Doğuma Hazırlık park yatak alıcam hangi marka en iyisi?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
park yataklar sallanmıyormus. peki park yatak kullananlar cocugu nasıl uyutuyor?
İlk cocugum olduğu için hic bir fikrim yok, sanki bana illa sallanıyorlarmıs gibi geliyor uyutmak iicin...

Park yatakların çoğu sallanıyor benim aldığım da sallanıyor altında bir aparat var istersen sabitliyorsun istersen sallanma pozisyonuna getiriyorsun.

chicco ve graco park yatakları sallanmıyor.ve duyduğuma göre titreşimleride bir işe yaramıyormuş. yani sallama konusunda faydasızmış.. diğer markalar sallanıyor... graco ve chicco çok güzel gerçekten kaliteli diğerlerine göre ama sallanmadığı için kötü..kullanışsız bence

kraft almayı düşünüyoruz biz
mağazadaki diğer park yataklara bakınca daha sağlam geldi açıkçası
sallanma özelliği ayrıca titreşimi falan da var

Son düzenleme:

Bende bu modeli düşünüyorum. Içim rahatladı kullanan birini duyunca. Diğerleri poset gibi geldi bana çok kalitesizler. Biraz daha para verip güzelini almak daha mantıklı. 200 lira civarı düşünenlere de hauck öneriyorum. O da güzel. Sadece özelliği yok çok. Sağlıklı olsun da müzik kutusu olmayıversin diyenlere öneririm.

Chicco nun sallanma özelliği yok bu arada. Ama siz de benim gibi çocuğu langur lungur sallayarak uyutmayı düşünmeyenlerdenseniz sorun olmaz bence. Içindeki ara kat hafifçe sallanıyor bu yeterli bana.

bende sallamayı dusunmuyorum ama, soz konusu bebek olunca ilerde ne olacağını bilemiyorsunuz.
Kraft ın fiyatı hem uygun hemde sağlam, bide sallanıyormus madem bende kraft alıcam...

Ben de Kraftın park yatağını almayı düşünüyorum. Kaliteli ve diğerlerine göre daha sağlam görünüyor,fiyatı da öyle çok uçuk değil normal. Yalnız merak ettiğim park yatakların katlanıp çanta gibi taşınabilme özelliği var ama içindeki yatak nasıl katlanıcak?

yeni aalanlar var mı bu aralarda ?

selam ben 5 ay önce aldım. Sunny baby fakat hiç memnun değilim. sallanırken gıcırdıyor. bide müzik kutusuna titreşimine takılma. zaten titreşim okadar azki bir işe yaramadı benim kızda.

selam ben 5 ay önce aldım. Sunny baby fakat hiç memnun değilim. sallanırken gıcırdıyor. bide müzik kutusuna titreşimine takılma. zaten titreşim okadar azki bir işe yaramadı benim kızda.

ayyy bende sunny baby aldımmmm (( vallaaa üzüldüm fiyatı uygun geldi diye aldım 150 tl canım sıkıldııııı şimdi

