arkadaşım bizde kraftın stadıum oyun parkını kullandık. alt katı oyun parkı koy içine bütün gün oynasın
üst katında da yatağı ve bez değiştirme alanı var. bende arkadaşlarımın tavsiyesiyle kraft aldım çok memmun kaldık.
dönenceler bence işe yarıyor çünkü uyumak istemediği zamanlarda dönenceleri devreye sokuyoruz onlara bakarak uykuya dalıyor.
alt açmadan kastın bez değiştirme alanıysa ben kullanıyorum ve işime yarıyor.
almak istersen kraftın oyun parklarını öneririm geçrkten kaliteli ürün...
ben de graco markanın bu ürününü alacğım çoook araştırdım ve en kaliteli olanın bu alduğuna karar verdim.diğerlerinin kumaşları bildiğin naylon ve pis pis kokuyor.bu ürünün kumaşı daha kaliteli ayrıca çocuğun zarar göreceği heryeri kılıflamışlar özellikle köşeler yuvarlatılmış kılıflanmış.oda ısısını ölçen termometresi müzüklü titreşimi vs var.benim hoşoma giti.tavsiye ederim.bu hafta sonu almayı planlıyoruz.Eki Görüntüle 543859 Eki Görüntüle 543860
Ilk aylarda yanımızda yatırmak için uygun bi park yatak aldım bende. Ayrıyeten bebek odası var zaten.
http://www.hepsiburada.com/liste/el...7045&SKU=AILEBYPIEELELE-LAC&propertyname=Renk
pierre cardin elele ,149tlye aldım. kampanya vardı, ürünü daha yeni kurduk ve gördük ki cok kaliteliymiş. Kumaşı vs bu fiyattaki diğer park yataklardan farklı. Titreşimli, müzikli ve ışıklı. İnş kullandığımız zaman da memnun kalırız
merhaba, oğlum suanda 2,5 aylık ve park yatagımızı seve seve kullanıyoruz :)Mrb bende elele park yatak almayı düşünüyorum memnun musunuz kullanımından özellikle de kumaşından falan?cvp yazarsanız memnun olurun
Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. ben de tecrübeli değilim ama çok araştırdım, bebekler için sağlıklı olan sünger yatakmış, ortopedik ya da yaylı yataklar kesinlikle tavsiye edilmiyor. işbir yataktan baby bed kullananlar memnun ama fiyatı diğer yataklara göre biraz pahalı. bir de sağlıklı mıdır bilemiyorum ama nette oyun parkı bakarken baby jem marka oyun parkı yatağı gördüm, poliüretan sünger yazıyordu, fiyatı diğerine göre çok uygun ancak dediğim gibi sağlıklı olup olmadığını henüz araştırmadım.Merhaba,
Geçen hafta siparişini verdiğimiz yatağımız geldi. Joia Illusion Park Yatak aldık. Daha önceden beğendiğim bir yataktı zaten indirimede girmişti şansa hemen aldık.
Kesinlikle tavsiye edebileceğim bir yatak gerçi kullanıma geçmediğimiz için çok tecrübeli değilim ama kalitesi çok hoşumuza gitti. Bir kere çok sağlam ve özellikle kenarlarının adi plasik olmaması hoşuma gitti. Çoğu park yatakta naylon gibi kumaş oluyor bebeğin ısırıklarını hesaba katarsak çok sakıncalı olduğunu düşünüyorum. Bu yatakta tamamen kumaş kaplama vardı. En önemli tercih sebebim bu. Tavsiye ederim yani. Yalnız bende nasıl bir sünger alamamız gerektiği konusunda yardım isteyeceğim. Yaylı yataklar mı daha sağlıklı yoksa sünger yataklar mı bir fikri olan kullanan var mı??
Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. ben de tecrübeli değilim ama çok araştırdım, bebekler için sağlıklı olan sünger yatakmış, ortopedik ya da yaylı yataklar kesinlikle tavsiye edilmiyor. işbir yataktan baby bed kullananlar memnun ama fiyatı diğer yataklara göre biraz pahalı. bir de sağlıklı mıdır bilemiyorum ama nette oyun parkı bakarken baby jem marka oyun parkı yatağı gördüm, poliüretan sünger yazıyordu, fiyatı diğerine göre çok uygun ancak dediğim gibi sağlıklı olup olmadığını henüz araştırmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?