Park yatağı artık mağara olmuş bebek desem yeridir.

Bir tanıdığın komşusu çocukları doverdi, öyle böyle değil ama. 155 i aramistik ve bizi çocuk şubeye yönlendirdiler. Çocuk şubeyi arayıp da danışabilirsiniz.

Çocukta kas zayıflığı varsa yaşına uygun fizik tedavi uygulamaları yapılması gerekmez mi çok da bilmiyorum konuşmak istemiyorum bilmediğim bişeyle ilgili ama.Yani dura dura kasları daha da güçsüzleşmez mi?

Bi' de o çay mı içirtir filan diyomuş.Çıldırmamak elde değil.

Konuyu okumasaydim keske icim ciz etti.anne psikolojik olarak rahatsiz sanirim.cunku boyle bisey yapan anne degil insan bile olamaz.gecen haberde okudum maymunun yavrusu oluyo kucaginda gunlerce tututyor.sizden ricam lutfen bu isin pesini birakmayin.

Herkes sizin gibi bir anne olamayabiliyor. Benim yorumum kişisel değildi bu kadın da böyle bir anne demekki. Keşke elimizden bişey gelse.

Ruh hastası kadın.. o çocuk kurtarılmalı ya.. arkadaşın ciddi bi şekilde kadınla konuşsun baktı değişmiyor kadının eşine filan söylesin.. o da oralı olmuyorsa artık sosyal hizmetlere..

Kadinla acikca konusun hatta bunun icin ozellikle gidin evlerine.

Cocugun ozel bir problemi mi var yoksa kadin rahatina mi duskun de boyle yaoiyor ogrenin.
Duruma gore akil verin.

Cocugun sosyallesmesi gerektigini gerekirse doktora goturmesi gerektigini ilerde daha fazla problemler cikabilecegini vs anlatin

Siz bu yorumda ciddi misiniz?
Yani 3 saat yatagin icinde tv karsisinda cocuk birakiliyor,cocuk aglamaktan aciz, yuruyemiyor vs.. ben oyle analigin carkina baslarim.
Bizde anayiz, super degilim bi ton hata yapiyorum ama zorunlu olarak sadece dus alirken 15 dk yataginda birakiyorum diye icim aciyor kizimi.
Ruh hastasi bi kadin, heryeri anne olsa ne yazar.
Dirlik mi birakir, huzur mu verir ne demek ya?

Konu sahibi,o cocuk saglikliysa da tv onunde otistik olur.
Sosyal hizmetlere sikayet edin,gelip evi kontrol etsinler,cocuga baksinlar durumu ne.
Cok uzucu gercekten

Nasil uzuldum kaslari tabiiki gelismez cunku o cocugun oynamaya kosmaya ziplamaya ihtiyaci var..o sekilde gucleniyor kaslar...

Zikkim icsin
Duygularima tercuman olan mesajiniz o yüzden alıntıladim gercekten zikkim icsin benim 8 aylik bebegim var yatagi en dusuk seviyede zapdedemiyorum anne baba meme mama dede gel verme birsuru sey soyluyor uyaninca yatags tirmanir yerdr durmaz yurutecte durmaz cocuk bu helede 2 yasinda bi rahatsizligi var yada annesinin tavri yuzunden böyle oldugu kesin misafir gelse ya ben alirim onlar caya bakar ya onlardan birine veririm hatta cogunlukla yere koyarim butun evi dolanir cocuk kesfederek ögrenmeli herşeyi

Aynen benim de aklıma otizm geldi yazık günah ya madem bu kadar rahatına düşkünmüş neden o bebeği dünyaya getirmiş

Içime bişey oturdu su yazdiklarinizdan sonra... cocukta değil kadinda var bi anormallik... nasil bi anne bebeği evde tek başına bırakıp saatlerce komşuda kalabiliyor.. nasil yaa aklım almıyor... benim komsum bana gelicek hemde bebeğini evde bırakacak.. yeminederim almam onu içeri... git bebeğini al oyle gel derim... allah aşkınıza buna bi dur deyiverin.. yada bana atın adresini adını vs.. ben halledeyim... böyle bişey olamaz.. olmamalı...

Peki size arkadaşınıza soruyorum... vicdaniniz rahatmi??? O bebegi, evde yalniz dusundugunuzde içiniz yanmiyormu???
Buraya yazana kadar kadını neden uyarmiyorsunuz.. bi bebegin hayatı sözkonusu şu durumda.. (tek basinayken yedigi yemekle bogulabilir... uyur-ken battaniye boynuna dolanabilir vs..)

Lütfen bana verin adresi.. özelden yazın... ben şikayet edicem

Bu gerçek mi ben bu gece bunu unutup nasıl uyucam lütfen bi an önce önlemini alsınlar şikayet edin benimde oğlum var ve için sızladı hamile hamile bu saatte aglattiniz beni kıyamam o yavruya nasıl bi vicdan bu.

BENm cocuklarda 2 yaşında oturmaya fln gitmek gelmiyo içimden sadece yavrularım insan yüzü görsün başka çocklarla oynasın diye gidiyorum.
Bşe dicem banlancam susayım
Sosyal hizmetleri arayıp isminizi vermeden gizliden şikayet etseniz. O çocuğu evde tek bırakıp gelmesi bile şikayet sebebi olur. Çocuğu almazlar belki ama kadın biraz daha dikkat eder belki. Zavallı çocuk 2 yaşında ya yürüme koşma zamanları çok üzüldüm .
Bugün oturmaya gittim komşuya bebeğimin birini babasına bıraktım ( oyun yerine götürcekti)
Kadınlar aşırı tepki gösterdi gelsin oynasın diye kızdılar kafa rahat olsn diye getirmedin sen dediler. Siz nasıl susuyorsunuz acaba

Şöyle hiç görmediği iki kadın evine gidecek aslında. Klasik giyinecek sosyal hizmetler memuruyum hakkınızda şikayet var diyecek. Hatta bunu kadın tam komşudan gelirken yapacak. 15 dakikadır kapıdayım vs diyecek. Ne bileyim işte. Ya da biri şikayet edecek gerçek görevli gelecek. Ankaradaysanız ben bile giderim o kadının evine. O çocuğa çok üzüldüm. Bir kere haber görmüştüm. İnsanlıktan nasibini almamış bi anneyle baba yıllarca çocuklarını bi odada kilitli tutuyordu. Odada televizyon vardı. Ve sadece yemek su vermek için odalarına giriyorlardı. Ama bu durum yıllarca sürüyordu. Sonra o çocuğu birine evlatlık veriyordu devlet. Çocuğun büyümüş halini gösterdiler falan. Bir de çocuğun kurtarılış anını. Belgeseldi bu. Tabii çocuk nasıl zayıf çökmüş. Arama motoruna yazarsanız bulabilirsiniz. Bu da aynı böyle bir aile
Ama bu çocuğun gezecek bir alanı bile yok. Televizyon açık ama izliyorsa bile sürekli ayakta yatağın kenarlarına tutunması lazım. Otursa teli de göremez. Görmese daha iyi ama o zaman da kafayı yiyebilir. Bi düşünün arkadaşlar, konu sahibi tek kişilik yataktasın çıkamıyosun ordan evde yalnızsın çaresizsin... Vicdansız.

Ayyy çok kötü oldum

Bende üst komşumun sürekli çocuğuna aşırı bağırıp hakaret etmesinden ve temizlik yaparken çıldırıp çocuğu ağlama krizlerine sokmasından dolayı aşırı üzülüyordum da bunu okuyunca bizim ki daha masum kaldı en azından arada çıkartıp hava aldırıyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…