- 28 Mart 2019
- 2.288
- 4.220
- 63
Arkadas kendini kandırıyor. Ha iki tarafta cinsellik istemiyorsa o zaman süper Bi ilişki.Ayda bir sizin de normal değilbiyolojik olarak insanların afedersiniz bosalmasi gerekiyor zaten bunun azginlikla alakası yok. Elele tutmayla sevgi hissettirmeyle alakası yok.
Ondan eminim cunku soyle, evden ise isten eve. 5 10 dk bile gec kalmaz. Hatta ben derim az cik yalniz kalayim diye ama evden hayatta ayrilmaz tekSizi aldatmadığından eminsiniz değil mi ?
Bir de oyle gozlemleyeyim o zamanGizli girin belli etmeyin orada olduğunuzu,kapıyı sessizce açın arada kontrol edin.
Bir de oyle gozlemleyeyim o zaman
Hiçbir çaba yok yani üzüldüm ciddi olduğunuzu anlamadan harekete geçmez bence bu öyle uzak durmakla çözülcek bir sorun değilBana bisey demedi. Esime tavsiyeler vermis. Tam da aciklamiyor
Öyle bir algı yok, gercek o.Toplumumuzda öyle bir algı var ki evliliğin %70i cinsellik diye. Bana yanlış geliyor. Benim eşimde öyle cinselliğe çok düşkün değildir ama bana düşkündür. Üzmez mutlu eder sevgisini hissettirir. Bende aynı şekilde. Ayda 1-2 tabi ki oluyor ama bazen 1i onun isteğiyleyse 2si benim. Ne biliyim herşeyin fazlası zarar ama 1 sene diyorsunuz bu biraz fazla uzun bir süre
Vallahi cok haklisin. Bazen insan olayin icindeyken dogru dusunemiyor. Bana bazi seyleri farkettirdi mesajiniz. Cok tesekkurlerAllah askına suanda itibaren duzelse ne olur, senı yıpratmıs. Ki duzelmez de.
Ufacık caba yok.
Sabaha kadar yalvarsın bosversene.
Yalvarmazsa, Bosanma dilekcesıne yazılacak durumu... millet duyacak. Endısesı bundandır.
Seni sevmekle ılgısı yok. Evlılıgıne kıyamamakla ılgısı yok yalvarmasının..
Senı sevse evliliğine kıyamasa sevısır. Sanki adama bobreklerını ver diyoruz.
Sevısecek ya.
Su hayatta sevdıgınle yaptıgın en guzel aktıvıte degıl mı seks?
Bunu yapmiyor.
Sen de inanıyorsun.
Genclıgıne yazık arkadasım
E oyle, sımdı siz Bosanma dilekcesıne bunu yazacaksınız. Bu duyulacak.Vallahi cok haklisin. Bazen insan olayin icindeyken dogru dusunemiyor. Bana bazi seyleri farkettirdi mesajiniz. Cok tesekkurler
Cok tesekkurlerSizinle benzer problemleri yaşayan bir üye vardı. @sufisentir belki size yardımcı olabilir.
Yok iste temas var. Ama neticede cinsellik yok.Hepai bir tarafada 10 gün balayına gidip 1 kere olması şaşırtıcı biz balayına gitmedik ama ilk aylarda çok aktifdik sonra sonra azaldı yani erkekler için gerçekten az kadınlar bi nebzede hiç oturuken el ele ya da sarılarakta mı oturmuyo temas hiç mi yok paravan olduğunu düşünmüyorum ama aseksüel olabilir
Yakalasa nolcak ki ne değişecek hayatındaBunu baştan yapsaydınız keşke.
Eşiniz eşcinselArkadaslar merhaba.
Ben 5 yildir isin icinden cikamadim. Fikirleriniz benim icin cok onemli.
Ben 5 yildir evliyim ve severek evlendik. Nisanlilik doneminin baslarinda cok istekli ve normaldi hersey. Yani oyle gorunuyodu. Cok uzun surmedi 6 ay sonra evlendik. Evliligimizin ikinci gunu balayina gittik. 10 gun kaldik 1 kere birlikte olduk o sure zarfinda. Ilk rahatsizligimi balayinin sonlarinda dile getirdim. "Aa boyle dusundugunu bilmiyordum. Ben de seni dusunmustum. Tamam bundan sonra normale donerim o zaman" dedi.
O zamandan beri hala ayni. Psikologa da gittik, urolojiye de gittik bi sonuc yok.
Bosanmak istedim defalarca birakmiyoda. Sozler yeminler girla. Ama hic biseyin degistigi yok.
1 sene uzak kalmayi denedim talep etmedim bakalim kendi yanasacak mi diye ama yok. 1 sene yaaa... 1 sene sonra benim patlamamla ister gibi yaptigi icinbu 1 sene oldu 2 sene falan nerdeyse. Ben tartismasam laf sokmasam umurunda bile degil.
Bunun nedenini sordugumda da bilmiyorum diyor. Sevgisini biliyorum. Evde bile bana dokunmadan (elimi tutma vs.) Oturmaz. Baskada hic bir sorunumuz yok. 1 dedigi iki etmez. Iki kurusu olsa bana harcar. Ne bileyim iste ama evliligin temeli cinsellik yok.
Bu nedir sizce? Boyle evlilik olur mu? Paravan dedikleri boyle bisey mi?
Elimden geldigince yapmaya calistim aslinda ama anlayamadim bi turluBunu baştan yapsaydınız keşke.
Gerćekten ilginç benimkine uzaktan öpücük atsam kendimi yatakta buluyorum o yüzden ne denir bilemedimYok iste temas var. Ama neticede cinsellik yok.
Oyle mi diyosunuz. Ama temas olmadan oturmaz evde. Ne bileyim oyle dusunmustum ama yanlis olabilir tabi. Bir de baskasiyla gorusmeye de zamani yok ki anlayamadim benEşiniz eşcinsel
Yakalasa nolcak ki ne değişecek hayatında
Elimden geldigince yapmaya calistim aslinda ama anlayamadim bi turlu
Temas etmesi neyi değiştirir, eşcinsel erkekler kadınlara daha sıcak ve samimi davranmıyor mu? Hangi erkek 1 sene yapmadan durur? İsteksiz olsa bile erkeklerin geninde vardır erkeklik gurur diye, kendilerine laf ettirmemek için yaparlar,,, belki hayatında biri yoktur, hayatında birinin olmaması, eşcinsel olmadığı anlamına gelmez,Oyle mi diyosunuz. Ama temas olmadan oturmaz evde. Ne bileyim oyle dusunmustum ama yanlis olabilir tabi. Bir de baskasiyla gorusmeye de zamani yok ki anlayamadim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?