- 20 Temmuz 2012
- 34
- 24
- 88
- Konu Sahibi mercimek392
-
Vaay canınaaa, baktımda şimdi neden bu kadar pahalı acaba
Yani ben anlamadığım için soruyorum, artısı nedir bunun? Mesela ikeadan tahta beşikde alınabilir aynı fiyata değil mi..Ben aldığımda indirimliydi, 269 lira civarıydı. Şimdi siz söyleyince baktım artmış fiyatı. Bir çok model de bundan ucuz değil ama zaten.
Yani ben anlamadığım için soruyorum, artısı nedir bunun? Mesela ikeadan tahta beşikde alınabilir aynı fiyata değil mi..
Birde kıytırık naylon ondan pahalı dedim:)
görünümden çok rahatlığı önemli aslında, anladım açıkladığın için teşekkür ediyorumYalnız park yatak dediğiniz olayın malzemeleri zaten hep benzerdir. O zaman bence öncelikle o görünümde bir şey mi yoksa alışılagelmiş mobilya tipini mi tercih edeceğimizi düşünmeliyiz. Bu çok kaliteli muadilleri içinde kurulumu çok kolay, hiç sallanmıyor bebek kıpırdasa bile rahatsız olup uyanmaz, hafif ve kompakt. Biz bu tip özelliklere dikkat ettik. Bu ilk 8 ay yanımızda yatması için. Bebek odası da kurduk. Sonrasında seyahatlerimizde kullanmayı planlıyoruz. Ikea dan da alınabilir pekala ama hem kompakt olmayan hem de bir süre sonra yeiden yatak almayı gerektirecek klasik beşikler size. Normal beşik tercihimizi de büyüyenden yana kullandık zaten bu sebeple.
Canim kurmadim ama alırken mağazada almadan kurdurdum. Bende tedirgindim özellikle fiyati diğerlerine göre daha az olunca...kumaşı diğerleriyle aynı bence, yüksekliği de standart.. üst kat yüksekliği diğerleriyle aynı gibi duruyordu..sağlam baya, öyle uçacakmış gibi diil.. sallama aparatı diye bişi var ama onu pek anlamadım...lastik gibi.. besik olarak da kurdurdum salladı felan gayet iyi görünüyordu. ..benim içime çok sindi canım, istersen sen de mağazada kurdurt, alabilmek için görmem lazım dersin...ben ole diyince açtılar. .açmasalardi ben de almayacaktim. ..Ben oda takımı alacağım ama ilk 6 ay için odamıza park yatak aldım. Markası Baby max bedside. Kraftın markasıymış..Diğerlerinden farkı, yan tarafının üst yatağa kadar açılabilir olması...yani yatağınıza yapıştırıp yanyana yatabiliyorsunuz yavrucukla :) bu benim için çok öenmliydi, çünkü annemde beni büyütürken elele tutuşup uyurmuşuz..daha doğrusu ben parmağını tutar uyurmuşum, şimdi sıra kızımla ben de :) diğerlerinden eksiği dönencesi olabilir..onu da ayrıca almak istiyordum zaten..tireşim, müzik kutusu, alt değiştirme aparatı, beşik olma özelliği, yanda oyun oynarken girip çıkması için fermuarı...yani tüm özellikleri var, fiyatı da diğerlerinde göre uygun...chicco nun benzer bir ürünü var, bedside olarak kullanılabilecek, onun da boyutları çok küçük, fiyatı 3-4 katı...tabi daha kullanmadım ama en işlevlisi gibi geldi bana, inşallah yümü kara çıkarmaz :)
merhaba oezzy arkadaşım. bende ne zamandır babymax bedside park yatağını alsammı acaba diye düşünüyorum. eğer yatağı kurduysan sana bir kaç soru sorabilir miyim? ben yatağı hiç dükkanlarda yakından göremedim de.
anne yanı olması benim için de çok önemli. yatağımın yüksekliği 60 cm. acaba park yatakğın üst kademesine bebeği yatırdığımızda aynı hizaya gelecek midir sence.
birde kumaşı nasıl. adi bir şey gibi mi yoksa kaliteli mi
sence sağlamlığı nasıl. sankü püf diyince uçacakmış gibi duruyor resimlerde
sallama aparatı işe yarar birşeymidirsence.
teşekkür ederim.
bu model gorunce bnmde park yatak hakkındaki fikrim değişti cnm hangi siteden aldın?Babyhope marka kullaniyorum ben kizim alti aylik suan ust kademede yatiyor ve gayet iyi hem hafif hem sağlam bir bakin derim
Ben oturdugum yerde bi magazadan aldim canim ama babyhopeun kendi sitesine bakabilirsiniz cok uygun fityatida tavsiye ederim cok memnunuz bende bebisimdebu model gorunce bnmde park yatak hakkındaki fikrim değişti cnm hangi siteden aldın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?