Doğuma Hazırlık park oyun beşiği kullanan varmı aranızda arkadaşlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi guis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

guis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2011
300
0
66
38
İzmir
park oyun beşiklerinden memnunmusunuz ve içine yatak ve uyku setide aldınızmı bilgilendirirseniz sevinirim kızlar..

ben kullanıyorum iki aydır, kraft ın sallanabilen bir modelini aldım. memnunum.3 yaşına kadar kullanılabilir diyor. içine uyku seti gerek yok. yatak yaptırdım. nevresim diktirdim. bebeğim küçük olduğu için şimdilik idare ediyoruz.

ben kullanıyorum iki aydır, kraft ın sallanabilen bir modelini aldım. memnunum.3 yaşına kadar kullanılabilir diyor. içine uyku seti gerek yok. yatak yaptırdım. nevresim diktirdim. bebeğim küçük olduğu için şimdilik idare ediyoruz.

uyku seti ne işe yarıyor bilgin varmı acaba gereklimi yani almaya gittiğimizde satıcı yatak ve uyku seti dahil hanedan tipi beşiği 300 tl dedi sen kaça aldın acaba

Bende hemmobilya besık hem parkyatak var.
Park yatagı daha cok kullanıyoruz memnunum
Mobilyada uyku seti var park yatakta yok
Satıcı parkyatagın kenarlarına tam oturmayabilir almayın dedi
Sadece yatak yaptırdım gayet rahat kullanıyorum

Bende hemmobilya besık hem parkyatak var.
Park yatagı daha cok kullanıyoruz memnunum
Mobilyada uyku seti var park yatakta yok
Satıcı parkyatagın kenarlarına tam oturmayabilir almayın dedi
Sadece yatak yaptırdım gayet rahat kullanıyorum

yatak yaptırdım derken canım nasıl bişey ben hazır olan yataklardan alsam olurmu

yatak yaptırdım derken canım nasıl bişey ben hazır olan yataklardan alsam olurmu

Annem illa yun yatak yaptiricam dedi. Park yataga yun yatak yaptirdik.

Mobilyaninkini hazir aldik. Oda guzel. Hazirda olur neden olmasin

Canim uyku setinde yorgan iki yastik carsaf nevresim tak.besigin dort kenarina konulan ince minder takimi oluyor.

tabi sen sor neler var setin icinde diye

Park yatagin kenarina mindere gerek duymadim ben.

Ama mobilya sart cunku tahtaya kafayi bacagi vurma olasiligi yuksek.

Hepsi 300 ise normal sanirim. Cunku benim mobilya besigin uyku setini 170 tl aldim

Ekstradan Sadece yorgan ve nevresim takiminida 90tl almistim

Yastik yorgan lazim ise setiyle almani oneririm

Annem illa yun yatak yaptiricam dedi. Park yataga yun yatak yaptirdik.

Mobilyaninkini hazir aldik. Oda guzel. Hazirda olur neden olmasin

Canim uyku setinde yorgan iki yastik carsaf nevresim tak.besigin dort kenarina konulan ince minder takimi oluyor.

tabi sen sor neler var setin icinde diye

Park yatagin kenarina mindere gerek duymadim ben.

Ama mobilya sart cunku tahtaya kafayi bacagi vurma olasiligi yuksek.

Hepsi 300 ise normal sanirim. Cunku benim mobilya besigin uyku setini 170 tl aldim

Ekstradan Sadece yorgan ve nevresim takiminida 90tl almistim

Yastik yorgan lazim ise setiyle almani oneririm

yardımların için çok tşk ederim battaniye felan aldım ama yorgan alayımmı bilemedim kararsızım

uyku seti ne işe yarıyor bilgin varmı acaba gereklimi yani almaya gittiğimizde satıcı yatak ve uyku seti dahil hanedan tipi beşiği 300 tl dedi sen kaça aldın acaba

uyku seti daha çok mabilyalarda kullanılıyor, çocuk kenarlara çarpmasın diye. ben park ytağa 300 verdim. park yatak alacaksan çok ucuz alma,çok kötü oluyor ,plastik ya da nnaylonu hışır hışır..bilinen markalardan tercih et, onlarıkinde pamuk karışımı oluyor. daha sağlıklı olur.