merhaba

ben park yatakların çoğunu araştırdım.hem ekonomik hemde sağlıklı olması öncelikli kriterlerimden..ayrıca almadan önce bebek odası kapı girişinide ölçerseniz hangi boyutun size daha kullanışlı olduğunu daha iyi seçebilirsiniz.
bundan bir kaç hafta önce kraft ın modelleri üzerinde yoğunlaşmıştım.tabi aynı zamanda üretimi vs..gibi detaylarıyla..hemen hemen tüm markalar bir şekilde çinde ya monte oluyor yada üretiliyor.bu bir kaçınılmaz gibi ..tabi bütçeniz için kısıtlama yoksa o zaman çin olmayan üretimlere daha kolay ulaşabilrsiniz.
bu yatakların üretimi değilde sağlık koşullarına uygun sertifikaları bence daha önemli..arkadaşlar CE diye bir sertifkasyon var ve avrupada satışlar için çok önemli eğer bu sertifikaya sahip olan ürünlere ulaşabilrseniz çok düşünmeden alın derim.
ben kraftın net sitesinde bu sertifikalara yer verilmediğini görünce krafttan vazgeçtim.baby2go diye bir marka var ve sitesini incelerseniz CE ye sahip olduğunuda görürsünüz.ayrıca fiyatlarda gayet makul.
ben Baby 2 Go 8407 Oyun Parkı 2013 modelini aldım..internetten yaptığım araştırmalar sonucunda güvenilir bir sitede normal fiyatının altında bir fiyatla hemde. yatak geldi kurduk şimdilik gayet tatmin edici..ıvır zıvır bütün özellikleride mevcut ama benim için açıkçası bu özellikler çok önemli değil (deneyimli annelerden aldığım bilgiler doğrultusunda tabii).
şimdi ufaklığın dünyaya gelip kullanmasını bekliyoruz bakalım asıl memnuniyet o zaman başlıyacak..

ayrıca içine yatak alacaksanız VİSCOTONE tarzı park yatak alın derim..visco yataklar ilk aylar için önerilmiyor.viscotone yatakların özelliği bir tarafının pamuklu bir tarafının visco olmasından kaynaklanıyor.ilk aylarda pamuklu sonra ise visco tarafını kullanmak avantajlı geldi bana..fiyat ve marka olarakta internette bir araştırma yaparsanız çok paralarda vermemiş olursunuz..

kolay gelsin...

merhaba,

baby 2 go markasının ce belgeli park yatağını ben bulamadım.araştırdım ama bulamadım.
yardımcı olur musunuz nereden bulunabilir bu belge?

Eklentiler

• $3429.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 375
Selam arkadaşlar, fikir vermek istedim.

Papetto park yatak siparişi verdim dün ve bugün geldi az önce de kurduk .

Burdan yatağıyla birlikte 260 liraya aldım .

PAPETTO OP08 76X120 BEŞİK OYUN PARKI +YATAK GittiGidiyor'da 89873642

Kurması zordu.Ama ürün çook güzel . 76X120 boyutlarında bizimki çok büyük geldi gözüme ama ürünün kumaş kalitesi ve aparatları çok güzel.. umarım bebeğim de sever ve uzun süre kullanır. Alacak olanlara tavsiye ederim .

park yatak konusunda ce sertifikasyonu yok...bu konuyla ılgılı bırcok urune baktım...en sonra kraft ıle diğerleri gibi asyada değil de avrupada uretımı ve pazarlaması olan gracoyla gorustum...boyle bır sertıfıkasyon mevcut degıl dedıler...
viscotone tarzı yataklar da vısco yatakların kullanımına uygun olmadıgından ılk aylardakı pamuklu yatak kullanımı sonrası kullanım ıcın uygun degıldır...

gracoyu kullanan arkadaslardan kullanımla ılgılı ıkırlerını almak sıtıyorum...

arkadaşım bizde kraftın stadıum oyun parkını kullandık. alt katı oyun parkı koy içine bütün gün oynasın

üst katında da yatağı ve bez değiştirme alanı var. bende arkadaşlarımın tavsiyesiyle kraft aldım çok memmun kaldık.
dönenceler bence işe yarıyor çünkü uyumak istemediği zamanlarda dönenceleri devreye sokuyoruz onlara bakarak uykuya dalıyor.
alt açmadan kastın bez değiştirme alanıysa ben kullanıyorum ve işime yarıyor.

almak istersen kraftın oyun parklarını öneririm geçrkten kaliteli ürün...

ben de Pierre cardin in narin beşiğini beğendim. var mı acaba kullanan memnun kalan? hala araştırma aşamasındayım gerçi. titreşim pek kafama uymuyor gibi. öyle müzikli fln olması illa ki önemli mi acaba?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…