Doğuma Hazırlık park yatak alıcam hangi marka en iyisi?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

yldz_yldz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2012
252
1
116
Manisa
arkadaslar merhaba.park yatak konusunda cok kararsızım hangı marka en iyisi? park yatak alırken nelere dıkkat etmelıyız? şu dönence ve alt açma yeri cook işe yaramıo dıyorlar dogrumu? neyıne bakıp almalıyız acaba?

massimo ricco elit park yatak aldım daha kullanmadım ama görür görmez hoşuma gitti..

Son düzenleme:
Benimki papetto marka. 1 yıldır kullanıyorum ve çok memnunum. cibinliği, alt değiştirme ünitesi, müzik kutusu, oyuncakları var. Dediğiniz gibi alt değiştirme ünitesini çok fazla kullanmadım. Yandan oyun oynaması için fermuarlı girişi var. Her gün açarım, o da oradan içie girip oynamayı çok seviyor. Ben özellikle müzik kutusundan çok memnunum. Hem ışık hem de titreşim verebiliyorsunuz. Bebeğimin ilk gününden beri kullanırım. Melodileri çok hoş. Şuan ise kendisi onunla oynamaya bayılıyor. Beşiğin içine girip müzik kutusunu çalıştırır ve dinler.

ben de çok araştırdım. sonunda cristal baby diye bir park yatak aldık.daha gelmedi..kullanınca görcez bakalım iyimi değil mi.bir de park yatakların içine hangi tür yatak almayı düşünüyorsunuz? sert süngeri öneriyorlar. sizzler ne yapmayı düşünüyorsunuz?

arkadaşım da kraft kullanıyordu çok memnundu biz de gidip alalım dedik ama bulamadık yani renk falan uygun gelmedi internetten de almak istemedik o yüzden buradan crest baby hanedan yatak aldık içine de kraft organik yatak su geçirmez yıkanabilir kılıflıydı doğuma daha iki ay var ama biz yine de eve getirip kurduk avde bebek varmış gibi:))bir de böyle altında aparatı var kolay sallanabilmesi için komşulara ses gitmeden o da bize hoş göründü gerçi bütün park yataklarda oluyormuş zaten:)

ben baby hope kırmızı-lacivert olanını alcam. daha doğrusu annem hediye olarak alcak.. henüz kullanmadığım için kullanım açısından bişey diyemiycem.. ben çok beğendim, inşallah kızım da beğenir.. :)

ben de graco markanın bu ürününü alacğım çoook araştırdım ve en kaliteli olanın bu alduğuna karar verdim.diğerlerinin kumaşları bildiğin naylon ve pis pis kokuyor.bu ürünün kumaşı daha kaliteli ayrıca çocuğun zarar göreceği heryeri kılıflamışlar özellikle köşeler yuvarlatılmış kılıflanmış.oda ısısını ölçen termometresi müzüklü titreşimi vs var.benim hoşoma giti.tavsiye ederim.bu hafta sonu almayı planlıyoruz.

bizimde incelemelerimiz sonucu bu ürün hoşumuza gitti.almayı düşünüyoruz fiyatını takipteyiz.

graco ve chicco nun ürünlerini tavsiye ederim crystal baby sunny baby gibi ürünlerin kumaş kalitesi çok kötü bebeğin sürekli temas halinde olucağını varsayarsak kumaşına dikkat edin ve kesinlikle internet üzerinden almayın hem renk hemde kumaşın yapısını anlayamazsınız, chicco nun lullaby lx modelini tavsiye ederim 65*95 iç ölçüleri çocuk sensörü ve yer konusunda da rahat edersiniz iç yatak konusuna gelincede pamuk yatak tavsiye ederim sünger veya visco yataklar cok sağlıklı değil .

bizimde incelemelerimiz sonucu bu ürün hoşumuza gitti.almayı düşünüyoruz fiyatını takipteyiz.

markası graco mu? belli bi model ismi varmı? bir de park yataklar sallanmıyor değil mi? yani hem beşik hem park yatak almak gerekiyor...?

markası graco mu? belli bi model ismi varmı? bir de park yataklar sallanmıyor değil mi? yani hem beşik hem park yatak almak gerekiyor...?

canım markası graco.benim resmini eklediğim graco prestij.bu hatfa sonu aldık ve kurduk.çok da güzel oldu.parka yataklar sallanmıyor.üzerlerinde titreşim veren aparatları var bir de melodi felan var.ben de chiccoyu beğenmiştim ama yatağın içinin yüksekliği çok geldi yani yatak derinde değil çok yukarıya asılmış durumda.bu 3-4 ay sonra çocuğun düşmesi demek

teşekkür ederimmm:))

kraft, babyhope, chicco gibi markalar muhakkak daha kalitelidir ama görünüş olarak bana hitap etmedi bende aşağıdaki crest marka park yatak aldım . Fiyat olarakta 200 TL civarı çok güzel duruyo. Beyazı fazla olduğu için uyku setiyle renklerdirdim :)) Sallanıyor, dönencesi var, alt açma ünitesi v.s.

Eklentiler

• $n3.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 828

Meraba...Benim daha zamanım var ama araştırıyorum.Yatak odası için portatif beşik düşünüyorum.Bebek odasını beyaz dolap ve şifoniyer bir de mobilya beşik istiyordum ama bu park yatakları görünce kararsız kaldım.Acaba daha mı kullanışlı olur hem çok güzel görünüyor fiyat 220 civarı baktığım sitelerde..Sen kurdunmu peki malzemesi görünümü nasıl kaç yaşına kadar yatabilir;?

Ben çok memnun kalarak yukarıdaki modeli kullandım.
Yaklaşık olarak ilk bir yıl yatak odamızda kullandık;daha sonra odasına geçti oğlum ve yatağına ..Bu seferde oyun parkı olarak kullandık,yatak dışında.
Seyehatlerimizde çantasına koyup attık arabamıza nereye gidersek gidelim uyku sorunu ;nerede yatacak problemi yaşamadık.
Müzik,ışık,titreşim vs... özellikleri var.
Tavsiye ederim.

Benim 1 ay kaldı doğuma nasipse bende bebeğimin odasını hemen hazırlayım dedim ama bebek odada suan da kalamayacağı icin doğumdan sonraya bıraktım. Zaten beğenmiş olduğum bi bebek odası takımı var önce şifonyerini alayım sonra büyüyen karyolasını, gardolabını alırım diye düsündüm. Bu park beşik kullanışlı hem rahatlıkla odadan odaya tasınabiliyor. Geceleri bizim yanımızda gündüzde salona ya da oturma odasına tasırım. Ben kurdum gayet güzel oldu . İçine uyku setini falan serince herkes bayıldı. Sallanabiliyor. Kurulumuda basit. 3 yaşına kadar yatabilir içinde eltimin oğlu hala yatıyor. Ama ben odasını kurunca bunu oyun parkı olarak kullanmayı düsünüyorum .

park yataklar sallanmıyormus. peki park yatak kullananlar cocugu nasıl uyutuyor?
İlk cocugum olduğu için hic bir fikrim yok, sanki bana illa sallanıyorlarmıs gibi geliyor uyutmak iicin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…