park yatak alanlara sorularım var?????

ceylan gerçekten süper görünüyor, ben daha alamadım ama bu çok güzelmiş. Güle güle kullanın...

Kızlar, sonunda aldım park yatağını oğlumun. Kraftın TP 804 modeli. 70x103 ebatlarında. Ben bunun içine uyku seti ve nevresim nereden bulacam yaa.. Hiç bilemiyorum. Kaç ebatlarında almak lazım, onu bile bilemedim. Yardım edin lütfen.

ben de daha nevresim almadım ama taç ta varmış. Fakat park yatağa göre ölçüleri biraz büyük arkadaşım kesip park yatağa göre diktirmiş kenarlarını tekrar.

Ceylan park yatağınız güzelmiş.
Kızlar benim eşim de arkadaşımızda gördü park yatağı ve heveslendi.Oturma odasına da park yatak alaım diyor.
Yalnız onlarınki genişti ve kapıdan geçmiyordu.
Kapıdan geçen hangi modeller var?

Darkçım kraftın jenny modeli geçer sanırım.Çünkü ürün özelliklerini okuduğumda en önemli özelliğiin uzun ve dar olması yazıyordu.Gidip yerinde de gördüm.Gerçekten de diğerlerine göre dar.Hatta en darı neredeyse. iç ölçüleri 60 & 120 cm.

bende arkadaşa mesaj attım ama cevap vermedi dbestcım..
dün bende gıdıp 60*120 (park yatağımın boyutunda) uyku seti aldım.
benımkı kraftın jenny modeli(kapıdan rahat gecebılıyor bu arada).
ben içine yatakta almıştım ama yatağı üst kata yerleştırınce üst tarafta bebek için çok az yer kaldı.yanı hareketlenmeye başladığında ayağını atsa düşer allah korusun.oyuzden ılk 1-2 falan kullanıcam ust katı. alyt kata gecınce sorun yok zaten.
neyse uyku setını yerleştıreyım dedim,yan korumalıkları yataktan dolayı koyamadım malesef
sanırım aşağı ındırınce anca takabıleceğim..
ceylanın park yatağının içinde yatak yok sanırım..
ben anlamadım nasıl boyle duruyor?*

bende park yatak aldım uyku seti önermedi satıcılar ve kullananlar nevresim takımı aldım canım 3,4 yaşına kadar kullanılıyomuş diyolar test edip görcez inşallah

İYİGECELER HANIMLAR ben şubat annesiyim nasipse daha erken belki ama bizde aldık kzımızın park yatağını xxxxxxxxxxxx bebeden aldım ama mağazasından 200 ytl ödedik ilk katta 8-9 aya kadar yatabilir dedi satıcı içine ince şiltesinide aldık sonradan altkata geçince annem yatak yapıcak uyku setine gelince ben eminönünde havuzlu han diye bir yer var bebek le ilgili herşey var orda bir mağazaya sordum park yatak için özel uku setleri varmış yorgan 2 tane yastık yastık kılıfı ve çarşaftan oluşuyor dedi fiyatı 40 ytl ya onlardan alıcam yada yorganını ayrı yaptırıp nevresim takımı kullanmayı düşünüyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
birde benim size sormak istediğim bu park yatakların üzerine cibinlik ayrı takılabilirmi acaba

ben Agustos annesiyim, oğluma kraft jenny park yatak ve beraberinde ortopedik yatağını almıştım. Onu kullanıyorum ve gayet memnunum. uyku seti almadım, almayın çünkü kullanılmıyor park yatakta. Havuzlu handan park yatak için yastık yorgan çarşaf takım aldım ama ona bile gerek yokmuş. çünkü zaten bebeklere yorgan kullanamıyoruz, önerilmiyor. çarşaf açıyorum, uyku destek yastığı var onu ortaya koyup bebeğimi yatırıyorum. üzerine de penye battaniye örtüyorum. kenarlarda yastıkları, altın yastığı falan var ama süs olarak, çünkü bebeklere yastık da kullanamıyoruz. Bu arada cibinlik sonradan takılabiliyor, benim gelinliğimin duvağını cibinlik yaptım ben, çok güzel oldu.:jeyyar:

canım taç ın uyku seti ve nevresim takımları var bebekler içinn onlardan seriliyor içine.biz onlardan alıcaz fiyatları da 40ytl gibi bişey.4 yaşa kadar kullanılıyor.ben aldım tabii daha kullanmadım ama memnun kalınmıycak bişeyi yok gayet güzel hemencecik kapanıp açılıyo taşımak çok kolay odalar arasında.

bende park yatak aldım..baby moon markası bu arada...resim eklemeyi becerebilsem eklerdim ama maalesef teknoloji özürlüyüm..
içine yatğını aldık..bi de taç'tan nevresim takımı aldık ama yorgan kullanılmıyormu bebeğe ilk başlarda..onu anlayamadım..bizimki kış bebeği olacak ne örtücez peki üzerine...?????

KARAMİNO ben de park yatak ve içine yatağını aldım.Taçtan da nevresim takımı aldım(organik).Yine taçtan yorganını aldım.Evet ilk başta kullanmayacağız organı ama yine de gerekebilir eninde sonunda alacağım diye aldım.İlk aylarda hafif şeyler örteceğim.Battaniye falan.Önemli olan odanın ısısının iyi olması.İyiyse bence battaniye yeter.Bakalım zamanla tecrübe edineceğiz....

Baby moon un park yatağı çok güzel.Özellişkle turuncu olanı gördüm ben.Yalnız çok geniş kapıdan geçmez.
Daha darları varsa güzel olur.

Arkadaşım da uyku seti almamıştı park yatağına.Öyle kullanıyor.Kışın battaniyeyle kullanılmaz mı acaba? Bilmem ki? Sanki ben yorganını örtmem gibi geliyor.Zaten odanın sıcacık olması gerekmiyor mu bebek için?

benim oğlum 6 aylık bizde baby 2 go nun park yatağını aldık kullanıyoruz içine kenarlıksız uyku seti verdiler.yorganlar zaten ince elyaf olduğu için kullanılıyor.

KIZLAR BEN DAHA ÖNCE Bİ MAĞZADA BEĞENMİŞTİM BOYUTLARIDAHOŞIMA GİTTİ. Bİ TÜRLÜ NETTE BULALAMAMIŞTIM SONUDA BEĞENDİM MODELİN EBATLARINI VE RESMİNİ BULDUM İSTERSENİ Bİ BAKIN BENİN BEĞENDİĞİM TURUNCULUYDU BURDA SARISI VAR
xxxxxxxxxxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende kraft jenny perk yatagı aldım . Ara katı için İşbirin 60x120 cm . bebe yatagını aldık , tam oldu . Yine İşbirden bebe yorganı ve organik nevresim takımları var küçük ebatlarda . 100x150 cm . klasik bebe nevresim takımları pekcok markada bulunabilir zaten .
Uyku setimizde var , ama yatak koruyucuları park yatak için kullanılmaz olacak , yüksek kalıyor ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…