Parayla ne yapacağımı bilmiyorum. Kös kös oturuyorum ://

Ev alın diyenlere kesinlikle katılıyorum birikmis ile peşinatıni verirsiniz kalanı kredi .Dünya bin bin bir türlü hali var.ilerde issiz kalabilirsiniz ya da başka nedenlerden dolayı çalışamazsaniz oradan gelen kira harclik olur

Valla siz yaşamayı nefes almak zannediyorsunuz. Şu 5 ayda kazandığım para sizin bir aylık maaşınızdan biraz daha az. 3 ayrı defa tatile ciktim, şimdi hala tatildeyim . Cadirim var, masrafim yok . Aileyse benimki de türk ailesi. Tutuculuksa annemde de var.
Ama hak verilmez alinir.
Siz böyle insanların sizi ezmesine izin verirseniz bugün ana baba karışır birşey yaptırmaz yarın da koca ve ailesi. Ölene kadar bir gün yüzü göremezsiniz

Bana verebilirsin kardeş mesela... en son ne zaman kendime alışveriş yaptım hatırlamıyorum da,alış veriş yapmayı özledim bende.. hatta unuttum kız alışveriş yapmayı
İki çocuktan sonra ne kıyafet ne makyaj malzemesi ah ahh saysay bitmez eksikleri.

Ama sana tavsiyem o kadar ihtiyacı olan var ki hayır yap bari.hem için rahat eder. Ruhun doyar.Mesela al fakir bir çocuğu giydir güzelce baştan aşağı al bir de oyuncak o gözlerinde ki ışıltı o heyecan var ya... keşke ben yapabilsem

Bu ara da dipnot yapıyorsundur belki sadece fikir benim ki. (Kendim yapmayı çok isterdim de)
Derdini sevdim bu arada

Bi gun benide gotursene cadirinla tatil yaptir :))

Bi gun benide gotursene cadirinla tatil yaptir :))
Ben yalnız seyehat eden tayfadanim, ama size gaz verebilirim :)
Her gittigim yerde ailelerle karşılaşıyorum. Böyle verandali odalı cadirlarini kapmislar, iki ağaca da hamak asmislar haftalarca takılıyorlar. Neredeyse evdeki yaşamdan da ucuza.
Yapılmayacak birsey kesinlikle değil
Eğer deneyimimiz yok, çadır almadan önce bir bakalım bize uyar mı uymaz mi derseniz her kampingde çadır kiralama imkanı var. Ortalama da 30 TL falan. Kocaman çadır.. Eylül bitmeden bir cesaret gidin derim

Ille goturmem diyosun yani:))

Biraz onyargilarim var benim maalesef. Cadirda kalmak vs urkutucu ve konfirsuzmus gibj geliyo bana:)) birde en kucuk numara huyurse dusunebilirim ancak sanirim. Tanidiklarim var karavanla filan tatile gidiyolar.. uzaktan hosuma gidiyo.. ama o karavanda kendimi gunlerce gezerken dusunemiyorum:) yolculuk sevmiyorum malesef, halbuki millet geze geze binlerce km yapiyo hem geziyo hem goruyo. Benim icin tatil, kalkar giderim bi otele orasi neresiyse orda takilir gezerim vs. Yerlesik yasam seviyorum galiba.

Ihtiyac sahibo bir cocuga birs verip okumasina yardimci olabilirsiniz doguda koylere yardim kampanyalari oluyor oralara kiyafet defter kitap alabilirisnjz

Hak verilmez, alınır +15000

Ayrıca ben konu sahibinin de durumundan şikayeti olduğunu sanmıyorum, içi ölmüş

Ev al arsa al. Gez dolaş. Bunları yapamıyorsan yapabileceğin adamla evlen. Evde oturtup paranı yiyecek adamdan kaç.

Orman çocuklarını besleyen gruplar var, onlara mama desteğinde bulunun. Çok makbule geçecektir. Bu gruplar tedaviler için hep veterinerlere borçlular, oraya da destek olabilirsiniz. Facebook ve Twitter`da orman besleme diye aratın bulutsunuz.

Keklendik mi yani şimdi

Ben öyle hissettim yalnızca :)

Bugün yoksulluk sınırı (Ankara'da yaşayan 4 kişilik aile için) 5.600TL. Hatta son zamlar ile bu tutarı da aşmıştır. 5binTL maaş alıp da bununla ne yapacağını şaşıran biri bana çok komik geliyor :) çok açık değil mi, hazır ananın babanın evindeyken yatırım yapacaksın işte elinde kalan parayla :)

Çok haklısınız. İnsan sağa sola bakar, yardıma ihtiyacı olanı arar. Birikim yapar.
Ama benim bugün kekliğim üstümde, PMS durumları. Duygusalım afedersiniz

yatırım yapmışım yapacağım kadar fikir danışıyorum
benim param fazla geliyor size sizin paranız az gelebilir ne yapabilirim
zorunuza mı gitti anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…