• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Paraya tapan eş

Hayır o evi satmayip bizim aldığımız evi satma nedenini açıkladım o apart 100bin ev bir milyon tabiki evi sarmak istiyor bende iki de bir bana ayrılık lafı ettiği için üzerime bir şey yap dedim güven vermiyorsun dedim evi sattiktan sonra ortada bırakılmak istemiyorum

Yani suan sizin yasadiginiz zaten evlilik degil para ortakligi gibi kusura bakmayin ama benim evlilik anlayisima gore boyle. Siz belli ki bunu normallestirmissiniz ve esiniz de sizi ikna etmis. Adamin planlari zaten sizi bes parasiz ortada birakmak seklinde. Maasi sizin bilmem kac katiniz olan adam butun masraflai size kilitlemis simdi de is kuracakmis ve buna sizi inandirmis. Kusura bakmayin da ben baslarim boyle ese. Sizin evli olmaniz size su durumda ne katiyor? Cok mu sevildiginizi hissediyorsunuz? Ya da bir hayati mi paylasiyorsunuz? Ben bunlara dair bir evlilik goremedim. Cocuk masrafi bilmem ne sizde, birikim sizde e bu adam maasini ne yapiyor? Adama cocuk dogur, calis,masraflari tek basina sirtlan, bir de ustune adam icin birikim yap oh hayat pasaya guzel ya. Bir de bosanmakla tehdit ediyor. Bosanmazsan hatirim kalir desenize.

gecen yine cimrilikle ilgili bir konu okuduğumdsa aklıma geldiniz ki konuları hatırlasam da uye ısımleri cok zor. İnsallah kurtulnuştur demiştim ki hala cekiyormuşssunuz. Genelde kadınlara donuna kadar al denir ama adam tam tersi sizi dımdızlak bırakacak aklınA Koymuş., bu masrafların üstüne bir de kira mira derdiniz olacak.Adam allem kullem bir yolunu bulur dımdızlak görünmenin nafaka vermemek için

Merhabalar beni konumdan hatırlayanlardan vardır eşimle parasal konuda sıkıntımız var.en son ayrılık noktasına geldik aileler aracılığı ile birleştik.kizimin doğumgünü var ne hediye alayım dedi .Ben de bisiklet al bence dedim .Ne kadar dedi bin küsür dedim.pahali dedi.iyi bende o zaman başka hediye al dedim .500 liraya başka hediye aldım onu buldu .kızıma pasta yapılacak sen verir misin dedim yok dedi çocuğun bütün ihtiyaçları sende dedi bana.parasal konuda böyle anlaştık ben kendi ihtiyaçlarım kızın ihtiyacı evin bazı ihtiyaçları tabak çanak elektronik alet kendim alıyorum. Airfryer aldım gecende ona da sadece bin TL koydu .kalani ben ödeyeceğim anneler günü hediyesi imiş o da.sorun şu ki bu insan memur benim iki katim maaş alıyor Bi araba var iki ev araba ve evin birini eşim bekarken aldi .mesleği bırakmayı düşünüyor evli iken aldığımız evi satacak .madem satacaksin dedim ben de arabayı üzerime yap dedim çünkü iki lafından biri boşanmak. Dedim iş kurup ev parasını batirirsan bana yine ayrilalim dersen biz ne yapacağız dedim cocukla .madem öyle bosan ben kararimin arkasındayım dedi.para gozmusum ben.sen mi aldın arabayı dedi ben kendim kazandım pışık faln dedi .seviyeyi düşürdü. Aldığımız evi alırken altınlarımi vermistimnl yani vermese idim ev falan alınmayacaktı.uzerine kredi çekildi onu da babası ölünce babasından kalan mirayla kapattı. Yani ev senin değil benim diyor hiçbir hakkın yok diyor. Ben kendim memurum. Maaşım düşük. Elimden geldiğince eve destek oldum hep sen ne para biriktirdin diyor ben biriktiremiyorumcunku ancak yetiniyorum. Yükünü üzerinden almasa idim acaba birikim yaparmiydi. Daha önceki boşanma da döndük barıştık ama .hala boşanma lafı eden seven insan bu cümleyi kurmaz diyorum. Ne yaparsam yapayım yaranamaycagim Bi eş modeli var
Parası siz ve kızınızdan kıymetli o kesin. Paraya tapan adamla böyle evli kalarak ve kızınızı o evde yaşatarak aynı şeyleri kızınızın da yaşamasına sebep oluyorsunuz. Başvurun bir avukata , evden ulaştırma alın, çocuk için nafaka isteyin. Boşanma altın ve mal davasını açın. Herseye tedbir konulunca satamaz. Nafaka da maaşından kesilir. Sizde boşanma süresince kira vermeden evde oturursunuz. Siz yıllarca çektiniz, bari kızınızı koruyun

