Doğuma Hazırlık park yatak hangi marka??

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
KILZAR PAMUK VE YUMUŞAK YATAK ÖNERİLMİYOR SÜNGER ALDK BİZDE
Canim keske besiginizin olculerinde yayli ortopedik bir yatak alsaydiniz cunku bebek 5 aylik olduktan sonra o sunger cokuyor cukur oluyor ve bebek kambur gibi yatiyor..ben attim o visco sungeri ve yayli ort

cnm yanında hedie gibi bişiydi özellikle almadım kalıcı bişi alırım bende inş ortapedik yaşına varmadan memelekete tayine gidiecz inş geçiçi aldım oda yapmayı planlıyorum

Merhaba sanirim yatağınizi kullanmissinizdir memnun kaldınız mi

Merhaba sanirim yatağınizi kullanmissinizdir memnun kaldınız mi
Merhaba Herkese!

Ben de ilk 6-7 ay Chicco Next To Me kullandım. Doğumdan üç gün evvel hediye gelmişti. Daha sonra da Nuna Sena kullandık. Chicco Next To Me yi çok öneririm. Çok harika bir yatak gerçekten. Kızıma kardeş düşünüyorum onda da aynı ürünleri severek kullanmaya devam edeceğim. Kızım 20 ayını bitirdi. Artık Nuna ya sığmıyor. Kendi odasındaki yatagına geçmeden evvel şu aşamada birlikte uyuyoruz, 2 ay evvel sütten kesince yanıma almam gerekti.

Bu arada park yatagın kendisi ile gelen mat lar yenidoganlar için çok uygundur. Visco veya sünger kullanılmaz. Çünki amaç bebeğin yüzünün gömülmemesidir. Ben hala kızımda sert bu matları kullanıyorum hem omurga gelişimi hem de ani bebek ölümü açısından bu konuya çok dikkat etmelisiniz. Asla ama asla yastık kullanmamalısınız.

merhabaalar bende ıstıyorum bundan bende ızmırdehım ama barıs bebenın sıtesıne baktım yok orada. bırde bende merak edıyorum en ust kademesı yerden kac cm uzaklıkta.benım yatagım yuksekte olur mu onu bılmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…