Parasızlık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Atanmaniza çok sevindim. Allah bundan sonrasını hayırlı kılsın. Ne güzel atandığınız okulun lojmanı da varmış. Direkt maaşınız size kalacak. Şahane bir şey. Babanız için diyecek yok. El iyisi belli. Anneniz sağ mı bilmiyorum normal ailelerde bu şeyleri anneler yönetiyor. Babaların çoğu kavramıyor ne yazık ki. Bir de ilişki için dikkatli olmalısınız. Yeni atanmış öğretmen kızları keklik gibi avlayan erkek tipleri türedi. Özellikle erkek öğretmenlere dikkat edin. Vallahi meslektaşlarımdan soğudum bdv'de okuduğum öğretmen kocalardan. Sevgi ve ilgiye açsınız. Sağlam bir terapiden geçip duygu durumunuzu stabilize etmeden ciddi bir ilişkiye yelken açmayın. Önce kendinizi güçlendirin, gezin tozun, gözünüz açılsın. Avcılara yem olmayın aman. Hayatta başarılar ve mutluluklar dilerim.

Şu yazdiklarinizi okudukça gözlerim dolu dolu oldu. Dün gece instada benzer bir konuşmaya denk geldim, beni ailem hiç sevmedi ki diye başlıyordu, o kadının gözlerindeki yaşta çok içime dokunmuştu...Rabbim güzel günler getirsin size, dilerim bundan sonra coook coookk mutlu olursunuz.

Bazı yorumlar farklı bakış açısıyla açıklanamaz.
Başka konu okuyoruz herhalde.

Olan olmuş,biten bitmiş. Geçmişe mazi derler,artık üzülmeyin. Zor günlerinizin hepsi gerilerde kalmış. Bundan sonraki hayatınız inşallah daha rahat geçer. Siz evlatlarınıza ailenizin size yaptığını yapmazsınız. O zaman içiniz rahat eder en azından. Maalesef anne babamızı seçemiyoruz ve kusurlarını düzeltemiyoruz. Kimininki fedakar,kimininki düşüncesiz işte. Ben 20 yaşından beri babasızım. Keşke babam olsa da sorumsuzun dik alası olsa ona da ben baksam diyorum mesela hepimizin sınandığı konu başka işte.

Allah size hayırlı kapılar açsın inşallah arkadaşım.

merhaba konu sahibi; büyük kısmı başarmışsın artık kadrolu devlet memurusun gitmeden kredi kartı çıkarıp otubüs saç baş işlerimi hallet maaşını aşınca ödersin. aynı zamanda ilk yıl paranın tadını çıkar babana da zırnık verme

Babamdan hiçbir şey beklemiyorum artık,dışardaki biri neyse babamda o benim için.

Annem hayattaki en büyük destekçim,Rabbim ömrünü uzun etsin.Üç beş kuruş kenara attığı parayla destek olmaya çalışıyor işte.

Babama para vermem,anneme veririm.Annem benim canım, kazandığım parayla onu gezdirmek,yedirmek içirmek istiyorum.

atanmışsın ve artık memursun lütfen gersini düşünme
kendine yeni bir hayat kur ama sakın babam için kredi çekmelimiyim diye buraya konu açma .

kendine bak hayatını yaşa .
Babam için kredi çekmek ben salağın önde gideniyim gibi bir şey olur.Böyle bir şey yapmak istemiyorum.

Annem hayattaki en büyük destekçim,Rabbim ömrünü uzun etsin.Üç beş kuruş kenara attığı parayla destek olmaya çalışıyor işte.
Allah başınızdan eksik etmesin anneciğinize,sağlıklı ömürler versin inşallah arkadaşım. Neyse ki o varmış hayatınızda

Rabbime şükürler olsun ki annem sağ.
O da çok çekti babamın elinden.Psikolojik şiddet,fiziksel şiddet,ekonomik şiddet gördü,ne yazık ki görmeye de devam ediyor.Atandığıma annem için de çok mutluyum.

Aklima baska bisey geldi. Oraya gittiğinizde size toplu para lazim olacak. Babanizdan "borç " olarak belli bir meblag alin, saniyorum bu sekilde size para verir. Maas almaya basladiginizda da iletisiminizi minimuma indirin.

Aklima baska bisey geldi. Oraya gittiğinizde size toplu para lazim olacak. Babanizdan "borç " olarak belli bir meblag alin, saniyorum bu sekilde size para verir. Maas almaya basladiginizda da iletisiminizi minimuma indirin.
Ben de bunu düşünüyorum,borç şeklinde isteyeceğim.Maaşım yatınca da hesabına atarım.Arkadaşlarımdan vs. istemek gururuma dokunuyor.

Allah sağlıklı bir ömür nasip etsin anneciğinize. Onunla gezer ezersiniz parayı o zaman

Bazi babalar boyle, benim babamda bunlardan bir tanesi. Ben babamdan hicbir zaman bir beklenti icinde olmadim cunku cocuklugumda da birseyini gormedim. Okulda iken defterim olmazdi, kalemim olmazdi, onu biraktim dogru duzgun kilik kiyafetim olmazdi. Normal bir elbisem olmadigi icin okul pikniklerine, gezilerine katilmadim hic. Baskalarinin babalarina imrendim hep. Ki benim babamda baskalarina eli cok acikti. Baska cocuklari sevindirirdi. Bir sure sonra neden diye sorgulamayi da biraktim. Yurtdisina tasindik, 16 yasimda ise basladim. Okula gideceksen benden yardim bekleme dedi. Bekleyen yok zaten dedim. Yemin ettim tek kurusunu almayacagima. Almadim da. Hem calistim, hem okudum. Simdi meslegim var, param var Allah'a sukur. Ama sizi anliyorum o insanin icindeki bosluk canini acitiyor insanin ara ara. Gecmise gidebilsem o kucuk cocuga sarilmak isterdim uzulme gececek demek isterdim. Ama gecmise degil gelecege bakin bosverin. Oyle kabullenin durumu ve beklenti icinde olmayin. Insanin kendi parasini kazanmasi gibisi yok :)

Kendi savaşınızda başarıya ulaşmanız beni çok mutlu etti.Beklenti insanı cidden yoruyor,sıfır beklenti en iyisi.

Allah razı olsun bu dua çok iyi geldi şu anda hepimiz mutlu oluruz inşallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…