Paravan evlilik mi?

Ayda bir sizin de normal değil biyolojik olarak insanların afedersiniz bosalmasi gerekiyor zaten bunun azginlikla alakası yok. Elele tutmayla sevgi hissettirmeyle alakası yok.
Arkadas kendini kandırıyor. Ha iki tarafta cinsellik istemiyorsa o zaman süper Bi ilişki.

Öyle bir algı yok, gercek o.
70 degılse de 50.

Seks kulfet yorucu sacma sapan cırkın bir sey degıl kı, neden birbirini seven insanlar aynı ev ıcınde ayda bir sevissin? Neden buna normal diyelim? Cıftlerın birbirini arzulamamasına neden normal dıyelım, TV izlerken el ele tutuşuyorlar dıye?

İkiniz karsılıklı istemiyorsanız ona bısey diyemem.

Vallahi cok haklisin. Bazen insan olayin icindeyken dogru dusunemiyor. Bana bazi seyleri farkettirdi mesajiniz. Cok tesekkurler

Hepai bir tarafada 10 gün balayına gidip 1 kere olması şaşırtıcı biz balayına gitmedik ama ilk aylarda çok aktifdik sonra sonra azaldı yani erkekler için gerçekten az kadınlar bi nebzede hiç oturuken el ele ya da sarılarakta mı oturmuyo temas hiç mi yok paravan olduğunu düşünmüyorum ama aseksüel olabilir

Vallahi cok haklisin. Bazen insan olayin icindeyken dogru dusunemiyor. Bana bazi seyleri farkettirdi mesajiniz. Cok tesekkurler
E oyle, sımdı siz Bosanma dilekcesıne bunu yazacaksınız. Bu duyulacak.
Zaten adam kılıf olarak evliligi bulmus, ustune afıse olacak.
Bunu goze alacağına sana aglayarak yalvarır.
Degısen ne peki? Hıcbısey.

Ozaman tek korktugu elbetteki olayın duyulması diyebiliriz.
Seninle evlilikle sevgiyle zerre alakası yok.
Herseyın farkında.
Kendisinin normal olmadıgının da.

Bu duyulup bosandıktan sonra kolay kolay hangı kadın bılerek evlenecek onunla?
Gene hıc.
Peki aglamak dısında ne yapıyor?
Gene hıc.
Oyalamak degıl de ne bu?
Dön yol yakınken.

Yok iste temas var. Ama neticede cinsellik yok.

Eşiniz eşcinsel

Oyle mi diyosunuz. Ama temas olmadan oturmaz evde. Ne bileyim oyle dusunmustum ama yanlis olabilir tabi. Bir de baskasiyla gorusmeye de zamani yok ki anlayamadim ben
Temas etmesi neyi değiştirir, eşcinsel erkekler kadınlara daha sıcak ve samimi davranmıyor mu? Hangi erkek 1 sene yapmadan durur? İsteksiz olsa bile erkeklerin geninde vardır erkeklik gurur diye, kendilerine laf ettirmemek için yaparlar,,, belki hayatında biri yoktur, hayatında birinin olmaması, eşcinsel olmadığı anlamına gelmez,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…