Aynı şeyi söyleyeceğim.Arkadaşın yaptığının savunulacak bir tarafı yok o ayrı.Fakat ihtiyacı oldu mecbur kaldı aldı bunu da belki uygun bir dille arkadaşına (nişanlına)izah edecekti.Ama üslup çok önemlidir.Aradan biraz zaman geçer,nişanlın kendisine uygun bir dille sorsa,belki de açıklayacaktı.Ama bu şekilde hesap sorulunca hazırlıksız yakalanıp,tepkiden korkup mahcubiyetinde verdiği bir durumla inkar yolunu seçmiş.Senin nişanlının zamanında onun köpeğine bakmış olması onu karşılığını göstermeye mecbur kılmaz.Sonuçta hatırşinas bir insanmış ki,o da teklif edip seve seve bakmş.Sonuçta bakmış mı bakmış.
Ben sizin gibi iyi tarafindan bakamiyorum. Erken dondugum icin hazirliksiz yakalanmis olabilecegi dogru. O zaman harcamadan once dusunecekti. Ben kendi paramin akibetini ogrenmek icin aradan zaman gecmesini ve onun keyfinin yerine gelmesini beklemeyecegim. Dusundukce cok sinirleniyorum boyle bir durum olacagini bilsem asla birakmazdim. Cok istedigimi de soyleyemecegim zaten nisanlim guveniyordu gorsun simdi guveni.