• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Parayi harcamissin, en azindan yalan soyleme!

Ama 9500 bin de yuksek bir rakam. Parayi calan arkadas alin teriyle calissa Turkiye sartlarinda en az yilin yarisi calisip emek vermesi gerekir. Ustelik o para hayvanlariniza ayrilmis butce. Parayida hemen harcamis bu hayvanlar ne yiyip ice cekti 4 ay. Belki hayirli oldu ani donusunuz. Kendisine hayvanlarimin Ilaci ve mamasi icin paraya ihtiyacim var. Lutfen iade eder misin? Diye sormalisiniz bence.

Baska bir arkadas daha demis 3 ay sonra dondum ben ya o arada para yok diye mamalarindan hasta olanlarin ilaclarindan kissaydi :(
Hic boyle dusunmemistim cok uzuldum cok. Hic de para isteyemem ama nisanlimla ciddi ciddi konusacagim istesin parayi.

Alakasi var diye soylemedim ya millet yuklenmis diye empati yapsinlar diye dedim bdvcilere de iyilik yaramiyor

Yok yanlis anlamayin lutfen :) ben sizi hakli buldum. O uyeye cevap verirken konuyu dallanip budaklandirmayayim konu disina cikip muneyi kizdirmayayim diye dedim.

Yoksa dedigim gibi haklisiniz kesinlikle lutfen yanlis anlamayin.

Baska bir arkadas daha demis 3 ay sonra dondum ben ya o arada para yok diye mamalarindan hasta olanlarin ilaclarindan kissaydi :KK43:
Hic boyle dusunmemistim cok uzuldum cok. Hic de para isteyemem ama nisanlimla ciddi ciddi konusacagim istesin parayi.
konu arkadaşın maddi durumunun da kötü olduğunu sanmıyorum ben. o kadar hayvana bakacak bir bahçesi var demek ki...

konu arkadaşın maddi durumunun da kötü olduğunu sanmıyorum ben. o kadar hayvana bakacak bir bahçesi var demek ki...

Ben de durumu iyi diye biliyorum kimsenin icini bilemem tabii ki.
Ne olursa olsun ihtiyaci olmus olabilir keske haberim olsaydi. Hala daha para olmasi lazimdi ben ihtiyaclari aldim diyor ya deliriyorum.

alemsin valla.
iyilik yaptığını ben de anlamadım valla. ironi gibi bir şeydi sanki:KK45:

Yok hakli ben de oyle dusunuyorum. Hep de derim tek kurus param olmasaydi da huzurum olsaydi.
Maddi olarak hic sorun yasamadim ama kayip bir cocuklugum ve ergenligim oldu. Annem bir kere sacimi oksasin diye para verebilecegimi dusunmustum babamdan oyle gordugum icin vehameti anlayin.
Dedigim gibi eskide kaldi simdi canimi acitmiyor yasananlar.

Ya boşver ucgunluk dünya arkadaşım rahat olacaksın giden gitti nişanlın laf arası falan bozma önemi yok bence benim fikrimce

Yok hakli ben de oyle dusunuyorum. Hep de derim tek kurus param olmasaydi da huzurum olsaydi.
Maddi olarak hic sorun yasamadim ama kayip bir cocuklugum ve ergenligim oldu. Annem bir kere sacimi oksasin diye para verebilecegimi dusunmustum babamdan oyle gordugum icin vehameti anlayin.
Dedigim gibi eskide kaldi simdi canimi acitmiyor yasananlar.
şu durum kendi çocuğum aklıma gelince yüreğimi burktu.

Hayvanseverler evcillerini çocukları gibi görür. Doğal olarak güçleri ne kadara yetiyorsa o kadar kaliteli malzemeler almak isterler. Herkesin kendi kazandığı para dilediği gibi harcar ayrıca.
Bu kişiden de paranızı mutlaka isteyin, döküm de varken hala inkar edemez herhalde. Az bir miktar olsa söylenmeye değmeyebilir ama değil.

Eski konularini biliyorum ya hu
Eski konunun bu konuyla alakasi
Eski konularini biliyorum ya hu
Eski konularinin bu konuyla bu konu ile alakasi yok ki. Yorumlarini begeniyorum genelde asude ama beni cok sasirttin su yorumlarinla. Bence kizi bu sekilde rencide etmemelisin. Sen ki forumun en kaliteli uyeleri arasindasin bence. Bu yaptigini yakistiramadim sana arkadasim. Bence ozur dilemelisin. Ayip oldu...

4 aylik hayvan bakimi icin 9500 tl de marjinde :)
ama baksana sürüden bahsediyor. yani sen ben sabit gelirli insanlarız göze alamayabiliriz ama ülkenin gerçekten farklı bir yüzü daha var. hani görgüsüzler İtalyan rest. da köpeklerine porselen tabakta servis yaptırıyorlar ya..sonra da sosyal medyada paylaşıyorlar.

Kesintiler düşülünce maaşımdan elime kalan para.
hahhahaha ben de yıllar önce ilk iş hayatına başladığım zaman 10 küsür sene önce bizim patron ama kurumsal bir yer kendisini pek görmezdik. odasında yavru timsah ve iguana besliyordu. iguanaların tanesi 10 sene önce 250 tl timsahlar da 150 tl mi neydi. ama doğal yaşam alanı olmadığı için hemen ölüyor adm ısrarla yeniden alıyordu. halbuki doğal yaşam alanına benzer bir akvaryum gibi br şey yaptırmıştı odasına ve iyi de bakıyrdur.
o zaman bana sanırım bir kaç iguana parası veriyordu. ben de kendimi bunla kıyaslıyordum:KK49:

Şu an yapabilceğiniz tek şey o kişiyle ilişkinizi kesip bundan ders almak ...

Hayvanseverler evcillerini çocukları gibi görür. Doğal olarak güçleri ne kadara yetiyorsa o kadar kaliteli malzemeler almak isterler. Herkesin kendi kazandığı para dilediği gibi harcar ayrıca.
Bu kişiden de paranızı mutlaka isteyin, döküm de varken hala inkar edemez herhalde. Az bir miktar olsa söylenmeye değmeyebilir ama değil.

Aynen oyle keske elimden daha fazlasi gelse.
Hesap dokumunu mail attigim halde ayni seyleri tekrarliyor. Ben ne yapacagimi bilemedim. Nisanlimin halletmesi gerekiyor o da bosver diyor.

Belliki utanıyorda söylemiyor, siz daha neden üstüne gidiyorsunuz, sizin geç geleceğiniz düşünerek harcamış, ee yine ihtiyaç duydukça hayvanlar için kendi kesesinden çektiği kadarını harcayacaktı hayvanlara... Bence büyütmüşsünüz, zaten mahcubiyet yaşamış kadın, bunu görüp devam etmemeliydiniz, maile falan gerek yoktu bence

Back
X