çok güzelmiş canım bende bundan istiyorum ama maşallah fiyatları biraz el yakıyo bide iki tane olunca o nerden almış interntten mi msğzadan mı
canım hiç ablaya sormadım evt gercekten çok pahalı hatta ben eşime demiştim bunlar pahalı almayalım diye ondan sonra rabbim bunu gönderdi onlar magzadan falan almış olabilirler bide onların durumları gayet iyi pek pahalı ucuza bakmazlar. bu bebeklere Adan Zye herşeyi almaya kalksak inan bizi çok aşar keni adıma söylüyorum eşim amcasının yanında eleman yazın iş oluyo kışın olmuyo evimizde 1 oda 1 salon ister istemez kendimizi sıkmamaz ve evin durumuna göre eşya almamız gerekiyo bide zaten bebekler cabuk büyüdügü için insan ne alacagını şaşırıyo
herkesin hayatı güllük gülüstanlık değil canım bizimde bir sürü borcumuz var gönül istiyor bebeklerimize herşeyi.slmsk sms mslesef olmuyo elimizden geldiği kadar anca bende zaten hepsini bir alamam yavaş ysvaş her ay bir tanesini ucuz şeyler aryorum o yüzden soruyorum sana nerden almş dye ucuza bulmak için.
amin canım.tatlım yapman gerekenler belli agır kaldırma kendini fazla yorma ondan sonrasıda allaha kalmış bişey eger erken bile dogsalar dua etde saglıklı dogsunlar.bende öyleyim canım kızımı bi görim usg de herşeyi unutuyorum agzım yırtılacak sanıyorum gülmekten o hareket ettikce deli oluyorum onu kucagıma almak için annelik çok güzel bi duyguymuş teşekkür ederim rabbim bana bu duyguyu yaşattıgın için
canım park yatagın daglma sebebi kalitesinden ben bi park yatak begenmiştim onuda foto olarak arkadaşıma gösterdim dedi sakın alma onların demirleri çok ince bebek büyüdügü zaman dagılıyo dedi oda kendi aldıgı beşigi tavsiye etti o beşigini görerek almıştı ve aldıgı yer akraba oldugu için yardımcı olmuş.gercekten bende yatak gelince anladımki demirleri falan baya kalın ve içide çok geniş
canım internet sitelerini takip et bazen uygun fiyata bulunuyo bzı şeyler sen şimdi neler alacaksın aklında olanlar neler
biz ilk 1 yıl park yatak kullandık, sonra mobilya beşiğe geçtik,
çocuğun uykuları düzeldi resmen mobilyaya geçince. deliriyordum bu çocuk niye saat başı uyanıyor diye, meğer rahat edemiyormuş
park yatağın en büyük avantajı tatile falan götürebiliyorsunuz katlayıp, ben annemlerin yazlığına gittim sık sık, hep yanımda götürdüm.
bence dezavantajları: üst katı kullanırken yatak sabit durmuyor, çocuk sağa sola döndükçe yatak sallandığı için çocuk uyanıyor.
benimki gibi 6 aylıkken ayaklanırsa alt kata geçmek durumunda kalıyorsunuz aksi halde düşme tehlikesi var
alta geçtiğinizde çok çukur oluyor, çocuğu yatırmak bir dert almak başka bir dert.
içine ortapedik yatak koyamıyorsunuz şilte tarzı şeyler kullanabiliyorsunuz ben visko yatak almıştım.
alt kattayken yazın çok sıcak oluyor naylonun içinde ter içinde kalıyor çocuk.
tüm bunlara rağmen ilk 1 yıl odasını ayıramadığım ve mobilya beşiği (büyüyebilen beşiklerden almıştık) yatak odama sığmadığı için kullanmak zorunda kaldım. bana sorarsanız ikeada çok uygun fiyatlara ahşap beşikler var, bizim grupta kullanan çoktu ve hepsi çok memnun kaldı 100 küsür liraydı fiyatları yanılmıyorsam.
