park yatak alanlara sorularım var?????

gulen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2006
223
8
96
40
Antalya
kızlar günlerimiz yaklaşıyor artık hazırlıklarda hızlandı.ben bebeğime park yatak alıcam ama merak ettiklerim var.1.si park yataklara uyku setleri oluyor mu?2.si kaç yaşa kadar yatıyor bebişler?memnun olanlar ve olmayanlar nedenleriyle yazsınlar.şimdiden teşekkür ederim.

Dişarida bulmak zor oluyormuş sanirim uyku seti.ben nette görmüştüm
belki büyük şehirlerde olabilir
yada kendin diktirebilirsin
3yaşa kadar yatildiğini biliyorum canim

Son düzenleyen: Moderatör:
bende park yatak aldım.internetten sipariş ettik.1 buçuk 2 yaşına kadar üst katta yatabilir sonra alt katta 4 yaşına kadar yatabilir yazıyor.ona özel uyku seti çok aradım ama yok.internette 1 model gördüm onunda rengini beğenmedim.satılan uyku setlerinin ebatları çok büyük.ben 2 seçenek düşündüm ;
1. diktirmek
2. nevresim takımı almak
diktirirsem hazır satılanlar gibi cicicili bicili olmaz klasik olacaktı.vazgeçtim ve taçtan organik çok güzel nevresim takımı aldım.fiatı da 40 ytl.bu da internetteki resmi

benim ablam kullandı ve çok memnun kaldı yaşına kadar yatırdı verdiği paranın hakkını ödeyen bir yatak yani bu bende şimdi ikinci çocuğum için bunlardan alacağım uyku seti olup olmadığını bilmiyorum canım ama nevresim almak uygun görünüyor bana ben öyle yapacağım kısmetse

ddm ben de fikrimi yazayım.tayinciyiz ve de gelgit yapacağımız için ailemize ben park aldım.kraftın.içine ship yada yazılışı yanlış olabiliro mrkadan şilte yaniyatağını aldımaynı ebatta.
uyku seti olmuyor evet bulmak zor.ben de almadım ama buldum alacağım şeyleri.taç ta bebek yorganı var terletmeyen,30 lira dedi, 100 cm'e 150 cm(standart).kaz tüğü yastık 10 küsür lira taçta.(yastık erken ama bilgin olsum)Bir de yine taçya aynı yorgana uyan nevresim takımı beğendim.ama benim beğendiklerim daha pahalıydı.Şu organik olanı beğendim 40 lira ondan araştıracağım.ama ilk zamanlarda battaniyemi nevresime geçireceğim kalın olmasın diye.
umarım azçok yardımcı olabilmişimdir.

sehacim netten mi aldin nevresim takimini yorgan falan yok ama dimi

nette 45 yazıyor.burdaki taç mağazasından biraz pazarlıkla 40 a aldık.yorgan yok.ayrı yaptırıyorum.yatak,yorgan ve 2 yastık sipariş verdim hepsi 30 ytl.
yatak pamuk ve elyaf karışık,diğerleri terletmeyen elyaftan.bi arkadaşım sadece elyaftan yaptırmış çok memnun,bende çok kabarık olamsın diye pamukla karışık olsun dedim.kullanışlı olmasa 60 ytl ye park beşik yatakları var artık ondan alırız.
aynı nevresim takımının uyku setide var çok şirin.ama ebatları büyük.kenarlıklarını kulanamayacağım haliyle nevresim takımı daha mantıklı geldi.

teşekkürler inşallah bende bulabilirim uygun bişi.ben hazır yataklardan aldım

bende park yatak aldım.. ben ilk defa kullanacağım ama kız kardeşim iki kızınıda bunlarda büyüttü gayet rahat oluyor.uyku seti uymuyor ama nevresim oluyor. uyku setinin de sadece şu kenar korumaları pek olmuyor gerisi kullanılabilir gibi geliyor bana .. nacizane benim fikrim bu...

kızlar bı tanıdıgımda kraftın tıtresımlı muzıklı olan modelını aldı memmunum dıyor bu ozellıklerını kullanamamıslar cunkı pıl dayanmıyormus bırde ancak 1,5 2 yasına kadar yatabılırmıs bırde cok pahalı 360 ytl sonradan oyun parkı olması gusel park yatagın boyle ozellıklı olanından degılde normalınden almak daha mantıklı

ben de kraftın müzikli ışıklı titreşimli ve dönenceli olan yeni çıkan bir modelini aldım.o kadar aradım beğenmemiştim.ama bunu çok beğendim.lacivert-turkuaz.dediğin gibi pil dayanmayabilir.ama fiyatı 180 di peşin 150 verik.istanbul irem bebeden.tavsiye ederim herkese.ben tekirdağdayım.aynı yatağı burada 220ya liraya sordum.

hanımlar bizde park yatak aldık fiyatı 140liraydı 120 ytl aldık 3 kademeli ışıklı titreşimli melodili falan çok hoş birşey rahat edeceğimi düşünüyorum bir tanıdığım 2.çocuğunu büyütüyor çok kullanışlı olduğundan bahsetti uyku seti ebatlarına göre bulmak çok zor ben nevresim takımı aldım düz sarı üzrinde ördekler var yatakta sarı üzerine yeşil turuncu puanları var çok hoşoldu gerçekten yatğın rengine göre uydurunca nevresim takımını herşey birbirini tamamlıyor

cnm cok memnunum ben 4yasa kadar kullanabılır dusme rıskıde yok ıcınede uygun uyku setı bulursun ıkı katlı olanlardan al cok ıyı

işte benim park yatağım...oğlanların nevresimi ve yorganını da saklamıştım onlarıda koydum mis gibi oldu valla nasıl sizde beğendiniz mi?

allah allah resimler açılmadı bir problem mi var acaba ? sizler görebiliyor musunuz?

arkadaşlar ben de park yatak almayı düşünüyorum, haftasonu bakıcaz ama internetten alanlar linklerini gönderebilir mi, hangi modeli aldınız? insan görmeden dokunmadan karar veremiyor, şimdiden teşekkürler :)

arkdaşlar ben trmmuz annesiyim ve işte park yatağımm içinde uyku seti de var çok da kullanışlı tavsiye ederim

bu da nevresimli hali pek belli değil ama nevresim daha şık duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…