• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Paravan evlilik mi?

Cok dogru. Cunku eczaneden ilac alip onu da kullandi ama ayni. Cidden allah kimseye yasatmasin cookk kotu bi durum. Suan ben de cinsel terapi karari verdim. Once bi uroloji sonra terapi
İnşallah çözebilirsiniz. Çok büyük bir sorun gerçekten sağlıklı bir insan İçin. Normalde cinsellik evlilikteki yapı taşlarından. Sizden de daba çok Eşinizin çabalaması, gitmedik yer bırakmaması lazım çözüm İçin.

Benim esimin isi oyle cok agir degil valla ama tas tasiyormus gibi soylenir. Cok tembeldir fethetmekte isine gelmez ☺
Ahh iste sorunun kaynagi 🤦🏻‍♀️ Yaa genel olarak bu konularda okuyarak cozdugum sey ya stress cok ya da isi agir olanlar bu durumda sanirim aile terapisti cozebilir kesin

Gay olsa anlardınız, bu kadar uğraşmazdı. Ayrılır kendine göre yaşardı. Hormonal ya da psikolojik bir bozukluk var belli ki. Üstüne çok gitmek de ters tepebilir. Üstüne gitmesiniz sizin içinizi kemirir, haklısınız. Biraz zaman tanıyıp sonrasında konuşmayı deyin. Bu konu sizin için çok önemli ise ve çözemezseniz yolları ayıracaksınız o zaman

Senede bir kez beraberlige cocuk dusunmeyin bence. Sanirim resti cekme zamani gelmis. Ya gidip kendine ceki duzen verir ya da ayriliyorum bu son sansin derdim ben olsam. Net olun bunu da ona belli edin. Bunun adi evlilik degil ki ev arkadasligi. Bu evlilikte senede bir kez birliktelikle ola ki cocuk oldu, bu sefer ayrilmaniz daha zor olur ve bu durum giderek sizi sinirli ve agresif yapar.

Gay olsa anlardınız, bu kadar uğraşmazdı. Ayrılır kendine göre yaşardı. Hormonal ya da psikolojik bir bozukluk var belli ki. Üstüne çok gitmek de ters tepebilir. Üstüne gitmesiniz sizin içinizi kemirir, haklısınız. Biraz zaman tanıyıp sonrasında konuşmayı deyin. Bu konu sizin için çok önemli ise ve çözemezseniz yolları ayıracaksınız o zaman
Ustune gitmiim dedim patlamam 1 seneyi buldu. 1 sene zaman vermisim aslinda ama terapiyle filan deneyecegim bi daha bakalim

Senede bir kez beraberlige cocuk dusunmeyin bence. Sanirim resti cekme zamani gelmis. Ya gidip kendine ceki duzen verir ya da ayriliyorum bu son sansin derdim ben olsam. Net olun bunu da ona belli edin. Bunun adi evlilik degil ki ev arkadasligi. Bu evlilikte senede bir kez birliktelikle ola ki cocuk oldu, bu sefer ayrilmaniz daha zor olur ve bu durum giderek sizi sinirli ve agresif yapar.
Oldu zaten canim. 1 cocugum var.

Ayda bir sizin de normal değil 🙄 biyolojik olarak insanların afedersiniz bosalmasi gerekiyor zaten bunun azginlikla alakası yok. Elele tutmayla sevgi hissettirmeyle alakası yok.
kusura bakmayin ama öyle birde yok .
uzun süre sex yapilmadimi Sperma hücrelerden elimine ediliyor yada gece boşalma olabiliyor .
Cinsellik elbette sağlik içinde önemli Flakon mecburide değil

Back
X