Çok mu iyi niyetlisiniz? Yani bütün bunların içerisinde hala seven insan diyorsunuz da..
ben sizin yerinizde olsam eve Aile Konutu Şerhi koyardım. Asla o evi sattırmazdım çünkü o ev gidince siz de gideceksiniz ve evde olan hakkınız da gidecek. Eve ve arabaya şerh koydurun hiç bir şey yapamasın, üstüne boşanma ve nafaka davası açın.
Siz yapmazsanız o yapacak zaten. Seçim sizin.

Hayır o evi satmayip bizim aldığımız evi satma nedenini açıkladım o apart 100bin ev bir milyon tabiki evi sarmak istiyor bende iki de bir bana ayrılık lafı ettiği için üzerime bir şey yap dedim güven vermiyorsun dedim evi sattiktan sonra ortada bırakılmak istemiyorum
Ya bisey sorcam , siz bosanmayi düşünüyor musunuz ? Yoksa gruba aman haliniz kötü yazık denmesi için mi geldiniz? Boşansanız cok ciddi bir maddi alacağınız çıkar, ama siz hala evli kalmaya bu adamı çekmeye devam ediyorsunuz. Size avukat olarak söylüyorum, boşanma davasi açarsanız, alacaklı siz olacaksınız. Mal falan kaçırsa bile dert değil sonuçta maasi var . Neden hala evli kalmaya ve bu adamı çekmeye ve en önemlisi kızınıza çektirmeye devam ediyorsunuz ???

Neden böyle anlaşmalar yapıyorsunuz ne demek çocuğun bütün ihtiyaçları ben
de. O çocuğun bi babası var bakmakla yükümlü olan

Neden böyle anlaşmalar yapıyorsunuz ne demek çocuğun bütün ihtiyaçları bende. O çocuğun bi babası var bakmakla yükümlü olan o
Anlaşma gibi evet.cunku ilk evlendiğimizde maaş kartımı istedi vermedim .para verdim bebek olmadan her ay .Ev eşyaları kendimiz almıştık destek olmak iicn .sonra cocuk oldu her ay verdiğim parayı vermeyince bakıcı iicn vermeye başladım değişen brsey olmadı ama her ay kendisine para atmamı istedi söyledi. Bende yok dedim .ki iyiki ben karşılıyorum kızımın ihtiyaçlarını asla benim aldıklarımı almaz ki gider milyoncudan oyuncak alir hiç çok para harcamak evladı da olsa .

