Allahın verdiği de imtihan vermediğide...Her seferinde söylüyorum, belki iyi etmiyorum isyan ediyor gibi oluyor ama Rabbim böylelerine evlat veriyor ya içim bir tuhaf oluyor.
O kadar evlat hasreti çeken var evlat sahibi olamıyor böyle yaratıklar insan demeye dilim varmıyor, anne oluyor ona şaşırıyorum.
Canım yanlış düşünüyorsun elbette kimseyi ilgilendirmez sadece ilgisiz olsaydı. Bu kadın çocuğu evde saatlerce yanliz bırakıp gidiyor o çocuğun başına bir şey gelse ne olur yazık günah değil mi? Ya da o çocuğu sırf sıcak çay içeceğim diye yataktan çıkarmamasına ne demeli.Sizi ilgilendirmez bence başkasının çocuğuyla ilişkisi sizi bağlamaz bu kişinin annesi kaynanası akrabası yok mu ortada işkence mi var bi olumsuzluk varsa eşi yakınları var uyarırlar siz iyi annelik taslamayın
Konuyu eksik okumuşum çok haklısın ben sandım sadece uzun süre beşikte tutuyor tam bi vahşet bu nasıl anne yürek dayanmaz büyük ihtimalle psikolojik sorunları vardır belkiCanım yanlış düşünüyorsun elbette kimseyi ilgilendirmez sadece ilgisiz olsaydı. Bu kadın çocuğu evde saatlerce yanliz bırakıp gidiyor o çocuğun başına bir şey gelse ne olur yazık günah değil mi? Ya da o çocuğu sırf sıcak çay içeceğim diye yataktan çıkarmamasına ne demeli.
Bence bu durum kişinin özgür halini kisitlamaktir. 2 de olsa 20 de olsa aynı sonuçta o bir birey. Ya dogurmayacakti o çocuğu ya da devlete emanet edecekti. O çocuk süs köpeği değil evcil hayvan hiç değil. Doğurduysa paşa paşa bakacak. Demekki bütün hepsi aynı terane bunların yoksa çoktan o kadın hastanelik olurdu.
Kesinlikle psikolojik sorunu yok dünyanın en bencil iğrenç mahlukatı o kadın ve onun gibiler. Rabbim o çocuğu bir an önce kurtarsın o pisliğin elinden inşaAllahKonuyu eksik okumuşum çok haklısın ben sandım sadece uzun süre beşikte tutuyor tam bi vahşet bu nasıl anne yürek dayanmaz büyük ihtimalle psikolojik sorunları vardır belki
Değerli arkadaşlarım bugün arkadaşımla konuştum..Kendisi kadınla çok mesafeli olduğunu ara ara biraraya gelselerde belli bir samimiyetinin olmadığını ve kadının genel durumunu tam olarak bilemiyecigini söyledi.o gün ve daha önceki tavırlarından çok etkilensede çocuğa sözlü veya fiziksel bir siddetine şahit olmadığı için ama genel manada ilgisiz ama mesela bir yaş kutlamasidir,bebek mevlududur çeşitli organizasyonlar yapanda bir kadin..Şuan kadini izlemekte olucak,takip edicek.fakat yüz güldürücü bir durum varki kızın ailesi çok ilgiliymis.kadin evde okadar kısıtlı zamanda duruyorki şimdi bile evinde değil diyor.ailesindeymis sürekli.Kadının psikolojisinin normal olmadığını düşünüyor kendiside.Ayrıca sosyal hizmet uzmanı bir arkadaşım var kendisiyle meseleyi detaylı görüşecegim ins.hepinize manevi desteklerinizden dolayı çok teşekkür ederim..Gelişme olursa muhakkak bilgilendirecegim.
Değerli arkadaşlarım bugün arkadaşımla konuştum..Kendisi kadınla çok mesafeli olduğunu ara ara biraraya gelselerde belli bir samimiyetinin olmadığını ve kadının genel durumunu tam olarak bilemiyecigini söyledi.o gün ve daha önceki tavırlarından çok etkilensede çocuğa sözlü veya fiziksel bir siddetine şahit olmadığı için ama genel manada ilgisiz ama mesela bir yaş kutlamasidir,bebek mevlududur çeşitli organizasyonlar yapanda bir kadin..Şuan kadini izlemekte olucak,takip edicek.fakat yüz güldürücü bir durum varki kızın ailesi çok ilgiliymis.kadin evde okadar kısıtlı zamanda duruyorki şimdi bile evinde değil diyor.ailesindeymis sürekli.Kadının psikolojisinin normal olmadığını düşünüyor kendiside.Ayrıca sosyal hizmet uzmanı bir arkadaşım var kendisiyle meseleyi detaylı görüşecegim ins.hepinize manevi desteklerinizden dolayı çok teşekkür ederim..Gelişme olursa muhakkak bilgilendirecegim.
Mevlut ve dogumgunu yapmasi ilgili oldugu anlamina gelmiyor ki bunlar ic rahatlatacak seyler degil. Her seyi gectim evde birakip konu sahibinin arkadasina oturmaya gitmis. Bence harekete gecmek icin yeterli bi sebep. Illaki sikayet degil ondan once yapilabilecek seyler var. Keske tanisaydim kafasina vura vura ogretirdim hatasini.Görmeyenler için konu sahibi en son bunu paylaşmış..
