdi diyebilirim, bir birey gibi..

türk erkeklerini gömmüyorum burdam yanlis anlasilmasin, bana denk gelenler simdiye kadar sorunlu tiplerdi, arkasini toparlamam gereken..

ama iste elalem ne der, elin ecnebi erkegi ile mi cocuk yapicam da aile kurucam..ailemin kafa bu yönde
Yazık etmişsin.

durumlari iyi ama karsi taraf 30 yaslarinda insanlar yapsinlar kendileri dediler ve haklilarda.. beklentim yok zaten onlardan..

doğru diyorsun ideal dünyada 30 yaşındaki kocaman insanlar kendi evlerini kendi düzenlerini kendileri oturturlar ama aynı ideal dünyada 30 yaşındaki kocaman insanların kiminle evleneceğine de karışılmaz.

hemen konuya giriyorum:

nisanlimin kenarda kurusu yok yinede evlilik yoluna girdildi bana güven diyerek seneye martda nikah ve minik bir eglence olacak, suan ev bakiliyor..

benim kenarda birikmisim var ve nisanlim bunu biliyor ve sanirim bu paraya güveniyor.. sinir olmaya basladim

mesala para ödenecegi zaman kendisini geri cekmesi, yada su sekilde konusmasi: ben halledicem amaa... amaa?? ne ama? paran mi yokk?
evet yok cünkü bizim icin para biriktiriyormus, ev icin, nikah icin, eglence icin, bizim icin iste ama böyle diye diye bütün harcamalar benden bekleniyor.. nasil olsa sende var gibicesine.. bu tavri beni cok sinir ediyor

cözümü varmidir? ne yapmak lazim? tek sorun bu cünkü
Nisanlınıza birikiminizi neden söylediniz ki?
Ben 8 senelik esime söylemiyorm.
Bisey oldugıunda cıkarıyorm ortaya ama nekadr kenarda param var bilmez.
Harcamaları yapmayın tabiki,o zmn o biriktirmis olmuyor.
Size kitlemis oluıyor.

doğru diyorsun ideal dünyada 30 yaşındaki kocaman insanlar kendi evlerini kendi düzenlerini kendileri oturturlar ama aynı ideal dünyada 30 yaşındaki kocaman insanların kiminle evleneceğine de karışılmaz.

yanlis anlasilmasin, zorla evlendirilliyorum diye bisey yok ama icime sinmiyor mesala bu konu, son zamanlarda iyice gözüme batmaya basladi ve acaba dedigim zaman aileleride düsünüyorum, cok hevesli olduklari icin..

yanlis anlasilmasin, zorla evlendirilliyorum diye bisey yok ama icime sinmiyor mesala bu konu, son zamanlarda iyice gözüme batmaya basladi ve acaba dedigim zaman aileleride düsünüyorum, cok hevesli olduklari icin..
Aileler hevesleniyor diye yakma başını. Yarın bir sıkıntı olduğunda '' İdare et, otur çek. '' de diyebilirler, daha çok da üzülebilirler.

Back
X