Allahim kafam durdu gercekten benim dedogru soyluyorsunuz.
İktidarsızlık konusunda ispat istemiyor mahkeme aklınızda bulunsun, beyanınız yeterli
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allahim kafam durdu gercekten benim dedogru soyluyorsunuz.
İnşallah çözebilirsiniz. Çok büyük bir sorun gerçekten sağlıklı bir insan İçin. Normalde cinsellik evlilikteki yapı taşlarından. Sizden de daba çok Eşinizin çabalaması, gitmedik yer bırakmaması lazım çözüm İçin.Cok dogru. Cunku eczaneden ilac alip onu da kullandi ama ayni. Cidden allah kimseye yasatmasin cookk kotu bi durum. Suan ben de cinsel terapi karari verdim. Once bi uroloji sonra terapi
Benim esimin isi oyle cok agir degil valla ama tas tasiyormus gibi soylenir. Cok tembeldir fethetmekte isine gelmez ☺Ayni seyden dert yananlar olarak toplansalar dunyayi FethederlerCok agir bir iste mi calisiyor aceba
Evet iciyor. Gunde 2 paketAseksüel olabilir.
cok sigara iciyorsa buda bir neden.
Ayni yastayiz 35Kaç yasında ?
Başka tercihi olduğunu sanmıyorum
Bir sorun var psikolojik gibi geldi ya d hormon eksiği de olabilir.
Destek almalı.
Aaa bunu bilmiyordum. Oldu da inat ederse falan cok iyi buİktidarsızlık konusunda ispat istemiyor mahkeme aklınızda bulunsun, beyanınız yeterli
Yoğun bi işi varsa o da etkenAyni yastayiz 35
Bence de ama ona gore hersey cok guzelİnşallah çözebilirsiniz. Çok büyük bir sorun gerçekten sağlıklı bir insan İçin. Normalde cinsellik evlilikteki yapı taşlarından. Sizden de daba çok Eşinizin çabalaması, gitmedik yer bırakmaması lazım çözüm İçin.
Yaa yogun tamam ama o kadar da degil. Tatillerde de oyle.Yoğun bi işi varsa o da etken
Yardım almalı ne yap et ikna etYaa yogun tamam ama o kadar da degil. Tatillerde de oyle.
Ben alamam da esim alabilir. Dur soyliyeyim ben onaYardım almalı ne yap et ikna et
Bi de aktarda cinsel istek arttırıcı bitkisel şeyle oluyor onları denese
Ahh iste sorunun kaynagiBenim esimin isi oyle cok agir degil valla ama tas tasiyormus gibi soylenir. Cok tembeldir fethetmekte isine gelmez ☺
Cinsel terapiste gidicem ikna edip bakalimAhh iste sorunun kaynagiYaa genel olarak bu konularda okuyarak cozdugum sey ya stress cok ya da isi agir olanlar bu durumda sanirim aile terapisti cozebilir kesin
Ustune gitmiim dedim patlamam 1 seneyi buldu. 1 sene zaman vermisim aslinda ama terapiyle filan deneyecegim bi daha bakalimGay olsa anlardınız, bu kadar uğraşmazdı. Ayrılır kendine göre yaşardı. Hormonal ya da psikolojik bir bozukluk var belli ki. Üstüne çok gitmek de ters tepebilir. Üstüne gitmesiniz sizin içinizi kemirir, haklısınız. Biraz zaman tanıyıp sonrasında konuşmayı deyin. Bu konu sizin için çok önemli ise ve çözemezseniz yolları ayıracaksınız o zaman
Oldu zaten canim. 1 cocugum var.Senede bir kez beraberlige cocuk dusunmeyin bence. Sanirim resti cekme zamani gelmis. Ya gidip kendine ceki duzen verir ya da ayriliyorum bu son sansin derdim ben olsam. Net olun bunu da ona belli edin. Bunun adi evlilik degil ki ev arkadasligi. Bu evlilikte senede bir kez birliktelikle ola ki cocuk oldu, bu sefer ayrilmaniz daha zor olur ve bu durum giderek sizi sinirli ve agresif yapar.
Evet iciyor. Gunde 2 paket
Yoo hayir uroloji doktoru demedi.bu büyük bir neden. İsteksizlige, iliskinin çok kısa sürmesine hatta hiç olmamamasina.
Doktor demedimi bu konuda birsey
kusura bakmayin ama öyle birde yok .Ayda bir sizin de normal değilbiyolojik olarak insanların afedersiniz bosalmasi gerekiyor zaten bunun azginlikla alakası yok. Elele tutmayla sevgi hissettirmeyle alakası yok.