Paravan evlilik mi?

Çok haklısınız, ilişkileri idealize etmek doğru değil, sevgi - saygı içeren bir ilişki hiç cinsellik olmadan da başarılı bir ilişkidir , önemli olan karşılıklı rıza.

Hayirbdegilim iste. Cunku bunun bende olusturdugu psikoloji cok kotu. Kendime guvenim gitti. Daha agresif oldum gibi gibi...
Haklisin canım üzgünüm evliliği evlilik gibi yaşamak lazım adam seni tatmin etmiyor kimse böyle bir eşten tatmin olmaz

Bu da bi cozum olabilir. Ama bu defa da yanimda adam var benim mecbur kaldigim seye bak diye sinir de olabilirim

Hiç alakası yok adam sex sevmiyor aseksüel muhtemelen şasırıyorsunuz ama o eski çok düşkün adamlar yok artık
Yillarca basim agriyo diyen kadinlarin kocalari tarafindan bi lanete ugradik tersine dondu bence ben bu kadar yaygin oldugunu bilmiyodum. Baksaniza konulari aratinca cogu kadin varmis ayni dertten muzdarip

Cinsellik harici nasılsınız, güzel sözler, elele tutuşma arada yakalayınca öpüşme elleme falan var mı? Mesela aksam film izlerken dipdibe misiniz yoksa temas yok mu. Romantik sürprizler hediyeler mutlu etmek için yapılan fedakarlıklar. Bunlar nasıl

Elleme falan yok. Digerleri dediginiz gibi ve dipdibe surekli. Baska yonden sorunumuz yok

Ikili tarama testinde dr kıza benzetti ilk bebek çok heyecanlıyım ailecek ailemizin ilk bebeği kız oluncada bir ayrı heyecan var hamielleikle aran nasıl canım
Allah tamamına esdirsin cnm bende kız bebek istiyorum sağlıklı olsunda ilkler çok başka oluyo tabiki bayram temizliği yapiyom ev aşırı büyük baya yoruldum karnım ağrıyor biraz çamaşır suyu çok etkiledi beni inşallah bir sıkıntı olmaz

ya gay ya da aseksüel.boşanırsa adı çıkıcak bi daha da kim evlenir onunla da evin işini görür toplumdaki adını kurtarır.
Zaten seks yapmayan ya eşcinsel ya aseksüel, çünkü başka ihtimal olamaz ör, partneri arzulamama yada mesela kimisi vaR seks sevmez çeşitli fetişleri vardır.. seks yapmayan sağlıklı herkes eşcinsel yada aseksüeldir diye birşey yok

Ama mahkeme de nasıl kanıtlayacak boşanmak istese.. diğer türlü kanıtı olur şu yoneliminden dolayı benle birlikte olmuyor diye

konuyu dikkatli incelersen adamın kendini atmin ettiğini , herhangi bi yolla boşaldığını vs de görmemiş.partnerini arzulamayan adamın gözü dışarı kayar, bu adamda o da yok.seks sevmiyosa zaten aseksüeldir.fetişi olsa taş olsa çatlar fetişi olan adam muhakkak bunu da belli eder.pek bi bilginiz olmayan konularda karşıdakina cahil muamelesi yapmadan önce daha bi derin düşünün, iyi akşamlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…