• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Paraya tapan eş

Kaç defa söylendi konu sahibine , bankadaki hesaplarınıza , eve , arabaya şerh koydurun bu adam zırnık vermeyecek diyoruz ama nafile..
Kendi kızına bir bebek almayan adam eşine ev, araba mı verir Allah askına ? 🤦‍♀️

aynen bende birkac uye yazmis eski konulara baktım yani artik diyecek söz bulamıyorum

cinsellik de yok

hiçbişi yok adam şeytan

Allahım tez zamanda akil fikir versin adam icraata geçince kal gelecek konu sahibine

Evladına , eşine harcamayıp başkalarına saçmıştır parayı eminim , değil mi?
aynen öyle.yeminle aynısıydı bu adamın.bana hiç para vermedi annem harcadı hep.bir gün bir çizme lazımdı.biri köylerde giyilen siyah lastik diğeri de renkli lastik çizmeydi markalı falan ürünler değil ha.ben renkliyi beğendim 8 yaşındaydım.o yaşa dek ilk defa bir şey alacaktı.parasına kıyamadı siyah lastiği aldı.annem sonra bana diğerini de aldı evde ağlayınca.ayrı yaşadığı evladından 3 kuruşu bile esirgedi.Bunlar değişmezzz.aradan 36 sene geçti valla değişmedi.konu sahibi boşuna uğraşıyor boşamalı kurtulmalı

Bakıcıya ne kadar veriyorsunuz? Hesabıma göre sizde ay sonu gelmez.
1500 tl veriyorum yani aramızda anlaşma var maaş kartımı istedi vermedim.maaşlar birleşsin dedim onu da kendi istemedi ben daha çok harcarım diye.pazar parası bende bakıcı kendi giyim çocuk giyim .ucu ucuna yetiyor.param biterse 200 üçyüz veriyor diyelim ki bin tl istiyorum desem vermez neden yetiremedin çok harcadın diye kızar

1500 tl veriyorum yani aramızda anlaşma var maaş kartımı istedi vermedim.maaşlar birleşsin dedim onu da kendi istemedi ben daha çok harcarım diye.pazar parası bende bakıcı kendi giyim çocuk giyim .ucu ucuna yetiyor.param biterse 200 üçyüz veriyor diyelim ki bin tl istiyorum desem vermez neden yetiremedin çok harcadın diye kızar
Ve siz bu adamla evli kalmaya kararlısınız. O zaman neden bu foruma yazıyorsunuz. ??

bunlar cimri değiller kendi çocuklarına eşlerine cimriler.bak bir kadın bulsunlar anında yağdırırlar ona hatta akrabalarına.Bu adamdan eş de olmaz baba da zorlamayın
aynen kesinlikle insan sevdiğine harcar sevmiyor diye düşünüyorum

Niye boşanmayı düşünmüyorsunuz peki?
Eşiniz memurken çocuk için alacağınız nafaka da daha yüksek olur muhtemelen.
Memurluğu bırakırsa, nafaka vermemek için de kırk takla atar bu adam.

Siz hâlâ ona o kadar buna bu kadar veriyorum diyorsunuz. Bunları geçmelisiniz artık. 🤦‍♀️

Böyle bir eşle ömür mü geçer? Parayla evlendirin siz onu. Ayrica çocuk ikinizin çocuğu. Cocuguna mecbur bakacak. Madem boşanmaya da hevesli. Bir gün bosanirsiniz ola ki kanıtlar toplayın. Anlattıklarının arasında kanitlarda var. Mesajlar falan hiç silmeyin yaptiginiz harcamalar her zaman kayıtta olsun. Her zaman tetikte olmanız gereken bir evlilik var. Kesinlikle evin giderlerine ortak olmayın. Paranizi cebinize atın. O calisip birikim yapacak.... siz köle misiniz?
evet çocuk ikimizin çocuğu çocuğun masraflarına ortak ol dediğimde sen de o zaman kira elektrik arabanın gazına ortak ol diyor.paraya tapan eş işte

kararlı değilim ama ailem boşanmak için arkamda değill iyi insan lafı hep adam haklı tutumlu olmak zorunda sen de az harca
Paranız var , çalışıyorsunuz. Koskoca kadınsınız. Yaşlı anne babanız izin vermiyor diye bosanamqyacaksanız, yazık kızınız nelerle büyüyecek.

Adamın evi satıp istediği idi kurup kendisini hak iddia ediyorlar demeyeceğim şekilde boşamasını bekliyor sanırım.
i
Ya bisey sorcam , siz bosanmayi düşünüyor musunuz ? Yoksa gruba aman haliniz kötü yazık denmesi için mi geldiniz? Boşansanız cok ciddi bir maddi alacağınız çıkar, ama siz hala evli kalmaya bu adamı çekmeye devam ediyorsunuz. Size avukat olarak söylüyorum, boşanma davasi açarsanız, alacaklı siz olacaksınız. Mal falan kaçırsa bile dert değil sonuçta maasi var . Neden hala evli kalmaya ve bu adamı çekmeye ve en önemlisi kızınıza çektirmeye devam ediyorsunuz ???
avukat olarak size soruyorum eğerki evi satıp iş kurarsa kurcağım işin de yarısı senin diyor.ben devlet memuruyum işin benim üzerime olsa imkansız zaten .boşandığımda o kuracağı işten bir hak iddia edebileceğimi düşünmüyorum

i

avukat olarak size soruyorum eğerki evi satıp iş kurarsa kurcağım işin de yarısı senin diyor.ben devlet memuruyum işin benim üzerime olsa imkansız zaten .boşandığımda o kuracağı işten bir hak iddia edebileceğimi düşünmüyorum
Hayır o işin yarısı sizin olmaz. Bu bosanmada mal paylaşımı konusu ayrıntılı bir konu , bir avukatla yüzyüze görüşün ve size bilgi versin. Siz bosanirsak malları bana vermicek diye düşünüyorsunuz ama şu anda da zaten o malların bir hayrını gördüğünüz yok. Hala evli kalmak için bahaneler uyduruyorsunuz. Eşek olursanız semer vuran çok olur. Siz semer vurulmasina izin vermeye devam ediyorsunuz ve bu konuda bahane uyduruyorsunuz. Siz evli kalmaya devam edeceksiniz artık ondan eminim.

Back
X