Ama hesap ortada o kadar parayı harcaması imkansız besbelli kendi için kullanmışBoyle bir insan olduguna inanmak istemiyorum en kotusu de bu![]()

Bir de içinde olması lazım ben bilmiyorum diyor, ayıp yani
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama hesap ortada o kadar parayı harcaması imkansız besbelli kendi için kullanmışBoyle bir insan olduguna inanmak istemiyorum en kotusu de bu![]()
doğru. zaten hayvanlara karşı bu kadar duyarlıysan çevrendeki her şeye farklı bir gözle bakabileceğini düşünüyorum.
özellikle hayvan katliamlarının bu derece arttığı, kendisiyle aynı güçte olmayan hayvanların hungarca öldürüldüğü bir dönemde hayvan severlerin artmasını ümid ediyorum. bu da bilinçli bireylerle olur..
Ben senin gibi bir hayvanın sorumluluğunu alamam. ne o kadar sabrım ne de zamanım var. ancak elimden geldiğince bir şeyler yapıyorum. özellikle kızımı bilinçlendiriyorum. 4,5 yaşında. akşam kediler için kaba süt ve su koyup beslemeye gidiyoruz. bu esnada korumanın önemini anlatıyorum gibi gibi.. aç bir hayvanı doyurmak, aç insanı doyurmak kadar önemlidir.
çok sorması ayıp ne iş yapıyorsunuz?
Veterinerlerde ates pahasi. Benim kopegim agzinda bir gun ayagi kargayi getirdi. Bulmus bir sekilde ama hayret oldurmemis incitmemis agzinda tutuyordu. Veterinere goturdum ikisinide. Köpek kusu agzina aldi diye ikisinede karantinaya alip kuduz mu degil mi test yapildi. Ben veterinerin yarali kargaya yardim edecegini dusundum. Sokakta bulundu sonucta. Veterinerler birsey yapamiyorlarmis yarali sokak hayvanlari veya doga hayvanlari icin. Kaderine terkedilecekti yani. Masraflari karsilarsam tedavi edecegini soylemisti veteriner. Tedavisi cok tuttu bir kac ay evde de misfir ettik. Sonra dogaya dondu iyilesince. Veterinerlerin ucretsiz birsey yapmayacaklarini soylemesi beni cok sasirtmisti dogrusuTartismaya acik bir konu, konuda da tartisma cikmasini istemem.
Ne guzel siz iyi orneklerle karsilamassiniz. Duzenli olarak gonullu bir hayvanseverim, sokakta perisan buldugum ya da bir sekilde gecici yuva olarak sahiplenip kalici yuva bulmak icin ettigim vaatleri, attigim taklalari anlatsam inanamazsiniz. Hayvanlar icin de durum cok ic acici degil yani.
Ki hayvan - insan kiyaslamasina girmeye gerek bile yok. Her canlinin yasama hakkina saygi duymak gerekir.
Dedigim gibi herkes gucu yettigince yardim etmeli her turlu canliya.
çok sorması ayıp ne iş yapıyorsunuz?
onu da yapıyoruz. hatta kışın her yer karla kaplıyken çöğ eşeleyen köpekleri görmek insanı burkuyor.Cok mutlu oldum yazdiklarinizi okuyunca. Gurur duydum kiziniz da cok sansli.
En onemlisi zaten sokaktaki minikler. Gucumuz yetmiyor cunku sokaktaki butun canlara keske herkes sizin kadar duyarli olsa. :)
Haddim olmayarak ufak bir tavsiye, artan yemekleri de icine ekmek dograyip cop kenarlarina asarsaniz sokak kopekleri icin de sahane olur :)
aile şirketinde belli bir hisse ve söz sahibiysen eğer yani üni falan okuduğunu sanmıyorum. MBA falan mı yapıyorsun yurt dışında?Ben kendim ogrenciyim, bolumumle alakali part time calisiyorum ve universiteye girerken hak kazandigim basari bursum var. Tabii bunlar cok miktar degil, aile sirketimiz var, maddi gucumun cogu oradaki hisselerimden geliyor diyeyim.
Erken dönüşünüz arkadaşınız için epey kötü bir sürpriz olmuş. Yaptığı tamamen yanlış, köpek sürünüze (sizin deyiminizle böyle ) bakmayı kabul etmiş siz ona bir rakam bırakmışsınız ama siz gider gitmez bunu şahsi çıkarı için kullanmış. Merak ediyorum eğer hayvanlara bir şey olsa acil para gerekse ne yapacaktı ?
Yani bir köpek de olsa 100 köpek de olsa baştan kabul etmiş ve yaptığı çok ayıp bunun köpek sayısıyla alakası bence olmamalı. Siz zorlamamışsınız ki...
elimden başka bir şey gelmiyor canım.
benim annem hiç eve hayvan sokmadığı için evde hayvan besleme düşüncesi orangutan beslemek gibi geliyor bana. çok yabancıyım yani. annem eline muhabbet kuşu bile almaz.
ben tam tersi kızımı alıştırayım dedim ama evde çok zor. yani zaman ayırmak lazım ve alışkın olmak lazım.
