Canım o onun annesi. Ve kimse o kadından daha fazla düşünemez bebeğini. Evde misafiri olduğu için o günlük beşiğinde vakit geçirsin diye bırakmıştır. Belki de her misafiri geldiğinde öyle yapıyordur. Yapılabilecek pek bişey yok.
Evet bilinçsiz bi anne belki ama siz bişey yapamazsınız.
Evet güzel seçenekler aslında yapmaya çalışıcam biraz fazla suratsız birisi terslemesindende çekindim hep ama artık banada gına geldibir daha öyle bir hakaret bağırma duyduğunuzda kapısını çalıp bir sorun mu var ben aşağıdan bağırmalar duydum çok korktum deseniz öyle konuyu açıp onunla konuşmayı deneseniz? temizlik yaparken bağırırsa ona gidip çocuğa biraz bakayım mı siz işinizi yapın rahat rahat deseniz mesela veya başka çocuklardan örnek verseniz ortalığı dağıtması kirletmesi onun doğasında var keşfetmesi kendini geliştirmesi lazım temizlik bitmezama çocuğun yaşadıkları psikolojisinin bozulması ona bir ömür onarılamaz zararlar verir.. gibisinden konuşmalar yapsanız
Değerli arkadaşlarim her ne deseniz haklısınız..Ben konudaki komşu olsaydım durumu bukadar yumsatmazdim inanın.ulasabilecegim arkadaşımın aktardıkları bunlar..Bana konuyu daha sonrasında benim gördugum kısımda durum buydu diyor.ben uçakla yaşadığı yere gidemem.Sizlere konu açmamin en büyük sebebi ben konuyu duyunca şok oldum ve çok tepki gösterdim sonrasinda acaba sadece benmi böyle düşünüyorum dedim ve üzüntümü sizlere aktardigimda aksine az bile üzülmüşüm dedim.Kafam okadar karisikki.Ya aslında kadın bebeğine park yatağı mağara yapmasa bile o 3-5 saat yalnız birakmasi bile kabul edilir değil.simdi size soruyorum ben konudaki komşu değilim 3.kişiyim ve başka sehirdeyim..Durumu bana anlatan değerli dostum oggun o an çok kötü oldum ama anneannesi ilgileniyor,kadın evde durmuyor..Samimi değilim diyor.24 saat nasıldır bilemiyorum diyor.Yani açıkça şöyle söyleyeyim sosyal hizmetleri arayıp ihbar etmeyi kesinlikle istemiyor. Bekleyelim diyor.
Sinirden ellerim titriyor ne demek evde yalnız bırakıyor çocuğunuİyi niyetli yorumunuz için teşekkür ederim..Bende başta böyle dusunuyordum ama çok yakininda oturduğu bir komsu bu.kadin misafirliğe bunlara geldiğinde çocuğu ggetirmeyip yalnız geliyormuş.3-4 saat bunlarda 5 çayı keyyfi yapıp birkez bile çocuk ne alemde diye bakmiyormus.arkadasim hatirlattiginda durur ya o yatağında o şimdi diormus.ben korkuyorum Dior kız.ya boğazına bişey kacsa bogulsa ya bı ihtiyacı olsa..Bu nasil iş anlam veremedik.2 yaşındaki çocuk saatlerce evvde yalnız bırakılır mı..Hemde keyfi için.o günlük değil kadin misafir yokkende oyleymis.catkapi gitsem yine orda diyor
Eğer park yatağının sağında solunda açılabilen bir bölge yoksa mümkün değil çıkamaz. Benimde 20 aylık bir oğlum var. Boyuda hayli uzun. Çıkamıyor. Hatta arkadaşımın oğluyla park yatakta oyun oynadılar. Top havuzu yapmıştık. 5 yaşındaki çocuk bile çıkamadı tek başına. Öyle hayal ettiğiniz gibi alçak değiller park yataklar2 yaşındaki çocuk saatlerce bir yatakta oturmaz (özel bir durumu olmadığı sürece), herşeyi öğrenmek keşfetmek istedikleri dönemler. Kadın sürekli misafir ağırladığına göre gelen misafirinde çocuğu olabilir. O çocuk diğer çocukların seslerine tepki verir mutlaka. 2 yaşındaki çocuk park yataktan da kendi başına çıkabilir diye düşünüyorum.
Kucağında çocuğuyla dilenenler, çocuklara ilaç verip sakinleştiriyorlar diye duymuştum, bu kadında çocuğa sakinleştirici birşeyler içiriyor olmasın? 2 yaşındaki çocuğun bu kadar tepkisiz kalmasına bir türlü aklım almadı.
