- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.543
- 298
11 eylül saldırıalrı -müslümanlar yaptı , taliban-müslüman,hizbullah -müslüman, el-kaide - müslüman ,ışid-müslüman...
maşallah hiç başka dinden terör örgütü ya da bu çeşit suçlar işleyen bir grup çıkmadı bugüne kadar hep müslümanlar terörist acaba kim bunlar bir durup düşünmek gerekmiyor mu ? millet kendi adamlarını yetiştiriyor oraya buraya saldırıyor petrol olan yerlere bombalar atıyor sonra ama bunlar müslüman ya kardeşim nereye müslüman bende iki adam yetiştiririm kendimden sonra müslüman gibi giydiririm salarım dünyaya ortalığın anasını ağlatırım sonra da ama bunlar müslüman derim bu kadar mı zor bunu anlamak?
suç dışarda bir de içerden ona inanan salaklarda .. ışide katılmaya gitmeselerdi hakkında hadisler var gerçek müslüman hadislere itaat eder siyah bayraklıları gördüğünüzde hareket etmeyin deniyor fakat bazı aptal insanlar gittiler işte . oh iyi olmuş denmez biz israil denen o itlerin çocukları bile öldüğünde içimiz acır ama onlar öldürmeye bizim çocuklarımızdan başlarlarEvet hep suçlu bu dış mihraklar değil mi?
Türkiye'den bile Işid'e katılmaya kaç kişi gitti, ajan mı yani hepsi onların? Suçu dışarıda arayıp durmayın, evet galeyana getirenler, provoke edenler olabilir ama onlara ayak uyduran geniş kalabalığın hiç kabahati yok mu? Bu olayda bile iyi olmuş öldükleri, hak etmişler diyen kaç "müslüman" yorumu gördük, olay provokasyon olsa ne olur, bunun doğru olduğunu düşünen bir sürü zihniyet olduktan sonra?
o açıklamanın samimi olmadığımdan adım gibi emindim bunun için başka yorumlarını da görmek gerekiyor şaaaakk diye aha vurun kahpeye yapanlar eh işte benimde onlara bir yorumum yok..Tekzip yayınlamandan ötürü kutlarım arkadaşım .Terörü kimse savunmaz şakşaklamaz..Arkadaşlar baş sayfalarda yaptığım yorum için çook özür dilerim..
Bir anda Peygamber efendimize yaptıkları saygısızlık geldi ama haklısınız böyle saçma sapan bir şey yazmamam gerekiyordu..İnanın bende yazdıktan sonra çok pişman oldum..
Canım sağolasın ama ben anlayana yazdım gerisi inan umurumda değil..o açıklamanın samimi olmadığımdan adım gibi emindim bunun için başka yorumlarını da görmek gerekiyor şaaaakk diye aha vurun kahpeye yapanlar eh işte benimde onlara bir yorumum yok..Tekzip yayınlamandan ötürü kutlarım arkadaşım .Terörü kimse savunmaz şakşaklamaz..
şakşaklar be parky (kaj için söylemiyorum) filistine bombalar atıldıkça ayakta alkışladılar bombalarının üstlerine mesajlar yazdılar kimse de kınamadı kılı kıpırdamadı biz terörist!! müslümanlardan başka (ki paranın köpeği olmuş müslüman diye tabir edilen diğer ülkeleri katmıyorum onları ayrıca kınıyorum)o açıklamanın samimi olmadığımdan adım gibi emindim bunun için başka yorumlarını da görmek gerekiyor şaaaakk diye aha vurun kahpeye yapanlar eh işte benimde onlara bir yorumum yok..Tekzip yayınlamandan ötürü kutlarım arkadaşım .Terörü kimse savunmaz şakşaklamaz..
filistin ve uygur saldırılarını hiç görmediler ki arkadaşım ha bu saldırı kesinlikle kınanmalı yankı bulması güzel (sebeplerini bilsekte) ama keşke can alıcı firavunlar hep kahrolsa..Saldırılar saldırılar. Filistin saldirisi bu kadar kinanmamisti.. Çünkü o saldiriyi yapanlar müslüman! değildi. .
