Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aklıma geldi bağış yapmak ama parayı alıp yediğimi düşünsün istemiyorum. Kavgalarımız genelde şiddetli olurdu en son kavgada ağzını bozdu küfür kavga kıyamet ki benim kırmızı çizgimdir. Bitti bu nedenle.
Siz de onun hediyesini gönderdiniz.Alip yediğini mi düşündünüz?Ayrıca yeseniz bile kendi paranızı yiyorsunuz.Onun parası değil.Bunu yaparsanız onunla ilgilendiğinizi düşünür.Bosverin göndermeyin kesinlikle.Bu arada ne kadar para merak ettim.
Aklıma geldi bağış yapmak ama parayı alıp yediğimi düşünsün istemiyorum. Kavgalarımız genelde şiddetli olurdu en son kavgada ağzını bozdu küfür kavga kıyamet ki benim kırmızı çizgimdir. Bitti bu nedenle.
Boşverin, madem göndermiş çatır çatır yiyin paraları.
Siz hediyeyi iade edince muhtemelen yanlış anlayıp böyle bir tavır sergiledi. Ama çokta kafanıza takmayın.
Adına Tema'ya bağış yapın. Sertifikayı da mailine ya da iş adresine yönlendirin. Eğer eklenebiliyorsa sertifikaya 'Odunlar fidan yeşertiyor projesi kapsamında xy adına' diye ekletin.