Merhabalar beni konumdan hatırlayanlardan vardır eşimle parasal konuda sıkıntımız var.en son ayrılık noktasına geldik aileler aracılığı ile birleştik.kizimin doğumgünü var ne hediye alayım dedi .Ben de bisiklet al bence dedim .Ne kadar dedi bin küsür dedim.pahali dedi.iyi bende o zaman başka hediye al dedim .500 liraya başka hediye aldım onu buldu .kızıma pasta yapılacak sen verir misin dedim yok dedi çocuğun bütün ihtiyaçları sende dedi bana.parasal konuda böyle anlaştık ben kendi ihtiyaçlarım kızın ihtiyacı evin bazı ihtiyaçları tabak çanak elektronik alet kendim alıyorum. Airfryer aldım gecende ona da sadece bin TL koydu .kalani ben ödeyeceğim anneler günü hediyesi imiş o da.sorun şu ki bu insan memur benim iki katim maaş alıyor Bi araba var iki ev araba ve evin birini eşim bekarken aldi .mesleği bırakmayı düşünüyor evli iken aldığımız evi satacak .madem satacaksin dedim ben de arabayı üzerime yap dedim çünkü iki lafından biri boşanmak. Dedim iş kurup ev parasını batirirsan bana yine ayrilalim dersen biz ne yapacağız dedim cocukla .madem öyle bosan ben kararimin arkasındayım dedi.para gozmusum ben.sen mi aldın arabayı dedi ben kendim kazandım pışık faln dedi .seviyeyi düşürdü. Aldığımız evi alırken altınlarımi vermistimnl yani vermese idim ev falan alınmayacaktı.uzerine kredi çekildi onu da babası ölünce babasından kalan mirayla kapattı. Yani ev senin değil benim diyor hiçbir hakkın yok diyor. Ben kendim memurum. Maaşım düşük. Elimden geldiğince eve destek oldum hep sen ne para biriktirdin diyor ben biriktiremiyorumcunku ancak yetiniyorum. Yükünü üzerinden almasa idim acaba birikim yaparmiydi. Daha önceki boşanma da döndük barıştık ama .hala boşanma lafı eden seven insan bu cümleyi kurmaz diyorum. Ne yaparsam yapayım yaranamaycagim Bi eş modeli var
Yanlış anlamayın evlilikte bu ayrılık gayrilik meseleleri sizi bu hale getirmiş bence. Ortak bir hesapta paralarınizi birlestirin. Tabi tüm fatura,kira vb. Şeyleri ödedikten sonra..sizin hesabınızda 2 bin kalsin onda da 2 bin kalsin bunu örnek veriyorum. Ay bitince artan kalanı yine ortak hesapta birleştirin. Böyle bir döngü yaparsanız senin paran benim param olmaz.ikinizde ev için çocuk için harcama yapabilirsiniz böylece rahatça.

Bu adam ne yapar eder boşanır bence . Ne koparırsanız kâr çocuğunuz için

%100000000000

Bu adamdan adam olmaz. Evi şimdi satarlarsa konu sahibesi boşanırken zırnık alır. Konu sahibesi eve şerh koydursun, ev satılmasın hemen dava açsın. Adam evi satamasın net.

%100000000000

Bu adamdan adam olmaz. Evi şimdi satarlarsa konu sahibesi boşanırken zırnık alır. Konu sahibesi eve şerh koydursun, ev satılmasın hemen dava açsın. Adam evi satamasın net.
Ne kadar kötü bir durum adam çocuğundan mal kaçırıyor 😒

Yarısını koysa iyi sadede bin TL koydu 4 bin kusura aldım.oda işten geç çıkıyorum yemek yetişmiyor faydası olsun diye
Ya ama böyle bi eşiniz varken sizinde kenara para koymaya çalışmanız gerekmez mi 4bine airfray fazla değil mi. Bende çocuk falan yok ama gereksiz görüyorum açıkçası. Hele de en pahalı zamanında almışsınız şuan 2bin küsürlerde fiyatlar 😑 bence zaruri ihtiyaçlarınızı alın siz de biriktirmeye çalışın buna mecbur hissedin kendinizi çünkü bu adam ayrılık için hazırlık yapıyor bilginiz olsun.

Ya ama böyle bi eşiniz varken sizinde kenara para koymaya çalışmanız gerekmez mi 4bine airfray fazla değil mi. Bende çocuk falan yok ama gereksiz görüyorum açıkçası. Hele de en pahalı zamanında almışsınız şuan 2bin küsürlerde fiyatlar 😑 bence zaruri ihtiyaçlarınızı alın siz de biriktirmeye çalışın buna mecbur hissedin kendinizi çünkü bu adam ayrılık için hazırlık yapıyor bilginiz olsun.
Siz X..markasının fiyatını yazmışsınız konu sahibi büyük olasılıkla Ph..markasının ürününü almıştır.Öbür yandan gerçekten eşimle heran böyle bir ekonomik savaşımız olsa almam bile..

Anladim. Sanirim bu bir cesit esim ozunde iyi biridir demek oluyor. Hayirlisi olsun.
Adam memuriyeti bırakmak konusunda da blöf yapmış olabilir. İş kuracağım memuriyeti birakacagim ayağına evi satışa çıkarır. Evi satar sizinle boşanır memuriyete de devam edebilir şayet dediğiniz kadar pinti biriyse iş kurmanın da riskleri olduğunu memuriyetin garanti olduğunun pekala farkindadir

Evi satmadan boşanma davasi acin mallari satmasina engel olun ozaman hersey paylasilir bu bir evlilik degil ortada sevgi falanda yok bu adama katlanilmaz yani hic zorlamayin surekli dilimde bosanma lafi olan biri cok zor

Back
X