Park yatağı artık mağara olmuş bebek desem yeridir.

Allahın verdiği de imtihan vermediğide...

Sizi ilgilendirmez bence başkasının çocuğuyla ilişkisi sizi bağlamaz bu kişinin annesi kaynanası akrabası yok mu ortada işkence mi var bi olumsuzluk varsa eşi yakınları var uyarırlar siz iyi annelik taslamayın

Ben kardeşime bile bakarken tuvalete gitmiyorum bu durumu normal karşılayanlar nasıl bi ruh halinde anlamadım o çocuğun motor becerileri gelişmiyo kadında doktor dedi diyo eğer öyleyse fizik alması lazım hiç normal değil bu durum Allah aşkına bebeği bırakıp komşuya mı gidilir bi kadında bebeği bırakıp tatile çıkmıştı onu hatırladım

Canım yanlış düşünüyorsun elbette kimseyi ilgilendirmez sadece ilgisiz olsaydı. Bu kadın çocuğu evde saatlerce yanliz bırakıp gidiyor o çocuğun başına bir şey gelse ne olur yazık günah değil mi? Ya da o çocuğu sırf sıcak çay içeceğim diye yataktan çıkarmamasına ne demeli.

Bence bu durum kişinin özgür halini kisitlamaktir. 2 de olsa 20 de olsa aynı sonuçta o bir birey. Ya dogurmayacakti o çocuğu ya da devlete emanet edecekti. O çocuk süs köpeği değil evcil hayvan hiç değil. Doğurduysa paşa paşa bakacak. Demekki bütün hepsi aynı terane bunların yoksa çoktan o kadın hastanelik olurdu.

Konuyu eksik okumuşum çok haklısın ben sandım sadece uzun süre beşikte tutuyor tam bi vahşet bu nasıl anne yürek dayanmaz büyük ihtimalle psikolojik sorunları vardır belki

Konuyu eksik okumuşum çok haklısın ben sandım sadece uzun süre beşikte tutuyor tam bi vahşet bu nasıl anne yürek dayanmaz büyük ihtimalle psikolojik sorunları vardır belki
Kesinlikle psikolojik sorunu yok dünyanın en bencil iğrenç mahlukatı o kadın ve onun gibiler. Rabbim o çocuğu bir an önce kurtarsın o pisliğin elinden inşaAllah

sosyal hizmetleri ararsanız görevliler gelip bakıyorlar gerekirse çocuğu anneden alıyorlar

Kadının biri 3 yaşındaki çocuğunu eve kitleyip gezmeye gitmişti. Tüplü televizyon patlayıp yangın çıkarıp yangında çocuk ölmüştü. Acilen bişey yapılmalı. Böyle örnekler çok var

M Minel_ask konu sahibi son durum nedir bir gelişme var mı bebek veya annesi ile ilgili kimse gidip konuştu mu?

Görmeyenler için konu sahibi en son bunu paylaşmış..

Ben fersah fersah uzak bir birey olarak konuyu o kadar yorum yağmuruna tuttum, suistimal sadece şiddet ile olmaz dedim ama korkarım bu olay rafa kalkacak konu sahibi ve arkadaşı açısından.

O kadının psikolojisi ile alakalı değil bu durum konu sahibi kendinizi kandırmayın. Psikolojisi kötü ne kadınlar var burada çocuğuna gözü gibi bakıyor. O kadın bencil, tembel, vicdansız biri...

Allah'ın emanetine böyle ihmalkar davranarak günah işliyor. Lütfen o arkadaşın eğer günün birinde harekete geçecekse bunu da söylesin..

görmemişim ben bunu şimdi farkettim. sonuçta onun annesi ilgisiz ve bencil bir kadın. yaptığı bebek mevlüdü 1 yaş konsepti falan da çocuk için değil yine kendisi için. dha çok misafir ağırlamak için bebeğini kullanıyor. kalan zamanlarda da beşğe atıp gidiyor. Allahından bulsun diyeceğim ama lütfen çocuğun peşini bırakmasın arkadaşınız ben burada mahvoldum kaç gündür düşünmekten. ailesi ne kadar ilgili de olsa anne baba şefkatinin yerini hiçbirşey tutamaz. ailesinin yanında değilken kenara atıyor bebeğini hala değil mi? sonuç değişmedi yani hala...

Mevlut ve dogumgunu yapmasi ilgili oldugu anlamina gelmiyor ki bunlar ic rahatlatacak seyler degil. Her seyi gectim evde birakip konu sahibinin arkadasina oturmaya gitmis. Bence harekete gecmek icin yeterli bi sebep. Illaki sikayet degil ondan once yapilabilecek seyler var. Keske tanisaydim kafasina vura vura ogretirdim hatasini.

Benim gibi düşünen biri daha.
Ben son cümlenin benzerini yazdım da 'bunu yapmaya hakkınız yok' dendi. Sanki o bebeği suistimal etmeye o kadının hakkı varmış gibi. Çocuklar hepimizin çocukları aslında. Bu ülkenin geleceği.
Sevgi, ilgi, şefkat görmeyen çocukların ileride nasıl birer psikopata dönüştüğünü çok iyi biliyoruz..

Kamu vicdanı denen bir şey var ama onu herkes taşımıyormuş bu konuyla daha iyi anladım. "Karışmayın, hakkınız yok, kocası belki manyaktır" diyen devekuşu dolu toplum..

Bitiyorum şoyle konulara
Ilk mesajda en aciklisindan yazarlar
Sonra da iş başa dusunce bir yumuşatmalar normallestirmeler....istisnasiz her bu tür konularda durum bu...

Aynen öyle.. Maksat konu açmak mı nedir? Yapacak olan insan şimdiye bir şey yapardı diyorum ben de..

Bebek ya da çocuklara uygulanan şiddet sadece bağırma, aşağılama ve vurmayla olmaz. Yalnız bırakmak, ihtiyaçlarını karşılamamak da şiddettir. Hem de psikolojik şiddetin dik alâsıdır. Belki fiziksel şiddet de var, bilemezsiniz. 183e danışmayla bir şey kaybetmezsiniz. Çocuğu inceleyecek ve bakacaklar. Ters bir şey görürlerse müdahale edecekler. Artık beklemeden gereğini yapın lütfen.

Mevlut ya da doğum günü yapmasi birseyi değiştirmez çünkü çocuğun anlayacağı bir yaş değil ki mutlu olsun. Kaldi ko simdilerde herşey cevreye gösterişten ibaret bu yaptıkları iyi bir anne olduğunu kanitlamaz. Çocuğa psikolojik şiddet uygulanıyor ne yazık ki

Bebegin basina bir sey gelince ancak kollari bos yere sivarlar. Haberlerde gorunce vah vah verseler elime parcalasam derler. Ama bi siddeti gorunce aman basima bi is gelir diye susarlar.

çok üzüldüm bebise ya=(acaba babasına falan mi söyleseniz veya sosyal hizmetlere şikayet edin ne biliyim.masum yavrum onun gezip inceleme yaşı dolapları karıştıracak koşacak düşecek..çok çok üzüldüm yaa(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…