Hayır o evi satmayip bizim aldığımız evi satma nedenini açıkladım o apart 100bin ev bir milyon tabiki evi sarmak istiyor bende iki de bir bana ayrılık lafı ettiği için üzerime bir şey yap dedim güven vermiyorsun dedim evi sattiktan sonra ortada bırakılmak istemiyorum
Yani suan sizin yasadiginiz zaten evlilik degil para ortakligi gibi kusura bakmayin ama benim evlilik anlayisima gore boyle. Siz belli ki bunu normallestirmissiniz ve esiniz de sizi ikna etmis. Adamin planlari zaten sizi bes parasiz ortada birakmak seklinde. Maasi sizin bilmem kac katiniz olan adam butun masraflai size kilitlemis simdi de is kuracakmis ve buna sizi inandirmis. Kusura bakmayin da ben baslarim boyle ese. Sizin evli olmaniz size su durumda ne katiyor? Cok mu sevildiginizi hissediyorsunuz? Ya da bir hayati mi paylasiyorsunuz? Ben bunlara dair bir evlilik goremedim. Cocuk masrafi bilmem ne sizde, birikim sizde e bu adam maasini ne yapiyor? Adama cocuk dogur, calis,masraflari tek basina sirtlan, bir de ustune adam icin birikim yap oh hayat pasaya guzel ya. Bir de bosanmakla tehdit ediyor. Bosanmazsan hatirim kalir desenize.