kullanmak denilirse kraft ın park yatagını aldım ve çokta güzel ama bebeğim 2-3 kere anca yatmıştır ..uyku seti de aldm ama kullanmadım çok büyük geldi..zaten yorgan kullanılmıyor 1 yaşından önce..yatakta viscolex yataklardan almıştm..park yataklara özel olanlardan..

kendi evimde vardı park yatak ve kızım 1.5 yasına gelene kadar kullandım. geçen sene,tatile annemlere gittiğimde kızıma yatak sorunu cıkmasın diye park yataklardan almıştım. içinde tekli yatağı,uyku seti ( yastık,yorgan ve nevresim) de vardı. Toplam 200 ytl ydi. kızım bu yaz 3 yaşına basıcak ve muhtemelen içine sıgar.

ben de bebişime oda aldım ama bir de yatak odasına geçici bir beşik almak istiyorum. park yatak ya da onların daha miniği olan beşikler var, hangisinden almam daha iyi olur, bir türlü karar veremedim :( bir de istiyorum ki katlanabilir olsun hem kiracı olduğumuz için hem de gittiğim yere götürebilmek için.. kullanan arkadaşlar fikir verirse ben de sevinirim..

yardımların için çok tşk ederim battaniye felan aldım ama yorgan alayımmı bilemedim kararsızım

Bende moranin battaniyelerini almistim memnun kaldim

Yorgan icin erken

Ben ilerisi icin almistim almayabilirsin henuz

Bence park yatak icin uyku seti gereksiz

ben de bebişime oda aldım ama bir de yatak odasına geçici bir beşik almak istiyorum. park yatak ya da onların daha miniği olan beşikler var, hangisinden almam daha iyi olur, bir türlü karar veremedim :( bir de istiyorum ki katlanabilir olsun hem kiracı olduğumuz için hem de gittiğim yere götürebilmek için.. kullanan arkadaşlar fikir verirse ben de sevinirim..

Ne guzel az kalmis bebisinle kavusmana

Park yatak kullanisli oluyor buyusede kullanabilirsin

tavsiye ederim

banada herkez odadan odaya taşıya bilirsin ağır mobilya alma dediler park beşikler hoşuma gitti ama içine ne alınıyor bilmediğim için sordum ve bir viskon yatak yeterli olacak sanırım zaten arkadaşların dediği gibi yorgana şimdilik gerek yok 3 tane battaniye aldım zaten bu sene kışı zaten evde yanımda geçircek yatağı yaza anca kullanırız malum soba kullanıyoruz odası soğuk olacak beşiği koycak yer yok zaten oturma odamda

canım bende ilk oğlumda almıştım park yatak.mobilyaya özenmiştim ama hem olduğu yerde kalıyo hep toplanmıyo kalabalık yapıyo heleki bebek yatmazsa fuzuli masraf bence.park yatağın içine uygun uyku setleri var ama ben almadım uygun yataklarda var 55 tl aldım.uyku setine gerek duymadım zaten ilk başlarda sarıp sarmalıyosun battaniyelere kimi bebek dönmeye başlayınca pek yatmaz her iki beşiktede ama oğlum gerçekten 3 yaşına kadar yattı şimdi ikinciye hamile kalınca oğlana oda yaptım beşikte küçüğe kaldı.bence park yatak çok kullanışlı.biz memlekete bile götürüyodukkurulumuda toplanmasıda kolay

ben kullanıyorum çok memnunum. içine uyku setine ne gerek var diye almadım ama kış gelince anladım ne gerek var...park yatağın yanları file ya delik delik... kışın uyku seti koyunca bebek daha sıcak oluyor içinde hiç hava akımı olmuyor çünkü.

Back
X