- Konu Sahibi mercimek392
-
Cnm biz şimdilik portatif bir beşik aldik her odaya kolayca tasiyabilecegimiz bir model park yataklar genelde kurulan odadan diger bir odaya gecmesi sıkıntı kapidan çıkmıyor eğer yinede park yatak almak istiyorsanız eni çok geniş olmasın biz ilk aylar bebisi kendi odasinda yalniz birakamayacagimiz için ayrıca küçük aldik kendi başına birakacagimiz aya gelince de bebek odasi alacazoda takımı almak istemiyoruz.bu yüzden en azından 3 yaşına kadar kullanabileceğimiz 3 kademli park yatak istiyoruz ama o kadar çok çeşit var ki araştırdıkça daha çok aklı karışıyor insanın..tecrübeli olanlar yardım ederlerse çok sevinirim.. hangi markanın hangi modeli daha kullanışlı dayanıklı olur?
Bu konu benim de gündemimde...ben viskoya karar verdim..yün ve pamuk yatak yumuşak olacağı için önermemişler..okuduklarımdan çıkardıklarıma göre..diğer taraftan da insan düşünmeden edemiyor, sünger pamuktan nasıl daha sağlıklı olur...yavrucakların omurgasının şekil alacağı ilk aylarda doğru yatağı seçmek bizim için çok önemli..arkadaşlar bende park yatak aldım graco nun gerçekten çok kaliteli ve güzel bir ürün. 1-2 yaşına kadar kullanmayı düşünüyorum. yalnız benim bir türlü karar veremediğim içine ne tür bir yatak koyacaksıız? viskolar var pamuklar var. birde işbir yatak ta ve viskotone mağazalrında yaysız yataklar vardı(fiyatları 250-300 civarında) . bzı sitelerde sert 30-36 dls sünger olmalı diye birşeyler okudum. park yatak için satılanlar ise genelde 5 cm oluyor. nasışl birşey alsam acaba
Ben oda takımı alacağım ama ilk 6 ay için odamıza park yatak aldım. Markası Baby max bedside. Kraftın markasıymış..Diğerlerinden farkı, yan tarafının üst yatağa kadar açılabilir olması...yani yatağınıza yapıştırıp yanyana yatabiliyorsunuz yavrucukla :) bu benim için çok öenmliydi, çünkü annemde beni büyütürken elele tutuşup uyurmuşuz..daha doğrusu ben parmağını tutar uyurmuşum, şimdi sıra kızımla ben de :) diğerlerinden eksiği dönencesi olabilir..onu da ayrıca almak istiyordum zaten..tireşim, müzik kutusu, alt değiştirme aparatı, beşik olma özelliği, yanda oyun oynarken girip çıkması için fermuarı...yani tüm özellikleri var, fiyatı da diğerlerinde göre uygun...chicco nun benzer bir ürünü var, bedside olarak kullanılabilecek, onun da boyutları çok küçük, fiyatı 3-4 katı...tabi daha kullanmadım ama en işlevlisi gibi geldi bana, inşallah yümü kara çıkarmaz :)
Bu konu benim de gündemimde...ben viskoya karar verdim..yün ve pamuk yatak yumuşak olacağı için önermemişler..okuduklarımdan çıkardıklarıma göre..diğer taraftan da insan düşünmeden edemiyor, sünger pamuktan nasıl daha sağlıklı olur...yavrucakların omurgasının şekil alacağı ilk aylarda doğru yatağı seçmek bizim için çok önemli..
benimde kafam çok karışık bu konuda ,kendimi düşünüyorum pamuk yün yataklarda pek rahat edemem ama küçücük bebeğin yumuşak bi yatak araması normal,baştan pamuklu yatak sonra hazır yataklara mı geçsek :) zor kararBu konu benim de gündemimde...ben viskoya karar verdim..yün ve pamuk yatak yumuşak olacağı için önermemişler..okuduklarımdan çıkardıklarıma göre..diğer taraftan da insan düşünmeden edemiyor, sünger pamuktan nasıl daha sağlıklı olur...yavrucakların omurgasının şekil alacağı ilk aylarda doğru yatağı seçmek bizim için çok önemli..