Söylediğinizde haklı olabilirsiniz. Ben ahşap beşik kullandığım için, oyun parkının derinligide aynı gibi geliyor.Eğer park yatağının sağında solunda açılabilen bir bölge yoksa mümkün değil çıkamaz. Benimde 20 aylık bir oğlum var. Boyuda hayli uzun. Çıkamıyor. Hatta arkadaşımın oğluyla park yatakta oyun oynadılar. Top havuzu yapmıştık. 5 yaşındaki çocuk bile çıkamadı tek başına. Öyle hayal ettiğiniz gibi alçak değiller park yataklar
valla yukarda yazmışlar 183 e bile ihbar etseniz kimin ihbar ettiğini sölemeden gelip bakıyolarmış kadına tehdit bile olsa o korku ona yeter.Evet güzel seçenekler aslında yapmaya çalışıcam biraz fazla suratsız birisi terslemesindende çekindim hep ama artık banada gına geldi
Değerli arkadaşlarim her ne deseniz haklısınız..Ben konudaki komşu olsaydım durumu bukadar yumsatmazdim inanın.ulasabilecegim arkadaşımın aktardıkları bunlar..Bana konuyu daha sonrasında benim gördugum kısımda durum buydu diyor.ben uçakla yaşadığı yere gidemem.Sizlere konu açmamin en büyük sebebi ben konuyu duyunca şok oldum ve çok tepki gösterdim sonrasinda acaba sadece benmi böyle düşünüyorum dedim ve üzüntümü sizlere aktardigimda aksine az bile üzülmüşüm dedim.Kafam okadar karisikki.Ya aslında kadın bebeğine park yatağı mağara yapmasa bile o 3-5 saat yalnız birakmasi bile kabul edilir değil.simdi size soruyorum ben konudaki komşu değilim 3.kişiyim ve başka sehirdeyim..Durumu bana anlatan değerli dostum oggun o an çok kötü oldum ama anneannesi ilgileniyor,kadın evde durmuyor..Samimi değilim diyor.24 saat nasıldır bilemiyorum diyor.Yani açıkça şöyle söyleyeyim sosyal hizmetleri arayıp ihbar etmeyi kesinlikle istemiyor. Bekleyelim diyor.
Arkadaşlar tamam dövme olayında falan tabi ki müdahale edilir. Ama şimdi ne diye şikayet edilecek ki kadın.. Çocuğunu park yatağın içinden çıkarmıyor mu diyeceksiniz. Belki kadın sadece misafir geldiğinde yapıyor bunu. Öyle olmasa bile sosyal hizmetler almaz çocuğu sırf park yatağında bakıyor diye
O zaman konu acmicaksiniz buraya hep beraber uzulelim diye mi actiniz hayatta yeteri kadar uzulecek sebep var zaten bir de siz eklemeseydiniz.madem actiniz onerileri dikkate elin.Değerli arkadaşlarim her ne deseniz haklısınız..Ben konudaki komşu olsaydım durumu bukadar yumsatmazdim inanın.ulasabilecegim arkadaşımın aktardıkları bunlar..Bana konuyu daha sonrasında benim gördugum kısımda durum buydu diyor.ben uçakla yaşadığı yere gidemem.Sizlere konu açmamin en büyük sebebi ben konuyu duyunca şok oldum ve çok tepki gösterdim sonrasinda acaba sadece benmi böyle düşünüyorum dedim ve üzüntümü sizlere aktardigimda aksine az bile üzülmüşüm dedim.Kafam okadar karisikki.Ya aslında kadın bebeğine park yatağı mağara yapmasa bile o 3-5 saat yalnız birakmasi bile kabul edilir değil.simdi size soruyorum ben konudaki komşu değilim 3.kişiyim ve başka sehirdeyim..Durumu bana anlatan değerli dostum oggun o an çok kötü oldum ama anneannesi ilgileniyor,kadın evde durmuyor..Samimi değilim diyor.24 saat nasıldır bilemiyorum diyor.Yani açıkça şöyle söyleyeyim sosyal hizmetleri arayıp ihbar etmeyi kesinlikle istemiyor. Bekleyelim diyor.
Biraz baktım ama hepsini okuyamadım konunun. Ben şikayet edilmesin demiyorum en azından olayın akıbeti netleşmiş olur. Belki çocukta bir anormallik oluştu. En azından kadın kendine belki çeki düzen verir. 12 senedir bilfiil çocuk esirgeme kurumunun içindeyiz. Ailelerden alınan çocuklar gerçekten çok kötü şartlarda olduğundan geliyor. Gerçekten çok çok kötü şartlar.. kömürlükte yaşamak gibi.. Ki artık o yurtlar kapatıldı sevgi evlerine dönüştürüldü. (her ile yayıldı mı bilmiyorum ama)Tekrar tekrar açıklamak yersiz ve yorucu. Yorumları okuyun lütfen. Çocuk istismarı sadece dövme ile olmaz. Detaylı belirttik ben ve bir kaç üye..
Evet. Bize anlatilan tablo dovmekten beter bence. Cocuk orda uyuyor orda yemek yiyor orda gununu geciriyor en azindan cogunlukla. Evde misafir var cocuk diger odada yalniz. Hepsini gectim kendisi gidiyor evden cocugu yine orda birakiyor tek basina akla mantiga sigar mi? Cocuklarin gunu gununu tutmaz becerileri bi gunde gelisir. Ya evde degilken o yataktan cikmayi becerirse evdeki bi dunya tehlikeli seyden kim koruyacak onu. Sorumsuzlukta sikayet etmek icin yeterli sebep. Ama sikayetten once yapilacak seyler var zaten anneyle babayla ciddi sekilde konusmali bi sekilde korkutmali.Arkadaşlar tamam dövme olayında falan tabi ki müdahale edilir. Ama şimdi ne diye şikayet edilecek ki kadın.. Çocuğunu park yatağın içinden çıkarmıyor mu diyeceksiniz. Belki kadın sadece misafir geldiğinde yapıyor bunu. Öyle olmasa bile sosyal hizmetler almaz çocuğu sırf park yatağında bakıyor diye
Hic cocuguna bile hayri olmayan bi arkadasi kaybedecek alti ustu.Beklemek cocugun istismarina sessiz kalmak tır,arasa ne kaybedecek Allah aşkına!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?