Parayla ne yapacağımı bilmiyorum. Kös kös oturuyorum ://

Hayvan dernekleri var, ya da sakat hayvanları iyileştiren, doyuran kişiler. İnternetten mama alıp yollayabilirsiniz düzenli olarak.

Krediyle eve gir her ay 2500 3000 tl sni kredi odersin yatirim olur. Tl durdugu yerde deger kaybediyor. Bence birikiminle ev almak en mantiklisi.

10 bin lira maaş alsan ne yazar özgür değilsin ki?
Sen çalış sen kazan ama araba alama? Tatil yapama?
Ev için koca şartı koymalar falan...

Ben aylık sokak hayvanlarına mama alıyorum.Bir de kazalı hasta hayvanlar için açılan ilanlar var. Güvenilir olanlar için klinik hesabına para gönderiyorum. Mümkünse özellikle dişi kedi kısırlaştırmalarına katkı sağlıyorum. Vicdan olarak da rahatlama oluyor. Gerçekten çok zor durumda olan hayvanlar ve gönüllüler var.

Bacım Allah başka dert vermesin.
Biz sağlığımızı geri kazanmak için çırpınıyoruz.
Siz paramı nasıl harcayayım diyorsunuz.
Kelebek çocuklar derneği var, Fulden Uras derneği yönetiyor.
Gerçekten kadın çırpınıyor kelebek çocuklar için.
Açıkçası biz zekatlarımızı, fitrelerimizi ve sadakalarimizi bu derneğe veriyoruz.
Minicik cocuklar gerekli ilaçları geldiklerinde nasıl mutlu oluyorlar.
Sizde bu derneği bı araştırın içinizden gelirse paranızı böyle derneklerde yardım için kullanabilirsiniz.

O zaman ev alın ne diyeyim.

Ya bunu sikinti olarak nasil buraya yazabiliosun ki anlamadim dogrusu bu dunyada nasil sikintilar var mi hic mi haberin yok senin bi dön bi bak etrafina parafan sikayet edicegine mutlu olabilecegin seyler edin ďusun anlarsin senin neler mutlu edebilir !!!

Bizimkiler de tutucudur. Ben de ankaraya egitime gidiyorum diye bir sürü yer gezdim normalde cevremde dürüstlügümle taninirim ama napalim mecbur biraktilar. İyi ki yaptim hatta keske daha cok gezseydim. Bence zaten cula caputa parani yatirma. Sevdigin ilgilendigin alanlarda kurslara workshoplara katil,kendini gelistir. Ve gez daha cok gez hep gez

Aklin yolu birdir

12 yaşında kızınız var aileniz 2 bin maaş biliyor 2 binle çocuk bakıp ev geçindiriyorsunuz kalan 3 bini ne yapacağınızı bilmiyorsunuz yani ilginç Türkiye şartlarında standart yaşam şartları çocuklu biri için anca bu maaşa karşılanabilir üstelik her şeyiniz var da var ev ihtiyaçlarını çocuğunuzun bakımını başkası mı karşılıyor yani illa çok diyosanız ihtiyacı olan gençlerden birine burs verin giymeyeceğiniz kıyafetlere bile harcama olsun diye para dökmeyi biliyosanız bu kadarını da akıl edebilirdiniz sanki

Bazen sen büyükmüs gibi onlara sen yol gostericeksin anlamiolarsa anlamalrini sagliyacaksin be güzelim o kadar para kazaniosan tahsillidirsin mutlaka akilli bi insan herzaman çozum bulabilr bence

Tam bir dram..para olsun sirf aile yüzunden gideme ... kac yasindasiniz bilemiyorum ama hevesiniz kalacak ... ben işsizim param olsa gezerim kimse de birsey diyemez .. araba almak istesem benden once heveslenirler sizinkiler cok acayip

Aslında olmayacak bir şey değil çok para da kafayı bzodurabilir insana ama yapacak bir şey bulamamanız ilginç en olmadı başkalarına yardım edin bi ton muhtaç insan var .... evlenince görürüm ben sizi biz iki maaşla sizden fazla almamıza rağmen geçinemiyoruz arabaydı evdi borcuna girer rahatlarsınız misssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…