bu yatağın açılabilen tarafı istendiğinde yukarı çıkıyormu kapanabiliyor mu ?
merhaba şimdi senin aldığın park yatağı inceledim ve çok hoşuma gitti yanının açılması haftasonu ben de bayağı bir baktım ama çok kararsız kaldım en son o kadar bıktım ki tahta beşik mi alsam dedim , soracağım ise bebek hareketlenip de kenar kısımlara değmeye başlayınca naylona değmiş olmayacak mı , bu sağlıklı mıdır acaba ? oof o kadar düşünecek şey var ki bazen keşke birileri al bak en iyileri bunlar aldım kullan desin istiyorum
teşekkür edrim ,hoşuma gitti bu yat,fiyatıda çok uygunevet canım, sen istersen indiriyorsun yan tarafını..
uzun bir aaraştırma sonucu park yataklar içinde bize en mantıklısı kraft ın calipso markası bize en mantıklısı bu geldi ölüçüsü 70*120oda takımı almak istemiyoruz.bu yüzden en azından 3 yaşına kadar kullanabileceğimiz 3 kademli park yatak istiyoruz ama o kadar çok çeşit var ki araştırdıkça daha çok aklı karışıyor insanın..tecrübeli olanlar yardım ederlerse çok sevinirim.. hangi markanın hangi modeli daha kullanışlı dayanıklı olur?
uzun bir aaraştırma sonucu park yataklar içinde bize en mantıklısı kraft ın calipso markası bize en mantıklısı bu geldi ölüçüsü 70*120
Arkadaşım bu yatağın kumaşı nasıl acaba çok ses çıkarıyor mu?Ben oturdugum yerde bi magazadan aldim canim ama babyhopeun kendi sitesine bakabilirsiniz cok uygun fityatida tavsiye ederim cok memnunuz bende bebisimde
Cok fazla bi ses cikarmiyor canim benim kizim o sese alisti hemen uyuyor bebegi rahatsız edecek derecede bir ses yapmiyorArkadaşım bu yatağın kumaşı nasıl acaba çok ses çıkarıyor mu?
arkadaşlar bende park yatak aldım graco nun gerçekten çok kaliteli ve güzel bir ürün. 1-2 yaşına kadar kullanmayı düşünüyorum. yalnız benim bir türlü karar veremediğim içine ne tür bir yatak koyacaksıız? viskolar var pamuklar var. birde işbir yatak ta ve viskotone mağazalrında yaysız yataklar vardı(fiyatları 250-300 civarında) . bzı sitelerde sert 30-36 dls sünger olmalı diye birşeyler okudum. park yatak için satılanlar ise genelde 5 cm oluyor. nasışl birşey alsam acaba
Bu konu benim de gündemimde...ben viskoya karar verdim..yün ve pamuk yatak yumuşak olacağı için önermemişler..okuduklarımdan çıkardıklarıma göre..diğer taraftan da insan düşünmeden edemiyor, sünger pamuktan nasıl daha sağlıklı olur...yavrucakların omurgasının şekil alacağı ilk aylarda doğru yatağı seçmek bizim için çok önemli..
biz de dün e bebekteki yüzde 28 indirimi kaçırmadık ve kraft calipso aldık bi an önce gelse de kursak , yalnız içine nasıl bir yatak almalı sizce ona karar veremedik, bize önerdikleri yine kraftın pamuk yatağı ama incecik şilte gibi bişey sağlıklı olur mu dersiniz?
KILZAR PAMUK VE YUMUŞAK YATAK ÖNERİLMİYOR SÜNGER ALDK BİZDE
Canim keske besiginizin olculerinde yayli ortopedik bir yatak alsaydiniz cunku bebek 5 aylik olduktan sonra o sunger çöküyor cukur oluyor ve bebek kambur gibi yatiyor..ben attim o visco sungeri ve yayli ortopedik bi yatak aldim sert ustelik yazlik kislik taraflarida var uc aydir kullaniyorum ve cok memnunum tavsiye ederimKILZAR PAMUK VE YUMUŞAK YATAK ÖNERİLMİYOR SÜNGER ALDK BİZDE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?