Ikisibide kullanmis bir anne olarak park yatal diyorum kesinlikle
Kizimdaki besigi oglumda kullanabikirdim ama tercoh etmedim
Asansirlu olmasina ragmen kizik iki kez on aylikken yataktan atladi birinde ben uyuyordum
Parmakliklara kizimin kafasi bacago tak tak diye carpiyordu korumaligini taksam bu sefer bebegimi goremiyordum
Simdi park yatakta oglumu hic yerimden kalkmadan gorebiliyorum
Icinde yanliz birakabiliyorum
Yazin odamiz cok sicak oldigundan gecelero salona rahatlikla tasidim vb pek cok sey
Ben casaul marka aldim icinde gocme yamulma yasamadim
Oglum gece sallanmadigi icin sallanma aparati hic takmadim
büyüyebilen beşiği 100 liraya nerden buldun canım ikeadan mı aldın? internet sitesinden mi?
ediyorum canım hergün giriyorum internete.puset seninkinden dolap, şifonyer daha hiç kıyafet falan almadık kıyafet olarak neler almamız gerekli hiç bilmiyorum daha hiç bişeyimiz yok yanı her şey alıncak yavaş yavaş sen neler aldın yada neler almayı düşünüyosun
100 lira olan büyüyebilen değil, 139 tl ye ikeanın şu tarz mobilya beşikleri var, bizim 2012 ocak annelerinde kullanan arkadaşlar var, çok memnunlar, açıkcası pişman oldum ben de bunlardan almadığıma.
Eki Görüntüle 797018
ben oda takımı almıştım kızıma belisin doğa modeli, yatağımız şöyle:
Eki Görüntüle 797020
tek fiyatını bilmiyorum takım olarak 1200 tl ye almıştım 2 yıl önce.
caım aldıklarımın fotolarını yükleyim fikrin olur o zaman
o tarz beşiklri gördüm güzel ama sallanmıyor ve düşme olasılığı yüksek bu beşikten
senin aldğın takımda güzelmiş. siteye girdim bbekodası takımı bulamadım yok mu acaba daha
çok sevnrim canım banada yardımcı olursun.netten mi alıyosun sen?
Eki Görüntüle 797021 biri penye biri de kalın iki battaniye
Eki Görüntüle 797029 üc tane patikli alt
Eki Görüntüle 797028 bi tane şapka 4 lü eldiven 1 tane patik 12li agız silme mendili
Eki Görüntüle 797027 biri iç biri dış yandan baglamalı üst
Eki Görüntüle 797026 al üst şapka takımı
Eki Görüntüle 797025 bi tane kolsuz zıbın
Eki Görüntüle 797024 3lü tulum takımı(eldiven şapka)
Eki Görüntüle 797023 kollu zıbın
Eki Görüntüle 797022 iki tane kollu tulum
Eki Görüntüle 797030 bi tanede ayakkabı
Eki Görüntüle 797031 bi tane de içi pamuklu tulum (eşimin arkadaşı hediye etti)
şimdilik bu kadar canım ama daha eksiklerim var
evet canım butikbebeden aldım herşeyi gercekten malı ve kalitesi çok güzel biraz gec geliyo kargo ama çok ilgililer bi sıkıntı oldugunda falan seni arayıp yardımcı oluyolar ve kanpanyaları oluyo gayet güzel
100 lira olan büyüyebilen değil, 139 tl ye ikeanın şu tarz mobilya beşikleri var, bizim 2012 ocak annelerinde kullanan arkadaşlar var, çok memnunlar, açıkcası pişman oldum ben de bunlardan almadığıma.
Eki Görüntüle 797018
ben oda takımı almıştım kızıma belisin doğa modeli, yatağımız şöyle:
Eki Görüntüle 797020
tek fiyatını bilmiyorum takım olarak 1200 tl ye almıştım 2 yıl önce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?