Valla canim bizimki yarida biraktigi icin oyle oldu belki bilmiyorum ki. Ona tavsiyeler vermis. 2 defa gittik zaten. Ben sadece ilkinde girdimÇift olarak aldığında sizi, bir yorumu olmadı mı ya da bir tavsiye
Çift terapisi başka bireysel terapi başka bir şey tuhaf geldi
Psikolog ne dedi?Hormonlara da bakilmistir diye dusunuyorum urolojide. Cunku baya test falan yapilmisti. Doktor hersey normal dedi. Psikologu tavsiye etti.
Evet cok haklisiniz. Yoksa neden evleneyim ki sevgili olarak yasar dururduk. Evliligin anlami olmuyo diger turluAyda bir sizin de normal değilbiyolojik olarak insanların afedersiniz bosalmasi gerekiyor zaten bunun azginlikla alakası yok. Elele tutmayla sevgi hissettirmeyle alakası yok.
Evet. Hala ayni. Ben agzimi acmasam inanin 5 yildir hic olmazdi. Oyle dusunun. 2 sene olmadi ben patlayinca bosanmak isteyince oldu. 1 2 defa oda sonra yine ayni
Onu bilmiyorum iste. Guya yapmiyormussEşiniz gizlice mastürbasyon yapıyordur kesinlikle,yoksa hangi erkek 1 sene böyle durabilir.
Onu bilmiyorum iste. Guya yapmiyormusstabii bana yapiyorum diyecek hali de yok ama :)
Kesinlikle.. ben yine bosanmayi dusunuyorum. Cok kararsizimkaçtı yani.
tedavi istemiyor kendi normaliyle mutlu. sizi de bu şekilde idare edebileceği kadar idare etme derdinde.
paravan yada değil adam çözüm aramıyor.
Bana bisey demedi. Esime tavsiyeler vermis. Tam da aciklamiyorPsikolog ne dedi?
Onu bilmiyorum iste. Guya yapmiyormusstabii bana yapiyorum diyecek hali de yok ama :)
Boşanmanız hak ama yani.Kesinlikle.. ben yine bosanmayi dusunuyorum. Cok kararsizim
O biraz zor yaa banyoda yapar. Ne bileyim. Bazen aklima geliyo elimi yikama bahanesiyle giriyorum ama anlayamiyorum kiGizliden takip edein bence..
yanlış anlamayın ama bir sevgilisi olmasın. belki onunla yaşıyordur her şeyi belki kadın da evli. bizim öyle bir tanıdıkta da oldu da.Bana bisey demedi. Esime tavsiyeler vermis. Tam da aciklamiyor
Toplum demiyo ki profesörler bile söylüyo evliliğin temeli cinsellik diyeToplumumuzda öyle bir algı var ki evliliğin %70i cinsellik diye. Bana yanlış geliyor. Benim eşimde öyle cinselliğe çok düşkün değildir ama bana düşkündür. Üzmez mutlu eder sevgisini hissettirir. Bende aynı şekilde. Ayda 1-2 tabi ki oluyor ama bazen 1i onun isteğiyleyse 2si benim. Ne biliyim herşeyin fazlası zarar ama 1 sene diyorsunuz bu biraz fazla uzun bir süre
O biraz zor yaa banyoda yapar. Ne bileyim. Bazen aklima geliyo elimi yikama bahanesiyle giriyorum ama anlayamiyorum ki
Hep kandirdi. Yalvar yakar. Aglamalar birakmadi bi turlu. Ben de ya duzelirse dedim heralde bilmiyorum ki. Ama cok mutsuzum. Bu beni yanlis biseye sevk etmeden ayrilmaliyim diyorum. Suan ayrilmayi dusunuyorum bakalimAdam cozum aramadan sızı oyalıyor, 1 yıl hıc seks yapmamak ne, evliyken ustelık?
Niye bekliyorsunuz, sorunu olsa omur boyu bekle katlan derım ama sorunu yokken ustelık duzeltmek icin ufacık cabası yokken, kesinlikle katlanmam.
Hıc ugrasma gaysa gay, paravansa paravan.
Noldugu cıdden onemsız
Onemlı olan sızı oyalaması.
Verin yolu gıtsın.
Nasıl anladı bu durumu tanıdığınız ? Anlaşılması güç bir durum çünküyanlış anlamayın ama bir sevgilisi olmasın. belki onunla yaşıyordur her şeyi belki kadın da evli. bizim öyle bir tanıdıkta da oldu da.
Allah askına suanda itibaren duzelse ne olur, senı yıpratmıs. Ki duzelmez de.Hep kandirdi. Yalvar yakar. Aglamalar birakmadi bi turlu. Ben de ya duzelirse dedim heralde bilmiyorum ki. Ama cok mutsuzum. Bu beni yanlis biseye sevk etmeden ayrilmaliyim diyorum. Suan ayrilmayi dusunuyorum bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?