Doğuma Hazırlık park yatak hangi marka??

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Cnm biz şimdilik portatif bir beşik aldik her odaya kolayca tasiyabilecegimiz bir model park yataklar genelde kurulan odadan diger bir odaya gecmesi sıkıntı kapidan çıkmıyor eğer yinede park yatak almak istiyorsanız eni çok geniş olmasın biz ilk aylar bebisi kendi odasinda yalniz birakamayacagimiz için ayrıca küçük aldik kendi başına birakacagimiz aya gelince de bebek odasi alacaz

arkadaşlar bende park yatak aldım graco nun gerçekten çok kaliteli ve güzel bir ürün. 1-2 yaşına kadar kullanmayı düşünüyorum. yalnız benim bir türlü karar veremediğim içine ne tür bir yatak koyacaksıız? viskolar var pamuklar var. birde işbir yatak ta ve viskotone mağazalrında yaysız yataklar vardı(fiyatları 250-300 civarında) . bzı sitelerde sert 30-36 dls sünger olmalı diye birşeyler okudum. park yatak için satılanlar ise genelde 5 cm oluyor. nasışl birşey alsam acaba

Bu konu benim de gündemimde...ben viskoya karar verdim..yün ve pamuk yatak yumuşak olacağı için önermemişler..okuduklarımdan çıkardıklarıma göre..diğer taraftan da insan düşünmeden edemiyor, sünger pamuktan nasıl daha sağlıklı olur...yavrucakların omurgasının şekil alacağı ilk aylarda doğru yatağı seçmek bizim için çok önemli..

bu yatağın açılabilen tarafı istendiğinde yukarı çıkıyormu kapanabiliyor mu ?

merhaba şimdi senin aldığın park yatağı inceledim ve çok hoşuma gitti yanının açılması haftasonu ben de bayağı bir baktım ama çok kararsız kaldım en son o kadar bıktım ki tahta beşik mi alsam dedim , soracağım ise bebek hareketlenip de kenar kısımlara değmeye başlayınca naylona değmiş olmayacak mı , bu sağlıklı mıdır acaba ? oof o kadar düşünecek şey var ki bazen keşke birileri al bak en iyileri bunlar aldım kullan desin istiyorum

benimde kafam çok karışık bu konuda ,kendimi düşünüyorum pamuk yün yataklarda pek rahat edemem ama küçücük bebeğin yumuşak bi yatak araması normal,baştan pamuklu yatak sonra hazır yataklara mı geçsek :) zor karar

canım genel olarak herkes park yatak diyor...hepsinin kaplaması bu şekilde..olmaz heralde birşey..bebişlerin de dış ortama alışması için gerekli belki de..hatırlıyorum hazır bezler öncesi naylon bezler vardı...biz onlarla büyümüşüz, şükürki sağlamız.. :)

uzun bir aaraştırma sonucu park yataklar içinde bize en mantıklısı kraft ın calipso markası bize en mantıklısı bu geldi ölüçüsü 70*120

uzun bir aaraştırma sonucu park yataklar içinde bize en mantıklısı kraft ın calipso markası bize en mantıklısı bu geldi ölüçüsü 70*120

biz de dün e bebekteki yüzde 28 indirimi kaçırmadık ve kraft calipso aldık bi an önce gelse de kursak , yalnız içine nasıl bir yatak almalı sizce ona karar veremedik, bize önerdikleri yine kraftın pamuk yatağı ama incecik şilte gibi bişey sağlıklı olur mu dersiniz?

bu arada babymall de de kraft 12 şubattta indirime giriyo %30 ankarada olanlar yerinde incelerse internet sitesindekinden daha fazla ürün var

bizde sonunda park yatağımıza karar verdik
bebekgiller.com sitesinde indirimli buldum ordan almayı düşünüyorum

KILZAR PAMUK VE YUMUŞAK YATAK ÖNERİLMİYOR SÜNGER ALDK BİZDE

Bendde prego yummy aldm

Eklentiler

• 97279259177288712036.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 403
KILZAR PAMUK VE YUMUŞAK YATAK ÖNERİLMİYOR SÜNGER ALDK BİZDE
Canim keske besiginizin olculerinde yayli ortopedik bir yatak alsaydiniz cunku bebek 5 aylik olduktan sonra o sunger çöküyor cukur oluyor ve bebek kambur gibi yatiyor..ben attim o visco sungeri ve yayli ortopedik bi yatak aldim sert ustelik yazlik kislik taraflarida var uc aydir kullaniyorum ve cok memnunum tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…