Park yatağı artık mağara olmuş bebek desem yeridir.

Böyle durumlarda imkan varsa gizlice o halleri kameraya alıp sosyal medyada yaymak gerisi gelir zaten.Tabi ortada gerçek bir durum varsa.Günah almayalım da.

zıkkım içsin hala sıcak cay diyo ya .nefret ettim kadindan.son durum ne acaba şikayet ettiniz mi lütfen biseyler yapın.

Bebekli cocuklu konular beni delirtiyor dun basligi gormeme ragmen okumak istemedim uzulecegimi hissettim nitekim de oyle oldu okudum ve uzuluyorum simdi.ben arkadasmis uzulurmus dinlemem alir kucagima cocugu ilgilenir sever oksarim sonra sozde ana olacak kadina bir ayar veririm.dun isten ciktim kizim iki parkta cocuk yok diye oynamak istemedi ucuncu parka gittik oynadi cocuklarla yazik gunah cocuga.bu analar utanmadan yaslaninca bakmiyor etmiyor evlatlar der sen once kendi cocuguna bak .

isterse zeka engeli olsun Ne demek 3 saat boyunca bakmamak önüne kemik atar gibi patatesi atıp gelmek..

zikkim icsin..
vallahi kadini parcalayasasim agzina caydanlikla vurasim geldi..
arkadasiniz biraz daha sıkı gozlemleyip gerekli yerlere bildirsin..
mesela ben cocuklari cok severim deyip kucagina falan alsin.. cocugun davranislari nasil.. vücuduna baksin caktirmadan belkide siddet uyguluyor.. gecenlerde eksi sozluk yazarinin dikkati sayesinde bir cocuk iskenceden kurtuldu..
goren kisi balkonda bir kadinin cocugunu dovdugunu gorup polise haber veriyor..
meger uvey annesiymis ve cocuga cok agir iskenceler yapmis..
aman banane annesi degil mi yapar deseydi o yavru kurtulamayacakti..
sessiz kalmayin lutfen..
ama once iyi gozlem sart..

Şimdi gözlerimizi kapatıyoruz, ve bu yavrunun aslında mutlu bir çocuk olduğunu, annesinin onu çok sevdiğini,yaptıklarını sırf onun iyiliği için yaptığını hayal ediyoruz,böylece bir çocuğun daha hayatı güzelleşiyor bu bakış açımızla
Hesabını vereceğimiz konulara biri daha eklendi,kaç gündür sıfıra sıfır,elde var sıfır

Aynen öyle.. Maksat konu açmak mı nedir? Yapacak olan insan şimdiye bir şey yapardı diyorum ben de..
Hadi yapamiyorsun yapmiyorsun tamam da...bir yumusatma normallestirme ya...
Bu kadin vocuguna pataesi dayiyor mi (6 aylik bebege verilir 2 yaşa degil o patates)
Saatlerce eve birakip lak lak etmeye gidiyor mu gidiyor....eee gelip ama bebegin ozel gunlerini kutluyor demek nedir?
Nedir yani? arti point olmuyor ki

Ya simdi konu sahibine de bir sey diyemeyiz kadini tanimiyor, farkli bi sehirde falan. Burda is arkadasina dusuyor. Buyuk ihtimal zor geldi mudahale etmek minelaska olayi yumusatmaya calisti kendince vicdanini rahatlatiyor... ama bebek mevludu dogumgunu yaptigi icin yanildigini dusunmesin. Bunlar disariya karsi yapilan seyler.

bence o da hiç normal değil siz olaya el atsanız. başlarım onun temizliğine. vicdanı pisken evi nasıl temiz olabilir vicdansız kadın
Yani çocuğun huzuru evin temiz olmasından daha önemli bence, ama ne yapabilirim bilmiyorum bi ara eşi yönetici olduğu için serzenişte bulunmuştuk ama değişen bişi yok tabi kadının psikiyatriye görünmesi lazım bence

bir daha öyle bir hakaret bağırma duyduğunuzda kapısını çalıp bir sorun mu var ben aşağıdan bağırmalar duydum çok korktum deseniz öyle konuyu açıp onunla konuşmayı deneseniz? temizlik yaparken bağırırsa ona gidip çocuğa biraz bakayım mı siz işinizi yapın rahat rahat deseniz mesela veya başka çocuklardan örnek verseniz ortalığı dağıtması kirletmesi onun doğasında var keşfetmesi kendini geliştirmesi lazım temizlik bitmezama çocuğun yaşadıkları psikolojisinin bozulması ona bir ömür onarılamaz zararlar verir.. gibisinden konuşmalar yapsanız

Allahım ya içim çoz etti, 2 yaşında çocuk 3 saat orda yalnız kalması aman Allahım.Kendi oğlum gözümde canlandı.Rabbim korusun.O kadını lütfen bir şekelde uyarsınlar kocası nerde haya Allahlım

çok güzel yazmışsınız<3

Kadınla arkadaş olun sizi tanistirsinlar bakalim siz bakın o zaman konu sahibi

Yapamaz ki. Durumu normalleştirmeye kadar geldi. Zamana yaydılar inceleme işini sanki çok ciddiye alacaklarmış gibi.. Yapacak olan şimdiye yapardı. Biz de burada üzüldüğümüzle, hırslandığımızla kaldık. O bebek hala eziyet gibi yatağında köpek misali bakılıyor.
Baksanıza doğumgünleri falan yapılıyormuş. Aman ne büyük marifet.

Değerli arkadaşlarim her ne deseniz haklısınız..Ben konudaki komşu olsaydım durumu bukadar yumsatmazdim inanın.ulasabilecegim arkadaşımın aktardıkları bunlar..Bana konuyu daha sonrasında benim gördugum kısımda durum buydu diyor.ben uçakla yaşadığı yere gidemem.Sizlere konu açmamin en büyük sebebi ben konuyu duyunca şok oldum ve çok tepki gösterdim sonrasinda acaba sadece benmi böyle düşünüyorum dedim ve üzüntümü sizlere aktardigimda aksine az bile üzülmüşüm dedim.Kafam okadar karisikki.Ya aslında kadın bebeğine park yatağı mağara yapmasa bile o 3-5 saat yalnız birakmasi bile kabul edilir değil.simdi size soruyorum ben konudaki komşu değilim 3.kişiyim ve başka sehirdeyim..Durumu bana anlatan değerli dostum oggun o an çok kötü oldum ama anneannesi ilgileniyor,kadın evde durmuyor..Samimi değilim diyor.24 saat nasıldır bilemiyorum diyor.Yani açıkça şöyle söyleyeyim sosyal hizmetleri arayıp ihbar etmeyi kesinlikle istemiyor. Bekleyelim diyor.

Kadin ruh hastası..ve yaptıklarının adı çocuk istismarı hemen 183 ve 155 i arayın hemen!

Beklemek cocugun istismarina sessiz kalmak tır,arasa ne kaybedecek Allah aşkına!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…