- 20 Temmuz 2011
- 763
- 19
- 318
arkadaşlar biri kız biri erkek ikizlerime hamileyim 21 haftadayız yavaş yavaş hazırlıklara başlayalım diyoruz alcamız çok şey var çünkü anca yetişiriz ama yatak konusunda karar veremedim birazda bütce kısıtlı ikiz olduğu için herşeyden çifter çifter almamız gerekiyo elimizden geldiği kadar herşeylerini almayı düşünüyoruz dolap, şifonyer, halı vs. ama dolapla park yatağın uyumu nasıl olur bilmiyorum bebek odası takım alsakta bizi baya aşıyo ne alacama karar veremedim sizce park yatak mı mobilya beşikler mi
benimde öyle bir çantanın içine sığabiliyomuş kaldırınca koyarsın bazanın altına kimse görmez ama mobilya beşik kaldırsan bile birsürü parçası olur oardan oraya taşycaksın sürekli zaten kiracyız hem burda kalıcamz belli dğil o yüzden park yatak alcam galiba. saol canım sanada hayırlı doğumlar sen kaç aylık hamlesin bu aradab yada hamilemisin?
ben mobilya karyola aldim ogluk simdi 8 aylik 2 aydir surekli oraya buraya kafasini vuruyor. her tarafi kapatinca da goremediginden istemiyor. park yatak kullandik tatilde, cok hosuna gitti. dusup durdu cani da acimadi. hauck markAydi ses falan cikmiyodu.
allah böyle nasip etmiş canım benimd aklımdan hiç geçmezdi ikiz olcağı biride geç gösterdi kendini.inşallah biran önce büyür karnım hamile olduğum iyice anlaşılsın. amin inşallah bu duyguyu yaşamak isteyen o kadar çok insan var ki allah en kısa zamanda onlarada nasip etsin.doktorum da sezaryan olur büyük ihtimal dedş kendne dikkat et erken doğum olamasın dye dedi ama ne yapcamı anlamadım sormayıda akıl edememdim bebekleri görünce herşeyi unutuyorz
ben ikisini de kullandım park yatak bebiş büyüdükçe dağılıyor uzun ömürlü olmaz sana tavsiyem kesinlikle büyüyen beşik
aynen bende kiracıyım ve taşıma işi problemli olur muhtemelen.
evet canım hamileim 33. haftamızı bitiriyoruz yarın.
kızım gelecek inşallah.
ben henüz almadım beşiğini cadı kaynanam yüzünden.
ben ikisini de kullandım park yatak bebiş büyüdükçe dağılıyor uzun ömürlü olmaz sana tavsiyem kesinlikle büyüyen beşik
aynen bende kiracıyım ve taşıma işi problemli olur muhtemelen.
evet canım hamileim 33. haftamızı bitiriyoruz yarın.
kızım gelecek inşallah.
ben henüz almadım beşiğini cadı kaynanam yüzünden.
amin canım.tatlım yapman gerekenler belli agır kaldırma kendini fazla yorma ondan sonrasıda allaha kalmış bişey eger erken bile dogsalar dua etde saglıklı dogsunlar.bende öyleyim canım kızımı bi görim usg de herşeyi unutuyorum agzım yırtılacak sanıyorum gülmekten o hareket ettikce deli oluyorum onu kucagıma almak için annelik çok güzel bi duyguymuş teşekkür ederim rabbim bana bu duyguyu yaşattıgın için
canım park yatagın daglma sebebi kalitesinden ben bi park yatak begenmiştim onuda foto olarak arkadaşıma gösterdim dedi sakın alma onların demirleri çok ince bebek büyüdügü zaman dagılıyo dedi oda kendi aldıgı beşigi tavsiye etti o beşigini görerek almıştı ve aldıgı yer akraba oldugu için yardımcı olmuş.gercekten bende yatak gelince anladımki demirleri falan baya kalın ve içide çok geniş
saol canım. evet o alacakmış. hatta geçenlerde diyodu beşiği alıcaz diye ama beni götürmücekmiş. eşim kızdı bizede haber verin kendi kendinize iş yapmayın diye. şimdi sanırım götürecek.maşallah canım senin doğumunda yaklaşmış allah yardımcın olsun normal mi sezaryan mı. kaynan mı alcak beşiğini nye almadın hala?
ya evet bende sinir oluyorum herkes ne karışırsa. birde benden habersiz alacaktı az daha. aslında senmi yatacan ne oluyo sana falan diyesi geliyor insanında neyse büyüğümdür diyip susuyorum.canım allah bagişlasın kızı maşallaahh az kalmış seninde.
kaynanana neymiş o mu yatacakmış yatakdada aldırmıyo valla böyle şeylere karışanlar beni deli ediyo ben beşimi internetten sipariş vermiştim benim kargoda eşimin dükkanına gelir hep beşigi görenler demiş a erken degilmi beşik için bebek ölü falan dogar elinizde kalır sonra biri bzde beşik bebek dogduktan sonra alınır valla o gün aglaya aglaya canım çıktı onlara ne benim bebegimin eşyalarından onların yanında olaydım öldürürdüm onları
saol canım. evet o alacakmış. hatta geçenlerde diyodu beşiği alıcaz diye ama beni götürmücekmiş. eşim kızdı bizede haber verin kendi kendinize iş yapmayın diye. şimdi sanırım götürecek.
ya evet bende sinir oluyorum herkes ne karışırsa. birde benden habersiz alacaktı az daha. aslında senmi yatacan ne oluyo sana falan diyesi geliyor insanında neyse büyüğümdür diyip susuyorum.
benim almayı düşündüğüm de bu yatak. nasıııll...
güzelmiş canım ama görme imkanın varsa görerek ol bu sanırım kız için erkek için ne düşünüyorsun
gördüm canım civil magzasında aynı resimdeki gibi. evet bu kızım için oglumada mavisini almayı düşünüyorum nasıl olur sence
canım ablamlarda park yatak aldı oldukca kullanıslı bayagı da kullanırsınız hem de uyguntavsiye ederim allah analı babalı büyütsün uzun saglıklı ömürler bebişlere :124:
bence çok güzel olur demirlerine falan bak mutlaka kalınmı ince mi diye bide salla beşigi bakalım varmı ses soluk iyice emin olduktan sonra al içine sinsin sonradan keşke deme canım sonucda bi kere alınıyo
tamam canım aklımda alırken bskıcam inşallah dogru söylüyon bir kere alıyon sonuçda oda iyi bişey olsun yani sen neler aldın yataktan başka pusetini falan aldın mı
Eki Görüntüle 796419 Eki Görüntüle 796417
canım bak bende bu var bunu bana ikiz bebekleri olan bi abla verdi hiç kullanmamış istermisin dedi bende aldım sende mi böyle bişey almak istiyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?