Neyse..
Olan o kisilerin ailelerine oldu. Kirli emeller için bu oyunlari yapmak herhangi bir vicdana sığmaz.. ..
helal olsun sana. bu güzel davranışın için seni tebrik ediyorum arkadaşım.Arkadaşlar baş sayfalarda yaptığım yorum için çook özür dilerim..
Bir anda Peygamber efendimize yaptıkları saygısızlık geldi ama haklısınız böyle saçma sapan bir şey yazmamam gerekiyordu..İnanın bende yazdıktan sonra çok pişman oldum..
haklısın kesinlikle haklısın ama bu konu başlığı filistin değil..gerçi filistin doğru düzgün hiç başlık olmadı değil mi sende haklısın..fakat saptırmayalım bu başlık farklı..biz bu konuya odaklanmalıyız..şakşaklar be parky (kaj için söylemiyorum) filistine bombalar atıldıkça ayakta alkışladılar bombalarının üstlerine mesajlar yazdılar kimse de kınamadı kılı kıpırdamadı biz terörist!! müslümanlardan başka (ki paranın köpeği olmuş müslüman diye tabir edilen diğer ülkeleri katmıyorum onları ayrıca kınıyorum)
Saldırılar saldırılar. Filistin saldirisi bu kadar kinanmamisti.. Çünkü o saldiriyi yapanlar müslüman! değildi. .
Neyse..
Olan o kisilerin ailelerine oldu. Kirli emeller için bu oyunlari yapmak herhangi bir vicdana sığmaz.. ..
filistin -afganistan- myanmar-doğu türkistan ve daha niceleri ..Saldırılar saldırılar. Filistin saldirisi bu kadar kinanmamisti.. Çünkü o saldiriyi yapanlar müslüman! değildi. .
Neyse..
teşekkür ederim okypete çok büyük hata yaptım. Kendime yakışmayan sözler ettim..Özür dilemeyide biliyorum çok şükürhelal olsun sana. bu güzel davranışın için seni tebrik ediyorum arkadaşım.
burada kimse kınamadımı. eminmisinşakşaklar be parky (kaj için söylemiyorum) filistine bombalar atıldıkça ayakta alkışladılar bombalarının üstlerine mesajlar yazdılar kimse de kınamadı kılı kıpırdamadı biz terörist!! müslümanlardan başka (ki paranın köpeği olmuş müslüman diye tabir edilen diğer ülkeleri katmıyorum onları ayrıca kınıyorum)
suç dışarda bir de içerden ona inanan salaklarda .. ışide katılmaya gitmeselerdi hakkında hadisler var gerçek müslüman hadislere itaat eder siyah bayraklıları gördüğünüzde hareket etmeyin deniyor fakat bazı aptal insanlar gittiler işte . oh iyi olmuş denmez biz israil denen o itlerin çocukları bile öldüğünde içimiz acır ama onlar öldürmeye bizim çocuklarımızdan başlarlarayrıca hz. muhammed sav. hakkında daha öncede karikatür,film vs. çalışmaları oldu bu olay olacak olsa ilk karikatürde olurdu ki o zaman da ben müslümanım çeker vururum diyemezsin alim ve ulemaların toplanıp katline vacip demeleri gerekir ancak ondan sonra bu hareketi yapabilirsin
süpersin.teşekkür ederim okypete çok büyük hata yaptım. Kendime yakışmayan sözler ettim..Özür dilemeyide biliyorum çok şükür
saptırmak için yapmadım canım terörü asıl kimlerin alkışladığını hatırlatmak istedimhaklısın kesinlikle haklısın ama bu konu başlığı filistin değil..gerçi filistin doğru düzgün hiç başlık olmadı değil mi sende haklısın..fakat saptırmayalım bu başlık farklı..biz bu konuya odaklanmalıyız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?