biz de bu şekilde ilerliyoruz![]()
Tahmin etmistim zaten, hayvanlara bu kadar sefkat duyan insanlar kimbilir insanlara nasildir diye dusundum, yine de sorayim dedim :)) Nice maddiyati iyi insan var ama topluma, insanliga duyarsiz, bencil ve para askiyla yasiyor. Nisaniliniz da sevgi dolu bir insan sanirim, guzel bir cift olmussunuz :)
Veterinerlerde ates pahasi. Benim kopegim agzinda bir gun ayagi kargayi getirdi. Bulmus bir sekilde ama hayret oldurmemis incitmemis agzinda tutuyordu. Veterinere goturdum ikisinide. Köpek kusu agzina aldi diye ikisinede karantinaya alip kuduz mu degil mi test yapildi. Ben veterinerin yarali kargaya yardim edecegini dusundum. Sokakta bulundu sonucta. Veterinerler birsey yapamiyorlarmis yarali sokak hayvanlari veya doga hayvanlari icin. Kaderine terkedilecekti yani. Masraflari karsilarsam tedavi edecegini soylemisti veteriner. Tedavisi cok tuttu bir kac ay evde de misfir ettik. Sonra dogaya dondu iyilesince. Veterinerlerin ucretsiz birsey yapmayacaklarini soylemesi beni cok sasirtmisti dogrusu
bence bu tamamen kişisel bir durum.Veterinerlerde ates pahasi. Benim kopegim agzinda bir gun ayagi kargayi getirdi. Bulmus bir sekilde ama hayret oldurmemis incitmemis agzinda tutuyordu. Veterinere goturdum ikisinide. Köpek kusu agzina aldi diye ikisinede karantinaya alip kuduz mu degil mi test yapildi. Ben veterinerin yarali kargaya yardim edecegini dusundum. Sokakta bulundu sonucta. Veterinerler birsey yapamiyorlarmis yarali sokak hayvanlari veya doga hayvanlari icin. Kaderine terkedilecekti yani. Masraflari karsilarsam tedavi edecegini soylemisti veteriner. Tedavisi cok tuttu bir kac ay evde de misfir ettik. Sonra dogaya dondu iyilesince. Veterinerlerin ucretsiz birsey yapmayacaklarini soylemesi beni cok sasirtmisti dogrusu
Veterinerlerde ates pahasi. Benim kopegim agzinda bir gun ayagi kargayi getirdi. Bulmus bir sekilde ama hayret oldurmemis incitmemis agzinda tutuyordu. Veterinere goturdum ikisinide. Köpek kusu agzina aldi diye ikisinede karantinaya alip kuduz mu degil mi test yapildi. Ben veterinerin yarali kargaya yardim edecegini dusundum. Sokakta bulundu sonucta. Veterinerler birsey yapamiyorlarmis yarali sokak hayvanlari veya doga hayvanlari icin. Kaderine terkedilecekti yani. Masraflari karsilarsam tedavi edecegini soylemisti veteriner. Tedavisi cok tuttu bir kac ay evde de misfir ettik. Sonra dogaya dondu iyilesince. Veterinerlerin ucretsiz birsey yapmayacaklarini soylemesi beni cok sasirtmisti dogrusu
aile şirketinde belli bir hisse ve söz sahibiysen eğer yani üni falan okuduğunu sanmıyorum. MBA falan mı yapıyorsun yurt dışında?
bana biraz fazla gibi geldi yardım rakamları da o yüzden. yani yaşın küçük olmasa gerek.
evet ilginç. aslında ben tam tersi olarak aile eşrafının ne kadar uzak o kadar iyi olduğu iş ortamlarını savunurum. bir de sizin belli bir yaşa gelen tecrübeli/tecrübesiz, ilgi alanına bakılmaksızın şirkete dahil ediliyorsa olası sorunlar bana ilginç geldi.Hayir oldukca alakasiz bir bolum ve lisans okuyorum :)
Tum kuzenler arasinda sirketle alakali bir bolum okumayan tek kisiyim. Ama Turkiye' deki kolu idare edebilecek tek kisiyim babam haric, o yuzden isin icindeyim istemesem de. Boguyor beni sirket isleri. Turkiyeli degiliz o yuzden buradaki isleri senelerdir babam yonetiyor. Bir de bizim aile biraz farkli , aile geleneklerimiz var hisse konusu da her kuzene dagitilir belli bir yasa geldiginde ama karsiliginda sirketin bir ucundan tutarsin vs. Icinde olmayinca anlamak zor o yuzden pek bahsetmem kimseye.
Hepsini genellemek istemiyorum ama çoğu çok paragöz. Ben veteriner olsam batardım heralde. Ay ona da bakayım yaralı yavrucak , aman bunu da alayım iyi edeyim. Bilmiyorum ya önce can olmalı canan sonra.
evet ilginç. aslında ben tam tersi olarak aile eşrafının ne kadar uzak o kadar iyi olduğu iş ortamlarını savunurum. bir de sizin belli bir yaşa gelen tecrübeli/tecrübesiz, ilgi alanına bakılmaksızın şirkete dahil ediliyorsa olası sorunlar bana ilginç geldi.
aile şirketleri her zaman bana itici gelmiştir.
aile kendini dağıtmadıkça bence büyümesi zor ama sizin biraz daha farklı gibi anlamadım yine de neyse.
9.500 tl mi ??Ve bir kaç aylığına kedi köpek için ?? Allah daha çok versin ama çok afaki bir rakam bu . Sanırım maddi durumunuz çok iyi.. cunku biz Türkiye koşullarında çocuklarımıza 1 yılda bu kada para harcayamiyoz. ..