Doğuma Hazırlık park yatak alıcam hangi marka en iyisi?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Valla bende hala beşik mi park yatak mı diye düşünüyorum ama kaldırıp saklamak kullanmak için park yatak sanki daha bi ağır basıyor craftın carmen modelinde karar kıldım en son amq almadım çünkü pahalı geliyor bana hala Bekliyorum bakalım ama bence en sağlqmı bu model başka sağlamlık hissi veren bulamadım

Biz de park yatak aldık.etrafımdakilerden çok olumlu şeyler duyduğum için park yatak istedim.ilk başta bana da naylonumsu geliyordu ama markaları karşılaştırdıkça aslında kalite farkını da gördüm.en iyisi kraft bana göre.

joie de çok iyiydi hem görüntü hem de kumaş kalitesi olarak ama fiyat çok geldi bana.karar vermek için her markanın kumaşına boyutuna bakım derim.

Sonunda kraft carmen aldık e bebekten indirim ile aldık 450ye gelmiş oldu wifi kullan anında 100tl üzerine 20tl indirim kazan durumunuda kullandık sağlam kolay kuruluyo sallamaya uğraşıyorum sallama aparatını takmadım bu arada Kımıldamıyor nerdeyse yerind çokda iyi boyutu ne dar ne uzun kırmızı çok kırmızı mavi çok mavi die siyah tercih ettim

Merhaba, bu yazıyı yazalı uzun bir zaman olmuş fakat bir sorum olucak size. Bende graco nun park yatagını almaya duşunuyorum da - size sorum memnun kaldınız mı?

merhaba markası nedir acaba linke ulaşamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…