Doğuma Hazırlık park yatak mı? mobilya beşik mi?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ben ikisini de kullandım park yatak bebiş büyüdükçe dağılıyor uzun ömürlü olmaz sana tavsiyem kesinlikle büyüyen beşik

aynen bende kiracıyım ve taşıma işi problemli olur muhtemelen.
evet canım hamileim 33. haftamızı bitiriyoruz yarın.
kızım gelecek inşallah.
ben henüz almadım beşiğini cadı kaynanam yüzünden.

mobilyanın da o derdi oluyo çok tehlikeli bence kafasını vurması inmek isterken düşmesi allah göstermesin.park yatak yüksek olmadığı için düşsede acımaz fazla yandaki fermuarıda açınca uyanınca kandi çıkabilir. alırken bakarsın zaten ses çıkartıyomu dye.

amin canım.tatlım yapman gerekenler belli agır kaldırma kendini fazla yorma ondan sonrasıda allaha kalmış bişey eger erken bile dogsalar dua etde saglıklı dogsunlar.bende öyleyim canım kızımı bi görim usg de herşeyi unutuyorum agzım yırtılacak sanıyorum gülmekten o hareket ettikce deli oluyorum onu kucagıma almak için annelik çok güzel bi duyguymuş teşekkür ederim rabbim bana bu duyguyu yaşattıgın için

ben ikisini de kullandım park yatak bebiş büyüdükçe dağılıyor uzun ömürlü olmaz sana tavsiyem kesinlikle büyüyen beşik

canım park yatagın daglma sebebi kalitesinden ben bi park yatak begenmiştim onuda foto olarak arkadaşıma gösterdim dedi sakın alma onların demirleri çok ince bebek büyüdügü zaman dagılıyo dedi oda kendi aldıgı beşigi tavsiye etti o beşigini görerek almıştı ve aldıgı yer akraba oldugu için yardımcı olmuş.gercekten bende yatak gelince anladımki demirleri falan baya kalın ve içide çok geniş

maşallah canım senin doğumunda yaklaşmış allah yardımcın olsun normal mi sezaryan mı. kaynan mı alcak beşiğini nye almadın hala?

aynen bende kiracıyım ve taşıma işi problemli olur muhtemelen.
evet canım hamileim 33. haftamızı bitiriyoruz yarın.
kızım gelecek inşallah.
ben henüz almadım beşiğini cadı kaynanam yüzünden.

canım allah bagişlasın kızı maşallaahh az kalmış seninde.
kaynanana neymiş o mu yatacakmış yatakdada aldırmıyo valla böyle şeylere karışanlar beni deli ediyo ben beşimi internetten sipariş vermiştim benim kargoda eşimin dükkanına gelir hep beşigi görenler demiş a erken degilmi beşik için bebek ölü falan dogar elinizde kalır sonra biri bzde beşik bebek dogduktan sonra alınır valla o gün aglaya aglaya canım çıktı onlara ne benim bebegimin eşyalarından onların yanında olaydım öldürürdüm onları

mobilya beşik kullanan olarak kesinlikle park yatak diyorum eğer eviniz kendinize ait değilse
taşındığınız zaman malesefki heryere sığdıramıyabiliyosunuz zaten kızımda çok az kullandı bende başkasına verdim kullansın diye

agır falan kaldırmıyorum doğru düzgün işde yapmyorum haftada 3 gn temizlik yaparken 1 düşürdüm koy verdim kendimi. evt allah anlımıza ne yazdıysa onu yaşarız inşallah salıklı olurlar emerler inşallah da ben emdirememekten kuveze alırlar dye korkuyorum allah büyüktür bakalım ne oluyo.gerçekten görünce onları herşyi unutu veriyon bir anda kendinden geçiyon allahıma şükürler olsun bu duyguyu yaşattığı için

maşallah canım senin doğumunda yaklaşmış allah yardımcın olsun normal mi sezaryan mı. kaynan mı alcak beşiğini nye almadın hala?
saol canım. evet o alacakmış. hatta geçenlerde diyodu beşiği alıcaz diye ama beni götürmücekmiş. eşim kızdı bizede haber verin kendi kendinize iş yapmayın diye. şimdi sanırım götürecek.

ya evet bende sinir oluyorum herkes ne karışırsa. birde benden habersiz alacaktı az daha. aslında senmi yatacan ne oluyo sana falan diyesi geliyor insanında neyse büyüğümdür diyip susuyorum.

benim almayı düşündüğüm de bu yatak. nasıııll...

Eklentiler

• $sb707eflatun.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 332
Son düzenleme:

kandi başına mı alacakmış siz görmeden ucuza falan mı almaya çalışıyo iyi kötü bişey ben bu kaynanaları anlamıyom ya kendi başlarına iş yapmayı çok seviyolar

güzelmiş canım ama görme imkanın varsa görerek ol bu sanırım kız için erkek için ne düşünüyorsun

gördüm canım civil magzasında aynı resimdeki gibi. evet bu kızım için oglumada mavisini almayı düşünüyorum nasıl olur sence

canım ablamlarda park yatak aldı oldukca kullanıslı bayagı da kullanırsınız hem de uygun tavsiye ederim allah analı babalı büyütsün uzun saglıklı ömürler bebişlere :124:

gördüm canım civil magzasında aynı resimdeki gibi. evet bu kızım için oglumada mavisini almayı düşünüyorum nasıl olur sence

bence çok güzel olur demirlerine falan bak mutlaka kalınmı ince mi diye bide salla beşigi bakalım varmı ses soluk iyice emin olduktan sonra al içine sinsin sonradan keşke deme canım sonucda bi kere alınıyo

canım ablamlarda park yatak aldı oldukca kullanıslı bayagı da kullanırsınız hem de uygun tavsiye ederim allah analı babalı büyütsün uzun saglıklı ömürler bebişlere :124:

saol canım allah sanada nasip etsin bu güzel duyguyu

bence çok güzel olur demirlerine falan bak mutlaka kalınmı ince mi diye bide salla beşigi bakalım varmı ses soluk iyice emin olduktan sonra al içine sinsin sonradan keşke deme canım sonucda bi kere alınıyo

tamam canım aklımda alırken bskıcam inşallah dogru söylüyon bir kere alıyon sonuçda oda iyi bişey olsun yani sen neler aldın yataktan başka pusetini falan aldın mı

tamam canım aklımda alırken bskıcam inşallah dogru söylüyon bir kere alıyon sonuçda oda iyi bişey olsun yani sen neler aldın yataktan başka pusetini falan aldın mı

canım bak bende bu var bunu bana ikiz bebekleri olan bi abla verdi hiç kullanmamış istermisin dedi bende aldım sende mi böyle bişey almak istiyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…