- Konu Sahibi eSmerimSin
Niye yani denesin. Kadın da erkek de denesin![]()
Terk edilmek istiyorsa denesin tabii. Konu kökten çözülür, sorun morun kalmaz ortada

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niye yani denesin. Kadın da erkek de denesin![]()
Tüh planım ortaya çıktıTerk edilmek istiyorsa denesin tabii. Konu kökten çözülür, sorun morun kalmaz ortada![]()
Kız Kendimi yırttım burda Parayı bitcoin de kaybettim numarası yapıp Kurtar parayı![]()
Kız Kendimi yırttım burda Parayı bitcoin de kaybettim numarası yapıp Kurtar parayı![]()
O adam onun yüzüne nasıl bakıyorsa o şekilde...Böyle bir yalan söyledikten sonra adamın yüzüne nasıl bakacak da evlenecek?
O adam onun yüzüne nasıl bakıyorsa o şekilde...
Konu sahibinin böyle bir derdi olduğundan adamın haberi bile yok.
Ama diyelim ki var ve umurunda değil, diyelim ki gerçekten konu sahibini yemeye çalışıyor, böyle bir adamdan ayrılmak yerine yalan söyleyerek hem parayı kurtarıp hem evlenmeye çalışmak mükemmel bir fikirmiş gerçekten.
Önemli olan evlenmek tabii. O evlilik yalanlar üzerine kurulmuş falan hiç önemli değil![]()
Herşey ortada Ayrılmak isterse ayrılır? Ne Şiş yansın ne Kebab derdinde olan ben değilim ki?Konu sahibinin böyle bir derdi olduğundan adamın haberi bile yok.
Ama diyelim ki var ve umurunda değil, diyelim ki gerçekten konu sahibini yemeye çalışıyor, böyle bir adamdan ayrılmak yerine yalan söyleyerek hem parayı kurtarıp hem evlenmeye çalışmak mükemmel bir fikirmiş gerçekten.
Önemli olan evlenmek tabii. O evlilik yalanlar üzerine kurulmuş falan hiç önemli değil![]()
Mesela siz, ne gibi giderleri karşıladınız?hemen konuya giriyorum:
nisanlimin kenarda kurusu yok yinede evlilik yoluna girdildi bana güven diyerek seneye martda nikah ve minik bir eglence olacak, suan ev bakiliyor..
benim kenarda birikmisim var ve nisanlim bunu biliyor ve sanirim bu paraya güveniyor.. sinir olmaya basladim
mesala para ödenecegi zaman kendisini geri cekmesi, yada su sekilde konusmasi: ben halledicem amaa... amaa?? ne ama? paran mi yokk?
evet yok cünkü bizim icin para biriktiriyormus, ev icin, nikah icin, eglence icin, bizim icin iste ama böyle diye diye bütün harcamalar benden bekleniyor.. nasil olsa sende var gibicesine.. bu tavri beni cok sinir ediyor
cözümü varmidir? ne yapmak lazim? tek sorun bu cünkü
Yurdum insanının muhteşem insan ilişkileriKonu sahibinin böyle bir derdi olduğundan adamın haberi bile yok.
Koca altindan degerli olunca bu devirde:=)
Saka bi yana tabi, hmn kestirip atmak istemedm ailemde onaylayinca..mlsf ailemi gecmiste coooook üzdm
Herşey ortada Ayrılmak isterse ayrılır? Ne Şiş yansın ne Kebab derdinde olan ben değilim ki?
Yurdum insanının muhteşem insan ilişkileri![]()
“Paramı aileme verdim kenarda param kalmadı” diye yem at, verdiği tepkiye göre gidişat belli olur