Doğuma Hazırlık park yatak ebatları hangisi olmalı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

bluehouse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2011
36
1
36
Ankara
merhabalar...
baby life dan 60-120 cm park yatak aldık,kapılardan kolay gecsin diye düşündk.ama simdi daha geniş olanlarıyla degiştirsemmı diye düşünüyorm.daha bebegimiz dogmadı ve park yatak paketınde aldıgımız gibi duruyor.daha büyüdüğünde sıgmazmı bebek diye düşünüyorz.yardımcı olurmusnz ?sizce hangi ebet daha kullanıslı olur?

canım bende aynı şeyi düşünüp eni 60 cm olanlardan almıştım, odalar arası rahatça gezdiriyordum ama kızım şimdi 5,5 aylık ve kesinlikle orda uyuyamıyor çünkü uyurken sürekli dönüyor ve dar geliyor kenara çarpınca uyanıyor mecburen gündüzleri yerde minderde geceleride yanımda yatırıyorum. bence 70 cm olanlarla değiştir daha açmamışsın madem.

canım kesinlikle 70 lik olanları tavsiye etmiyorum ilk bebeğimde nasılsa oda almıycam çocuğum rahat yatsın diye 70 lik olandan aldık kesinlikle çok hantal sallanması bile farkediyo kapılardan geçmiyo bizde çocuk rahat yatsın die geniş istedik ama sonra ona bile sığamadı ondada filelerine dayanıp uyandı biz çok pişman aldık yani gerek yok o kadar büyüğüne şimdi allah kısmet ederse 1 ay sonra ikinci bebeğim olucak ona 60 lık olanından aldım hem daha kibar hem daha pratik taşıması kolay sallanması daha rahat bence değiştirme
cnm ama tabii yinede sen bilirsin hayırlı doğumlar diliyorum...

Ben 70cm lik kullanıyorum çok memnunum.Oğlum 16 aylık döne döne uyuyor kapılardan geçme meselesinde ise zaten pratik hemen kapatıp tekrar açabilirsiniz

Piyasadaki en geniş ebatlı park yatak hangisi arkadaşlar ,bilen var mı ???

Bizde çok araştırmıştık. Kesinlikle 60cm almam,çok dar diyordum. Ablama sordum enini ne alırsan al bebek yine dönüyor ve kenara dayanıyor. Eğer uzun süre kullanacaksan boyunu uzun al demişti. O yüzden bizde Mother care den 60*120 aldık henüz açmadık bizde.

Yeni doğmuş bir bebeğe oda yapmak bize mantıklı gelmedi. Çevremizden de gördük bebek zaten o odayı kullanamıyor. Sürekli annenin yanında olduğundan. Benim yeğenime oda yapmadılar mesela, 2 yaşında elinde çilek mobilyanın arabalı yatak gazetelriyle dolaşmaya başladı. bana bunu alın diye. Çok mantıklı geldi banada. Şimdi oda yapmayacağımız için uzun yatak aldık. İlerde oğlumun istediği oda takımını alacağız inş...

evet park yataklar çok pratik yataklar ama onu toplamak için kaç parçasının içinden çıkarıldığını bir gözden geçirin isterseniz yeni annesiniz uykusuzsunuz hiç bişeye takatiniz yok onu katlamaya zaten takatiniz olmaz! ve sinir bozucu bile olmaya başlıyo ayrıca arkadaşında dediği gibi park yatakta enin gerçekten önemi yok yani en azından bence öyle:)

canım ilk bebegın kac aya kadr yattı 70 lıkde?galıba cocuga görede degısıyo kullanımı.bazı arkadslar 16 aya kadr kullanmıslar park yatagı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…