bende park yatak aldım.internetten sipariş ettik.1 buçuk 2 yaşına kadar üst katta yatabilir sonra alt katta 4 yaşına kadar yatabilir yazıyor.ona özel uyku seti çok aradım ama yok.internette 1 model gördüm onunda rengini beğenmedim.satılan uyku setlerinin ebatları çok büyük.ben 2 seçenek düşündüm ;
1. Diktirmek
2. Nevresim takımı almak
diktirirsem hazır satılanlar gibi cicicili bicili olmaz klasik olacaktı.vazgeçtim ve taçtan organik çok güzel nevresim takımı aldım.fiatı da 40 ytl.bu da internetteki resmi
sehacim netten mi aldin nevresim takimini yorgan falan yok ama dimi[/URL]
sehacim netten mi aldin nevresim takimini yorgan falan yok ama dimi
nette 45 yazıyor.burdaki taç mağazasından biraz pazarlıkla 40 a aldık.yorgan yok.ayrı yaptırıyorum.yatak,yorgan ve 2 yastık sipariş verdim hepsi 30 ytl.
yatak pamuk ve elyaf karışık,diğerleri terletmeyen elyaftan.bi arkadaşım sadece elyaftan yaptırmış çok memnun,bende çok kabarık olamsın diye pamukla karışık olsun dedim.kullanışlı olmasa 60 ytl ye park beşik yatakları var artık ondan alırız.
aynı nevresim takımının uyku setide var çok şirin.ama ebatları büyük.kenarlıklarını kulanamayacağım haliyle nevresim takımı daha mantıklı geldi.
kızlar günlerimiz yaklaşıyor artık hazırlıklarda hızlandı.ben bebeğime park yatak alıcam ama merak ettiklerim var.1.si park yataklara uyku setleri oluyor mu?2.si kaç yaşa kadar yatıyor bebişler?memnun olanlar ve olmayanlar nedenleriyle yazsınlar.şimdiden teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?