- 27 Nisan 2011
- 592
- 334
- 303
Merhabalar beni konumdan hatırlayanlardan vardır eşimle parasal konuda sıkıntımız var.en son ayrılık noktasına geldik aileler aracılığı ile birleştik.kizimin doğumgünü var ne hediye alayım dedi .Ben de bisiklet al bence dedim .Ne kadar dedi bin küsür dedim.pahali dedi.iyi bende o zaman başka hediye al dedim .500 liraya başka hediye aldım onu buldu .kızıma pasta yapılacak sen verir misin dedim yok dedi çocuğun bütün ihtiyaçları sende dedi bana.parasal konuda böyle anlaştık ben kendi ihtiyaçlarım kızın ihtiyacı evin bazı ihtiyaçları tabak çanak elektronik alet kendim alıyorum. Airfryer aldım gecende ona da sadece bin TL koydu .kalani ben ödeyeceğim anneler günü hediyesi imiş o da.sorun şu ki bu insan memur benim iki katim maaş alıyor Bi araba var iki ev araba ve evin birini eşim bekarken aldi .mesleği bırakmayı düşünüyor evli iken aldığımız evi satacak .madem satacaksin dedim ben de arabayı üzerime yap dedim çünkü iki lafından biri boşanmak. Dedim iş kurup ev parasını batirirsan bana yine ayrilalim dersen biz ne yapacağız dedim cocukla .madem öyle bosan ben kararimin arkasındayım dedi.para gozmusum ben.sen mi aldın arabayı dedi ben kendim kazandım pışık faln dedi .seviyeyi düşürdü. Aldığımız evi alırken altınlarımi vermistimnl yani vermese idim ev falan alınmayacaktı.uzerine kredi çekildi onu da babası ölünce babasından kalan mirayla kapattı. Yani ev senin değil benim diyor hiçbir hakkın yok diyor. Ben kendim memurum. Maaşım düşük. Elimden geldiğince eve destek oldum hep sen ne para biriktirdin diyor ben biriktiremiyorumcunku ancak yetiniyorum. Yükünü üzerinden almasa idim acaba birikim yaparmiydi. Daha önceki boşanma da döndük barıştık ama .hala boşanma lafı eden seven insan bu cümleyi kurmaz diyorum. Ne yaparsam yapayım yaranamaycagim Bi eş modeli var