Evlenmeden ayrı eve çıkamam
Aynen öyle :)Biriktir ileride kocanın eline topluca verirsin. O da gider lüks bir araç alıp kendi hayallerini gerçekleştirir.
Ben aylık sokak hayvanlarına mama alıyorum.Bir de kazalı hasta hayvanlar için açılan ilanlar var. Güvenilir olanlar için klinik hesabına para gönderiyorum. Mümkünse özellikle dişi kedi kısırlaştırmalarına katkı sağlıyorum. Vicdan olarak da rahatlama oluyor. Gerçekten çok zor durumda olan hayvanlar ve gönüllüler var.Çok saçma gelebilir size ama benim için gerçek bir sorun.
5 bin TL maaşım var. Bekarım. Ailem biraz tutucu. Mesela araba alamıyorum. Tatile falanda izin vermezler İstemiyorlar. Paranı biriktir diyorlar harcama.
Biriktir biriktir ne yapıcam ben bu kadar parayı mezara mı götürücem
Haftanın 6 günü çalışıyorum. Zaten çok boş vaktim yok. Harcamam da pek olmuyor. Alışveriş deseniz herşeyim fazlasıyla var. Annem artık alma birşey diye kafamın etini yiyor Zaten aldığım şeylerin çoğuda etiketli yeni. Yada 1 defa giyip atmışımdır bir yere. Yani anlayacağınız alışverişten de artık soğudum. Herşeyim var ve zaten alsamda giymiyorum kullanmıyorum. Bir kıyafete takıyorum sürekli onu giyiyorum.
Çok sıkıldım param var ve harcayacak şey yok.
Biriktirmekten de sıkıldım.
Varmı beni anlayan birileri.
Ne yapsam bilmiyorum
O zaman ev alın ne diyeyim.Ben ailemi kırmak istemiyorum. Ben böyle yetiştim. Zaten çokta geziyim tozuyum kafasında da değilim esasında.
Ailemin sözünü dinlemekle kazandığım para ters orantılı olmak zorunda değil. İsterse ayda yüz bin TL geçsin elime. Ben onlara rest çekip birşeyler yapmak istemiyorum. İçime sinmiyor öylesi
Bizimkiler de tutucudur. Ben de ankaraya egitime gidiyorum diye bir sürü yer gezdimÇok saçma gelebilir size ama benim için gerçek bir sorun.
5 bin TL maaşım var. Bekarım. Ailem biraz tutucu. Mesela araba alamıyorum. Tatile falanda izin vermezler İstemiyorlar. Paranı biriktir diyorlar harcama.
Biriktir biriktir ne yapıcam ben bu kadar parayı mezara mı götürücem
Haftanın 6 günü çalışıyorum. Zaten çok boş vaktim yok. Harcamam da pek olmuyor. Alışveriş deseniz herşeyim fazlasıyla var. Annem artık alma birşey diye kafamın etini yiyor Zaten aldığım şeylerin çoğuda etiketli yeni. Yada 1 defa giyip atmışımdır bir yere. Yani anlayacağınız alışverişten de artık soğudum. Herşeyim var ve zaten alsamda giymiyorum kullanmıyorum. Bir kıyafete takıyorum sürekli onu giyiyorum.
Çok sıkıldım param var ve harcayacak şey yok.
Biriktirmekten de sıkıldım.
Varmı beni anlayan birileri.
Ne yapsam bilmiyorum
Aklin yolu birdirBizimkiler de tutucudur. Ben de ankaraya egitime gidiyorum diye bir sürü yer gezdimnormalde cevremde dürüstlügümle taninirim ama napalim mecbur biraktilar. İyi ki yaptim hatta keske daha cok gezseydim. Bence zaten cula caputa parani yatirma. Sevdigin ilgilendigin alanlarda kurslara workshoplara katil,kendini gelistir. Ve gez daha cok gez hep gez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?