ben de graco markanın bu ürününü alacğım çoook araştırdım ve en kaliteli olanın bu alduğuna karar verdim.diğerlerinin kumaşları bildiğin naylon ve pis pis kokuyor.bu ürünün kumaşı daha kaliteli ayrıca çocuğun zarar göreceği heryeri kılıflamışlar özellikle köşeler yuvarlatılmış kılıflanmış.oda ısısını ölçen termometresi müzüklü titreşimi vs var.benim hoşoma giti.tavsiye ederim.bu hafta sonu almayı planlıyoruz.Eki Görüntüle 543859 Eki Görüntüle 543860
bizimde incelemelerimiz sonucu bu ürün hoşumuza gitti.almayı düşünüyoruz fiyatını takipteyiz.
markası graco mu? belli bi model ismi varmı? bir de park yataklar sallanmıyor değil mi? yani hem beşik hem park yatak almak gerekiyor...?
canım markası graco.benim resmini eklediğim graco prestij.bu hatfa sonu aldık ve kurduk.çok da güzel oldu.parka yataklar sallanmıyor.üzerlerinde titreşim veren aparatları var bir de melodi felan var.ben de chiccoyu beğenmiştim ama yatağın içinin yüksekliği çok geldi yani yatak derinde değil çok yukarıya asılmış durumda.bu 3-4 ay sonra çocuğun düşmesi demek
kraft, babyhope, chicco gibi markalar muhakkak daha kalitelidir ama görünüş olarak bana hitap etmedi bende aşağıdaki crest marka park yatak aldım . Fiyat olarakta 200 TL civarı çok güzel duruyo. Beyazı fazla olduğu için uyku setiyle renklerdirdim :)) Sallanıyor, dönencesi var, alt açma ünitesi v.s.
Meraba...Benim daha zamanım var ama araştırıyorum.Yatak odası için portatif beşik düşünüyorum.Bebek odasını beyaz dolap ve şifoniyer bir de mobilya beşik istiyordum ama bu park yatakları görünce kararsız kaldım.Acaba daha mı kullanışlı olur hem çok güzel görünüyor fiyat 220 civarı baktığım sitelerde..Sen kurdunmu peki malzemesi görünümü nasıl kaç yaşına kadar yatabilir;?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?