Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben kullanıyorum iki aydır, kraft ın sallanabilen bir modelini aldım. memnunum.3 yaşına kadar kullanılabilir diyor. içine uyku seti gerek yok. yatak yaptırdım. nevresim diktirdim. bebeğim küçük olduğu için şimdilik idare ediyoruz.
Bende hemmobilya besık hem parkyatak var.
Park yatagı daha cok kullanıyoruz memnunum
Mobilyada uyku seti var park yatakta yok
Satıcı parkyatagın kenarlarına tam oturmayabilir almayın dedi
Sadece yatak yaptırdım gayet rahat kullanıyorum
yatak yaptırdım derken canım nasıl bişey ben hazır olan yataklardan alsam olurmu
Annem illa yun yatak yaptiricam dedi. Park yataga yun yatak yaptirdik.
Mobilyaninkini hazir aldik. Oda guzel. Hazirda olur neden olmasin
Canim uyku setinde yorgan iki yastik carsaf nevresim tak.besigin dort kenarina konulan ince minder takimi oluyor.
tabi sen sor neler var setin icinde diye
Park yatagin kenarina mindere gerek duymadim ben.
Ama mobilya sart cunku tahtaya kafayi bacagi vurma olasiligi yuksek.
Hepsi 300 ise normal sanirim. Cunku benim mobilya besigin uyku setini 170 tl aldim
Ekstradan Sadece yorgan ve nevresim takiminida 90tl almistim
Yastik yorgan lazim ise setiyle almani oneririm
uyku seti ne işe yarıyor bilgin varmı acaba gereklimi yani almaya gittiğimizde satıcı yatak ve uyku seti dahil hanedan tipi beşiği 300 tl dedi sen kaça aldın acaba
yardımların için çok tşk ederim battaniye felan aldım ama yorgan alayımmı bilemedim kararsızım
ben de bebişime oda aldım ama bir de yatak odasına geçici bir beşik almak istiyorum. park yatak ya da onların daha miniği olan beşikler var, hangisinden almam daha iyi olur, bir türlü karar veremedimbir de istiyorum ki katlanabilir olsun hem kiracı olduğumuz için hem de gittiğim yere götürebilmek için.. kullanan arkadaşlar fikir verirse ben de sevinirim..
ben de bebişime oda aldım ama bir de yatak odasına geçici bir beşik almak istiyorum. park yatak ya da onların daha miniği olan beşikler var, hangisinden almam daha iyi olur, bir türlü karar veremedimbir de istiyorum ki katlanabilir olsun hem kiracı olduğumuz için hem de gittiğim yere götürebilmek için.. kullanan arkadaşlar fikir verirse ben de sevinirim..