• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Parayi harcamissin, en azindan yalan soyleme!

demek ki sen diretmeseydin hop uçup gidecekti para
ne geniş adammış bu böyle.. inatlaşmadan güzel güzel
harcadım ama söz vericem dese olmuyo muydu sanki..

Katiliyorum bos yere inatlasti.
Benim sevgili nisanlim zaten hic uzatmaz. Bir de bana diyor yollamis parayi gondereyim mi sana ? Sanki benim derdim paraydi sadece.

bence çok büyümüş bu para meselesi. tamam az para değil tabiki ama evde bitkileri sulamamış canlı hayvanlar gözü gibi bakmış, harcaması hoş olmasa da hesapta para olmadıgını gördükten sonra istemek de çok iyi olmamış sanki.. neyse sağlık olsun herkesin kendi fikri

bence çok büyümüş bu para meselesi. tamam az para değil tabiki ama evde bitkileri sulamamış canlı hayvanlar gözü gibi bakmış, harcaması hoş olmasa da hesapta para olmadıgını gördükten sonra istemek de çok iyi olmamış sanki.. neyse sağlık olsun herkesin kendi fikri

Bu hayvanlarin sorumlulugunu 3-4 ay degil, omrum el verdigince tasiyorum ben.
O para onlarin hakkiydi, arkadasa da zorla baktirmadik, bakmak istemeseydi Istanbul' daki arkadaslarimizdan birinden rica eder evinden aldirir pet otele gonderirdik biz gittikten sonra bile.

Siz dahil kimsenin de soz konusu 300 - 500tl degil, 9500tl olunca sessiz kalacagina inanmiyorum. Ben zaten bir kucuk bavul hediyeyle geldim bu arkadasa, uzerine de ahh canim parami harcamissin, hesapta hic para yok ama canin sagolsun mu demeliydim? Ki ihtiyacim var deseydi lafini yapmazdim. Hem harcayip hem icinde para vardi diye israr etmesi beni cileden cikaran durum.

Neyse ki gonderdi parayi bundan sonraki durum nisanlimla ikisini baglar. Ben bir daha gorusmeyecegim orasi kesin.

Back
X