Doğuma Hazırlık park yatak alıcam hangi marka en iyisi?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Bende stadıum oyun parkı kullanıyorum. Bazı arkadaşlar çocuğu park yataktan almak zor oluyor falan yazmış ama benim böyle bir sornum hiç olmadı açıkcası. Dönenceler gerçekten işe yarıyor uyumak istemediği zamanlarda uyutmama çok yardımcı oluyor. Müzik kutusundaki müzikleride çok seviyor bende tavsiye ederim. çocuklar için güzel bir araç

peki sallanıyor mu? sallanırken ses fln çıkarıyor mu acaba?

Ben de Kraft Disney in park yatagini aldim cook hosuma gitti muzik kutulu bu da ama donencesi yok almali mi ki :S [/B]

ben bu ürünü 6 aydır kullanıyorum ve inanılmaz memnunum. titreşimi, dönencesi, melodileri, hafif sallanabilmesi, alttaki rafları, kumaşı, katlanıp küçücük olması, her şey düşünülmüş, çok memnunum...

Massimo Ricco S704 Perlina Oyun Parkı Beşik
Bu markayı kullanıp yorum yapabilecek arkadaşlar var mı?

Ilk aylarda yanımızda yatırmak için uygun bi park yatak aldım bende. Ayrıyeten bebek odası var zaten.
http://www.hepsiburada.com/liste/el...7045&SKU=AILEBYPIEELELE-LAC&propertyname=Renk
pierre cardin elele ,149tlye aldım. kampanya vardı, ürünü daha yeni kurduk ve gördük ki cok kaliteliymiş. Kumaşı vs bu fiyattaki diğer park yataklardan farklı. Titreşimli, müzikli ve ışıklı. İnş kullandığımız zaman da memnun kalırız

Mrb bende elele park yatak almayı düşünüyorum memnun musunuz kullanımından özellikle de kumaşından falan?cvp yazarsanız memnun olurun

Mrb bende elele park yatak almayı düşünüyorum memnun musunuz kullanımından özellikle de kumaşından falan?cvp yazarsanız memnun olurun
merhaba, oğlum suanda 2,5 aylık ve park yatagımızı seve seve kullanıyoruz :)
kuması musamba gibi degil, kalın ve kaliteli. alt acma yeri var mesela çok kullanıslı. yalnız titresimi biraz sesli geldi bana gerci onu da pek kullanmıyorum. sonuc olarak memnunum. suanda hepsiburada da kampanya varmıs düsünürseniz bir bakın derim birde hepsiburada da begenmediğiniz zaman iade var. ücretsiz iade edebiliyorsunuz, sorun olmuyor.
http://www.hepsiburada.com/liste/el...7045&SKU=AILEBYPIELELE826-L&propertyname=Renk

Merhaba,
Geçen hafta siparişini verdiğimiz yatağımız geldi. Joia Illusion Park Yatak aldık. Daha önceden beğendiğim bir yataktı zaten indirimede girmişti şansa hemen aldık.
Kesinlikle tavsiye edebileceğim bir yatak gerçi kullanıma geçmediğimiz için çok tecrübeli değilim ama kalitesi çok hoşumuza gitti. Bir kere çok sağlam ve özellikle kenarlarının adi plasik olmaması hoşuma gitti. Çoğu park yatakta naylon gibi kumaş oluyor bebeğin ısırıklarını hesaba katarsak çok sakıncalı olduğunu düşünüyorum. Bu yatakta tamamen kumaş kaplama vardı. En önemli tercih sebebim bu. Tavsiye ederim yani. Yalnız bende nasıl bir sünger alamamız gerektiği konusunda yardım isteyeceğim. Yaylı yataklar mı daha sağlıklı yoksa sünger yataklar mı bir fikri olan kullanan var mı??

Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. ben de tecrübeli değilim ama çok araştırdım, bebekler için sağlıklı olan sünger yatakmış, ortopedik ya da yaylı yataklar kesinlikle tavsiye edilmiyor. işbir yataktan baby bed kullananlar memnun ama fiyatı diğer yataklara göre biraz pahalı. bir de sağlıklı mıdır bilemiyorum ama nette oyun parkı bakarken baby jem marka oyun parkı yatağı gördüm, poliüretan sünger yazıyordu, fiyatı diğerine göre çok uygun ancak dediğim gibi sağlıklı olup olmadığını henüz araştırmadım.

Mantıken bana da sünger daha sağlıklıymış gibi geliyordu zaten. Yaylı yataklar sert olur bebeğin ağırlığı ne ki onda rahat etsin diye düşünüyordum. Mağazadan gidip görmek en iyisi herhalde. Çünkü internetteki sünger yataklar aldatıcı olabiliyor aşırı ince bazıları görmeden güvenemeyeceğim.
Teşekkürler cevap için. Baby Jem markasına da bakacağım mutlaka :)

ben de park yatak konusunda kararsız kaldım graco yada kraft almayı düşünüyorum daha gidip bakmadım ama kraft calipsoyla kraft stadium modeli arasındaki fark ne?

Kraftin güzel kaliteli ilk bebeğim de başka bi marka almıştık güzel çıkmadı baybmoll du zannedersem yanlışta yazmış olabilirim ama Kraft güzel kumaşı haşıŕtı yapmıyo sallamasi daha rahat alt değiştirme yeri gayet kullanışlı park yataklarda 2 aya kadar bebeği ordada yatirabilirsin gündüz ben seviyorum yani

Park yatakta 2 yaşından sonra yatmıyor çocuklar deniliyor doğru mu bu?

Bizde Joie almak istedik fakat fiyatı çok yüksek. Yaklaşık 900 lira. Kumaş kalitesi bariz belli. Daha uygun birşeyler bakıcaz artık.

Kızımı park yatakla büyüttüm Kraft bizimki 3 yaşından fazla yattı işi bitti kaldırdık bazanin altına nasip olursa inşallah yine cikaricagiz biz park yatağın kendi yatağını kullandık sünger yatak hiçbir problemde yaşamadık

merhabalar
benim doğumuma daha var kısmetse inş.
bende park yatak araştırmasına girdim fakat bu aralar fiyatlar çok uçuklar
hangi boyda hangi modele bakmalıyım çok kararsız kaldım
evde birde pug cinsi köpeğim var file olan kısımları yırtmasından çekiniyorum açıkcası
kraft alsam hangi modeli graco alsam hangi modeli

valla bende park yatak almayı düşünüyorum. Ancak bayağı bir marka araştırdım genelde kumaşları hep naylon ve üretim yeri Çin. İnsanı düşündürüyor bu tarz şeyler. Hala karar verebilmiş değilim. Şöyle yumuşacık kumaşı olan bir park yatak yok mu yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…