- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.730
- 198
Herkes sizin gibi bir anne olamayabiliyor. Benim yorumum kişisel değildi bu kadın da böyle bir anne demekki. Keşke elimizden bişey gelse.Hiç katilmiyorum bu yorumunuza. Misafirimde gelse bebeğimi kucağıma alıp çayları doldururmusunuz diyorum veya kucaklarına veriyorum. Yere oturtsam ben de yanına oturuyorum.
Konu sahibi gerçekten o bebeğe acıdım ya ne rahat insanlar var:/ çok sinirlendim yapılabilecek bişey yok eşi biliyormu acaba yada kadına güzelce anlatılmalı ne bileyim sonuçta komşusu yakın akrabasıda değil
Canım o onun annesi. Ve kimse o kadından daha fazla düşünemez bebeğini. Evde misafiri olduğu için o günlük beşiğinde vakit geçirsin diye bırakmıştır. Belki de her misafiri geldiğinde öyle yapıyordur. Yapılabilecek pek bişey yok.
Evet bilinçsiz bi anne belki ama siz bişey yapamazsınız.
Duygularima tercuman olan mesajiniz o yüzden alıntıladim gercekten zikkim icsin benim 8 aylik bebegim var yatagi en dusuk seviyede zapdedemiyorum anne baba meme mama dede gel verme birsuru sey soyluyor uyaninca yatags tirmanir yerdr durmaz yurutecte durmaz cocuk bu helede 2 yasinda bi rahatsizligi var yada annesinin tavri yuzunden böyle oldugu kesin misafir gelse ya ben alirim onlar caya bakar ya onlardan birine veririm hatta cogunlukla yere koyarim butun evi dolanir cocuk kesfederek ögrenmeli herşeyiNasil uzuldumkaslari tabiiki gelismez cunku o cocugun oynamaya kosmaya ziplamaya ihtiyaci var..o sekilde gucleniyor kaslar...
Zikkim icsin
2 yasinda cocuk sanirim o yasa kadar hep tv karsisindaydi otizim başlıyor olabilir,sosyal fobi, guvensiz baglanma. Cok.fazla sorun gelişebilir. 3 yasinda kizim var yazdiklarinizi okurken icim sizladi. Ama.nw yapılır pek.bi fikrim yok
Içime bişey oturdu su yazdiklarinizdan sonra... cocukta değil kadinda var bi anormallik... nasil bi anne bebeği evde tek başına bırakıp saatlerce komşuda kalabiliyor.. nasil yaa aklım almıyor... benim komsum bana gelicek hemde bebeğini evde bırakacak.. yeminederim almam onu içeri... git bebeğini al oyle gel derim... allah aşkınıza buna bi dur deyiverin.. yada bana atın adresini adını vs.. ben halledeyim... böyle bişey olamaz.. olmamalı...İyi niyetli yorumunuz için teşekkür ederim..Bende başta böyle dusunuyordum ama çok yakininda oturduğu bir komsu bu.kadin misafirliğe bunlara geldiğinde çocuğu ggetirmeyip yalnız geliyormuş.3-4 saat bunlarda 5 çayı keyyfi yapıp birkez bile çocuk ne alemde diye bakmiyormus.arkadasim hatirlattiginda durur ya o yatağında o şimdi diormus.ben korkuyorum Dior kız.ya boğazına bişey kacsa bogulsa ya bı ihtiyacı olsa..Bu nasil iş anlam veremedik.2 yaşındaki çocuk saatlerce evvde yalnız bırakılır mı..Hemde keyfi için.o günlük değil kadin misafir yokkende oyleymis.catkapi gitsem yine orda diyor
Ayyy çok kötü oldumŞöyle hiç görmediği iki kadın evine gidecek aslında. Klasik giyinecek sosyal hizmetler memuruyum hakkınızda şikayet var diyecek. Hatta bunu kadın tam komşudan gelirken yapacak. 15 dakikadır kapıdayım vs diyecek. Ne bileyim işte. Ya da biri şikayet edecek gerçek görevli gelecek. Ankaradaysanız ben bile giderim o kadının evine. O çocuğa çok üzüldüm. Bir kere haber görmüştüm. İnsanlıktan nasibini almamış bi anneyle baba yıllarca çocuklarını bi odada kilitli tutuyordu. Odada televizyon vardı. Ve sadece yemek su vermek için odalarına giriyorlardı. Ama bu durum yıllarca sürüyordu. Sonra o çocuğu birine evlatlık veriyordu devlet. Çocuğun büyümüş halini gösterdiler falan. Bir de çocuğun kurtarılış anını. Belgeseldi bu. Tabii çocuk nasıl zayıf çökmüş. Arama motoruna yazarsanız bulabilirsiniz. Bu da aynı böyle bir aile
Ama bu çocuğun gezecek bir alanı bile yok. Televizyon açık ama izliyorsa bile sürekli ayakta yatağın kenarlarına tutunması lazım. Otursa teli de göremez. Görmese daha iyi ama o zaman da kafayı yiyebilir. Bi düşünün arkadaşlar, konu sahibi tek kişilik yataktasın çıkamıyosun ordan evde yalnızsın çaresizsin... Vicdansız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?