Ben fersah fersah uzak bir birey olarak konuyu o kadar yorum yağmuruna tuttum, suistimal sadece şiddet ile olmaz dedim ama korkarım bu olay rafa kalkacak konu sahibi ve arkadaşı açısından.
O kadının psikolojisi ile alakalı değil bu durum konu sahibi kendinizi kandırmayın. Psikolojisi kötü ne kadınlar var burada çocuğuna gözü gibi bakıyor. O kadın bencil, tembel, vicdansız biri...
Allah'ın emanetine böyle ihmalkar davranarak günah işliyor. Lütfen o arkadaşın eğer günün birinde harekete geçecekse bunu da söylesin..
Mevlut ve dogumgunu yapmasi ilgili oldugu anlamina gelmiyor ki bunlar ic rahatlatacak seyler degil. Her seyi gectim evde birakip konu sahibinin arkadasina oturmaya gitmis. Bence harekete gecmek icin yeterli bi sebep. Illaki sikayet degil ondan once yapilabilecek seyler var. Keske tanisaydim kafasina vura vura ogretirdim hatasini.
Bitiyorum şoyle konulara
Ilk mesajda en aciklisindan yazarlar
Sonra da iş başa dusunce bir yumuşatmalar normallestirmeler....istisnasiz her bu tür konularda durum bu...
Bebegin basina bir sey gelince ancak kollari bos yere sivarlar. Haberlerde gorunce vah vah verseler elime parcalasam derler. Ama bi siddeti gorunce aman basima bi is gelir diye susarlar.Benim gibi düşünen biri daha.
Ben son cümlenin benzerini yazdım da 'bunu yapmaya hakkınız yok' dendi. Sanki o bebeği suistimal etmeye o kadının hakkı varmış gibi. Çocuklar hepimizin çocukları aslında. Bu ülkenin geleceği.
Sevgi, ilgi, şefkat görmeyen çocukların ileride nasıl birer psikopata dönüştüğünü çok iyi biliyoruz..
Kamu vicdanı denen bir şey var ama onu herkes taşımıyormuş bu konuyla daha iyi anladım. "Karışmayın, hakkınız yok, kocası belki manyaktır" diyen devekuşu dolu toplum..
çok üzüldüm bebise ya=(acaba babasına falan mi söyleseniz veya sosyal hizmetlere şikayet edin ne biliyim.masum yavrum onun gezip inceleme yaşı dolapları karıştıracak koşacak düşecek..çok çok üzüldüm yaaNerden başlasam bilemiyorum üniversiteden yakın dostum haber verdi kendisi evli ve çocuguyla çok ilgisiz sürekli temizlik yapan,misafir çağıran bı komşusu var ve 2 yaşında yavrusu.sorun şu ki bu yavruya annesi evcil hayvan gibi davranıyor diyor.beni aradı o çocuk için ne yapabilirim oturdum ağladım dün diyor.Çocuğu park yatak oyun alanından asla cikarmiyormus karşısına TV açıp çocuğu orada yalnız birakiyormus.mesela ona beş çayına gelmiş bebek nerede diye sormuş arkadaşım."amaaaan yatağında ggetirsem durmaz o " demiş.Ya ama burada dolu çocuk var getir demiş.Yok o kimseyle oyun oynamaz o sadece yatağında oynar demiş.neyse tam 3 saat geçti kadın birkez bile bebeği ne durumda bakmadı diyor.sonra baska bir gün ben onlara gittim oturdum çay içtik derken bebek nerede dedim.Yatağında o demiş.Yanına gitmiş arkadaşım çocuk konusamiyormus aç diye göstermiş .Çocuk oradan çıkmak için hep hoplayip düşüyor tekrar çıkmak istiyor ama yapamıyor yorgun düşüyormuş.orada beni çıkar diye baktiginda annesi kızar diye çıkarmadim ama bana bakışı çok acıklı geldi diye ağlamış sonra arkadaşım.keske cikarsaydin dedim ama ilginç tarafı çocuk hiç aglamiyormus.Bı ara sesi yükselmiş bebehin annesi himm o acikmistir deyip o yatağın içine metal tabakla patates koymuş çocuk onu yeyip fırlatmış.İçerden bunlar sesi duyunca yemeği bitirmiş bizimki demiş annesi.arkadasimda çıkar bebeği gezsin deyince aman bize dirlikmi verir,sıcak caymi içirir hem Dr dediki bunun kasları zayıf fazla yürüyüp kosmasin dedi diyor.sonrasinda bebehin yanına gitmişler uyuyakalmış yavrucak o yatağın içinde.nezaman gitsem o çocuk o yatağın içinde birde çocukta anormallik sezdim aglamiyor sadece tuhaf bı gguluyor ama şüphelendim bir rahatsızligimi var diye dedi.Bende annesinin tutumundan öyle dedim ama bilemiyorum.Üzgünüm..Hep aklımda o yavvru ne yapılır bilemiyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?